@stelist100%
Mi-a placut asta...bisnitzari si pe net
=)) frateeeeeeeeee rau s-a ajuns in tara asta
Nu mai cita tot postul anterior.
@stelist100%
Mi-a placut asta...bisnitzari si pe net
=)) frateeeeeeeeee rau s-a ajuns in tara asta
Nu mai cita tot postul anterior.
:steag_steaua_ro: Oare de ce nu e un articol pe site despre bisnitari astia care au boicotat acest meci luan peste 15% din bilete si din cauza carora s-ar putea sa nu fie chiar asa de full stadionul!! dc nu se implica nimeni in mizeria asta si toti peste tot spun ca suporterii stelisti au cumparat toate biletele cand de fapt foarte multe bilete au ajuns la bisnitari care si astazi din cate am vazut erau cu ele pe la stadion incercand sa le vanda!!Cu un mare regret ca am ramas fara bilet "Steaua Mereu in sufletul meu"...si inca mai astept ca cineva de pe acest site sa scrie un articol despre bisnitari acestia spurcati! :steag_steaua_ro:
@el_kappa18
cred ca tocmai ai postat in articolul referitor la biletele pentru meciul Steaua - CFR, articol care acopera si subiectul bisnitarilor.
iti recomand sa citesti toate posturile si o sa vezi ca acest subiect este acoperit foarte bine ![]()
@ultras_seed
nu stiu cat de bisnitar e omu faza e ca la profilul de pe forum are emblema AISS
si la prieteni multi oameni din peluza ....
mai STELISTILOR am si eu o intrebare. Se transmite meciul p vreun site? stie cineva ceva?ca nu sunt in tara si vreau sa vad si eu meciul. MEREU CAMPIONI !
www.plztv.com aici il va transmite sigur....cel putin asa s-a intamplat pn acum....
@ultras_seednu stiu cat de bisnitar e omu faza e ca la profilul de pe forum are emblema AISS
si la prieteni multi oameni din peluza ....
Te rog sa fii mai explicit pentru ca discreditezi o Asociatie din care fac si eu parte.
@stelist100%
daca tot ai pomenit de emblema AISS - da si un nume acum,nu ne tine in suspans.
@stelist100%
daca tot ai pomenit de emblema AISS - da si un nume acum,nu ne tine in suspans.
poate e un fake... nu cred ca cei de la AISS fac dastea... au mentalitate de suporteri adevarati asa ca eu cred ca e exclus... dar cine stie totul este posibil
@stelist100% vrem sa ne dai nume.. pentru ca, cum ziceau si colegii mei de asociatie, discreditezi AISS-ul din care fac si eu parte.
Bey.... eu mor ma.... mor de nervi. Cum mumasa sa declare asa ceva? Deci imi vine sa ii dau cu ciomagu sa-i rup oasele ma.
Citez din mURESAN:
"Ma bucura faptul ca stadionul va fi plin la ora jocului, se pare ca interesul pentru CFR Cluj este tot mai mare. Fanii vin la stadion sa vada campioana si de aceea se inghesuie la bilete. Desi nu sintem de multa vreme in prim-planul fotbalului romanesc, avem din ce in ce mai multi admiratori, iar asta se poate demonstra acum. CFR Cluj este acum in deplasare, cum era Steaua inainte, umple stadioanele. Se pare ca macar publicul este corect si ne recunoaste valoarea"
Imi pare rau ca nu voi fi prezent pe stadion, dar va rog frumos pe aia care mergeti la stadion, fluierati-i si huiduiti-i cu toata puterea sa vada ce inseamna Ghencea. Sa ramana muresan ala o jumate de ora hipnotizat in scaun dupa meci si dupa atmosfera OSTILA!!!
Stiu ca zice numa asa la incitare, da eu nu mai pot.... imi vine sa sparg tot, sa il rup in bataie.... cum sa declari asa ceva? ce valoare? ce campioana? imbecilu naibii...
hmmmmmm trebuie sa ma calmez....
Lasa-l incolo de gras slinos, incearca si el sa fie haios, nu mai pune la suflet ce zice x sau y. Eu de ex nici nu citesc declaratiile puturosului asta, iar la TV schimb canalul cand il vad.
Uitati ca in AISS se poate inscrie absolut oricine. Prin urmare, nu e exclus ca respectivul chiar sa faca parte din asociatie. Asta nu inseamna ca principiile dupa care ne ghidam noi, restul, se altereaza in vreun fel sau ca AISS face bisnita. Ca fapt divers, eu am cumparat cateva bilete pentru unii membri din provincie refuzand vehement orice propunere de bere sau alte atentii in schimbul micului serviciu.
Lasa-l incolo de gras slinos, incearca si el sa fie haios, nu mai pune la suflet ce zice x sau y. Eu de ex nici nu citesc declaratiile puturosului asta, iar la TV schimb canalul cand il vad.
Sunt de acord cu bundy.... pe noi ar tb sa ne intereseze de echipa noastra nu de ce declara conducatorii altor cluburi... asa cum a zis Mirel Radoi azi la conferinta de presa cefereul este 0 barat in europa si ar tb sa abtina sa mai faca declarati urate la adresa Stelei...
pot sa intru cu steag mare pe stadion? - ole ole, ole ola, noi ne p***m pe legea ta!
