@bezmetiqu: Regula cu 5p penalizare la iesire voita este noua; nu am uitat sa ii scad punctele lui empori, penalizarile se contabilizeaza la sfarsitul campionatului;
@bezmetiqu: Regula cu 5p penalizare la iesire voita este noua; nu am uitat sa ii scad punctele lui empori, penalizarile se contabilizeaza la sfarsitul campionatului;
et12 bezmetiqu_alex v laurentiu_state 2 1 total nemeritat ![]()
Etapa 10 nanu_a2008 v danny1ok 2-2
Recunosc ca folosesc combinatia cu + W.
Roby, ai uitat acolo sa precizezi ca folosesti doar combinatia cu + W
Btw, am jucat atat cu tine, cat si cu tzupy si bezmetiqu sezonul asta. Si se observa clar cine joaca fifa de placere si cine face orice doar ca sa castige ...
Cand se va interzice, atunci nu o sa mai folosesc combinatia. Pana atunci, Sanatate ! ![]()
PoWeR da-mi un buzz cand esti pe mess sa jucam meciul.Daca nu il jucam pana diseara,amanare in contul meu
de julika stie cineva, ceva ?
eu nu l-am vazut deloc p mess, in ultimele 3 zile...
nici eu nu l-am vazut pe julica.. si nici pe bolohan dar vad ca el macar a amanat in caz de nejucare
Etapa 11
f1or_cs v power_steaua_6 5-1
et 12 alexxx_tzupy v danny1ok 3-1 meci fara combinatii dubioase si alte chestii dastea.merita sa castige dar.... succes
poti folosi butonul delete pentru a sterge postul tau!!!
etapa 10.
ultrastf v marianbolohan... 2-0
de julika_maniacu nu am dat pana la ora asta ...
dak nu joc cu julika, aman-ti in contul lui.
Etapa 12
emporio vs mihainho 1-0
tot nu am dat de julica ... aveam de jucat un meci pe care il amanase tot el ( restanta ) ...
julica nu a mai intrat de sambata a zis ca merge la meci, poate sarbatoreste si acum victoria Stelei :smile:
Sau poate o fi printr'un sant, in coma alcoolica.
)
Etapa10: mihainho_86 v klaus_e89,te astept sa continuam klaus.
Etapa11: julica_maniaku v mihainho_86-nu l-am vazut..cer amanare
Etapa12: fifa_emporio v mihainho_86 1-0
mihainho_86 v ady_adinho (restanta etapa 8) 3-2
maniacu nu a intrat , am fost prezent si disponibil pentru restanta ... Ion ramane la decizia ta daca mai amani odata in contul lui ...
Etapa 11: laurentiu_state v nanu_a2008 5 -2
Ohh mai castigam si noi ![]()
Mai am cu Power, dar vad ca se da lovit. ![]()
a zis ca-l jucam in seara asta si a disparut, sper sa apara sa nu fie prea tarziu
laurentiu_state lucrezi la radio cu unu sadicu pe care-l bat eu mereu la cs
?
Etape???
hai cu etapele,iar a trecut termenul
Gata. Clasament nu stiu cand, zilele astea, maine am meci de comentat pe stadion ![]()
Forza FCM ! ![]()
Etapa 15 : f1or_cs 0 - 2 roby29steaua Bafta, F1or !
Etapa 14
emporio vs ultrastf 1-1
dupa cum s-a jucat, egalul e echitabil.