FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«167891032»
baraJa19.12.2007 12:19

falcao e de la river...tanar de perspectiva(columbian) iar babovic nu stiu daca sti dar se pare ca este deja acontat de Chelsea!sfat: lasa Football Manageru in pace!Steaua nu are nevoie de jucatori de acolo!:))

dr.adrian919.12.2007 12:28
falcao e de la river...tanar de perspectiva(columbian) iar babovic nu stiu daca sti dar se pare ca este deja acontat de Chelsea!sfat: lasa Football Manageru in pace!Steaua nu are nevoie de jcuatori de acolo!:))

eu nu ma joc pe manager

cand am fost eu copil / adolescent inca nu exista fifa

am trecut de varsta aceea cu mult

doar bucuria sa aud de Steaua mia ramas aceea

adica si la bine si la rau stelist infocat mereu

Khalid19.12.2007 12:51

Babovic e cotat la 3mil si Falcao la 2.5mil. Nu da Gigi atatia bani pe un jucator, care pe langa suma asta de transfer cere un salariu mare. Eu zic sa ne rugam sa vina Armenteros si Thereau, altfel ne trezim cu "boambe" la echipa, gen Surdu etc .

Wally19.12.2007 12:58

Zicu n-are ce cauta la Steaua! Dupa ce ca de-abia reusim sa facem si noi cate o actiune pe meci care sa se finalizeze cu sut la poarta, si aia sa fie irosita de Zicu? Nu, multumim!

dr.adrian919.12.2007 13:22
Babovic e cotat la 3mil si Falcao la 2.5mil. Nu da Gigi atatia bani pe un jucator, care pe langa suma asta de transfer cere un salariu mare. Eu zic sa ne rugam sa vina Armenteros si Thereau, altfel ne trezim cu "boambe" la echipa, gen Surdu etc .

babovic a fost cel mai bun jucator al campionatului european u21 din olanda. l-am vazut cu ochii mei. cat despre falcao e coleg cu zapata nu cred ca nu lar vraji un pic sa vina la noi

intrati aici sa vedeti alte talente

http://www.fussball-talente.com/

IONUTZ-CIPRIAN19.12.2007 13:27

Nu stiu de ce dar cred ca voi rade la sfarsitul campaniei de achizitii,ne agitam noi degeaba ca un "cola",tot cum ne-am obisnuit va fi!

Khalid19.12.2007 14:28

=)))) ahahahahahahaahhhaah fanatik.ro scrie ca vine Trica la Steaua. :laugh:

predatorpulse719.12.2007 14:32

@ionutz ciprian,ai mare dreptate totul se va fasai,sunt niste tatonari acum,va veni Anul Nou,luna ianuarie si se vor gasi cativa jucatori ieftini in graba si gata campania de transferuri.

Din pacate,faza cu Neaga e adevarata,chiar ciobanul a declarat astazi ca Neaga e pe lista neagra,citez:

""Ricã Neaga face parte din cei opt fotbaliști pe care îi voi vinde în aceastã iarnã și va pleca de la Steaua. Unde va pleca, vom vedea. Zaharia am auzit cã s-a înțeles cu Porumboiu și o sã plece la Vaslui. Pe Bãdoi îl dãm la Timișoara pentru cele 30 de procente pe care le aveau dintr-un eventual transfer al lui Emeghara. În rest știți și voi lista, nu trebuie sã vã mai spun eu: Cristocea, Croitoru, Iacob..."

Tintele noastre sunt momentan armenteros,datolo,camus,Thereau si ultimii 2 deja si-au cam bagat picioarele in orice sansa de a mai veni in Ghencea. Si daca primii 2 refuza ramanem cu 0 achizitii dar noi scapam de jucatori care mai pot arata ceva in Ghencea macar pana in iarna si ma refer aici la Neaga si la zaharia. Daca scapam de 8 fotbalisti+Dica(si eventual Goian) noi trebuie sa luam cam tot atatia si nu vad nimic la orizont,tare imi e frica ca o sa luam vreo 2 ceva mai scumpi si teoretic mai valorosi si restul o sa ii reciclam de la echipe de pluton din Romania si ciclul de prostie din Ghencea se va relua din nou si o sa ne miram cu totii pe site de ce nu joaca Steaua nimic.

Si ca sa ne lamurim cine face transferurile la Steaua mai va dau un citat:

""O sã aduc patru, cinci fotbaliști de superclasã, pentru cã am început sã mã implic. Zilnic, stau și mã uit pe casete și fac selecții. Lãcãtuș, Adrian Ilie și Argãsealã îi vãd, iar eu fac selecția finalã.

