FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«14567832»
Dani200507.12.2007 16:40

D'acord cu recoba...sa nu mai spuna ca vine daca tot a auzit ce "idiot" patroneaza Steaua.Apropo,celebrul site sport.ro,anunta ca Armenteros vrea la Steaua.Cred ca e mai fotbalist decat Camus din moment ce a ajuns la Sevilla.Problema e ca de ce nu a ajuns sa joace in prima echipa?Oare motivul cu extracomunitarii sa fie singurul?:|

sonic200508.12.2007 22:58

fratilor linistiti-va vine vagner love la Steaua stiu din sursa sigura sport.ro

doamne cat de penali poate sa fie astia de la sport.ro. auzi ce explicatie la ei : ca cica antrenorul lui l-a pus pe lista de transferuri si Steaua se poate orienta spre vagner love. maine poimaine o sa aflam ca Steaua il ia pe Ronaldinho si ca Real Madrid are mare concurenta in lupta pentru obtinerea semnaturii lui kaka deoarece a inttrat si Gigi Becali pe fir :))

**alex**09.12.2007 11:28

Daca ii plateste sport.ro salariul lui Wagner Love poate o sa vina.

stelistub09.12.2007 11:57
Din tara doar Torje si B.Stancu, dar e clar ca nici unul nu va fi adus.

De ce sa fie adusi ca sa ajunga ca Surdu?

weeezer09.12.2007 17:03

Iata. Marelui Cyril Thereau i s-au reaprins calcaiele dupa Anderlecht, si nu mai vrea sa vina la Steaua.

Io cred ca frantujii astia s-au vorbit sa-si bata joc de Steaua. Nu este de acceptat asa ceva. Idioti sunt cei care mai misca ceva pentru aducerea vreunuia dintre cei doi.

Stelist_09.12.2007 18:39

Nu avem si noi juniori talentati la Steaua? Macar unu! Vreun Bojan Krkici din Ghencea?

Am auzit de Andrei David!

-=Danny=-09.12.2007 21:44

Daca as vedea la stiri ca Love ala a semnat cu Steaua , mi-as da un pumn in cap sa vad daca visez ...... Nu o sa ajunga nici o data un jocator asa de bun ca ala in Ghencea , ca Becali e chitros si nu vrea sa ii dea salariu mare .....

Si nu inteleg ce tot mor astia in curu lu Armenteros ala ... care joaca in Liga a 3 spaniola ... sa fim seriosi , Steaua e echipa de Liga a treia spaniola ?? Nu stiu de ce nu il iau pe Camus ala , sa dea o data 3 mil pe el , si gata . Mai iau si doi atacanti ca lumea , si gata , si ar mai fii un flanc stang , da Camus poate sa joace si pe flancu stang . :P

IONUTZ-CIPRIAN10.12.2007 15:12

Pai sincer cred ca Steaua la momentul actual face cat o echipa din divizia 3 spaniola, si degeaba se c... Jiji atata pe el ca tot nu o sa vina la noi super valori o sa ne consolam cu rapandule din Liga 1!!

JDERUL10.12.2007 16:13

La cat este de chitros jjjjj ne vom improspata lotul tot cu ,,second hand-uri" din campionatul nostru. Si ne vom intari cu cel mai ,,valoros" tehnician pe care l-a avut Steaua in ultimul timp o(l)isor cel fara de pereche,cel atat de sincer si curat din ale carui replici imi permit sa amintesc doar una: ,,mai Gigi am ajuns la capatul meseriei. Nu mai stiu nimic!"

Dar nu va faceti griji. Steaua va juca la fel de prost dar cu ajutorul banilor lui jjjj si a intelepciunii ,,caprei" ne vom clasa iar pe doi! Si vom juca iar in Cl

se7en10.12.2007 21:11

daca nu vine un jucator de creatie, 2 atacanti adevarati si macar un jucator de banda, mai bine ne dam foc.

poate reusim sa scapam de Iacob si de Zaharia (pe langa Dica si Goian?), am scoate ceva bani cat pentru un jucator mai mult decat decent. cu Surdu si Badoi ar trebui sa mai avem rabdare.

weeezer11.12.2007 09:58

Eventual sa i se si dea sanse lui Badoi, ca degeaba avem noi rabdare daca joaca din an in paste.