Uitati ca in AISS se poate inscrie absolut oricine. Prin urmare, nu e exclus ca respectivul chiar sa faca parte din asociatie. Asta nu inseamna ca principiile dupa care ne ghidam noi, restul, se altereaza in vreun fel sau ca AISS face bisnita. Ca fapt divers, eu am cumparat cateva bilete pentru unii membri din provincie refuzand vehement orice propunere de bere sau alte atentii in schimbul micului serviciu.
eu nu m am inscris in AISS din cauza unor factori care i am semnalat pe aici cu diferite ocazii.Cel mai vehement am fost cand a fost organizata asa zisa deplasare de catre club la Londra pentru meciul cu tunarii.Nu au vrut de loc ceara o oferta de la vreo agentia pentru a contracara porcaria propusa de club.
DAR, de aici si pana a denigra AISS : sa fim seriosi.SUNT niste baieti extraordineri care au facut multe eforturi. Asa ca va rog : nu va jucati cu afirmatiile la adresa AISS.
ps veste proasta pentru cine e interesat
nu mai sunt bilete nici pe site uri
am verificat eu
salutari
FORZA Steaua
Jony_stelist ,eu am abonament,dar un prieten al meu are un bilet luat de cineva din greseala la P1 iar el vrea sa stea cu mine la PS . Cum facem ? Astept un raspuns pe forum
cumpar bilet la meci Steaua - CFR Cluj contact messenger giulian2006 sau 0743.596.153
Jony_stelist ,eu am abonament,dar un prieten al meu are un bilet luat de cineva din greseala la P1 iar el vrea sa stea cu mine la PS . Cum facem ? Astept un raspuns pe forum
salut...cumpar yo la P1...bilet..contacteaza'ma...dak mai e valabil...alin_yo_no1.salut..sau lasa mesaj aici
i-auziti fratilor ce scriu ziarele
Ziarul "Tricolorul" de vineri va scrie cã patronul lui CFR Cluj Arpad Paszkany ar lucra pentru AVO, Serviciul de spionaj maghiar. Informația ar proveni de la surse din interiorul SRI și este datã ca o posibilã explicație a infuziei foarte mari de capital pe care Paszkany o face în infrastructura din Cluj și în echipa de fotbal. Joi, senatorul Corneliu Vadim Tudor i-a transmis un dosar cu respectivele informații și directorului SRI, George Maior
As dori sa achizitionez 3 bilete la meciul Steaua cu chefereii nu conteaza locul de pe stadion imi doresc doar sa fiu pe stadion...cine ar avea bilete sa mi le vanda sa-mi dea msg.pe andrei21 ym multumesc!!!
beu unul numai suport ce a zis muresan , cum adika noi venim sa vedem chefere , cine e chefere ??? fac apel catre galerie sa afisam cateva banere in care sa vada si muresam pentru cine venim noi la stadion
i-auziti fratilor ce scriu ziareleZiarul "Tricolorul" de vineri va scrie cã patronul lui CFR Cluj Arpad Paszkany ar lucra pentru AVO, Serviciul de spionaj maghiar. Informația ar proveni de la surse din interiorul SRI și este datã ca o posibilã explicație a infuziei foarte mari de capital pe care Paszkany o face în infrastructura din Cluj și în echipa de fotbal. Joi, senatorul Corneliu Vadim Tudor i-a transmis un dosar cu respectivele informații și directorului SRI, George Maior
da, Ziaru' Tricoloru' si Vadim ... 2 surse foarte credibile. Sa nu mai zis ca Paszkany baga bani in infrastructura Cj ca apoi sa dezlipeasca orashu' si sa-l mute la unguri ... si da, aseara Vadim se intorsese pe o farfurie zburatore din calatoria pe care a intreprins-o pe Luna ... a gasit noi informatii relevante despre Armagedon. Pana una alta m**e la unguri, dar sa fim seriosi cu Vadim si dosaru' lui ... daca era real nu aparea in ziare, il luau SRI pe sus direct.
Forza Steaua !
se transmite pe vreun site meciul Poli- Steaua? FORTA Steaua !
http://www.cool-TV.net/index-TV.html alegi Pentru ro TV,si gasesti Kanal d pe acolo
stiti cumva daca se intra cu steaguri,bannere,etc...?
stiti cumva daca se intra cu steaguri,bannere,etc...?
asta intrebasem si eu mai sus dar nu s-a obosit nimeni sa raspunda...
O inima imi bate in piept, si mare parte din ea bate pentru Steaua, pentru CULORI, pentru ISTORIE, pentru tot ce inseamna Steaua pentru niste suporteri adevaratzi.Duminica, cu abonamentul in mana, in peluza voi canta 90 minute, nu voi concepe ca echipa CFR pana acum necunoscuta, sa se faleasca ca pana acum ca ce buni sunt ei (or fi ei buni, dar NICIODATA nimeni nu va mai castiga CUPA CAMPIONILOR-NIMENI din Romania, poate Steaua
.
Asa ca duminica , sa umplem stadionul si sa sustinem Steaua, si pe Steaua EI , pe Marius Lacatus!
MANDRU CA SUNT STELIST!!!! VALCEA E CU TINE-LUPTA Steaua ![]()
:steag_steaua_ro: