FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu casa inchisa !

«123457»
deceneu26.02.2008 12:33

s-au deschis casele de bilete?

novac26.02.2008 12:59

Fanatik zice ca "Aproximativ 1000 de persoane asteapta la casele de bilete ale stadionului Steaua, pentru a reusi sa obtina un bilet pentru meciul pe care ros-albastrii il vor disputa duminica impotriva celor de la CFR Cluj, asta desi casele se vor deschide la ora 14:00. Pretul unui bilet este de la 5 lei la peluze, pina la 75 de lei la fotolii. Casele vor fi deschise pina in ziua meciului, inclusiv, intre orele 14:00 si 18:00. "

Cazorla26.02.2008 13:25
HAI SA UMPLEM STADIONUL!!!!!!!!!SUNT DIN GALATI SI VIN>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :steag_steaua_ro:

Lasa un id de mess sa vb poate mergem impreuna

rLz26.02.2008 16:12

deci am luat 4 bilete la tribuna 0 si e incredibil .. eram in jur de 2000 oameni la 5 CASE.. coada e aproape pana in strada .. osa uplodez poze curand .. e incredibil , exact cand sa ma dau batut si sa plec acasa sau eliberat inca 5 case .. precizez ca am asteptat 1.5 ore si am avansat 20 persoane!

deceneu26.02.2008 16:14

nebunie la bilete...sper sa se umple stadionul duminica

dax4727.02.2008 08:13
nebunie la bilete...sper sa se umple stadionul duminica

Si majoritatea n-au nici o treaba. Vin la stadion ca sa manance seminte. Dar macar sa umple stadionul..

Jony_stelist27.02.2008 08:38

CE bine e sa ai abonament........macar vreau sa vad cum se aplica mareata lege a militianului, macar sa vad si eu 1 bisnitar prins.....da nu prea cred, legea aia e pentru bastoanele si pentru mintile politistilor, nu pentru "HULIGANII" care stau cate 2 ore pentru 1 bilet

SteLuTzZz27.02.2008 09:57

ma bucur nespus sa aud atata lume ca vine la meci . Va fii un meci de senzatie, si in cele din urma v`om rapune unguri ! http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot...ult/spre_cl.gif

yo_marius27.02.2008 11:00

La coada...

Marti, 26 februarie 2008. Stadionul Ghencea. In jurul orelor 12.30-13.00...

Ajung la stadion sa cumpar 5-6 bilete, pentru mine si cativa prieteni. La casele de bilete erau maxim 150 de persoane care asteptau. Imi bag castile in urechi si ma pregatesc de o ora si ceva de asteptat.

Pe la 2 fara zece eram deja mult mai multi oameni ( am vazut pe la T.V. ca se estimeaza un numar de 2.000, ceea ce nu e departe de adevar). La coada se discuta intens despre autogolul lui Banel, lehamitea lui Dica si meciul cu CFR. Imi scot castile din urechi, si ma arat interesat de discutie. Un domn in varsta, cred ca avea in jur de 50 de ani, discuta in contradictoriu cu doi baieti despre nationala Romaniei. Spunea chiar foarte bine, ca in momentul de fata nu avem 22-23 de jucatori convocabili la nationala, urmand principiul ?jucatorului titular? al lui Piti.

Se deschid casele de bilete. Cred ca vreo 7-8 din cele 20-30 cate are Steaua (habar n-am cate sunt exact, oricum sunt cel putin 20). Primii la ?coada mea? erau cativa milogi unsurosi. Aveau baietii un munte de buletine. Am asteptat o ora si jumatate pentru ca ei sa cumpere un total de 285 de bilete (asa vorbeau intre ei cand au iesit din rand). In timpul asta, langa mine asteptau sa ia bilete 4 fete, 3 domni in varsta (unul fiind sunat din 10 in 10 minute sa se duca la servici) si o doamna cu nepotelul care voia sa vada primul lui meci in Templu.

In acea ora jumate, asa scarba mi s-a facut de tiganii aia jegosi (spun asta cu mana pe inima, cu toate riscurile si acuzatiile de rasism si xenofobism ce vor veni, erau niste milogi imputiti si nesimtiti) care luau biletele cele mai bune de la tribune. Am auzit oamenii aceia vorbind de bataia de joc la care sunt supusi de catre Steaua (!!!), care le permite derbedeilor sa faca ce vor ei. Am vazut cum acea doamna si-a luat nepotelul si a plecat acasa, scarbita si ea...

