FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«1303132»
c.ronaldo1708.02.2008 17:13

Da, dar preturiile de la noi sunt exagerate..

yo_marius08.02.2008 21:02

@ronnie

sunt,dar la cei enumerati in ultimul timp discrepanta intre valoare si pret nu e asa mare ca in cazul Fl.Costea,B.Stancu,I.Szekely &rest of the big shit players....

spre exemplu,daca pe surdulica s-au dat 800.000 ma gandesc ca s-ar putea da 800-1.000.000 pe un Balan sau Ionescu...

in fine,nu suntem noi scouteri sau negociatori la Steaua....era doar.....o idee.

Wally08.02.2008 23:09

Daca Surdu a fost o investitie proasta, n-ar trebui sa mai facem si altele...

myke7utd20.04.2008 19:35

Joseph Akpala e atacant la Charleroi. Are 16 goluri marcate sezonul asta. E primul marcator din Belgia. 1.85 m, 22 de ani. Nigerian. Ma uiti din cand in cand pe livescore la ce face Charleroi, pentru Thereau si de cateva ori l-am remarcat pe Akpala drept marcator. Link, de pe siteul oficial Charleroi. A marcat inclusiv ieri. Cred ca ar fi un transfer bun pentru Champions League. Este o alternativa buna pentru Pepe Moreno, ca de la plecarile lui Thereau si Iacob nu avem atacanti de careu. Ce parere aveti de el? Stiu ca e un parteneriat intre Steaua si Charleroi, eu l-as ceda pe Habibou pentru acest Akpala.

Am scris aici ca nu am gasit alt topic. Sper ca nu e prea devreme sa vorbim de transferuri pentru la vara...

sauce20.04.2008 19:49

Eu i-as acorda mai mult credit lui Habibou pare un jucator cu potential bun...de Akpala nu stiu ce sa zic ,astia de marcheaza mai multe goluri intr-un campionat ca cel belgian(personal cred ca Steaua este peste orice ecehipa din Belgia) spera de obicei la transferuri mai spre vest ..

victor21.04.2008 07:37
parerea ta nu conteaza atat timp cat scri numele unei legende ros-albastre cu litera mica! punct!

fii intai atent la soft-ul folosit pentru redactare si abia dupa aceea "arunca" comentarii acide! scriu mereu tot textul numai cu litere mici. la transmitere, unele cuvinte sunt automat rescrise cu majuscule! sper ca iti e clar acum?

bodanelu21.04.2008 08:05

inviezi morti acum :))

incearca sa folosesti majuscule :beer2:

«1303132»