FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Euro 2008 (Austria & Elvetia)

«15678911»
xDaJACKALx10.06.2008 20:21
Signor Raducioiu mananca rahat. Sau, come si dice, vorbeste aiurea.

Din pacate sunt multi romani care ii dau dreptate.

Joga Bonito10.06.2008 20:42
Doamneee ce oameni.Steaua nu joaca de 10 ani in Champions League si brusc toti vor sa batem Real Madrid, Lyon Arsenal sau Sevilla.Romania nu joaca de 8 ani la un turneu final si acu s-au trezit toti ca nu e bun 0-0 cu FRANTA.CU FRANTA!!!Grecia a castigat Euro cu curul in poarta si goluri din faze fixe sau bulan.Sunt convins ca la aia nu au existat oameni care sa planga ca nu au facut spectaol si n-au avut 54609 de suturi la poarta.

pai daca cumva o sa castigam EURO cu un asemenea stil de joc, tot o sa se gaseasca niscai indivizi care o sa declare sus si tare: "Mi-e rusine ca sunt roman! Cea mai nemeritata castigatoare din istorie... etc..."

weezer nu te lasa batut, pana vineri poti exersa la manager tacticile... si sa nu uiti sa ne zici cum sta treaba...

@axl, umila mea parere e ca Raducioiu a declarat altceva si gesepistii i-au preluat din context declaratia. Desigur, pt a creea senzationalul care a lipsit cu desavarsire din partida cu romanii. :biggrin:

axl10.06.2008 20:52

@Joga

Habar n-am ce-a declarat Raducioiu, n-am vazut nimic.

In nota de mai sus, daca vom castiga Euro va fi aceeasi problema ca-n '86. Traseu facil, lipsa echipei engleze, influenta ceausista, etc.

LeGenD11.06.2008 07:20

Daca te multumesti cu 0-0 cu Franta,nu ai cum sa poti mai mult.Trebuie ca din fiecare meci sa ne dorim maximul si macar sa inscriem un gol,chit ca primim alte 2.Intr`adevar egalul scos nu e prea rau,dar acest egal l`am scos nu pentru ca stim noi sa tinem jocul in frau,ci pentru ca francezii nu au avut inspiratie,Ribery nu a prins o zi prea buna,iar Anelka si Benzema s-au jucat in fata portii.Cu Italia si cu Olanda nu o sa fie la fel,si daca intram cu gandul ca un 0-0 e perfect,sigur luam 3 goluri.

MoWeed11.06.2008 07:41

@LeGenD

Si daca atacam si pateam ca rusii ce rezolvam?

Stai tu linistit ca daca ieseam la joc si le lasam spatii lui Ribery si Benzema nu prea avea cum sa iasa bine pentru noi. Inainte de turneu marea majoritate zicea ca nu vom face nici macar un punct amarat, iar acum alceleasi personaje in mare sunt dezamagite ca am facut doar egal.

Prefer un 0-0 chinuit decat sa ne-o luam cu 4-1 dupa un joc frumos...

LeGenD11.06.2008 08:24

Nu e vorba neaparat de faptul ca nu am atacat,ci de faptul ca nici nu am aratat ca vrem sa punem pericol.Toate contraatacurile noastre se stopeau pe la 25 de metri de poarta lui Coupet.

Nu am zis ca e rau un punct,dar puteam totusi sa punem pericol mai mult.Eu de exemplu acum dupa cum am vazut cum joaca Romania,sunt resemnat cu gandul ca in 2 partide acumulam cel mult 1 punct.

Si daca e sa ne gandim,Franta a avut ocazii bune cu toate ca noi am jucat cu 8 jucatori in terenul nostru.

bodanelu11.06.2008 08:26

@Legend ce ocazii? capul lui Anelka peste poarta... in rest se opreau si eu la 20 de m de poarta noastra.

LeGenD11.06.2008 08:29

A mai avut si Malouda un sut,la fel si Anelka care in prima repriza a mai scapat de doua ori dar a tras pe langa poarta.Iar mingea lui Benzema era sa i scape printre picioare lui Lobont.

stelistul stelist13.06.2008 20:27
Acelasi lot l-au avut si la Rotterdam si Constanta in calificari si n-au reusit sa ne dea gol...

acum vezi ce lot are olanda...te'ai convins ca rezervele pot fi peste titulari???

weeezer13.06.2008 20:54

Olanda a marcat 5 din cele 7 goluri ca urmare a unor contraatacuri impotriva unor echipe care jucau descoperite. Nu contest forta ofensiva a portocaliilor, dar au si avut noroc, in cele 2 meciuri reusind sa deschida scorul destul de timpuriu. Cu siguranta ar avea mai multe probleme in fata unor echipe organizate bine de tot in defensiva (gen Grecia anului 2004)