Deci nu antrenorul face selectia finala,ci Jiji,macar acum stim ca nu o sa vina la Steaua jucatori cu freza ciudata,tatuaje,piercinguri si alte chestii d-astea :smile:

Cum poate acest gibon sa faca o selectie,dupa ce s-a crezut atacant si a vrut sa intre in locul lui Iacob,acum ii face munca lui Adi Ilie,e clar cata incredere are in angajatii lui. La transferuri el trebuia sa-l creada pe Ilie,ca de aia l-a pus manager,nu sa i se prezinte jucatori si el ca "grande allenatore" ce este sa sa aprobe transferurile.

Stiu ca dau un exemplu prost,dar oare la Arsenal vine patronul la Wenger si-i spune "Mai Arsene,nu-mi place jucatorul asta,gaseste si tu altu' te rog". Nu nene,acolo ii da o suma pentru transferuri si ii traseaza obiective si il judeca la final de sezon in functie de acestea.

Abia a inceput campania de transferuri si deja imi fac nervi pentru ca am mai vazut acest film,sa speram ca deznodamantul va fi altul.

Singura mea speranta este ca din acei jucatori ce vor veni vreo 2-3 sa confirme si Radoi,plesan si Ghionea sa revina in forta si sa ne scoata putin la suprafata pentru ca stam rau in ceea ce priveste lotul. Poate cu transferuri si revenirea accidentatilor peticim un 11,dar la rezeve am belit-o.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Wally19.12.2007 14:34

Daca am reusi achizitionarea lui Trica ar fi un transfer reusit zic eu. Totusi nu cred ca sunt chiar atat de prosti cei de la CFR sa-i dea drumul, cu atat mai mult la Steaua...

dr.adrian919.12.2007 14:50

pai voi nu stiti ca Jiji e trimisul lui d-zeu pe pamant

singurul om perfect. e blasfemie ceea ce spuneti voi despre el. cum va puteti permite voi asa ceva

nu trebuie vandut nici un jucator. ci adusi vreo 5 cu multe clase peste cei 8 care zice Becali ca vor pleca. dar poti vorbi tu cu Becali? pai el le stie mai bine. doar asa sa stiti nu el a facut banii ci nevasta- sa.

despre trica ... exista mai buni lasal la Cluj sa creasca si ei.

adusi trebuie

Bogdan Stancu si torje din campionatu nostru

despre Thereau camus armenteros datolo nu ma pot exprima numai in privinta primilor 2

Thereau a plecat cu trambite - poate vine cu trambite. dar va fii un Neaga 2

camus nu are ce cauta in Ghencea. cine draq se crede asta?? sasi legene koaiele in belgia

repet cel mai bine ar fi sa nu plece nici un jucator. concurenta face performanta.

pai ce rost are daca pleca 8 de ex. si vin 5 - dupa spusele lui sfantu Jiji

se accidenteaza 3 din astia noi. ce faci ********

se tot spune ca barbatii gandesc cu ouale. ceea ce e si adevarat cateodata :-)))

dar cu ce draq gandeste Becali

stelistu_619.12.2007 16:48

Trica, e deja prea batran, mai bine iti iei ceva tineri din acei bani :)

JDERUL19.12.2007 17:06

se tot spune ca barbatii gandesc cu ouale. ceea ce e si adevarat cateodata :-)))

dar cu ce draq gandeste Becali?

Pai susnumitul,in speta Jiji, nu a ajuns la stadiul de barbat inca si nici nu sunt sperante sa evolueze. De gandit...saracul nu are decat un singur neuron si acela handicapat!

baraJa19.12.2007 17:25

@dr.adrian9...repet...babovic...ca si slobodan rajkovic sunt deja acontati de Chelsea!si iti garantez eu ca dupa acel campionat u21 majoritatea fotbalistilor au intrat pe listele cluburilor puternice!sa nu mai vb de campionatul mondial u20...vezi Juventus care a inceput sa cumpere pe banda rulanta tineri!Noi cred ca ar trebui sa ne vedem lungul nasului si sa investim in cresterea de talente proprii in primul rand..ca avem materie prima destula,dar nevalorificata!

k3vin19.12.2007 20:04

Jiji e PR*ST tare... oricum asta de shtia dar nu-l credeam atat de idi*t incat sa-l vanda pe Zaharia care a confirmat si pe Badoi care nici macar n-a avut shansa sa joace cat de cat. Cat despre Iacob,Cristocea si Neaga sunt de acord cu el :|. Iacob si-a facut treaba si poate pleca iar Cristocea si Neaga nu mi s-a parut ca au demonstrat ca sunt de valoarea Stelei.Pe Croitoru ash vrea sa nu-l vanda. Chiar daca este un jucator care nu se remarca in jocu` Stelei decat sa aduca alta "bomba" gen Surdu mai degraba il pastram pe Croitoru.

