da hai sa jucam macar...ai zis ca la 8-9 esti pe mess si jucam dar ultrastf nicaieri......
da hai sa jucam macar...ai zis ca la 8-9 esti pe mess si jucam dar ultrastf nicaieri......
etapa 5
scuzati-ne intarzierea
nanu vs emporio 1-1
et 6 power - alexxx_tzupy 1-5
et 4 niculaeflorinel v alexxx_tzupy 2-3
din nou kahn imi mananca meciu ![]()
20 d suturi la poarta in comparatie cu 10 ale tale..si alea pentru ca dai p sus....adevarat ti-a mancat kahn meciul
hai cu etapele ionute ![]()
vreeem clasameeent :X
Ultrastf mai dai si tu un semn de viata????ieri te-am asteptat pana la 10 nici urma de tine....azi sunt aksa de la 1 nu ai intrat de loc.........
ionute mai jucam si noi o etapa ceva?de 2 zile a trecut termenul ![]()
pot pune eu etape daca tu nu ai timp:))?
Gata, etape noi. Scuze de intarziere, dar sunt ocupat rau cu masina: preschimbare talon, schimbare numere, asigurari, alea alea.
Etapa 8
nanu_a2008 v roby29steaua 1-1
Etapa 8 : nanu_a2008 1 - 1 roby29steaua Magnific Boruc ! ![]()
Gata, etape noi. Scuze de intarziere, dar sunt ocupat rau cu masina: preschimbare talon, schimbare numere, asigurari, alea alea.
ti-am zis ca te ajut daca vrei ![]()
Etapa 9
ronaldo_0201 v nanu_a2008 2-1 meci frumos bft nanu!!
Etapa 9
laurentiu_state v mihai1411 0-1,pls fara qw in meciurile cu mine ca asa o sa joc si eu si nu o sa va convina,de acum la primul vostru qw,urmeaza vreo 5-6 ale mele pe Messi ![]()
Etapa 8
mihai1411 v danny1ok 1-2
Etapa 8:Mihai1411-Danny1ok 1-2
et 7 alexxx_tzupy v nanu_a2008 5-1
Etapa 9 : roby29steaua 1 - 1 bezmetiqu_alex Cristiano Ronaldo marcheaza un gol superb in min 89. din lovitura libera. ![]()
a fost 2 2 ![]()
qw pana la moarteeeeee
Mda..Scuze.
2 - 2 . Dar totusi, nu te'ai obisnuit ??
)
Etapa 7
ronaldo_0201 v mihai1411 2-2,meritam cele 3 puncte,nus cum am apasat pe shift o data si am iesit cu valdes,si apoi ratari peste ratari
,m-am gandit sa va dau avans in primele etape sa nu mai castig campionatul asa usor
,acu pana duminica iar intru in silenzio stampa ![]()
Etapa 7
ronaldo_0201 v mihai1411 2-2 meci frumos.....gol in min 85:X:X
@Mihai
si eu am mai ratat de vreo 3 ori singur cu valdez......nu stiu daca e chiar asa de norocoasa =)))))))oricum 2 goluri ca si primite daca nu era CASILLAS ![]()
et7 bezmetiqu_alex v fifa_emporio 4 0 era prin min 70 cnd a iesit. eu nush cine ii lasa p'astia in campionat.
ca sa fiu mai clar, a dat 'quit game' si nu s-a intrerupt.
Confirm / Recunosc...
deci castiga bezmetiqu cu 3-0 doar
)