Khalid11.12.2007 11:02

Badoi pleaca la Timisoara si Nati Meir face schimb de locuri cu Gigi Becali.

1uLy4Nn11.12.2007 12:47
Iata. Marelui Cyril Thereau i s-au reaprins calcaiele dupa Anderlecht, si nu mai vrea sa vina la Steaua.

Io cred ca frantujii astia s-au vorbit sa-si bata joc de Steaua. Nu este de acceptat asa ceva. Idioti sunt cei care mai misca ceva pentru aducerea vreunuia dintre cei doi.

sa fim sinceri...cine crezi tu ca ar vrea sa vina la Steaua atata timp cat patroneaza fecali??

Ando12.12.2007 09:43
discutie intre reprezentantii Stelei si cei ai Benficai la o intalnire oarecare si pur intamplatoare:

s: buna ziua.

b:buna ziua....ce faceti aici?? cautati jucatori???

s: aaaaa...da si asta!!de fapt va cautam.

b: de ce??

s: il vindem pe Dica si am vrea sa-l cumparati.

b: Dica?? ce e "Dica"??

s:jucatorul nostru!!! ala de care v-ati arat interesati..

b:..............??

s: e si ieftin.....doar 7 milioane de euro!!!

b: in fine,ce ghinion ati avut in grupe anul' asta....

s:da...am fi putut face cele 16 puncte dar eram obositi dupa parcursul perfect din campionat.oricum Dica ar vrea sa vina la Benfica

b: pai pe ce loc sunteti in campionat??

s: pe 7,dar nu-i asa ca Dica e ieftin?? adica banuiesc ca-l ve-ti cumpara nu??

b:tot vorbiti de "Dica" asta...ce e?? jucator??

s: da da...ala de care sunteti interesati!!

b:in fine,uite ca vine iarna,la noi a si nins...

s:da,vine iarna...pauza competitionala,apropo v-am zis ca Dica este la pretul de doar 7 milioane??

b: da,mi-ati spus...de cateva sute de ori...

s: pai inseamna ca-l luati nu??

b: de fapt noi avem in vedere pe altcineva.....dar...o sa ne uitam pe o caseta daca gasim....mai vorbim...

s:deci la iarna Dica vine la Benfica?? gata dom'ne.....7 milioane sa stiti....apropo nu-l vreti si pe Goian ala??

b:am plecat.buna ziua!!

si totusi,Benfica e interesata!!;)

.....dupa cateva zile o noua intalnire:

s:-nu ati spus totusi de cine sunteti interesati de la noi?

b:-aveti voi un mare atacant care a spus ca ar da goluri mai multe decat ala...cum il cheama...aaa...da...Iacob

s:-cine?

b:....aaaa...ah, da...Becali ii zice...cu cat il dati?

s:....aaaa....nu e de vanzare...e si antrenor si atacant, ce ne facem noi daca ramanem fara el...in plus ne mai imprumuta si cu bani cand nu avem...ne pare rau dar nu e de vanzare...DAR DE Dica ce spuneti?

b:...hai pa...mai vorbim

Dupa o ora in presa din Romania:"Benfica-interesata de Becali"

Khalid12.12.2007 17:45

Dica la Middlesbrough. Pacat! Pleaca la o echipa care se bate la retrogradare in Anglia.

novac12.12.2007 18:04

Asa este pacat de Dica acela de anul trecut. Macar sa-i fie bine si sa joace macar la nationala. Si bine ar fi ca banii sa fie dati pe jucatori nu pe nutret...

BlinG BlinG12.12.2007 18:10

Ca Steaua sa aiba performante...trebuie sa-l ia pe Cyril Thereau si pe Torje de la Timisoara,dar sa-l pastreze pe Goian

forum_basarabia.jpg

predatorpulse712.12.2007 18:30

E alegerea lui Dica,ce sa-i faci,a mers la bani nu la performanta,plus ca pe mine ma racaie faptul ca a mers la o echipa de care ne leaga o amintire foarte neplacuta. Dica oricum trebuia sa plece,dar cred ca ar fi trebuit sa accepte mai putini bani si sa mearga la o echipa care ii poate oferi performanta. Sunt curios cum se va adapta in Anglia unde se intra la rupere si se joaca in viteza nu ca in campionatul nostru banal si plicticos.In afara de bani boro nu are ce sa ii ofere. Cu exceptia acelui sezon in care au intrat in finala UEFA pentru ca am fost noi fraieri,boro nu tin minte sa fi castigat vreo cupa in anglia(cel putin nu in acesti ani),mereu a fost o echipa de pluton sau la retrogradare,de calificari in CL nici nu poate fi vorba.