Stryker13.06.2008 20:58

fratiilor, daca olandezii o sa ne cedeze meciul ...

ii vom lasa practic pe frantuzi si italai sa joace pe vin si pizza :thumbup:

MoWeed13.06.2008 21:00

Dar si daca nu castigam cu olandezii cate emotii vom avea la meciul ala....

weeezer13.06.2008 21:15

Din pacate nu cred in posibilitatea ca Italia - Franta sa se termine egal. Ambele echipe isi cunosc interesul, si anume ca fara victorie, pleaca acasa. E posibil sa se joace inchis in prima parte, insa pe masura ce va trece timpul, cred ca cele doua echipe se vor descoperi si vor risca tot mai mult.

Si nu cred nici in spusele comentatorului, cum ca Romania este favorita la ocuparea locului 2 in grupa, in conditiile in care, practic, lucrul asta este sinonim cu "Romania este favorita in meciul cu Olanda". Care Olanda? Aia de i-au umilit pe campionii si vicecampionii mondiali.

AdrianUltras2513.06.2008 22:05

sau poate ne bat ca razbunare pt cele 2 meciuri in care le-am furat puncte...

LeGenD13.06.2008 23:01

Nici eu nu cred ca Italia va remiza cu Franta.Una dintre ele va bate,asadar Romania va trebui sa ia 3 puncte cu Olanda.Oricum nu mai poate pierde locul 3.Si intr`o grupa cu Olanda,una dintre cele mai in forma echipe ale momentului,cu Italia campioana si cu Franta vicecampioana mondiala,multe lume s`ar multumi cu 2 puncte acumulate,si cu un loc 3 onorabil.

Dar eu in locul lui Piti as trimite in teren o echipa care sa stie sa tina in frau jocul Olandei,si care sa isi creeze ocazii de a marca.Asa putem invinge liderul grupei,Olanda.

weeezer14.06.2008 08:08

Singura varianta ca meciul sa se termine egal intre cele 2 ar fi ca pana spre final una sa conduca, iar in final cealalta sa se arunce in atac si sa reuseasca egalarea. Pentru ca daca meciul se va duce cu 1-1 sau 0-0 pana prin min 80, nu cred ca va ramane asa.

c.ronaldo1714.06.2008 08:18

Italia si Franta se pot califica si cu un egal in meciul direct. Cum? Daca Romania pierde cu 4-0 (dau exemplu), iar in Franta-Italia scorul este egal (1-1, sa zicem) atunci meciul dintre cele doua finaliste de la mondial se va duce la lovituri de departajare (dupa noua regula Fifa).

weeezer14.06.2008 08:33

Hai ca doar n-om lua-o la 3-4 goluri de la olandezi :|

axl14.06.2008 08:38
Hai ca doar n-om lua-o la 3-4 goluri de la olandezi :|

Ce atitudine franco-italo-latina!

weeezer14.06.2008 11:25

axl, vrei sa intepi, sau chiar vroiai sa-mi zici ceva? N-am inteles.

Oricum, nu de multe ori a luat-o Romania la 3-4 goluri diferenta. Mai ales la un turneu final. Mai ales cu Piturca pe banca.

axl14.06.2008 11:38

Am facut o gluma, mai. Sunt sigur ca si italienii, si francezii (celelalte doua natii latine din grupa noastra) credeau acelasi lucru (in legatura cu cele 3, 4 goluri) inainte de meciul cu Olanda.

weeezer14.06.2008 14:54

Ah, sry ca nu m-am prins, sunt stresat iar pretena ma face sa sufar :P

Revenind, ai dreptate, dar ma gandesc totusi ca noi vom incerca sa inchidem jocul, nu vom juca la fel de deschis cum au facut-o italienii sau frantujii. Daca nu avem ghinion sa primim gol la faze fixe sau pe vreo gafa in aparare, eu zic ca le putem rezista, aduc aminte din nou ca olandezii au marcat marea majoritate a golurilor pe contraatac, in fata unor echipe rasfirate pe 80 de metri lungime de teren...

MoWeed15.06.2008 20:44

Ce revenire a turcilor.....

Marius15.06.2008 20:52

Turcia!!! :punk::punk:

Sa-mi bag **** ce echipa! TURCIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :punk:

weeezer15.06.2008 20:57

Al doilea meci la rand turcii reusesc sa revina incredibil. Greseli din partea lui Bruckner la scorul de 2-0, 2-1.

Pe de alta parte, o minune s-a intamplat. Portugalia a jucat impotriva Elvetiei cu mai multe rezerve, si a furat-o cu 2-0 :D

«15678911»