Corect. Pana la proba contrarie, nu avem decat cuvantul unuia contra cuvantului altuia. Ceea ce este discutabil ...
In momentul in care veniti cu acuze, ar fi bine sa aveti si probe.
Corect. Pana la proba contrarie, nu avem decat cuvantul unuia contra cuvantului altuia. Ceea ce este discutabil ...
In momentul in care veniti cu acuze, ar fi bine sa aveti si probe.
Acel " other player has exited the game " poate sa apara si fara ca un adversar sa iasa.
am inteles decizia si nu am nmk de obiectat pentru ca aveti dreptate!Oricum m-a dominat tot meciul,insa a dat dovada ca este COPIL!
Daca mai sunt nelamuriri,intrati pe Idu meu de mes si va dau discutia! catalin_dobre2006
Nu vreau sa ma cert pentru ca NU MERITA!e un simplu joc
VA SALUT steagro
Faza asta cu " other player has exited the game " chiar nu poate fi demontrata ce si cum. E posibil ca unui jucator sa i se intrerupa netu cateva secunde chiar fara ca el sa isi dea seama si poate chiar nu este vina lui. Acest lucru ca adversaru sa iasa din joc tine de bunul simt al fiecaruia jucator, si mai ales ca e vorba de un joc e chiar penibil sa se intample asa ceva numai pentru a pastra un rezultat.
Io am jucat etapa cu Catalin pe la ora 11 azi si mi-a mers PERFECT.
nucleo saracu' imi zicea mie ca stie el ca am iesit voit intr-un meci.. de fapt aveam probleme cu netul, a tot picat cateva zile la vremea aia.. ![]()
@ultrastf:
nici eu nu am dat de el...
@dragoshel "atunci cand un jucator iese din joc, si apare connection lost sau iostu' ce va mai apare, sa faceti un PRINT ecranului.(CTRL + Print Screen, apoi va duceti in paint, dati CTRL + V si salvati poza), iar poza o puneti pe forum
"
Nu prea inteleg ce aratam cu asta, tocmai am facut incerkrea cu cineva, am apasat Windows si ne-a aparut amandurora acelasi lucru. Un print nu demonstreaza nimic. Ramane la caracterului fiecaruia din noi.
etapa 3. ultrastf v frangeti_razvan... 1-0
Puteti incepe sa jucati etapele 4,5,6 pana la data de 14 decembrie(Vineri), ora 20:00
Vedeti AICI etapele
Franki nu a aparut nici pana la ora asta deci cer amanarea etapei 1 :adinutza_bertha v frangeti_razvan
ETAPA 2:frangeti_razvan v marinescu_alin2006:2-4
benfica-everton 2-4 .. adinutza_bertha nu pot sa mai joc pan vineri ca zugravesc in casa si voi sta la bunici la eforie. revin vineri si rejoc totul srry pentru amanare.
ma pai pana cand credeti ca o amanam asa, a trecut de mult ora 20:00 am amanat meciurile si pierdeti cate 3 puncte fiecare. V-ati trezit acuma ca vreti amanare.
Fiti si voi mai atenti pe viitor.....
Nu aveti net???
0741961606 numarul meu de telefon, dati mesaj, si va aman etapa..
Etapa III guerilla_cristiano v tuscacristea
i-am dat cate 3 buzz-uri in fiecare zi .... nu a fost niciodata pe mess.... nu mi-a lasat niciun mesaj off nimic.... astept decizia cu privire la acest meci...
@guerilla_cristiano nu a jucat nici un meci pana acum.... daca si ceilalti care trebuiau sa joace cu el(Diavolo_Dany, savubogdanus) zic ca l-au cautat si nu este de gasit(Elodia), cred ca il descalificam.
guerilla a cerut amanari, aici
PS Ma amuza sintagma asta.. "Astept decizia" .. zici ca suntem la <dansez pentru tine>
etapa 6: tuscacristea v marian_bolohan 0-3
etapa 4: Diavolo_Dany v marian_bolohan 2-2
etapa 5: marian_bolohan v savubogdanus, astept sa imi dea accept
etapa 5: marian_bolohan v savubogdanus, astept sa imi dea accept
Deci io ti-am dat add si imi apare ca si cum nu imi dai accept.Nici mie nu mi-a venit mesajul sa iti dau tie accept!
Io ti-am mai dat add inainte de inceperea meciurilor si atunci mi-a aparut ca mi-ai dat deny.
S-a strecurat o greseala in program, id-ul corect este marianbolohan.
Et 6 : savubogdanus v julica_maniaku 1-2 ... iarasi peste 20 de suturi din care 12 pe poarta ... 2 goluri
nu se poate , ma invata si pe mine careva sa sutez ?
tre sa tragi tare cand e portarul pe linia portii,iar incet daca ies,in rest nus cum sa iti zic ca si eu ratez mult
eu nu prea mai ratez m-am invatat,maniacule.
Trebuie sa plasezi mingea cat mai bine si sa iti faci cel mai bun unghi.
etapa 4. dragutzu_89 v ultrastf.......1-5 joc mai bine dupa ce mananc ![]()
![]()
un clasament cand o sa avem si noi?si unde il gasim?
Dupa ce terminati etapele astea, o sa pun si un clasament provizoriu.