Deci plusul lui Dica va fi ca se va intalni cu Chelsea,Liverpool,Manchester si ca daca echipa sa prinde un sezon bun prinde UEFA. Personal cred ca s-a speriat sa nu ajunga ca Radoi,mereu ofertat,niciodata transferat si a zis sa ia prima oferta mai substantiala.

Eu ii urez sanatate si o sa-i urmaresc atent evolutia.

Vorba userului de mai sus,sa se foloseasca acesti bani pentru niste "miorite",pentru transferuri bune nu pentru fatada de la palat sau mai stii eu ce.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

strezahuzum12.12.2007 19:17

Sper sa fie adevarat. De dragul lui Dica. Oricum, numai la asta se gandeste de vreun an de zile.

Nu e cazul sa ne suparam. Era momentul propice pentru despartire. Sa-i multumim pentru cate a facut pentru Steaua si sa-i uram bafta la noua echipa. E mai bine si pentru el si pentru Steaua, decat sa stea si sa suspine mereu de dragul sansei ratate. La cat de dornic e sa plece, cred ca o sa semneze cu ambele maini.

In rest, dupa cum a zis si predator mai sus, sa speram ca macar banii primiti pentru Dica sa fie cheltuiti pentru intarirea echipei, nu pentru tampeniile ciobanesti.

IONUTZ-CIPRIAN12.12.2007 19:35

Daca este adevarata stirea,ma bucur,asta isi doreste omul,asta face,oricum la Steaua si-a cam facut datoria!!Pacat insa ca vom pierde un om de baza,bucuria ciobenului ca i-a o gramada de bani pe carca lui!!

mountytoma17.12.2007 12:27

s-a terminat un semisezon amar, si ma gandesc ca poate in pauza asta ii va veni mintea la cap ciobanului...

nu de alta, dar daca isi vedea de treaba lui, adica sa se implice la echipa doar prin motivarea jucatorilor, cred ca altfel stateau lucrurile acum.

Hagi a inceput o treaba buna, eu cred ca daca era lasat in pace facea echipa sa joace ca o echipa, si nu ca oricare echipa, ci una mare.

din pacate Hagi ii lua fata patronului si acest lucru nu i-a convenit prostului ce vrea sa fie mereu in centrul atentiei.

pedrazzini e ascultator, e bun de secund.

Lacatus are cred tot ce ii trebuie pentru a ne scoate din "bekkat"

tot vorbim de lot, de transferuri, dar eu cred ca ne putem descurca foarte bine cu ce avem, plus doi mijlocasi polivalenti, care sa construiasca dar sa stie sa se si apere. cu 4-5 mil euro bekkali ii putea cumpara pe cocis si pe cernat, doi romani (ca tot spunea el ca nu mai vrea straini, dupa Elton...), care ar fi insemnat enorm.

zapata - este de departe cel mai bun portar din Liga I

Cernea - e un bun portar de rezerva, a dovedit-o inclusiv pe bernabeu, unde altii nici nu viseaza sa joace vreodata

vatca - are neaparat nevoie sa joace, nu ar strica sa fie imprumutat la Otelul

golanski - este dupa mine cel mai bun fundas dreapta din tara, are un sut excelent si este si tehnic. uita cateodata ca e fundas

p.Marin - ca rezerva e o optiune buna, putand juca si pe stanga si pe dreapta. trece printr-o pasa proasta, dar nu mai proasta ca a echipei!