Incercarile mele timide a vocifera la adresa nesimtirii tiganilor au esuat in momentul in care un ?baietas? a venit la mine si mi-a spus calm sa-mi tin pliscul ?ca tre? sa ajung la autobuz dupe ce cumpar bilete?...

Intr-un final am ajuns si am cumparat mult-ravnitele bilete si am plecat spre casa dupa ce m-am salutat cu ?tovarasii de coada?...

Ceea ce nu pot sa uit este privirea acelui copilas care nu intelegea de ce pleaca acasa fara bilete la meci. Oare cati fani a pierdut Steaua din cauza acestor animale, si cati va mai pierde? Chiar nu se poate face nimic domnilor din conducere?

Inchei cu un indemn pentru d-l Argaseala:? Veniti d-le Argaseala o data si cumparati-va un bilet la un meci, sa vedeti cum sunt umiliti suporterii carora infrangerea de la Iasi nu le-a luat dragostea pentru culori. Veniti sa vedeti ce se petrece la clubul al carui presedinte sunteti!?

FORZA Steaua! SEMPER SUPERIORES!

Verssace27.02.2008 11:17

sa speram ca va fii plin ca in vremurile bune..trebuie sa ii incurajam mereu alaturi de ei !! Steaua oriunde Steaua !!

Cocarescu27.02.2008 11:49

Chiar nu se poate face nimic cu bisnitarii care cumpara cate 30-40 de bilete de persoana si un suportercare vrea sa vina la meci cu prietenii gaseste doar in sectorul 28????toate biletele erau date la tribuna 2 doar acest sector a fost ocolit.si am fost printre primii cand s'au deschis casele de bilete,primul la casa care s'a deschis cu mici probleme cu 10 min mai tarziu.Mi'a lasat o impresie proasta....cred ca de acum rezerv si eu pe net cu 2 sapt inainte sau mai bine ma uit la TV decat sa suport bataia de joc de la casele de bilete.JOS cu toti bisnitarii nesimtiiti!!!!!Argaseala daca tot a pus acest sistem in functiune macar sa se gandeasca si la porcii aia care cumpara cate 40 de bilete

rLz27.02.2008 11:50
La coada...

Marti, 26 februarie 2008. Stadionul Ghencea. In jurul orelor 12.30-13.00...

Ajung la stadion sa cumpar 5-6 bilete, pentru mine si cativa prieteni. La casele de bilete erau maxim 150 de persoane care asteptau. Imi bag castile in urechi si ma pregatesc de o ora si ceva de asteptat.

Pe la 2 fara zece eram deja mult mai multi oameni ( am vazut pe la T.V. ca se estimeaza un numar de 2.000, ceea ce nu e departe de adevar). La coada se discuta intens despre autogolul lui Banel, lehamitea lui Dica si meciul cu CFR. Imi scot castile din urechi, si ma arat interesat de discutie. Un domn in varsta, cred ca avea in jur de 50 de ani, discuta in contradictoriu cu doi baieti despre nationala Romaniei. Spunea chiar foarte bine, ca in momentul de fata nu avem 22-23 de jucatori convocabili la nationala, urmand principiul ?jucatorului titular? al lui Piti.

Se deschid casele de bilete. Cred ca vreo 7-8 din cele 20-30 cate are Steaua (habar n-am cate sunt exact, oricum sunt cel putin 20). Primii la ?coada mea? erau cativa milogi unsurosi. Aveau baietii un munte de buletine. Am asteptat o ora si jumatate pentru ca ei sa cumpere un total de 285 de bilete (asa vorbeau intre ei cand au iesit din rand). In timpul asta, langa mine asteptau sa ia bilete 4 fete, 3 domni in varsta (unul fiind sunat din 10 in 10 minute sa se duca la servici) si o doamna cu nepotelul care voia sa vada primul lui meci in Templu.

In acea ora jumate, asa scarba mi s-a facut de tiganii aia jegosi (spun asta cu mana pe inima, cu toate riscurile si acuzatiile de rasism si xenofobism ce vor veni, erau niste milogi imputiti si nesimtiti) care luau biletele cele mai bune de la tribune. Am auzit oamenii aceia vorbind de bataia de joc la care sunt supusi de catre Steaua (!!!), care le permite derbedeilor sa faca ce vor ei. Am vazut cum acea doamna si-a luat nepotelul si a plecat acasa, scarbita si ea...

Incercarile mele timide a vocifera la adresa nesimtirii tiganilor au esuat in momentul in care un ?baietas? a venit la mine si mi-a spus calm sa-mi tin pliscul ?ca tre? sa ajung la autobuz dupe ce cumpar bilete?...

Intr-un final am ajuns si am cumparat mult-ravnitele bilete si am plecat spre casa dupa ce m-am salutat cu ?tovarasii de coada?...

Ceea ce nu pot sa uit este privirea acelui copilas care nu intelegea de ce pleaca acasa fara bilete la meci. Oare cati fani a pierdut Steaua din cauza acestor animale, si cati va mai pierde? Chiar nu se poate face nimic domnilor din conducere?

Inchei cu un indemn pentru d-l Argaseala:? Veniti d-le Argaseala o data si cumparati-va un bilet la un meci, sa vedeti cum sunt umiliti suporterii carora infrangerea de la Iasi nu le-a luat dragostea pentru culori. Veniti sa vedeti ce se petrece la clubul al carui presedinte sunteti!?

FORZA Steaua! SEMPER SUPERIORES!

cat se poate de corect!...dar presupun ca ai vazut ca in fata la prima coada .. se intra pe sub bari si era o coada suplimentara la intrat pe sub bari direct in fata... e incredibil !abia pe la 4 sau deschis inca 5 case ...

bodanelu27.02.2008 12:09

@Marius.. Argaseala ca Argaseala.. dar mai nou s-a dat o lege impotriva violentei pe stadione in care sunt pedepsiti si aceste specimene... sau pentru ei nu se aplica legea? e doar pentru noi, astia... huliganii din peluza care ne rupem plamanii meci de meci...

yo_marius27.02.2008 12:14

@ bodanelu

sincer sa fiu nu voiam sa scriu asta dar hai sa-ti spun. cat am stat eu acolo, cei 5 jandarmi pe care i-am vazut au stat si au baut cola. cand am plecat aveam atat de multi nervi incat am mers la ei si i-am intrebat pe fata " ce plm fac ei aici?" dupa ce m-au amenintat cu nu stiu ce amenda, iar eu le-am spus ce cunostinte am in Jandarmerie, mi-au raspuns cinstit ca "nu au ce sa le faca"... i-am injurat printre dinti si am plecat...

crossman27.02.2008 12:37

am si eu bilet la meci doamne ce coada a fost mai ales ratatii aia care luau cate 37 de bilete si stateai si asteptai :blink: am bilet la tribuna a 2-a sector 18 sti cineva cum se vede de acolo ca pana acum am stat numai in peluza :steagcruce::rolleyes:

laur_2327.02.2008 12:47

@ crossman sectorul 18 este spre peluza 1--undeva in fata liniei de 16 m, se vede excelent!

este incredibil!!! dupa ce ca au pierdut la Iasi si prin modul lor de comportament fata de noi-suporterii, n-ar merita poate sa vina cineva pe stadion...nici macar nu s-au preocupat de buna desfasurare a vanzarii acestor bilete...

eu am fost decis sa vin la meci inca de duminica seara, nepreocupandu-ma foarte tare infrangerea de la Iasi...

nici acum nu am biletele asigurate...mai astept!, dar cand vad MAGARIA care se petrece meci de meci la casele de bilete cu acesti colorati in prim-plan imi vine sa-i ucid pe cei din conducere!!! si sa nu mai particip de pe stadion....

