FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu casa inchisa !

«1237»
fcsteaua.ro19.02.2008 23:02

FC Steaua a epuizat toate biletele puse in vanzare pentru partida cu CFR Cluj, care se va disputa duminica 2 martie incepand cu ora 20:30.

Casele de bilete au fost luate cu asalt de catre suporterii Stelei inca din primele doua zile de la deschiderea acestora, astfel incat partida se va disputa pe un stadion arhiplin.

FC Steaua le atrage atentia persoanelor care doresc sa achizitioneze bilete din alte surse decat cele oficiale ca acestea ar putea fi contrafacute si vor fi verificate cu mare atentie la intrarea in stadion.

SteauaFC.com

DonAndres19.02.2008 23:55

O sa fie full Templul nostru drag!Numai de la Buzau o sa fim cam 200 de persoane(cei vechi)!

Nu ne poate invinge nimeni!

Intotdeauna Superiori!!!!!!

P.S.

Stie cineva daca se pot cumpara mai multe bilete de catre o singura persoana???

urse20.02.2008 00:26

chiar daca nu e specificat cate bilete se pot lua de buletin, mai mult de 10 nu cred ca o sa poti lua, cel putzin stiu ca asa a fost cu Dinamo, iei si tu mai multe buletine sau mai rogi pe cei care iau bilete mai putine sa-ti mai ia si tie

DonAndres20.02.2008 00:52

Multumesc urse!!

Numai sa nu fie ca in 'UCL'!Trebuie sa iasa bine!

ss lucki20.02.2008 04:39
O sa fie full Templul nostru drag!Numai de la Buzau o sa fim cam 200 de persoane(cei vechi)!

P.S.

Pe aia din vechea garda mi-i amintesc si eu. Noi veneam din Brasov si ne intalneam de multe ori cu ei in tren dupa ploiesti. intre 1998-2003... Devastari, certuri cu nashu... ce vremuri!

steauacri20.02.2008 09:50

Peluza Nord va asteapta la stadion!!! Sa le aratam ce inseamna Steaua in Romania si Europa.!!Sa tremure cei de la Trenuri cand intra pe gazon sa isi doreasca sa nu se fii nascut!!!! Sa ii ajutam pe ai nostri !!!!! SI sa cantam inpreuna CE DROG CIUDAT ...

ESTI ROS-ALBASTRU FERMECAT

MA DUCI LA CER SI-NNEBUNESC

DOAR CAND TE IAU SIMT CA TRAIESC

DOUA CULORI CE LE ADOR

CA HEROINA SUNT CU MINE PANA MOR

GANDUL IMI STA DOAR LA Steaua

CEL MAI PUTERNIC DROG DIN TOATA VIATA MEA

Dicanul20.02.2008 11:00
Peluza Nord va asteapta la stadion!!! Sa le aratam ce inseamna Steaua in Romania si Europa.!!Sa tremure cei de la Trenuri cand intra pe gazon sa isi doreasca sa nu se fii nascut!!!! Sa ii ajutam pe ai nostri !!!!! SI sa cantam inpreuna CE DROG CIUDAT ...

ESTI ROS-ALBASTRU FERMECAT

MA DUCI LA CER SI-NNEBUNESC

DOAR CAND TE IAU SIMT CA TRAIESC

DOUA CULORI CE LE ADOR

CA HEROINA SUNT CU MINE PANA MOR

GANDUL IMI STA DOAR LA Steaua

CEL MAI PUTERNIC DROG DIN TOATA VIATA MEA

Orice ar fi! Te voi urma! Oriunde ar fi locul unde tu vei juca! Steaua ACUM! Steaua MEREU! O singura echjipa in sufletul meu!!!

FORZA Steaua!