Ghionea - abia astept sa revina, daca il aveam pe el in teren acum probabil eram in locul CFR-ului. este serios, tehnic, muncitor,

si trimite pase excelente, lovind mingea bine cu ambele picioare

Goian - fara Ghionea langa el, nu ne mai da atata siguranta. eu cred ca el trebuia sa se faca varf de atac

rada - e bun ca rezerva, ca titular uneori e aerian complet (prima jumatate de ora la arsenal a fost total in afara jocului)

Baciu - cea mai buna rezerva din tara, daca toti fundasii Stelei ar fi jucat asa cum a facut-o Baciu atunci cand a fost pe teren, altele erau rezultatele

emeghara - un transfer bun, mai ales ca joaca si pe dreapta si pe stanga. a inceput ezitant, apoi a devenit om de baza

nesu - daca ar juca mai mult mingea si mai putin gleznele adversarilor, ar fi un excelent jucator

Cristocea - tehnic, bun pasator, pacat ca e timorat, probabil ca pe el il afecteaza cel mai mult declaratiile behaitului

surdu - as vrea sa il vad jucand in aplauzele publicului, caci cred ca totusi stie fotbal. el nu are nici o vina ca behaitul il impune in echipa

badoi - venit, vazut, plecat

ov Petre si Lovin - fratii craci lungi - de unul din ei avem mereu nevoie in echipa. daca ar sti si in ofensiva, ar fi super

bicfalvi - bun si foarte tanar. imi pare foarte timid in joc, cand renunta la timiditate si devine tupeist, devine stralucitor. ar trebuie sa joace constant ultimele 20 min

Nicolita - cred ca trebuie sa ii spele cineva creierul, sa ii iasa din cap ca va fi transferat pentru 20 mil euro. cred ca trebuie chinuit cu antrenamente tehnice pentru a

invata sa dribleze, sa centreze, sa suteze. ca sa alerge stie!

Neaga - sper sa se impuna ca lider al echipei, sa ne scape de Radoi si sa readuca spectacolul in Ghencea. as vrea sa alerge toti ca el!

Croitoru - sper ca cel care l-a pierdut si l-a reclamat la obiecte pierdute sa si-l ia inapoi. nu stiu ce cauta la Steaua. cand il vad cum se milogeste la arbitri ma apuca dracii

zaharia, Iacob - seamana foarte mult, poate zaharia e mai ambitios - sunt buni ca atacanti, insa au nevoie de o echipa creativa si pase de la colegi, altfel sunt nuli

Badea - incet incet se pare ca ii revine mintea la cap. mai tot sezonul a alergat ca o gaina careia tocmai i s-a taiat capul

Dica - sper sa plece afara, aici nu mai are nici un chef

Radoi - sper sa plece unde vrea el, cel mai mult as vrea sa il vad la Dinamo. am regretat enorm cand a plecat Olaroiu ca nu l-a luat si pe finu' cu el

as vrea sa revina si Ochirosii, si Litu, si Simion

concluzie: eu cred ca jucatori avem, trebuie sa devina o ECHIPA.

ati vazut cum se bateau pe minge aseara Neaga cu Badea in careul farului?

dar un an extraordinar de frumos ar fi 2008 daca ne-ar aduce un nou "patron" in Ghencea, preferabil unul strain, nu unul urmarit penal! iar pe asta sa-l vad pe spate, cu flori pe piept, si vesnic in amintirea noastra ca "asa prost sa nu ajungi niciodata!"

strezahuzum17.12.2007 13:19
s-a terminat un semisezon amar, si ma gandesc ca poate in pauza asta ii va veni mintea la cap ciobanului...

nu de alta, dar daca isi vedea de treaba lui, adica sa se implice la echipa doar prin motivarea jucatorilor, cred ca altfel stateau lucrurile acum.

tot vorbim de lot, de transferuri, dar eu cred ca ne putem descurca foarte bine cu ce avem, plus doi mijlocasi polivalenti, care sa construiasca dar sa stie sa se si apere. cu 4-5 mil euro bekkali ii putea cumpara pe cocis si pe cernat, doi romani (ca tot spunea el ca nu mai vrea straini, dupa Elton...), care ar fi insemnat enorm.

Sansele ca oligofrenului sa-i vina mintea la cap sunt egale cu cele ca extraterestrii sa aterizeze in fata Casei Poporului fiindca se vede din spatiu, alaturi de Marelea Zid Chinezesc.

