FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Euro 2008 (Austria & Elvetia)

«17891011»
MoWeed20.06.2008 07:52
Statistica primei faze a EURO 2008 indica in majoritatea datelor sale ca Olanda a fost echipa aproape perfecta, iar Romania se afla pe locurile codase la cele mai importante capitole.

Olanda are cele mai multe goluri marcate, cele mai putine primite (1, ca si Croatia), s-a situat pe locul 3 in ce priveste posesia balonului, la un singur procent dupa liderele Spania si Portugalia (54 la suta, fata de 55 la suta, media pentru toate cele 3 partide), locul 3 in privinta suturilor la poarta (50, ca si Spania si Rusia), precum si cele mai putine faulturi suportate - 35, intr-un cuvant, fotbal total.

La polul opus s-a aflat Grecia, cea mai slaba campioana en-titre din istoria competitiei (0 puncte, 1 gol marcat, 5 goluri primite), iar Austria este cea mai slaba tara gazda (1 punct, 1 gol marcat, 3 primite).

Iata principalele date statistice ale primei faze a EURO 2008 la fotbal:

Romania:

Suturi la poarta: locul 14 - 33 de suturi

Suturi pe poarta: locul 16 - 7 suturi

Actiuni de atac: locul 11 - 37 de atacuri

Posesia balonului: locul 14 - 44%

Nu stiu cum de au gasit astia ca noi am facut 37 de atacuri

LeGenD20.06.2008 09:28

:O:O Am dat noi 33 de suturi la poarta si 7 suturi pe poarta?:O

c.ronaldo1720.06.2008 21:28

TURCIA = Bulan.

Simt ca la 11m va fi un Chelsea-Man.United, in care Turcii vor fi Man.United la cat de norocosi au fosti in acest european.

LE: Mda, au batut turcii. Ce caricatura de echipa!

Marius20.06.2008 22:02

TUR-CI-A!

Hai si cu rusii mai departe! :D

f234567k20.06.2008 23:12
TUR-CI-A!

Hai si cu rusii mai departe! :D

Mannschaftul

dee21.06.2008 03:58
TURCIA = Bulan.

Ulciorul nu merge de 2 ori la apa ........ merge de 3 ori :)

In cazul Turciei nu este vorba numai de noroc, nu uita ca au revenit de 3 ori pe final de partida, ceea ce denota ambitie,dorinta de victorie,perseverenta,daruire... cam tot ceea ce le-a lipsit tricolorilor nostri, care s-au resemnat prematur.

LeGenD21.06.2008 08:52

Turcia pe langa faptul ca are bulan,are si multa ambitie,care compenseaza cat de cat faptul ca nu au jucatori foarte talentati.Mie mi`ar placea extraordinar de mult sa ajunga in finala macar.

MoWeed21.06.2008 10:30

O fi avut turcii noroc, dar norocul ti-l mai faci si singur. Cum sa aiba noroc daca ar fi jucat extra-defenisv ca noi?

Cand castigi 3 meciuri la rand in ultimele minute, nu cred ca mai poate fi vorba de noroc...

LeGenD21.06.2008 11:25

Nu e vorba de noroc.E vorba de faptul ca jucatorii turci sunt jucatori tari atat la capitolul fizic cat si la cel psihic.Au o dorinta de victorie extraordinar de mare si un antrenor cu experienta,Fatih Terim,care stie sa isi motiveze jucatorii si stie sa isi aseze 11 jucatori in teren.

Daca Romania ar fi avut macar 50% din ambitia pe care au avut`o turcii in acest european,cu siguranta reuseam mai multe.Dar noi am fost rupti.Ma asteptam la mai mult de la Chivu,de la Mutu,care au mai prins un campionat european.Dar din tot lotul nu mi`au placut decat Lobont,Radoi,Goian,Contra.

alex14721.06.2008 13:25

Cand ma uitama aseara la meciul Croatia-Turcia si il vedeam pe Rustu, care apara ca un mascarici,nu ac acum 6 ani la World cup 2002, chiar ma gandeam ca daca se ajunge la penalty Rustu o sa apere vreo 2-3 si o sa califice Turcia

stelistul stelist21.06.2008 14:01

adevarul ca rustu nu stia ce e cu el pe teren...faza cand a vrut sa prinda o minge in brate dar a scapat'o, apoi i'a sarit mingea in umar parca sa il atentioneze ca ramas fara ea a fost de cascadorii rasului ...cred ca afost chemat la nationala doar pentru ca a fost odata un super portar ca aseara a aratat ca unu de mana a IIa...penibil

DelPiero1021.06.2008 20:11

Ete na,ca dadura sovieticii gol!Mie imi plac rusii astia,in toate meciurile ei au jucat ofensiv...Guus Hiddink e unh antrenor IMENS!Nu Mourinho,nu Felipe Scolari,el e cel mai bun antrenor din lume,indiferent daca s ecalifica sau nu mai departe in semifinale Rusia...

MoWeed21.06.2008 20:30
Si daca atacam si pateam ca rusii ce rezolvam?

Acum e momentul sa-mi torn cenusa in cap....

Felicitari rusilor, joaca un fotbal placut ochilor si iata ca daca se face un centru ce juniori extrem de performant cum e cel de la Sankt Petersburg, in cativa ani se vad rezultatatele...

