nu sunt favoriti dar cred ca vor avea acea determinare, dorinta de a invinge incat la final scorul va fi Romania - franta 2-1 HAI Romania steagro
nu sunt favoriti dar cred ca vor avea acea determinare, dorinta de a invinge incat la final scorul va fi Romania - franta 2-1 HAI Romania steagro
Sunteti prea optimisti.
Fratilor suntem varza pe flancuri.
Rat e lasat singur in stanga de Mutu si are in fata pe Ribery!!!
Iar pe dreapta contra e foarte nesigur.
Malouda e mai mult extrema decat mijlocas de banda. O sa incerce sa exploateze la maxim zona dintre contra si tamas si o sa ii iasa pt ca cei 2 sunt varza.
Si nu imi place nici ca Goian e folosit central-stanga!
Nu avem oameni la constructie si nu avem atacanti.Banel nu va ajuta atacul.Rolul lui va fi sa il sprijine pe terminato-piloso-plangaciosul contra.
Punctul slab al Frantei e chiar zona fundasilor centrali.Mai ales pe la Thuram.Ca nu mai are viteza de altadata si nici nu prea a jucat sezonul asta la Barca.Dar nu cred ca un singur varf, oricare ar fi ala, va reusi sa faca ceva.
Ar fi trebuit sa jucam un 4-4-2 clasic la fel ca francezii si sa ii intampinam om la om.
Repet,4-3-2-1-le nostru face aglomeratie la mijloc(unde francezii au jucatori de valoare intr-adevar in Makelele si Toulalan) dar neglizeaza flancurile, iar francezii sunt foarte puternici acolo!
Sa vedem ce ne aduce seara...
Sunteti prea optimisti.
Fratilor suntem varza pe flancuri.
Rat e lasat singur in stanga de Mutu si are in fata pe Ribery!!!
Iar pe dreapta contra e foarte nesigur.
Malouda e mai mult extrema decat mijlocas de banda. O sa incerce sa exploateze la maxim zona dintre contra si tamas si o sa ii iasa pt ca cei 2 sunt varza.
Si nu imi place nici ca Goian e folosit central-stanga!
Nu avem oameni la constructie si nu avem atacanti.Banel nu va ajuta atacul.Rolul lui va fi sa il sprijine pe terminato-piloso-plangaciosul contra.
Punctul slab al Frantei e chiar zona fundasilor centrali.Mai ales pe la Thuram.Ca nu mai are viteza de altadata si nici nu prea a jucat sezonul asta la Barca.Dar nu cred ca un singur varf, oricare ar fi ala, va reusi sa faca ceva.
Ar fi trebuit sa jucam un 4-4-2 clasic la fel ca francezii si sa ii intampinam om la om.
Repet,4-3-2-1-le nostru face aglomeratie la mijloc(unde francezii au jucatori de valoare intr-adevar in Makelele si Toulalan) dar neglizeaza flancurile, iar francezii sunt foarte puternici acolo!
Sa vedem ce ne aduce seara...
lasa'ne macar optimismul de romani..ca dupa ![]()
Stelistule-stelist
Inainte noi romanii eram foarte realisti si stiam sa analizam un meci cum trebuie inainte sa inceapa.
cel mai greu meci
Am impresia ca suntem cea mai slaba echipa de la Euro. Eram optimist, dar prima repriza cu Franta m-a adus cu picioarele pe pamant. Si culmea, nici nu pare sa avem un adversar prea solid in fata...
La cantarea imnului, pur si simplu mi s'a induiosat inima, cand 'am vazut toti jucatorii cu cata mandrie cantau imnul (mai ales Chivu, caruia i'au dat si lacrimile). Toti romanii cred ca au fost mandri atunci.. Hai Romania !!!!
Jucam ca aia a calului. O gramada de pase simple gresite, 2 galbene inutile. O lalaim la mica ciupeala, poate asta-i reteta sa scoatem un egal.
Dupa cum am scris mai sus, problemele noastre sunt pe flancuri.
Rat chiar nu are ce sa faca singur in fata lui Ribery.iar contra e varza.la ce prostii fac el si tamas e clar ca nimic bun nu iese de acolo.
cred ca suntem cea mai lenta echipa de la euro.
Mutu trebuie scos!!!
Ehehehe dragii mosului,2 echipe slabute!!Daca ati vazut Germania si Portugalia cum joaca,va rog sa comparati!!Hai Doamne Ajuta!!Romaniiaaaa!!
