Etapa 8 - Restanta
guerila_cristiano v fifa_emporio 0-3 ( retras )
Etapa 8 - Restanta
guerila_cristiano v fifa_emporio 0-3 ( retras )
Etapa 1 : guerilla_cristiano v Diavolo_Dany - Nu am dat de el nici pana acum ![]()
Etapa 11 : Diavolo_Dany v reebook_nr1 - Nu am dat nici de el , Ionutz mi-a zis ca o sa castig cu 3-0 ... ![]()
Etapa 12 : frangeti_razvan v Diavolo_Dany - Baiatu mi-a zis ca s-a retras ... si tot Ionutz mi-a zis ca o sa castig la masa verde .
Etapa 13 : Diavolo_Dany v dragutzu_89 - 1-3 , puteam sa fac macar un egal , ca a fost un meci echilibrat , da defensiva mea gaurita a facut diferenta ... ![]()
Etapa 15 : Diavolo_Dany v marinescu_alin2006(fifa_empior) 2-2 ... mare MAre noroc pe capul meu , asta din cauza ca a dat baiatu host ![]()
Etapa 16 : ultrastf v Diavolo_Dany ... Dumnezeu cu mila ... sa vezi ce bataie imi da ultras ... :-SS
PS : Chiar astept cu nerabdare clasamentu ala .... nu trebuie sa aiba toate detalile (cum ar fii mecuri castigate , pierdute etc. ) , da sa fie acolo punctele ![]()
reebook_nr1, savubogdanus, playmaker_rulz sau only_babbardel1 ... e vre-unul din ei retras? ;
si dak nu ... unde sunt? ![]()
@dragoshel: ai vrea sa pui care e retras la echipe program divizia B ... cand ai timp?
Etapa 11 guerilla_cristiano v nanu_a2008 0-3
Etapa 14 nanu_a2008 v reebook_nr1 3-0
Etapa 16 nanu_a2008 v frangeti_razvan 3-0 RETRASI toti!!!
etapa 14: dragutzu_89 v savubogdanus 2-2 ![]()
etapa 16: dragutzu_89 v reebook_nr1 3-0
Etapa 16
fifa_emporio v savubogdanus 2-3
etapa 9 (restanta)
guerilla_cristiano v ultrastf ...... 0 - 3 (retras)
etapa 7: marian_bolohan v reebook_nr1 3-0
etapa 8: frangeti_razvan v marian_bolohan 0-3
etapa 13.
julica_maniaku v ultrastf....1-3
etapa 16.
ultrastf v Diavolo_Dany......1-0
Nu m-am retras ! As vrea sa imi aman etapele pana revine netul la normal , ca de cateva zile nu mai merge deloc bine ![]()
etapa 10
reebook_nr1 v playmaker_rulz 0-3
joc si cu cei care mi-au lasat offline diseara cand ajung aksa sper ![]()
Etapa 15
lumm_01 v nanu_a2008 0-2
Etapa 13
tuscacristea v reebook_nr1 3-0
Etapa 14
frangeti_razvan v tuscacristea 0-3
Am intzeles ca s-au retras amandoi....Daca gresesc corectati-ma:D
playmaker_rulz, te astept maine sa ne jucam meciul ... sunt acasa dupa ora 14:30 - 15:00 ... sper sa ne sincronizam...
io nu dau de ceilalti doi cuc are ami am etapa , playmaker_rulz si baabrdel... amanati-mi
emporio a amanat el am vazut cu ceilalti vreau si eu amanare pls, net de 2 lei...![]()
POate daca postez aici vezi!!!!!!lumm_me avem meic in cupa da un buzz cand ma vezi on si hai sa jucam meciul!!!!!
Restantele:
Etapa 2 savubogdanus v guerilla_cristiano 3-0
Etapa 12 reebook_nr1 v savubogdanus 0-3
+
Etapa 14 savubogdanus v frangeti_razvan 3-0
Pe adinutza_bertha nu am vazut-o pe mess de ceva timp. Oricum cer amanare . Sper sa nu mai avem inca pe cineva retras
cei cu care mai am etape sper sa fiti azi dupa ora 18 daca se poate ..
adinutza_bertha.... mai am de jucat etapa.... n-am vazut-o pe mess de vineri....daca nu postez rezultatul cu ea pana diseara....cer amanare.........ASTEPT Noile Etape:D:D:D
emporio a amanat el am vazut cu ceilalti vreau si eu amanare pls, net de 2 lei...![]()
eu n-am nimic impotriva dak amanarea e in contul tau ...
Et 16: laurentiu_state v julica_maniaku 0-0
Et 15: julica_maniaku v guerilla_cristiano 3-0 (din cate vad e retras)
catalin_dobre2006 ... e retras sau activeaza ?
ca nu dau de el
etapa 14. ultrastf v only_babbardel1... nu poate sa joace din cauza la net .. a zis ca isi amana etapa
etapa 15. playmaker_rulz v ultrastf.... si-a amanat etapa.. net prost ..
fifa_emporio v only_babbardel1 -> amanare in contul lui ...
fifa_emporio v playmaker_rulz -> amanare in contul lui ...
etapa 15.
playmaker_rulz v ultrastf ........... 0-1