Hiddink e un antrenor mare....

DelPiero1021.06.2008 20:34

Sa-mi bag...

f234567k21.06.2008 21:13

Unde esti Marius?

Finala ta Turcia-Rusia se apropie :))

:punk:

weeezer21.06.2008 21:21

INCREDIBIL!

Tot respectul pentru rusi, tot respectul pentru turci, tot respectul!

Stryker21.06.2008 21:26

uite ca rusii au reusit ceea ce noi nu am fost in stare ... au jucat fara frica si au reusit sa-i elimine pe olandezi , au si jucatori , au si cel mai bun atrenor de la turneul final si au saansa sa joace finala ...

2 surprize in 2 zile ... merita felicitari si ei si turcii ...

poate maine pierd si italienii si e toata lumea fericita :clap:

weeezer21.06.2008 21:31

Tocmai de-asta mi-e teama, ca acuma, iesind si Olanda, si Portugalia... sa nu castige tot Italia titlul...

predatorpulse721.06.2008 21:34

Desi nu credeam ca o sa faca surpriza,rusii si-au surclasat clar adversarul si meritau sa castige din timpul regulamentar. Sa domini o echipa plina de talente precum cea a Olandei arata ca esti o echipa mare. Rusii au aratat consistenta in atac si siguranta in aparare,fara a face antijoc si a iesit un joc foarte frumos. Din nou s-a aratat ca olandezii au aparatori de 2 lei doar ca noi nu avem cum sa aflam asta pentru ca noi nu am atacat.

In acest moment Rusia e cea mai curata echipa calificata in sferturi,daca pot spune asa. Nemtii au fost impinsi de la spate intr-un moment crucial de arbitru(a fost fault la golul lui balack),turcii au avut incredere in ei si mult mult bulan(cata sansa sa ai sa dai gol in ultima secunda impotriva unei echipe care se descurcase mai bine decat tine pana atunci,ca sa nu mai zic ce executie a prins turcul ala,zici ca a fost golul lui Dica cu boro de pe lia manoliu) dar rusii au dominat Olanda aproape de la un cap la altul si li s-a refuzat un penalti clar.

Aparitia unor echipe nationale tari in est precum croatia,rusia,cehii(eu zik nu au jucat rau la acest turneu) si hai sa zic si turcii,arata ca se poate insa trebuie sa si vrei. ca sa nu mai zic ca grecii au iesit campioni europeni in 2004. Aceasta rusia arata ca aplicarea unui model sanatos de crestere a fotbalistilor merge si in est(stiti ce s-a facut la sk.petersburg si faptul ca au fost multi titulari de la zenit), iar acest model,complementat de un antrenor profesionist si cu experienta poate face minuni. Van basten saracul de el a fost dominat din pc de vedere tactic toata partida iar lasarea pe banca a lui robben a fost cea mai mare greseala a sa.

De asemenea s-a mai demontat astazi un mit,cum ca jucatorii trebuie sa vina din campionate puternice ca sa formeze o echipa puternica.Stiti cat tam-tam se face astazi ca nu multi jucatori romani joaca la echipe puternice din vest si d-aia suntem unde suntem. Ei bine,aproape toti jucatorii Rusiei joaca in campionatul intern si campionatul Rusiei e slab spre slabut,indiferent cati petrodolari se pompeaza acolo. Lectia e urmatoarea: bagi bani in bucataria proprie,angajezi antrenor foarte bun si poti face echipe competitive atat la nivel de club(zenit sk.petersburg) cat si la nationala(Rusia). Ambele modele merg,si cel cu jucatori care joaca in strainatate la echipe puternice cat si cel in care joci cu oameni ce vin din propriul campionat.Si pentru cei ce mai cred ca antrenorii nostri trebuie sa fie romani,va spun ca zenit il are pe dick advocaat si Rusia pe Guus Hiddink. Acum depinde ce vom alege si noi. Avand in vedere cati latini de mana a 2-a vin in Romania,ar fi bine ca unii oameni cu bani din tara sa se mai gandeasca si la sport si faca macar cateva centre puternice pentru juniori in tara.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

danimarcu21.06.2008 21:37

Dupa mecuirile de ieri si azi imi dau seama cat de mici am fost la acest european...

Doua echipe pe care le-am batut in amicale inainte de europene cu 2 si 3-0 au aratat cum se joaca fotbal cu adevarat.

Bravo Turcia,bravo Rusia!Fara indoiala va meritati locul in semifinale!

steaua_gloria21.06.2008 21:40

Rusia e cea de-a doua senzatie, zic eu cu un merit mai mare de a juca in semifinale. Ca joc a fost peste Olanda.

DelPiero1021.06.2008 21:53
Tocmai de-asta mi-e teama, ca acuma, iesind si Olanda, si Portugalia... sa nu castige tot Italia titlul...

Spania e ultima speranta...

danimarcu21.06.2008 21:59

Hai Spania!Acasa cu macaronarii!... :boxing:

dr.adrian921.06.2008 22:06

nemtii iau campionatul. am ziso de la bun inceput

DelPiero1021.06.2008 22:11

Eu as prefera Spania sau Rusia...pentru prima data in viata,vreau ca Italia sa iasa...

«17891011»