Le-o dat-o ma Rusii...pacat!
Io tineam cu Olandezii...
Asta e...au fost mai buni...superbi jucatori Pavlyuchenko si Arshavin...
Hai Spania...
Le-o dat-o ma Rusii...pacat!
Io tineam cu Olandezii...
Asta e...au fost mai buni...superbi jucatori Pavlyuchenko si Arshavin...
Hai Spania...
Sper din tot sufletul ca Piti s-a uitat la meci.Sa vada cum o echipa invinsa de Romania cu 3-0,invinge cea mai in forma echipa,in fata careia Romania nici nu a ajuns la poarta.Si iata cum Olanda a facut 9 puncte intr`o grupa extraordinar de grea,paraseste competitia ( exact ca si Croatia ).
Van Basten asta cred ca e un fel de Piturca,dar la o scara mai rezonabila! ![]()
Cum sa nu incepi cu Robben(care se distra cu cate 2-3 de la noi,nu ca am fi noi mari vedete,dar totusi) si Van Persie titulari??Asta e,s-au dus si astia!!Felicitari rusilor care au reusit 2 lucruri extraordinare:un fotbal placut ochiului si eliminarea unei echipe bune!!
Acum ca sa fie distractia completa o finala Rusia-Turcia ar fi ceva super interesant!!(asta daca turcii reusesc sa mai adune un prim 11
) )
Fundasul echipei nationale, Razvan Rat, considera ca Mircea Sandu nu trebuie sa ia in calcul petitiile lansate de suporteri, prin care i se cere demisia lui Victor Piturca de la carma nationalei.
"Aceste petitii mi se par niste tampenii. Conducerea Federatiei nu trebuie sa actioneze la impulsul acestor decizii. Suporterii sunt foarte importanti, dar asta nu inseamna ca ei trebuie sa decida soarta unui antrenor, a unei federatii, sau a unui jucator", a spus Razvan Rat la Special.
Mare om, mare caracter Rat asta.....
Il inteleg ca nu o fi de acord cu parerea fanilor, dar sa zici ca ceea ce vor ei reprezinta "tampenii" mi-se pare complet deplasat....
Suporterii sunt buni cand ii sustin si Doamne-fereste sa nu fie plin stadionul ca repede apar jucatorii sa se planga. Cer respectul fanilor, fara sa considere ca acest respect ar trebui sa fie reciproc....
MoWeed
Sunt tampenii petitiile astea.
Sunt prostii si pana cand nu avem bani sa aducem un antrenor de talia lui Hiddink,atunci Piturca e arhi-suficient pentru Nationala noastra!Poate Mircea Lucescu poate fi o solutie mai buna dintre antrenorii romani,dar atat...
MoWeed
Sunt tampenii petitiile astea.
Asta e parerea fiecaruia.
Pe mine nu m-a enervat faptul ca si-a prezentat optiunea, era si culmea sa fie de acord cu ele mai ales in contextul in care Piturca va ramane.
Dar putea sa zica macar ca nu e de acord cu petitiile, nu ca optiunea unor fani care in anumite cazuri au facut mii de kilometrii sa-i incurajeze este o tampenie....
personal cred ca Fandel a facut praf meciul. E depasit de meci . Cartonase date aiurea , fluiera tot...si cred ca nervozitatea din teren i se datoreaza.
Macaronarii au plecat acasa! ![]()
Dupa cum au jucat,asta era singura solutie.Fotbalul nu poate fi fentat la infinit.
![]()
Era o blasfemie adusa fotbalului daca se califica Italia . ![]()
spania viitoarea campioana europeana
Era o blasfemie adusa fotbalului daca se califica Italia
I citezi pe germani? ![]()
Ei au zis dupa meciul cu Olanda,ca " ar fi fost o blasfemie adusa fotbalului daca Romania ar fi mers in sferturi ".
Rusia va castiga campionatul european dupa ce va juca finala cu Germania.
Hai Turcia !!! Sper sa-i bata pe nemti, dar slabe sanse... avand multi suspendati.
Vreau o finala intre Turcia si Rusia. ![]()
Saracii turci nici macar nu o sa aiba azi destule rezerve pentru cele 3 schimbari.
Dar nemtii nu trebuie sa subaprecieze puterea de lupta a turcilor, au facut-o si altii si s-au ars...
Nu se poate sa invinga Turcia. Daca o fac si astazi, in conditiile in care (am inteles ca) mai au doar 12 jucatori de camp disponibil pt acest meci, atunci chiar reprezinta un fenomen, peste ceea ce a fost Grecia acum 4 ani.
Nu se poate sa invinga Turcia.
Esti sigur? ![]()
Aproape. Dar la cate tepe mi-am luat campionatul asta, n-as pune bani pe chestia asta totusi.
1-0 pt turci si un joc foarte bun prestat de ei. Nu-mi vine sa cred. Fantastic.
Kazim Kazim ![]()
geniala echipa turciei...desi am pariat pe germani parca mai frumos e sa mearga turcii mai departe cu 12 jucatori
Din an in paste gasesti cate un meci bun la euro si atunci face tvr`ul fite.
Ar fi tare cand se restabileste legatura sa vedem ca sunt nemtii in avantaj... nu de alta dar UEFA cenzureaza fazele dubioase...
LE: nemtii chiar au dat gol cat a fost intrerupta transmisia...
Si uite cum ajung ei in finala fara sa joace mai nimic in 5 meciuri... Asta e Germania.
Ar fi tare cand se restabileste legatura sa vedem ca sunt nemtii in avantaj... nu de alta dar UEFA cenzureaza fazele dubioase...
Parca ai avut gura de aur....
Pacat de turci meritau sa joace finala, iar s-au calificat nenorocitii aia de nemti fara sa joace nimic