Cocis nu vine nici mort, Cernat la fel. De ce ar veni ? Crezi ca le plateste Bekkali salarii mai mari ? N-ai vazut ca el, marele super-ultra-mega miliardar, plangea dupa 800.000 de euro platiti pentru Neaga, dupa ce Rica mai renuntase si la 200.000 de euro ca sa se intoarca ?

Despre Lacatus, nu zic nimic. E greu sa-ti dai seama ce poate el ca antrenor, ca la ce muraturi a avut la dispozitie, nici Mourinho + Capello + Wenger nu cred ca reuseau mai mult.

zapata - este de departe cel mai bun portar din Liga I

Cernea - e un bun portar de rezerva, a dovedit-o inclusiv pe bernabeu, unde altii nici nu viseaza sa joace vreodata

vatca - are neaparat nevoie sa joace, nu ar strica sa fie imprumutat la Otelul

golanski - este dupa mine cel mai bun fundas dreapta din tara, are un sut excelent si este si tehnic. uita cateodata ca e fundas

p.Marin - ca rezerva e o optiune buna, putand juca si pe stanga si pe dreapta. trece printr-o pasa proasta, dar nu mai proasta ca a echipei!

Ghionea - abia astept sa revina, daca il aveam pe el in teren acum probabil eram in locul CFR-ului. este serios, tehnic, muncitor,

si trimite pase excelente, lovind mingea bine cu ambele picioare

Goian - fara Ghionea langa el, nu ne mai da atata siguranta. eu cred ca el trebuia sa se faca varf de atac

rada - e bun ca rezerva, ca titular uneori e aerian complet (prima jumatate de ora la arsenal a fost total in afara jocului)

Baciu - cea mai buna rezerva din tara, daca toti fundasii Stelei ar fi jucat asa cum a facut-o Baciu atunci cand a fost pe teren, altele erau rezultatele

emeghara - un transfer bun, mai ales ca joaca si pe dreapta si pe stanga. a inceput ezitant, apoi a devenit om de baza

nesu - daca ar juca mai mult mingea si mai putin gleznele adversarilor, ar fi un excelent jucator

Unicul post unde chiar stam mai bine decat orice alta echipa e ala de portar. Pe Vatca mai bine l-am expedia definitiv inapoi la Otelul impreuna cu niste banuti, ca sa vina Szekely.

Golanski imi place si mie la nebunie. Are si tehnica, dar are si forta. Mi-a placut la nebunie o faza cu Bistrita, cand a iesit cu mingea la picior dintre doi adversari pe care i-a dat la o parte ca pe muste. Asta-i fotbalul modern, trebuie sa fii si bine infipt pe picioare. Marin inca mai merge ca rezerva, pana la vara.

Cu Ghionea si Goian impreuna cu Zapata cred ca vom mentine recordul de "cea mai buna aparare din campionat" si in retur. Pentru ca anul asta pe noi ne-a tinut in viata (cat de cat) apararea.

Rada & Baciu merg ca rezerve, intr-adevar. Mie nu mi s-a parut ca Rada ar fi fost mai slab decat restul cu Arsenal.

Emegara = profesionist. Nu ne-a aburit cu prostii gen "de la varsta de 5 minute visam sa joc la Steaua, si biberonul meu era rosu-albastru". A venit, a jucat bine in mai toate meciurile. Cu Eme pe stanga, Ghionea-Goian in centru si Golanski pe dreapta cred ca am avea cea mai buna linie de fund din Liga lui Mitica. Nesu, cam bezmetic pentru gustul meu. Nici nu mai stiu de cate ori a fost in pericol de eliminare - dupa cum zicei, prea se repede la gleznele adversarului, plus probleme la plasament. Si e si cam fragil.

Cristocea - tehnic, bun pasator, pacat ca e timorat, probabil ca pe el il afecteaza cel mai mult declaratiile behaitului

surdu - as vrea sa il vad jucand in aplauzele publicului, caci cred ca totusi stie fotbal. el nu are nici o vina ca behaitul il impune in echipa

badoi - venit, vazut, plecat

ov Petre si Lovin - fratii craci lungi - de unul din ei avem mereu nevoie in echipa. daca ar sti si in ofensiva, ar fi super

bicfalvi - bun si foarte tanar. imi pare foarte timid in joc, cand renunta la timiditate si devine tupeist, devine stralucitor. ar trebuie sa joace constant ultimele 20 min

Nicolita - cred ca trebuie sa ii spele cineva creierul, sa ii iasa din cap ca va fi transferat pentru 20 mil euro. cred ca trebuie chinuit cu antrenamente tehnice pentru a

invata sa dribleze, sa centreze, sa suteze. ca sa alerge stie!