Ehhh sper sa nu vanda jucatori importantzi... iar daca ii vinde macar sa cumpere altzii de aceashi valoare.

Wally19.12.2007 20:37

Am auzit ceva si despre un transfer a lui Badea la Timisoara. Stie cineva ceva? Sau am auzit rau?

mountytoma19.12.2007 21:21
auzi sefule, vad ca ai opinii ferme si de nezdruncinat! doar ca o concluzie generala, Hagi a facut o treaba atat de buna peste tot unde a lucrat, ca acum e antrenor la iaki. si va ramane inca mult timp acolo, NIMENI nefiind interesat de serviciile unui antrenor indoielnic si plin de ifose!

cat despre Laca, sigur, la fel ca si Hagi ramane un simbol urias al Stelei. din pacate unul care vine din trecut. si pe Hagi si pe Laca, prezentul ii omoara si lipsa de anvergura ca principali la o echipa de top.

mai baietas, eu am pareri, si aici pe site am voie sa le spun si altora. nu zic ca eu le-as sti pe toate sau ca toate sunt asa cum le vad eu. dar pentru cum vorbesti tu de Hagi ar trebui sa iti fie rusine. sau ar trebui sa fii dinamovist ori Olaroiu in persoana. sunt sigur ca il placi pe Olaroiu. si pe Lucescu Mircea, cel mai dobitoc antrenor pe care l-a avut nationala Romaniei vreodata. nu stiu daca erai nascut pe vremea aia, dar boul de Lucescu nu convoca la nationala decat pe Boloni si Balint, desi Steaua matura tot in calea ei in europa. Stelistii nu aveau loc de iorgulescu, Andone, Rednic, gabor, etc

si Hagi, si Lacatus, au nevoie de timp si de echipe pentru a deveni antrenori buni. Dan Petrescu se pare ca a ajuns un antrenor bun, dar dupa cati ani de antrenorat efectiv?

Hagi si Lacatus, ca si Dan Petrescu, stiu ce inseamna adevarata Steaua, si de aceea oricare dintre ei este bun pentru Steaua. Poate chiar prea buni pentru Steaua lui bekkali

dr.adrian919.12.2007 21:51

doar asa un sfat pentru toti stelisti si pentru spionii lu Becali de pe acest site.

in ianuarie incepe cupa africii. daca nici acolo nu gasiti jucatori de valoare - de echipa nationala- inseamna ca sunteti ori habarnisti ori saraci.

aici ma refer la Becali si slugile lui

mie mila de tot ce inseamna Steaua :-((

Stryker19.12.2007 21:52
Poate cu transferuri si revenirea accidentatilor peticim un 11,dar la rezeve am belit-o.

tocmai asta e marea problema ... echipa este peticita ... pe ce ca nu avem un lot decent pentru a ne putea bate la campionat , putem pierde si jucatorii importanti ca Dica si Goian + jucatori de echipa ca Neaga,Croitoru,Cristocea(putinii care mai stiu sa dribleze decent) si Zaharia (care ar merita sa ramana macar ca rezerva ) ...

ciobanu promite din nou ... 4-5 jucatori de valoare ... brazilieni, argentinieni etc etc ... dar cica ca sa nu strice vestiarul , sal max e fixat la 300.000 ... deci e clar , el vrea exact ca in bisnita... sa bage putin si sa scoata cat mai mult ... ori asta in fotbal nu merge ... mereu mentalitatea Stelei este de a castiga campionatul , an de an, dar ciobanu ce zice ? las ca e bun si locul asta 2 , ca ce , nu ma duce si el la masa bogatiilor ?

eu cred ca avem forta necesara de a ne bate pentru titlu si chiar sa-l castigam , dar fara echipa nu poti frate sa ai pretentii ... trebuie facuta treaba serioasa , ca cu o echipa peticita poti prinde poate Cupa UEFA si asta intr-un caz mai fericit ...

Khalid20.12.2007 07:50
Am auzit ceva si despre un transfer a lui Badea la Timisoara. Stie cineva ceva? Sau am auzit rau?

Gigi e prea ametit si l-a incurcat pe Badea cu Badoi :blink: . Stai linistit :tongue: !

Wally20.12.2007 10:55

M-am mai linistit. Badea trebuie sa traga tare in perioada de pregatire pentru a ajunge la forma de dinainte sa se accidenteze...