AdrianUltras2520.02.2008 11:50

cine e inspiratul care a numit meciul cu cefere derby?

reveniti-va ma!

derby e doar cu Dinamo.

androsteaua20.02.2008 13:42

P.S.

bah vin si yo ca am bilet...si ar fi preferabil sa merg cu voi dak sunteti din buzau!(si eu sunt din buzau). cum sa facem sa luam legatura??

cristy.steaua2120.02.2008 16:29

de unde pot lua bilete online???

id: cristy21steaua

va rog :biggrin: :steag_steaua_ro:

Alex88pl20.02.2008 18:55

din nou speram sa fie peluzele pline de suporteri...cetatenii la TV cu seminte...relansam campionatu`..le dam 3 pe repriza..ROS-ALBASTRII...trup si suflet pentru culori

DonAndres21.02.2008 06:02
bah vin si yo ca am bilet...si ar fi preferabil sa merg cu voi dak sunteti din buzau!(si eu sunt din buzau). cum sa facem sa luam legatura??

Chiar ai bilet????Cum ai reusit asa din timp??????Daca esti hotarat sa mergi........vb!

1uLy4Nn21.02.2008 10:01

mergem la meci, cu totii mergem la meci, mergem la meeeeciiii.... preturile sunt standard pentru partidele mai importante din campionat pe care le disputa Steaua

s0rins_9221.02.2008 18:46

Merge cineva la Iasi? ca vad ca subiectu asta nu e deschis de catre nimeni :Dforzateaua

stardey21.02.2008 20:48

mai STELISTILOR am si eu o intrebare. Se transmite meciul p vreun site? stie cineva ceva?

ca nu sunt in tara si vreau sa vad si eu meciul. MEREU CAMPIONI !

stardey21.02.2008 20:51

se transmite pe vreun site meciul Poli- Steaua? FORTA Steaua !

bodanelu21.02.2008 20:57

pe site-ul gazetei am vazut ca au lansat ceva cu transmisii online...

LanDSharK22.02.2008 08:47
mai STELISTILOR am si eu o intrebare. Se transmite meciul p vreun site? stie cineva ceva?

ca nu sunt in tara si vreau sa vad si eu meciul. MEREU CAMPIONI !

www.gsp.ro se lauda ca o sa dea TOATE meciurile in direct in format VIDEO! acum sa vedem daca se si tine de cuvant! ;)

Schumacher22.02.2008 09:47

Sunt din RM si nu stiu daca insoteste echipa si magazinul mobil ca vreau sa-i spun unui prieten sa-mi cumpere ceva. stie cineva?

Schumacher22.02.2008 09:49

Vine la Iasi magazinul mobil ca vreau sa-mi cumpar ceva?

Basarabia_e_ros_albastra22.02.2008 15:55
Vine la Iasi magazinul mobil ca vreau sa-mi cumpar ceva?

Sa-mi iei si mie ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forza Steaua!

Intotdeauna superiori!

ultras_sud22.02.2008 16:14

Abia astept, cu siguranta ca va fi full stadionu.......preturile zic eu sunt chiar ok......FORZA Steaua

marius84vl22.02.2008 19:18

Care ma poate lamuri si pe mine cu niste chestii... :) am luat 2 bilete la fotolii... geamurile alea se pot deschide? pot sa fumezz??? in parcarea stadionului... imi pot lasa masina? sunt din rm. valcea si nu prea as vrea sa las masina printre blocuri... :(

White Power22.02.2008 19:42
Care ma poate lamuri si pe mine cu niste chestii... :) am luat 2 bilete la fotolii... geamurile alea se pot deschide? pot sa fumezz??? in parcarea stadionului... imi pot lasa masina? sunt din rm. valcea si nu prea as vrea sa las masina printre blocuri... :(

daca iti luai bilet in peluza si INCURAJAI echipa :dry: , iti spuneam unde sa iti parchezi masina... :smile: asa, stai pe langa Jiji...

bodanelu22.02.2008 20:12

@marinus84vl... mai bine ai pune mana si ai lua valcenii si ai veni in peluza sau in tribuna sa incurajezi echipa.. decat sa te duci la fotolii si sa nu simti meciul deloc.

si ti-o zic ca un concitadin de`al tau :D

«1237»