FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu casa inchisa !

«12347»
DonAndres23.02.2008 09:38
@marinus84vl... mai bine ai pune mana si ai lua valcenii si ai veni in peluza sau in tribuna sa incurajezi echipa.. decat sa te duci la fotolii si sa nu simti meciul deloc.

si ti-o zic ca un concitadin de`al tau :D

Corect!!!!La fotolii sau la Drumetul,parca e tot una:))))!

marius84vl23.02.2008 10:03

Mi-ar fii placut in tribune.. dar vin cu sotia :D .. si nu am vrut sa stau sa ascult toate injuraturile pe acolo... toti pe care i-am rugat sa vina nu au vrut... ghinion... :) .. asa ca daca puteti sa-mi raspundeti la intrebari bine.. daca nu... va rog sa va abtineti de la alte comentarii... mersi.

s0rins_9223.02.2008 10:33

fratilor vreau si eu foarte mult sa merg la Iasi..problema e ca nu am cu cine..si din galerie nu cunosc pe nimeni!!! aiurea rau :steag_steaua_ro:

bodanelu23.02.2008 11:00

@marius84vl daca sotiei tale nu`i plac injuraturile, crezi ca la fotolii nu se aud? din pct asta de vedere, cel mai bine era sa ramaneti acasa la televizor. si nu ti-o zic cu rautate.

axl23.02.2008 11:39

Toate bune si frumoase dar omul a pus o intrebare si nu i s-a raspuns. Fac apel la cei care cunosc situatia de la fotolii, faceti un efort mental si raspundeti solicitarii.

@marius84vl

Din cate stiu eu se poate fuma la fotolii, in problema cu parcarea nu te pot ajuta cu nimic.

cm.bogdan23.02.2008 11:46

faza e ca injuraturile se aud si la TV .. deci oriunde ai sta sa vezi meciu oricum se aude tot ... asa ca :biggrin: :biggrin: :biggrin: :steagcruce: :steag_steaua_ro:

yo_marius23.02.2008 11:49

din cate am auzit eu, locurile din parcarea stadionului sunt cam "rezervate"... banuiesc ca se poate rezolva cu o mica "atentie"...

novac23.02.2008 12:12

@marius84

Legal este sa nu se fumeze nicaieri pe stadion, ca este sub incidenta legii: in orice incinta, institutie bla, bla ... este interzis ... Nu-ti face probleme ca se fumeaza ... mai abitir acolo.

Cu parcarea ... urmeaza-i sfatul lui yo_marius si incearca la pazitorii parcarii oficiale. Nu se fura masinile prin Bucuresti ... dar oglinzile si ornamentele stau pe masini ... in functie de model si de cererea pietii. Daca esti "mai acatarii" parcheaz-o intr-un PECO! civilizat, lasa-le la baieti o suta de mii si-ti cheama si un taxi in banii astia. La intoarcere vorbesti cu soferul sa-ti dea mobilul ... si gata!

marius84vl23.02.2008 13:51

Mersi pentru sfaturi baieti.. sper sa nu fiu dezamagit de locurile de la fotolii :) in rest numai bine si HAI Steaua!

waliazar23.02.2008 21:56
Pe aia din vechea garda mi-i amintesc si eu. Noi veneam din Brasov si ne intalneam de multe ori cu ei in tren dupa ploiesti. intre 1998-2003... Devastari, certuri cu nashu... ce vremuri!

Vechea " Garda"...am 40 de ani si eram in galarie de prin 1980...la cuplaje pe "23"...sarea tot stadionul in aer...eram mai multi ca "rapizi"...alea vremuri ..cind opream trolebuzele pe Drumul Taberi si venea politia ..cind strigam de Valentin Ceausescu si sa moara ,,,tacsu...cind nu vedeai tribuna 0 de hirtii si steaguri...mai tine cineva minte acum am inbatrint ma rog de nevastamea sa mergem la meciuri ...

grizonatu24.02.2008 03:16
mai STELISTILOR am si eu o intrebare. Se transmite meciul p vreun site? stie cineva ceva?

ca nu sunt in tara si vreau sa vad si eu meciul. MEREU CAMPIONI !

Se vede pe satelit pe Kanal D.Eu asa il vad.

sthelystu_200525.02.2008 17:00

Stie careva pana la urma daca se cumpara numai un anumit numar de bilete?

Cocarescu25.02.2008 17:57

Stie cineva cate bilete poate cumpara o persoana la meciul de duminica?

dax4725.02.2008 23:54

Fc Steaua srl ar trebui sa lase intrarea libera, la ce prestatii are echipa...