Neaga - sper sa se impuna ca lider al echipei, sa ne scape de Radoi si sa readuca spectacolul in Ghencea. as vrea sa alerge toti ca el!

Croitoru - sper ca cel care l-a pierdut si l-a reclamat la obiecte pierdute sa si-l ia inapoi. nu stiu ce cauta la Steaua. cand il vad cum se milogeste la arbitri ma apuca dracii

Cristocea sa ne cam lase. De 2 ani de zile il tot asteptam si el nu reuseste sa se impuna titular. Mai bine jucam cu Ochirosii.

Surdu ? Surdu e un simplu experiment al marelui Giginho. Probabil ca primul cioban al tarii l-a zarit la TV executand singurele sale 2 driblinguri din cariera. Instantaneu, GG a crezut ca Dumnezeu l-a facut si scouter, ca oricum el se pricepe la toate. CFR a sarit in sus de bucurie la gandul ca au gasit niste fraieri sa le plateasca 800.000 de euro (apropo, de banii astia nu-i pare rau ?), in loc sa-l lase sa plece gratis la vara. Asa ca ne-am pricopsit cu Surdu. N-am nimic cu el personal, dar el e bagat in echipa doar pentru ca marele scouter/antrenor/finantator refuza sa admita ca EL, marele, UNICUL, trimisul lui Dumnezeu pe Pamant, ar putea sa se insele.

Badoi - pacat ca s-a renuntat asa de usor la el. Merita mai multe sanse.

Haha, Lovin si Petre, preferatii mei de cand a plecat marele GIgeeeelll Cooomaaan !! Stiti, ala pe care Turcaloiu il vedea mare jucator si care azi e pe ultimul loc cu U. Cluj. Surprinzator insa, Petre chiar are cele mai bune rezultate ca inchizator din campionat. Demonstrat cu cifre, nu cu impresii artistice. Lovinho insa e total aerian, ca sa nu mai zic ca ma enerveaza cand il vad cu betigasele alea ale lui. Putem renunta fara nici o grija la Lovinho.

Bicfavi mai poate creste, insa am impresia ca se greseste punandu-l sa joace la inchidere. La momentul asta, pare unicul nostru jucator care stie ca poti trage la poarta si din afara careului.

Hopaa ... ajungem si la "oaia neagra" a echipei. Idolul Faureiului si spaima lui Cernea ... Baneeeel Nicoliitaa ! Imi pare rau ca nu am la indemana cifrele publicate de Vochin, sa se vada cum Banel pierde peste 50% din mingile primite, reuseste cam 2 centrari bune la 3 meciuri iar de dribling nici nu poate fi vorba. Imi e peste putinta sa explic cat de tare visez sa scapam dracului o data de el. Ce sa-l mai antrenezi, mountytoma ? La 22 de ani ce sa-l mai inveti ? Cum sa preia ? Prea tarziu !

Neaga poate fi acuzat de multe, insa nu ca nu vrea. A mai sclipit el ici-colo, dar prea putin. Poate dupa o pregatire mai serioasa ...

Croitoru trebuia sa se duca la Rapid. Sau sa ramana la Vaslui. Doua echipe care au in comun milogitul. Vesnic pe jos, cade la cea mai mica adiere de vant.

zaharia, Iacob - seamana foarte mult, poate zaharia e mai ambitios - sunt buni ca atacanti, insa au nevoie de o echipa creativa si pase de la colegi, altfel sunt nuli

Badea - incet incet se pare ca ii revine mintea la cap. mai tot sezonul a alergat ca o gaina careia tocmai i s-a taiat capul

Eu l-as tine pe Zaharia. De bine de rau o mai baga in poarta din cand in cand si parca nu sare mingea din el chiar ca din gard. Iacob n-ar fi titular nici la Dacia Mioveni.

