Diavolo_Dany v only_babbardel1 = 2-1 ..... o victorie pe care nu o meritam , am dat amandoua golurile dupa minutu 70 ..... primu dintr-o centrare norocoasa , si al doilea dintr-un corner , mai norocos .....
Diavolo_Dany v only_babbardel1 = 2-1 ..... o victorie pe care nu o meritam , am dat amandoua golurile dupa minutu 70 ..... primu dintr-o centrare norocoasa , si al doilea dintr-un corner , mai norocos .....
Credca s-a produs o greseala in clasament am doar 3 etape jucate nu 4 !
Pai la meciul cu frangeti ai cerut amanare, dar nici pana acum nu l-ai jucat ![]()
in seara asta intrati ca revin acasa la c-ta. si app nicku meu e FRANKI nu frangetiPai la meciul cu frangeti ai cerut amanare, dar nici pana acum nu l-ai jucat![]()
te-am luat de pe ID
astept sa joc etapele...! ![]()
Dagoshel:iti reamintesc ca am 4 etape jucate:3 infrangeri si 1 victorie!
nu dau de marinescu_alin2006 i-am lasat offline sa imi spuna cand poate juca.. nici un raspuns deocamdata . daca citesti aici lasa-mi te rog un offline .. cam cand ai putea sa joci meciul
Da Catalin, am modificat, dar nu stau sa uploadez clasamentul dupa fiecare meci jucat. Jucati toate etapele si il pun.....
Franki vs catalin_dobre2006 = 1-0 frumos meci.
nici eu nu dau de marinescu_alin2006!!!c se va intampla daca nu intra azi?
@nedelcu,cum nu dai de mine?nici macar nu m-ai cautat,spre deosebire de mine care ti-am lasat si ieri si azi mesaj...dar una,doua postezi pe forum ca nu dai de mine
@ultrastf,am incercat azi sa dau de tine dar nu erai on.stiu ca m-ai cautat dar nu ne-am sincronizat:(
LE:ETAPA 6:marinescu_alin2006 v ultrastf=0-1
ETAPA 5:marinescu_alin2006 v nanu_a2008=amanare(cica n-a dat de mine:|)
ETAPA 4:adinutza_bertha v marinescu_alin2006=1-0
etapa 6. marinescu_alin2006 v ultrastf 0-1
Franki ( benfica.. frangeti_razvan) vs luchingo(sevilla.. adinutza_bertha2006) = 1-1
EDIT: guerilla_cristiano nu a intrat pe mess. sa jucam si nici laurentiu_state ma vor gasi pe mess in seara asta dak nu cer mv:))
Etapa 4
playmaker_rulz v julica_maniaku 1-0
nu am reusit nici pana acum sa dau de guerilla_cristiano, asa ca mai bine imi amanati etapa cu el ![]()
Deci s-a zis de atatea ori ca guerilla_cristiano are meciurile amanate pentru toata saptamana. Va e greu sa cititi acest thread?
pentru copiii encefalopati, eu o sa lipsesc saptamana urmatoare si deaia am amant, baiatu asta avea amant pentru saptamana asta nu pentru cea care urmeaza. asa ca abtineti-va de la comentarii ![]()
eu o sa lipsesc saptamana urmatoare si deaia am amant, baiatu asta avea amant pentru saptamana asta nu pentru cea care urmeaza.
Eu parca stiu ca Guerila_cristianu , a intrat el personal pe forum , si a postat sa i se amane etapele 2 saptamani ..... si a si explicat pentru fiecare saptamana in parte ![]()
Catalin e de negasit !deci amanare etapa6 adinutza_bertha v catalin_dobre2006 ! pana cand se gandeste omu sa joace!
etape noi?? ? ?? ? ? ? ? ?? ?
Am pus si etape noi. Daca mai sunt cei care nu si-au jucat etapele sunt rugati sa o faca pana pe 17 sau le voi amana fara drept de rejucare.
Catalin e plecat acasa si nu are calculator acolo si mi-a zis ca va reveni duminica o sa joc cu guerilla cand va reveni dar laurentiu_state e de negasit.
Et 9 : julica_maniaku v frangeti_razvan 1-0 ... greu
se putea si mai bine ...
@reebook_nr1 da si tu un accept, ti-am dat add de 3 zile
aveam in etapa 4 cu laurentiu_state l-am prins o singura data pe mess i-am zis ca o sa jucam in ziua respectiva seara dak e bine a zis ca da...dar la ora 11 nu era...si de atunci nu l-am mai prins pe net:|
Am fost plecat din Bucuresti, a fost o urgentza si nu am avuit timp sa anuntz, acum m-am intors, etapele care nu mi-au fost amanate, va rog sa le amanatzi in contul meu. De maine voi putea sa-mi joc meciurile
VA MULTUMESC
laurentiu_state