fratilopr terminati si voi etapele alea de jucat ca ne apuk 2009 asa!!!! cand vom avea etape noi si un clasament?
fratilopr terminati si voi etapele alea de jucat ca ne apuk 2009 asa!!!! cand vom avea etape noi si un clasament?
V-am mai pus niste etape, clasament, cand vin si io acasa dupa sarbatori....
Pai si nu avem si noui pauza de campionat intre craciun si pana 1-2 saptamani dupa revelion ??![]()
E pauza pana dupa Sf. Ion (7 ian).
etapa 11. lumm_01 v ultrastf...........1-4
Offf nu mai am rabdare sa intru si io.
nanu_a2008 - tuscacristea 0-1
:D:D:D
tuscacristea - diavolo_dany 1-0
:D
trebuia puse si la noi pana in etapa a 15-a:) ca ma plictisesc rau:)))....se pun iar etape cand incepe scoala:)))
etapa 12.
ultrastf v marian_bolohan....3-2
sper sa termin fara infrangere.. ..
savubogdanus - tuscacristea 2-3 ;![]()
Etapa 10
nanu_a2008 v savubogdanus 2-2
etapa 10.
ultrastf v laurentiu_state... 5-1
etapa 10.
ultrastf v laurentiu_state... 5-1
Cred ca laurentiu nu era in forma buna ..... ![]()
LE :Vrea un amic de-al meu sa se inscrie in campionat , si ar vrea sa ii ia locu lu fatigel_razvan (care s-a retras) , si ionut mi-a zis ca nu i-a gasit inlocuitor . Id lui e : zz3k3 , si mi-a zis el ca l-a batut pe ultrastf cu 4-0 si 2-1 .... si a zis ca daca e sa il testati
.
craciun fericit. m-ai lasati=o naiba de fifa ca e [pauza! ![]()
Etapa 7 (Restanta)
only_babbardel1 v savubogdanus 2-4
A inceput bine 08 ![]()
Cred ca laurentiu nu era in forma buna .....
LE :Vrea un amic de-al meu sa se inscrie in campionat , si ar vrea sa ii ia locu lu fatigel_razvan (care s-a retras) , si ionut mi-a zis ca nu i-a gasit inlocuitor . Id lui e : zz3k3 , si mi-a zis el ca l-a batut pe ultrastf cu 4-0 si 2-1 .... si a zis ca daca e sa il testati
.
LOL daca m-a batut pe mine iti dai seama ce tare e
.. ma faci vedeta fara sa vreau
imi aduc aminte cand am jucat cu el .. nu pot sa zic ca e slab. dar a fost doar un amical =)) nici nu ma agit sa apas prea tare pe taste . Cu o mana jucam cu una butonam telecomanda de la TV
. In plus mai juca si cu Barcelona si eu cu Villareal . Sa il vedem la treaba cu echipe mai mici .
hai bafta
As vrea sami schimbatzi id-ul din program....id-ul vechi tuscacristea nu-l mai pot folosi ....noul id e yamasha_tusca....Multumesc;)
Pe mine m-a facut cu 6-0 ... ce e drept tot cu formatia de mi-ai dat tu 8-0 .... sau 9-0 ?? ![]()
Ho ce batai luasi;))
@crist3a: se rezolva !
Acum am ajuns si eu acasa . Astept pe toti cu cei care nu am jucat etapele sa ma contacteze , pentru ca nu mai stiu cu cine am jucat si cu cine nu !
ps : La multi ani si un an nou mai bun (inclusiv Stelei) !
Propun ca intre tur si retur sa fie facut un clasament , decat cu punctaju ![]()
Si eu care voiam sa-l fac dupa kg userilor ..
fratilor cand incepem si noi sa mai jucam?ca e cam mare pauza vad....guerillacristiano ala cu care mai am de jucat nu a intrat niciodata pe mess de vreo 3 saptamani.