1uLy4Nn27.02.2008 13:08

vin de la stadion, am fost sa cumpar 6 bilete. destula lume insa la coada vecina un domn avea in posesie 100 de buletine cu care vroia sa cumpere cate 8 bilete la meci. am ramas masca la ceea ce sa intampla. in fata mea un baiat cerea un bilet la tribuna 2 si i s-a raspuns sec "nu avem decat in colturi". oare daca acel bisnitar nu cumpara 800 de bilete acel baiat ar fi prins si el un loc bun in tribuna? ajung eu la casa sh am cerut ca omul 6 bilete la P1 toate in acelasi sector. nu au avut sa dea asa ca eu cu prietenii mei vom intra pe porti diferite :|

p.s.: bilete nu prea mai sunt.cateva la peluze, dar si acelea in cele mai proaste unghiuri

w3bmaster27.02.2008 13:36

Pe acesti bisnitari ias calca in picioare dar in fine Romania nu ma mai mira nimic

Cat despre stadion sper sa fim toti pentru echipa 90 minunte ca sa ii urcam pe garduri pe acesti ingamfati de CFRisti cu puf pe ei care macane aiurea :)

Forza Steaua

CECILLE27.02.2008 13:56
vin de la stadion, am fost sa cumpar 6 bilete. destula lume insa la coada vecina un domn avea in posesie 100 de buletine cu care vroia sa cumpere cate 8 bilete la meci. am ramas masca la ceea ce sa intampla. in fata mea un baiat cerea un bilet la tribuna 2 si i s-a raspuns sec "nu avem decat in colturi". oare daca acel bisnitar nu cumpara 800 de bilete acel baiat ar fi prins si el un loc bun in tribuna? ajung eu la casa sh am cerut ca omul 6 bilete la P1 toate in acelasi sector. nu au avut sa dea asa ca eu cu prietenii mei vom intra pe porti diferite :|

p.s.: bilete nu prea mai sunt.cateva la peluze, dar si acelea in cele mai proaste unghiuri

Mai are rost sa merg sa cumpar bilete? Ma interesa tribuna a II-a. Dar daca nu mai sunt inseamna ca iarasi se imbogatesc bisnitzarii!

1uLy4Nn27.02.2008 14:22

eu zic ca nu, totusi se poate sa mai gasesti printr-un colt pe undeva un loc doua.

bodanelu27.02.2008 14:24

@Marius, stau si ma intreb... este o lege clara.. daca suni la 112 oare se poate face ceva? cat as vrea sa`l vad pe mitica acum.. laudandu-se cu legea lui...

florin_b_*27.02.2008 14:26

Tocmai asta este principalul motiv pentru care nu prea merg la meciuri..aceasta hotie la casele de bilete.

Tinand cont ca lucrez de dim de la 9 pana seara la 19 (acu uneori si pana la 22...) singura posibilitate e sa imi iau bilet sambata..dar daca pana atunci sunt epuizate..nu am chef sa dau bani pe un meci cu CFR ca pe unul din UEFA/CL de la bisnitari (desi chiar inainte de meci uneori doar la dau sa scape la acelasi pret cu care le-au laut).

Asa ca...imi iau heinekenul si ma uit de acasa..desi stau in dr taberei la 2 pasi de stadion.

EoL_4_steaua27.02.2008 14:35

Sal , sunt un suporter tanar ... am 15 ani :P

in ultima vreme nu am mai mers la meciuri... adik in tur nu am fost la nici un meci :-? park...

insa anul trecut am fost la apr toate meciurile :X

am si yo 2 intrebari :P

Cand am fost sa imi cumpar azi bilete , am stat la coada... si cand mai erau 2-3 persoane in fatza mea... ma controlez in buzunare...si imi dau seama ca mi-am uitat buletinu aksa :| asa ca am rugat pe un om sa imi cumpere pe buletinu lui ... deci intrebarea mea este:

Are ceva ca am numele lu ala pe biletu meu ?:-S

si 2:

La cat se deschid portile duminica ?

app: din cate am vazut... nu prea mai erau asa multe bilete... cel putin la tribuna 1 .. erau apr toate locurile ocupate... doar cele in colturi nu erau.. :)

oricum Forza Steaua :X sa umplem stadionu :X si sa rupem CFR-ul :X

EoL_4_steaua27.02.2008 14:37

ahhh .... scz mi-a mers netu greu :| si am postat de 2 ori acelasi lucru :| scz inca odata

bodanelu27.02.2008 14:39

@EoL_4_steaua nu are treaba daca e numele dansului pe bilet.. numai sa nu faci tu vreo prostie pe stadion si sa`l bagi pe om la belele

«123457»