Badea a fost dat peste cap de celebrul accident de masina. Ar fi trebuit sa ia o amenda zdravana pentru asta, sa bage la cap ca pana si in vacante, nu e liber sa faca orice tampenie. Dar merita inca o sansa.

Dica - sper sa plece afara, aici nu mai are nici un chef

Radoi - sper sa plece unde vrea el, cel mai mult as vrea sa il vad la Dinamo. am regretat enorm cand a plecat Olaroiu ca nu l-a luat si pe finu' cu el

De-abia acum v-ati dat seama ? Dica nu mai are chef din iarna trecuta - el nu viseaza altceva decat sa plece, sa plece si iar sa plece. L-a oprit accidentarea, a mai tras el dupa sa impresioneze si cam atata. In turul asta, a jucat exclusiv cand a avut el chef. In rest a dormit. N-am uitat cate a facut el pentru club, bravo, multumesc pentru tot, dar e mai bine sa plece acum. Pentru toata lumea.

Radoi e un fundas/inchizator bunicel. Insa are nevoie de un antrenor care sa-l puna la locul lui si sa-i indrepte energiile in exces spre joc, nu spre coastele adversarilor. De cumparat nu-l cumpara insa nimeni. Cine sa ia un jucator cu probleme la ambii genunchi, care rateaza cate jumatate de sezon ?

as vrea sa revina si Ochirosii, si Litu, si Simion

Ochirosii da, Litu si Simion ba. Mai bine i-am vinde. Nu vezi ca-i tot imprumutam si ei nu rup gura targului nicaieri ?

concluzie: eu cred ca jucatori avem, trebuie sa devina o ECHIPA.

Eu sunt mai putin optimist. Parerea mea : avem portar, aparare si mijlocas defensiv (Ov. Petre). De aici incolo, e jale. Ceea ce se reflecta si-n clasament : cea mai buna aparare si unul din cele mai slabe atacuri.

Ce ne trebuie : mijlocas stanga, mijlocas dreapta, mijlocas central care sa poata prelua in mai putin de 3 miscari si sa mai reuseasca si un dribling din cand in cand, si atacant in stare sa dea goluri din jumatate de ocazie. Si asta e absolut minimul necesar. Tinte realiste : Szekely ca mijlocas dreapta, Ljubinkovic ca mijlocas central. La straini avem putine sanse, fiindca nu vin in Romania aia valorosi decat pe sume enorme, gen Dorsin. Uitati-va numai la cate fite face cvasi-necunoscutul Camus.

In rest, Radoi si Plesan sunt bineveniti cand s-or intoarce ca "supliment". N-am nimic cu Plesan dar nu cred ca el e mijlocasul ala care ne trebuie. E bun pentru campionat, cu conditia sa mearga si restul echipei.

dar un an extraordinar de frumos ar fi 2008 daca ne-ar aduce un nou "patron" in Ghencea, preferabil unul strain, nu unul urmarit penal! iar pe asta sa-l vad pe spate, cu flori pe piept, si vesnic in amintirea noastra ca "asa prost sa nu ajungi niciodata!"

Vise. Mai realist ar fi sa acceptam gandul ca pentru a scapa de cioban trebuie ca Steaua sa rateze grupele CL. Asa Becali va trebui ori chiar sa scoata bani din buzunarelul propriu ori sa vanda clubul. Si daca ne facem fiecare treaba si facem o leaca de propaganda anti-Becali inainte de alegeri, umilim gandacul inca o data la vot si poate-poate cand va intra Giginho in paguba si dpdv financiar si ca imagine se va resemna sa vanda echipa.

Sarbatori fericite tuturor si fie sa ne revedem in zile mai frumoase !

dr.adrian917.12.2007 13:49

pun pariu ca nici Dica si nici Goian nu pleaca de la Steaua . de ce ? e simplu pentru ca nui vrea nimeni. eu sa fiu vreun manager la vreo echipa nu as da niciodata banii ceruti pentru ei. Dica e lent si previzibil.

