Romania sa fim seriosi,nu prea a jucat nimic pe plan ofensiv.In aparare am stat bine,insa am avut si noroc,iar la unele faze am avut mari emotii.
Daca e sa o luam cu inceputul,in aparare am stat bine.Cuplul Tamas-Goian s-a descurcat destul de bine,insa bineinteles ca se putea si mai bine.Pe partea dreapta,unde a jucat Contra,nu prea am avut probleme.Malouda nu a scapat decat o data am impresia,si nu a pus mare pericol.Pe stanga,avem probleme serioase.Rat nu joaca nimic,e lent si Ribery si`a cam facut de cap acolo.Ne trebuie deci un inlocuitor pentru Rat care mie cel putin mi se pare ca nu mai joaca absolut nimic.
La mijloc am stat bine,din punct de vedere tactic.Radoi si`a facut datoria,Chivu la fel,si Nicolita la randul lui a alergat si s-a implicat in joc,ceea ce s-a vazut.Insa nu am vazut nimic din partea lui Cocis,si chiar si de la Mutu ma asteptam la mai mult.Se vede lipsa de experienta,pentru ca mai ales in prima repriza,nimeni nu a avut curaj sa urce cu mingea la picior,sa ia o actiune pe cont propriu si sa dribleze 2-3 adversari.Nu am pus presiune pe adversari decat prin fazele fixe.Mutu,jucator tehnic,cu viteza,nu a facut mai nimic.La fel si Cocis,care avea datoria de a duce mingile la D.Niculae si sa organizeze cat de cat fazele ofensive.s-a simtit absenta lui Dica,lucru inacceptabil daca te astepti la 3 puncte in fata Frantei.Chiar daca Dica nu face jocul defensiv si e puturos,are tupeu,are curaj,si poate oricand sa inscrie.
In atac de asemenea am stat foarte prost.Aici se cunoaste absenta lui Marica.Care si el avea curaj sa ia o actiune si sa dribleze,sa traga la poarta.Stia cum sa puna presiune pe fundasi si stia sa isi creeze bune oportunitati de a inscrie.Atat Daniel Niculae cat si Marius Niculae nu au jucat mai nimic.Au alergat,insa nu am vazut nici o actiune frumoasa,suturi pe poarta,nimic.
In concluzie avem mult de muncit ca sa speram ca putem scoate 2 puncte din urmatoarele 2 meciuri.Si vreau sa spun ca as fi preferat ca Romania sa piarda acest meci,dar in schimb sa domine clar meciul.Am obtinut un punct pe lipsa de stralucire a lui Ribery si Benzema,dar de jucat nu am jucat nimic.