Da, dar preturiile de la noi sunt exagerate..
Da, dar preturiile de la noi sunt exagerate..
@ronnie
sunt,dar la cei enumerati in ultimul timp discrepanta intre valoare si pret nu e asa mare ca in cazul Fl.Costea,B.Stancu,I.Szekely &rest of the big shit players....
spre exemplu,daca pe surdulica s-au dat 800.000 ma gandesc ca s-ar putea da 800-1.000.000 pe un Balan sau Ionescu...
in fine,nu suntem noi scouteri sau negociatori la Steaua....era doar.....o idee.
Daca Surdu a fost o investitie proasta, n-ar trebui sa mai facem si altele...
Joseph Akpala e atacant la Charleroi. Are 16 goluri marcate sezonul asta. E primul marcator din Belgia. 1.85 m, 22 de ani. Nigerian. Ma uiti din cand in cand pe livescore la ce face Charleroi, pentru Thereau si de cateva ori l-am remarcat pe Akpala drept marcator. Link, de pe siteul oficial Charleroi. A marcat inclusiv ieri. Cred ca ar fi un transfer bun pentru Champions League. Este o alternativa buna pentru Pepe Moreno, ca de la plecarile lui Thereau si Iacob nu avem atacanti de careu. Ce parere aveti de el? Stiu ca e un parteneriat intre Steaua si Charleroi, eu l-as ceda pe Habibou pentru acest Akpala.
Am scris aici ca nu am gasit alt topic. Sper ca nu e prea devreme sa vorbim de transferuri pentru la vara...
Eu i-as acorda mai mult credit lui Habibou pare un jucator cu potential bun...de Akpala nu stiu ce sa zic ,astia de marcheaza mai multe goluri intr-un campionat ca cel belgian(personal cred ca Steaua este peste orice ecehipa din Belgia) spera de obicei la transferuri mai spre vest ..
parerea ta nu conteaza atat timp cat scri numele unei legende ros-albastre cu litera mica! punct!
fii intai atent la soft-ul folosit pentru redactare si abia dupa aceea "arunca" comentarii acide! scriu mereu tot textul numai cu litere mici. la transmitere, unele cuvinte sunt automat rescrise cu majuscule! sper ca iti e clar acum?
inviezi morti acum ![]()
incearca sa folosesti majuscule ![]()