Goian si el lent si nici un pic de tehnica.

despre transferuri ce sa zic. nici nu va pleca nimeni. probabil Iacob .

venirile posibile sunt aia imprumutati la buzau care se lupta cu "stelisti" ( imprumutati) la retrogradare. doar atat despre aia

din Romania nu e numai torje si Bogdan Stancu si Adrian Cristea de Steaua.

dar la ce preturi cer !!! gasesti in strainatate mult mai ieftin si poate si mai valoros.

ar trebui sa se orienteze pe piata din serbia ( vicecampioana europeana la u21)

plus investitii in juniori.

mai bine sa pierdem si anul asta dar sa stim ca construim ceva nou. nu ca peticim un sac si neo luam in gura in europa.

victor18.12.2007 09:57

Hagi a inceput o treaba buna, eu cred ca daca era lasat in pace facea echipa sa joace ca o echipa, si nu ca oricare echipa, ci una mare.

din pacate Hagi ii lua fata patronului si acest lucru nu i-a convenit prostului ce vrea sa fie mereu in centrul atentiei.

pedrazzini e ascultator, e bun de secund.

auzi sefule, vad ca ai opinii ferme si de nezdruncinat! doar ca o concluzie generala, Hagi a facut o treaba atat de buna peste tot unde a lucrat, ca acum e antrenor la iaki. si va ramane inca mult timp acolo, NIMENI nefiind interesat de serviciile unui antrenor indoielnic si plin de ifose!

cat despre Laca, sigur, la fel ca si Hagi ramane un simbol urias al Stelei. din pacate unul care vine din trecut. si pe Hagi si pe Laca, prezentul ii omoara si lipsa de anvergura ca principali la o echipa de top. daca Hagi chiar isi inchipuie ca e un mare antrenor, neinteles insa de lumea rea in care traieste (un fel de "geniu pustiu"), Marius cred ca e mai realist si probabil, in sinea lui, nu-si inchipuie ca e vreun mourinho sau capello in devenire. eu cred ca el este din acelasi tipar cu halagian, sdrobis sau hizo (sigur cu 15-20 ani mai tanar), genul de antrenor a carui filozofie este extrem de simplista si rudimentara: "focul la ei!" la Steaua este greu sa progresezi cu asa saracie de idei. si ca sa judecam prin comparatie, ca sa intelegem exact despre ce vorbim, daca Lacatus e antrenor bun de Steaua, atunci probabil ca si Marin barbu "magiun" este, caci la UTA vad ca face cam acelasi lucru ca si predecesorul sau (daca nu chiar mai bine), in conditii extrem de vitrege?!

ca sa inchei "dizertatia", cred ca mai degraba nu patron strain ne trebuie, ci un antrenor strain serios si capabil sa urce jocul echipei. din pacate insa parca simt ca se pregateste danutp (promovat puternic de MM). sa fie clar un lucru valabil peste tot in lumea fotbalului de azi: nici un antrenor nu este mai bun decat ultimul lui rezultat! castigi, nu ai greturi cu patronatu'. cum ai pierdut, ai probleme si nu trebuie sa te miri ca esti chemat la raport! imediat si fara drept la recurs (vezi si alte cazuri celebre gen Chelsea - mourinho, m.u. - fergusson, Liverpool - benitez)?! eu chiar sunt mirat de sfanta voastra indignare impotriva "amestecului" lui Gigi?! deci daca la esecuri imediat suporterii incep sa huiduie jucatorii si sa insulte pe toti si pe toate (si vi se pare cat se poate de justificata o astfel de atitudine), aceasta fiind modalitatea accesibila de a te implica de la nivelul tribunei, la nivelul patronatului comentariile negative apar si ele imediat si sunt transmise la echipa, iar impactul lor este, normal, mult mai mare! ai castigat esti erou, ai pierdut esti "uitat" si ti se cauta inlocuitor! filozofia economiei de piata salbatice!

axl18.12.2007 10:03
la nivelul patronatului comentariile negative apar si ele imediat si sunt transmise la echipa, iar impactul lor este, normal, mult mai mare!

Pai atunci hai sa-l adulam pe Gigi, impactul la nivelul echipei sa fie unul pozitiv, patronul sa fie multumit, sa se plimbe prin vestiar, sa-i mangaie pe jucatori parinteste pe cap si sa le zica "Bine, ba, baieti, jucati prost da' lumea ma iubeste".

«14567832»