Frumos ar fi sa il asteptam, urmeaza vacanta pentru toti nu doar pentru el..
etapa 8: dragutzu_89 v lumm_01 1-2 bravo, nu ma asteptam ![]()
imi pare nespus de rau dar ma retrag de pe forum ca nu pot face fata pe mai multe frounturi.. bafta celor care organizeaza acest campionat.!
si de ce te-ai mai inscris vere?
Cu reebook am meci si in camp si in cupa insa el nu da niciun semn de viata. I-am dat add pe mess , asta acum 5 zile ... nimic , i-am dat si mesaj privat... iar nimic. Ma tem ca va pierde meciurile la masa verde ... nu ca m-ar deranja asta.
Vineri plec pentru 2 saptamani asa ca as vrea sa joc azi meciurile pe care le mai am !
Si inca o rugaminte : in topicul unde sunt afisate etapele ! Rog daca nu scrieti si scorurile meciurilor jucate, va rog macar meciurile jucate , ca am fost putin ocupat si acum nici nu stiu cu cine terbuie sa joc !
Rog sa fiu contact de cei cu care am etapa ! Doar acum ! In rest ii voi contacta eu !
nu dau de reebook
Etapa 7
catalin_dobre2006 v fifa_emporio 1-2
si vine si prima mea victorie in campionat ... ![]()
Etapa 8
nanu_a2008 v Diavolo_Dany 1-0 cand va fi reactualizat clasamentu?
ETAPA 7
playmaker_rulz v Diavolo_Dany 3-0 deci..
numai e d actualitate se pare ![]()
Nu am reusit sa ma sincronizez ! Si astazi plec pentru. cateva zile ! Cer amanarea etapelor 7,8,9!
Done ![]()
Nu crezi ca meciurile se pot juca si mai repede ?Cu atatea amanari.....
Nu, nu cred, atata vreme cat vin Sarbatorile ...
ETAPA 9
playmaker_rulz v tuscacristea 1-1
c sa faci la acest genial joc in care skpi d 9 ori singur cu portaru si apara tot
ETAPA 9
playmaker_rulz v tuscacristea 1-1
c sa faci la acest genial joc in care skpi d 9 ori singur cu portaru si apara tot
si eu n-am scpat de 9 ori singur cu portaru si am ratat:))).... oricum amandoi am dat golurile din niste faze care nu anuntzau nimic
ETAPA 8
savubogdanus v playmaker_rulz 1-2
ETAPA 7
playmaker_rulz v Diavolo_Dany 1-0 era echitabil un egal am jucat cam slab ![]()
Diavolo_Dany - Savubogdan = 2-0 . El host , a avut multe ocazii , multe barii da asta a fost soarta partidei ![]()
PS : Clasament ??![]()
cand se afiseaza etapele urmatoare?
..... si acum pui mai multe etape nu? ca sa jucam pana la anul:P
etapa 9. guerilla_cristiano v ultrastf.
am inteles ca e plecat ..in vacanta ... a dat mass si a zis " sa trecem toti care avem meci cu el victorii pentru noi." In fine .. dau si eu dovada de caracter o data in viata si cer amanarea in contul meu. Nu de alta da prea ma credeau unii scandalagiu la inceput si pus pe rele.
Uitati ca fac si o fapta buna !!! ![]()
P.S cu toate ca risc sa iau bataie .. ca joaca destul de bine din ce imi amintesc eu ![]()
cum rezolv si eu problema cu download`ul fisierului ??? ca nu mere si nu stiu dc ??
:steag_steaua_ro:
Din cate stiu, dragoshel e la tara. Vedem zilele astea cum facem cu etapele ...
mai am de jucat:
Etapa 5: laurentiu_state v reebook_nr1
Etapa 8: adinutza_bertha v laurentiu_state
de reebook_nr1 nu am dat niciodata pana acum si i-am tot trimis mesaje de m-am plictisit asadar
laurentiu_state v reebook_nr1 - 3 - 0 : daca se accepta bine, daca nu, sa ma anuntze el cand vine si joc, nu-i problema
cu adinutza_bertha >> am inteles ca a amanat el, nu prea ne-am sincronizat, asta e... daca nu a amanat el, aman eu ![]()