Khalid20.12.2007 12:54

Cica s-a bagat Muresan in seama pe pista Datolo. Sa vedem daca Gigi e in stare sa faca o oferta mai buna.

dr.adrian920.12.2007 13:32

tot ce scrie despre transferuri de 5 stele haha ha Adi Ilie

e o vrajeala a mass mediei care fac profit pe seama stelistilor dobitoci care isi petrec timpul pe siteurile lor si le cumpara ziarele. dintre care fac parte si eu nu va fie teama

nu va veni nimeni la Steaua. Becali e sarac. nu are de unde. intelegeti

AmuntBoy20.12.2007 14:45

in 6 luni Adi Ilie nu a facut nimik

sa vedem ce face acum

pana acum este o mare dezamagire

Khalid20.12.2007 14:51

L-a adus pe Surdu, parca?! :unsure:

c0nVicT20.12.2007 15:08
mai baietas, eu am pareri, si aici pe site am voie sa le spun si altora. nu zic ca eu le-as sti pe toate sau ca toate sunt asa cum le vad eu. dar pentru cum vorbesti tu de Hagi ar trebui sa iti fie rusine. sau ar trebui sa fii dinamovist ori Olaroiu in persoana. sunt sigur ca il placi pe Olaroiu. si pe Lucescu Mircea, cel mai dobitoc antrenor pe care l-a avut nationala Romaniei vreodata. nu stiu daca erai nascut pe vremea aia, dar boul de Lucescu nu convoca la nationala decat pe Boloni si Balint, desi Steaua matura tot in calea ei in europa. Stelistii nu aveau loc de iorgulescu, Andone, Rednic, gabor, etc

si Hagi, si Lacatus, au nevoie de timp si de echipe pentru a deveni antrenori buni. Dan Petrescu se pare ca a ajuns un antrenor bun, dar dupa cati ani de antrenorat efectiv?

Hagi si Lacatus, ca si Dan Petrescu, stiu ce inseamna adevarata Steaua, si de aceea oricare dintre ei este bun pentru Steaua. Poate chiar prea buni pentru Steaua lui bekkali

Respect pentru Hagi ca jucator, dar ca antrenor e zero. Doar pentru ca a fost talentat ca jucator nu inseamna ca trebuie sa aibe si aceleasi performante ca antrenor. Exista jucatori mult mai mari decat Hagi, care nici macar nu au incercat aceasta meserie, probabil pentru ca si-au dat seama ca nu au calitatile necesare pentru aceasta meserie. Din pacate Hagi nu si-a dat seama de acest lucru.

Uitati-va la Wenger (de meserie profesor care vorbeste fluent vreo 5 limbi) sau la Mourinho (fost traducator al lui Robson cand acesta era la Barcelona); nici unul nu a fost un (mare) jucator, dar va asigur ca pe nici unul nu l-am auzit vorbind cu greseli gramaticale ("e multi"), pe care cineva cu liceul terminat nu ar trebui sa le faca.

Eu as prefera un antrenor strain competent, care nu are nimic in comun cu Steaua si care venit aici pentru bani (Protasov); cu care am defila prin campionat si in Cupa UEFA,in locul lui Hagi sau altora ca el.

Sincer, nici Lacatus nu e un antrenor de Steaua. Pur si simplu nu are calitatile necesare pentru aceasta slujba.

In vara si in ultimele luni am cumparat o gramada de juniori, unii capitani la loturile nationale de jucatori. I-a vazut vreunul din voi sezonul asta? Eu nu! In schimb am avut placerea sa ii vad pe Baciu si pe Lovin. De ce Lacatus nu introduce macar in campionat (meciuri cu Dacia Mioveni sau Buzau) acesti jucatori transferati, si ne chinuie cu Baciu si Lovin care pur si simplu si-au atins limitele si nu mai pot progresa? Cum crede Lacatus ca acesti jucatori vor aduna experienta si vor putea creste? Ma indoiesc ca jucand in divizia 3 vor putea face acest lucru.

In schimb vedem cum admiram niste jucatori de 18 ani ai lui Arsenal care pur si simplu isi bat joc de noi. Si noi suntem fericiti si ca nu am pierdut mai rau.

Acu cativa ani facaem o caterinca de dinamovisti dupa jocul cu echipa 2-a a lui Manchester cand au pierdut calificare in CL, serios vorbind la fel am pierdut si noi. Si daca ne uitam la ocaziile lui Arsenal din meciul ala...putem fi fericiti ca nu am pierdut mai rau...

«167891032»