Etapa 4 : nanu_a2008 v only_babbardel1 = 0 - 1
Etapa 4 : nanu_a2008 v only_babbardel1 = 0 - 1
etapa 5: marianbolohan v savubogdanus 1-1, meci frumos m-a egalat in min 90, si in prelungiri am dat bara ![]()
etapa 4. dragutzu_89 v ultrastf.......1-5 joc mai bine dupa ce mananc![]()
it was like... wooooow ! 8-}
in aceasta seara voi face un efort si voi merge la varmiu intre orele 8-9 va rog sa fiti onnline cei cu care am etape ca sa resusesc sa joc cat mai mult.multumesc.
etapa 5. ultrastf v adinutza_bertha... 3-1
De ce nu remediati problema cu afisarea clasamentului ? ![]()
Eroarea aparuta a fost:Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea de a accesa acest articol. Daca nu sunteti autentificat, va rugam sa o faceti utilizand formularul de mai jos.
uitati un gen de tutorial , in caz ca nu se stie cum se procedeaza, cu tot ca ma indoiesc :
Am luat spre exemplu logoul FcS ! Uploadati poza pe un site de genul : http://imageshack.us/ , alegeti imaginea, pune-ti adresa de email si da-ti "Host it"
Apoi vor aparea niste coduri , selectati codul de la "Direct link to image" dupa care reveniti la postarea de pe forum, apasati pe butonul "adauga imagine" introduceti codul "direct link to image" in acest caz : " http://img78.imageshack.us/img78/7251/logo2ru5.gif " ! apasati ok !Si apare imagine
->>
<<-![]()
In felul asta vor putea TOTI sa vada clasamentul ! steag3
Multumesc si astept si eu clasamentul ![]()
Etapa 5
only_babbardel1 v playmaker_rulz 0-1 cu ceva noroc
etapa a 6-a
nanu_a2008 v playmaker_rulz 0-0 am ratat in prostie el n-a avut un sut spre poarta...
Etapa 6
nanu_a2008 v playmaker_rulz 0-0
" am ratat in prostie el n-a avut un sut spre poarta... "- nu inseamna ca esti mai slab dak alegi sa te aperi si sa contraataci ![]()

Nu merge nici asa ![]()
Mda, stiam si io
))))))))) da nu am avut idee ca voi nu puteti vedea fisierele atasate asa. O sa vb cu George..
tusacristea a luat bataie in toate meciurile, sau e retras ?
@dragoshel s-a strecurat o greseala in clasament,
etapa 1: marian_bolohan v julica_maniaku 1-0
etapa 2: only_babbardel1 v marian_bolohan 3-0
etapa 3: marian_bolohan v playmaker_rulz 2-1
etapa 4: Diavolo_Dany v marian_bolohan 2-2
etapa 5: marianbolohan v savubogdanus 1-1
etapa 6: tuscacristea v marian_bolohan 0-3
=> 3 victorii (et. 1,3,6), 2 egaluri (et. 4,5) si 1 infrangere (et. 2)
@ EMPORiO 3 meciuri a luat bataie, iar unul nu l-a jucat ![]()
@marianb era un clasament provizoriu, nu erau puse toate meciurile jucate de voi... acum am pus toate meciurile jucate pana in acest moment.
etapa 5: catalin_dobre2006 v dragutzu_89 0-3
Dragoshel:dupa primele 3 etape am 3 pcte!
....bine si dupa 4etape..tot atetea :sad2: ....a jucat bine dragutzu....iar eu ...praf...
ati gresit la clasament eo am jucat 2 etape nu 3...
Etapa 4 savubogdanus v lumm_01 2-0
acum am 5 meciuri jucate, unul amanat si 7 pct ![]()
@Dragosel ... cred ca s-a strecurat o greseala in clasament. Eu am 4 meciuri jucate din care 2 victorii si doua infrangeri
eu figurez doar cu o victorie ...
Playmaker , Dani ... nu prea v-am vazut pe net in ultimul timp , sper sa intrati sa ne jucam meciurile la timp.
@Franki da 2 ai jucat, 1 partida am pus-o amanata...si asa apare ![]()
@ManiaCU greseala de marcaj, am rectificat, SCZ.

CLAMANET REACTUALIZAT.
guerilla_cristiano are meciurile amanate, sau a anuntat ceva ca nu l-am vazut demult pe net?
Are meciurile amanate pentru saptamana asta
Et 5: julica_maniaku v Diavolo_Dany 2-0 ... meci frumos , goluri frumoase inscrise de mine :"> ... Dany a ratat mult...