Cipper26.02.2008 07:13
Se vede pe satelit pe Kanal D.Eu asa il vad.

Si se mai transmite si pe prosport.ro, insa nu la cine stie ce calitate. Au ei o sectiune Liga I Live unde transmit apr toate meciurile dintr-o etapa. Eu am vazut vreo 2 meciuri de la munca. Iti trebuie doar un cod pe care il obtii gratuit. Din pacate (ca deh o idee nu poate fi buna pana la capat) langa playerul video exista un chat care consuma din "teava" si unde intra oricine asa ca va inchipuiti cam ce se "discuta"...

bbx26.02.2008 08:16

ba nene ne lasa sau nu cu steaguri mari pana la urma?

cosminho26.02.2008 08:46

intrebarea intrebatoare, mai vine careva la meci?

Stelisimul26.02.2008 09:00

Off-topic. Stiam ceva de mariea contractelor pentru unii jucatori insa ce m-a mirat a fost faptul ca chiar cei trei crai Dica, Banel si Goe au primit majorari substantiale. Ei, in cazul asta trebuie sa-l intelegem pe Becali. Au fost 0-barat cei trei ca si atitudine la primul meci. Si-au batut joc de noi, de suporteri in primul rand prin indolenta lor si mai grav au creat un prejudiciu Stelei. Asteptam acest inceput de retur cu sperante mari insa este jalnic ce au facut. Merita cu prisosinta BANCA DE REZERVE!

Va astept in numar cat mai mare la meciul cu CFR, trebuie sa fim al 12 jucator.. FORZA Steaua!!!!!!!!

Tavone26.02.2008 09:03
intrebarea intrebatoare, mai vine careva la meci?

Spre surprinderea ta o sa fie stadionul plin! Suporter inseamna in primul rand sa fii alaturi de echipa la greu si apoi la bine! Eu va spun asa : TOTI CEI CARE ATI RENUNTAT LA GANDUL DE A FI PREZENTI IN Ghencea DUPA ESECUL DE LA Iasi......SA VA FIE RUSINE!!!! DACA AVETI Steaua IN INIMA ATUNCI NU O PUTEM LASA LA GREU. Daca un frate va dezamageste la un moment dat si e praf si la pamant ce faceti? il lasati sa moara??

S-au deschis casele de bilete si as vrea sa va vad pe toti acolo! Asta ar insemna sa fi suporter!

IUBIM Steaua, SI O VOM URMA

ORIUNDE-N LUME VA JUCA

SUNTEM AICI, PENTRU CULORI

SI PENTRU ALE NOASTRE VALORI!!

ps : Mai ganditi-va!!!!!!!!

AdiM26.02.2008 09:03

Nu! Am pierdut la Iasi, gata, nu mai merge nimeni la meciurile Stelei, pana nu castiga. Etapa urmatoare tinem cu altii.

gabrielebohm26.02.2008 10:08
Nu! Am pierdut la Iasi, gata, nu mai merge nimeni la meciurile Stelei, pana nu castiga. Etapa urmatoare tinem cu altii.

Tine cu jegosii daca tot vrei sa tii cu altii "suporter" adevarat ce esti...Bine ca nu sunt multi ca tine

Tavone26.02.2008 10:10
Tine cu jegosii daca tot vrei sa tii cu altii "suporter" adevarat ce esti...Bine ca nu sunt multi ca tine

Stai linistit ca omu a facut o gluma cu iz de ironie la ceea ce am scris eu! Sunt sigur ca a glumit!!

flores26.02.2008 11:34

Forza Steaua!!!!!!GALATIUL E CU VOI!!!!!

HAI SA UMPLEM STADIONUL!!!!!!!!!SUNT DIN GALATI SI VIN>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

DelPiero1026.02.2008 12:14

Vremea e frumoasa,de sfarsit de aprilie!Stadionul va fi plin,cu siguranta!Acu' ma duc sa-mi iau bilet... :biggrin:

1uLy4Nn26.02.2008 12:19
Vremea e frumoasa,de sfarsit de aprilie!Stadionul va fi plin,cu siguranta!Acu' ma duc sa-mi iau bilet... :biggrin:

sfarsit de februarie ;)) sau inceput de martie :X:X..maine pe la 3 sunt si eu la casele de bilete cu buletinul in dinti ..Steaua Steaua Steaua :steagcruce:

«12347»