danny1ok , ultrastf va astept sa ne jucam etapele ...
danny1ok , ultrastf va astept sa ne jucam etapele ...
Etapa 19
ultrastf v mihai1411 3-3
etapa 19.
ultrastf v mihai1411....... 3-3
emporio sunt aici frate .. vad ca esti online pe site dar pe mess doar cand ies eu
Etapa 21
julica_maniaku v mihai1411 0-9,cum i-am blocat atletismul,cum n-a miscat
)
Vai , vai ... cine vorbea. El insusi Banel Nicolita Mihai atletul nr.1.
Toata chestia e ca am jucat de la Bucuresti unde fifa merge infect ... daca eram acasa la Br nu mai aveai atatea impresii te asigur
Ramane pe data viitoare ![]()
P.S. power doar ce a venit din Germania si n-a avut cand sa joace meciul. deci amanare...
de nanu nu am dat ... nu l-am vazut deloc pe mess...
et19 klaus - bezmetiq 2 4
Vai , vai ... cine vorbea. El insusi Banel Nicolita Mihai atletul nr.1.Toata chestia e ca am jucat de la Bucuresti unde fifa merge infect ... daca eram acasa la Br nu mai aveai atatea impresii te asigur
Ramane pe data viitoare
a obosit kanoute in meciul tur maniakule
?
eu nus banelinho ,sunt Dayro Mihai nr 1
))
etapa 19: marianbolohan v alexxx_tzupy 1-4
etapa 20: bezmetiqu_alex v marianbolohan
etapa 21: marianbolohan v nanu_a2008 3-0
............................
ultrase , hai sa ne jucam etapa
)
et 19 marianbolohan v alexxx_tzupy 1-4
et 20 alexxx_tzupy v ady_adinho 6-3
et 21 f1or_cs v alexxx_tzupy 2-3
etapa 21
mihainho_86 2-2 niculaeflorinel
ultrase , hai sa ne jucam etapa)
nu stiu daca postezi la caterinka ,, dar daca ma iau dupa ora ta de postare eu eram online.. in fine.. sper sa ne sincronizam pana nu ne bate regulamentu' .
Si eu sper ... ! ![]()
aceste etape au fost ultimeel in care am jucat frumos...am protestat fata de modul in care 80% dintre cei din Liga intai joaca ..cu pase direct pe varf..chiar dak au super echipe altceva nu stiu..de acum voi protesta in alt mod ..rupanduva picoarele si jucand mai urat decat jucati voi..poate asa o sa intelegeti
et21 ady_adinho v bezmetiqu_alex 1 3
Etapa 20 : nanu_a2008 0 - 2 klaus_e89 ... un meci ![]()
power are etapele amanate, nu ?
Am revenit dupa scurta vizita in Germania si sincer am ramas cu o impresie fantastica. Am reusit sa ajung pe cel mai mare stadion din Germania (Westfalenstadion sau Signal Iduna Park cum ii zice pana in 2012). Asa ceva nu am mai vazut niciodata ... era full stadionul in contextul in care Borussia juca cu Jena, o echipa de Liga a II-a, la care portar era Hamutovsky al nostru. E adevarat, ca meciul era in semifinala cupei Germaniei, dar totusi asa o atmosfera mai rar intalnesti ... Recomand tuturor care au drum pe acolo sa incerce sa treaca pe la stadion ... merita din plin.
Cat despre etape si decizia de a anula meciurile, faceti cum credeti de cuviinta ...
Etapa 18:Danny1ok-Fior_cs 2-1
Etapa 17:Fior_cs-Danny1ok 1-1
Aman etapele cu fifa_emporio si laurentiu_state.
aman etapa cu power..chiar daca s-a intors nu cred ca reusim sa jucam pana la expirarea termenului
etapa 20: bezmetiqu_alex v marianbolohan amanare, nu am reusit sa ne sincronizam
etapa 21
ultrastf vs fifa_emporio 1-1
Etapa 19: laurentiu_state v danny1ok 1 - 0
Macar mi-am facut baremu' ![]()
Etape, clasament
*power si maniaku exclusi, deja au intrecut orice limita; conform regulamentului, jucatorii exclusi/retrasi au drept de reinscriere peste 3 sezoane
* penalizarile au fost anulate, iar meciurile celor doi omologate cu 0-3;
* se mentine penalizarea lui emporio, 5p pentru iesire deliberata in jocul cu bezmetiqu;
Am intrecut toate limitele posibile. Nu mai are voie omul sa plece in vacanta fara sa-si care calculatorul dupa el si sa joace fifa. Asta este , va parasesc cu un mare gust amar. Ioane , tu ti-ai facut cum ai vrut vacantele si nu a fost nicio problema dar tu esti bossul asa ca n-are nimeni ce sa comenteze la adresa ta.
Va urez succes in continuare si numai bine. Bafta la baieti !
Simbolul acestui campionat.. Bafta si tie, ManiaCU'LE !