ala care l-a lasat p'asta in camp e la fel d redus. auzi, confirma.
de fapt daca a facut Mihai cu robynho testarile, trebuia sa ma astept la astfel d specimene ![]()
ala care l-a lasat p'asta in camp e la fel d redus. auzi, confirma.
de fapt daca a facut Mihai cu robynho testarile, trebuia sa ma astept la astfel d specimene ![]()
auzi ma ? vezi ca eu nu te-am jignit pe tine...
da stati ma si jucati pana la final.Sezonul trecut ionut a jucat cu mine in 7 oameni
et8 bezmetiq - tzuppy 3 2
emporio nu a fost testat de mine,sezonul trecut stiu ca s-a retras cineva si emporio era rezerva fiind bagat de ionut
deci sa intelegem ca ionut e redus dupa declaratiile tale ?
@bezmetiqu: Mai usor cu jignirile. Eu l-am acceptat pe emporio in campionat pentru ca, la vremea respectiva, intrunea toate conditiile necesare. Din cate stiu, omul nu a avut probleme pana in momentul de fata; a iesit din joc, si-a recunoscut gestul, ai 3-0 deci nu vad care e baiu'..
Îmi cer scuze încã odata, îi înțeleg frustrarea, scorul putea fii și mai mare de 4-0...
Nu se va mai repeta!
Later edit:
etapa 4 restanta
adinho vs emporio 1-2
Etapa 8
power_steaua_6 v ronaldo_0201 1-2 greu de tot gol din penalty in min 90:))
Etapa 7
f1or_cs v mihainho_86 1-2
etapa 7: marianbolohan v klaus_e89 2-0
etapa 9: marianbolohan v mihainho_86 3-2
ultrastf....iti faci si tu timp sa joci etapele ?????imediat trece inca o saptamana de cand am amanat meciul....
RESTANTA --- --- -- etapa 5. ronaldo_0201 v ultrastf..... 1-4
Etapa 8
ultrastf v f1or_cs 2-2
Etapa 1:Danny1ok-Ady_Adinho 4-0,rezultat prea dur.
am jucat deja vreo 7 etape si se pare ca am revenit la comunism... adik se joaca numai pe degajari...numai pe contra-atac..nu inteleg de ce se face exces de aceste mingi pe varfuri...nu se mai joaca deloc din placere...sigur voi retrograda dar mereu JOGA BONITO!!
Etapa 7: laurentiu_state v ultrastf 3 - 1
Asa DA
Etapa 2: (restantza) ady_adinho v laurentiu_state 1 - 1
etapa 7. laurentiu_state v ultrastf.. 3-1
etapa 8. ultrastf v f1or_cs.......... 2-2
etapa 9. ady_adinho v ultrastf....... 0-1
cu bolo am facut cel mai prost meci din ultimele 2 sezoane
2 mingi pe varf , 2 goluri
cea mai sclava faza ...
etapa 9
tzupy vs emporio 3-0
etapa 8
niculaeflorinel 2-1 laurentiu_state
etapa 9
f1or_cs 4-0 niculaeflorinel
chiar daca am pierdut meciu' asta mi-a facut mare placere sa-l joc... cel mai fairplay meci pe care l-am jucat in campionatu' asta... nici macar un qw in tot meciu'... nici eu nici f1or, ca sa nu mai zic ca s-a jucat in ritm de Champions League :smile:
bafta mai departe
Restanta etapa 5
ronaldo_0201 v ultrastf 1-4 meci f bun facut de ultratf bft!
Etapa 7 : roby29steaua 5 - 0 power_steaua_6
Etapa 9:Danny1ok-Power_Steaua_6 6-2
Etapa 8
emporio vs klaus 1-0
gol in min 90...
domin categoric 90 minute si primesc gol in min 90+ ... am spart tastatura ![]()