Si, sincer sa fiu, cred ca francezii au adoptat o tactica total gresita in prima repriza. Daca navaleau peste noi sunt sigur ca ar fi marcat. Se vede treaba ca prea multa prudenta strica.
Axl
Nu au adoptat tactica gresita.
Au asteptat ca sa vada care e treaba cu Romania...ca din presa ar intelege oricine ca Romania are o echipa super tare.
Acum, dupa pauza, sigur si-au dat seama cum sta treaba si vor navali...
Iata ca n-au prea navalit. Oricum, un rezultat excelent din punctul meu de vedere. Sa nu uitam ca am facut 0-0 cu Franta, chiar daca o Franta moale si adormita. Un punct e intotdeauna mai bun decat nimic.
Felicitari tricolorilor, felicitari lui Piturca!
cel mai bun om dupa teren Mirel Radoi...
Franta era o echipa de batut. Cu jocul de azi, portughezii i-ar fi facut praf si pulbere. Asta e, daca n-am dat gol azi, impotriva celei care este considerata cea mai slaba aparare din grupa (lasand-o pe a noastra la o parte), nu vad cum sa dam cu Olanda sau Italia. Si nu numai ca n-am dat gol, n-am avut nici macar ocazii. Nici macar un sut. Nu ma incanta ca nici ei n-au avut.
Mare oftica mare ... vezi Doamne, ce slabi suntem ca n-am castigat la pas in fata vicecampioanei mondiale ! Poate era mai bine cand ne dadeau danezii 5 goluri acasa ...
Sper ca italienii sa castige azi. Altfel vor juca al dreaq de serios cu noi si s-ar putea dupa aia sa ne bucuram ca n-am luat decat 3 de la Italia.
Ce n-am inteles eu a fost bicicleta aia a lu' Banel. Pai mai omule, tu daca cu Pandurii joci ca bunica pisicii mele, te-apuci sa driblezi la mijlocul terenului cand joci contra Frantei?
Pentru mine problema principala este acel atacant de careu din lot . Avem 3 jucatori de acest profil : Marica , Niculae si Nicolae , care pare degeaba . Exista problema ca nu au mingii bune , insa 90 % din baloanele ajunse la Nicolae sareau la 5 metri in fata .
Cu Italia o sa fie un meci asemanator , numai ca stim foarte bine ce pot ei pe contre . A fost un meci de lupta facut de baieti , insa nu te califici cu 0-0 .
M-a surprins placut Banel , cel putin in repriza a 2 a cand a stat numai in ceafa lui Abidal . Calificarea e departe , insa sanse sunt doar daca jucam fotbal .
Personal zic mersi ca n-au ajuns sa ne ia aia la misto. Valoarea (scazuta) a echipei Romaniei e clara.
Daca nu exista valoare atunci macar sa n-ajungem sa fim ciuca batailor si tot e bine. Cu exceptia lui Mutu avem probabil cei mai slabi atacanti din toate cele 16 echipe participante la Euro.
Dan stan
Mutu a fost cel mai slab de pe teren!
Pacat puteam sa ii invingem nu mi s-au parut cine stie ce francezii azi.....
Oricum e un rezultat foarte bun egalul cu Franta si na ca nationala a facut mai mult decat prevesteau unii pe aici...
Mor cand vad atatia care nu au incredere in Romania.
Bine ma, cate echipe in lumea asta nu si`ar dori sa nu primeasca gol in 2 meciuri cu Olanda si unul cu Franta?
Ce a facut Polonia cu Germania, ce a facut Turcia cu Portugalia? Exact ceea ce va face maine Rusia cu Spania.
In loc sa fiti mandrii ca am facut egal cu vicecampioana mondiala voi va apucati si gasiti cel mai slab de pe teren, punctul nostru slab samd.
Ziua proasta pe care au prins`o francezii s-a datorat apararii noastre excelente. Avem meciuri cu echipe de "first class", nu putem sa ne asteptam sa facem spectacol sau jonglerii. Am jucat in dueluri Contra-Malouda, Rat-Ribery, Goian-Benzema, Radoi-Makelele, Nicolita-Abidal samd. Am jucat cu Franta, nu cu Rusia sau Muntenegru.
Nu jonglerii man, dar macar o ocazie, naibii, o schema in atac, un un doi, sau MACAR UN SUT PE POARTA.