FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«12829303132»
Jo1n723.01.2008 15:05
Sport.ro si www.sport.ro va prezinta in premiera, exclusiv noile arme cu care Steaua ataca returul: Habib Habibou, Dino Eze, Andres Mendoza, Jose Moreno si Dayro Moreno vor fi prezentati oficial astazi de la 16.30.

Sunt prea prosti astia sa transmita ceva in direct!In afara de handbal,desigur...

transmit inreg. e de ajuns. la ce echipe din liga1 ai mai vazut sa transmita intreaga conf d presa? e ceva totusi.

DelPiero1023.01.2008 16:31

M-am uitat 5 minute si am stins televizorul!Idiotul de cioban a vorbit numai el!Nu-i mai tacea fleanca!Tipic lui...

sonic200523.01.2008 16:41

si dupa ce ca a vb numai ciobanul nu au avut si ei un traducator ca sa poata dialoga lumea cu vedetele zilei.

de fapt cred ca nu a vrut Gigi traducator ca daca aduceau unul nu-l mai baga nimeni in seama pe el.

oricum relatiile de PR la Steaua sunt rudimentare

fansteaua4623.01.2008 20:36

am facut citeva transferuri foarte interesante , astept sa se confirme ca am cumparat jucatori foarte buni

weeezer23.01.2008 22:06

In aceasta seara s-a perfectat transferul atacantului Victoras Iacob la FC Kaiserslautern ce evolueaza in 2. Bundeslinga. Jucatorul va primi un contract anual de 200.000 de euro pe sezon, durata acestuia fiind de 2 ani si jumatate. Clubul ros-albastru va primi in schimbul jucatorului suma de 500.000 de euro.

Ca o parere personala, pot spune ca imi pare bine pentru el, desi poate salariul este cam prea mic, din punctul asta de vedere nefiind un real pas inainte (financiar ma refer). Sa nu uitam de golurile sale in tricoul Stelei, goluri care ne-au ajutat in mare masura acum cativa ani la parcursul foarte bun in Cupa UEFA. Unul dintre putinii atacanti adevarati ai Stelei din ultimii ani. Pacat de acea accidentare.

Mult succes Victoras!

Wally23.01.2008 22:16

Nu cred ca reprezinta o pierdere pentru Steaua. A jucat foarte bine pana la acea accidentare...Nu pot uita golul din Ghencea impotriva lui Rosenborg. Un gol superb...

1on23.01.2008 22:19

Îmi pare rãu pentru cã am pierdut un jucãtor care s-a dãruit 100 % pentru Steaua, dar mã și bucur pentru cã în ultimii 2 ani nu a jucat mai nimic. Mai ales în toamna asta, cum îl atingea cineva cum cãdea. Oricum, importante vor fi amintirile frumoase și sper sã fie sãnãtos la noua lui echipã unde sã-și arate adevãrata valoare. Baftã!

weeezer24.01.2008 00:02

Iar despre Rada se spune ca s-ar fi inteles cu Betis, pentru 2 milioane (clubului) si un salariu stagional de 350.000. Conform gsp, transferul s-ar fi realizat tot aseara. Uite de el imi pare rau, dar si bine in acelasi timp, sper sa fie titular acolo, pentru ca mi-ar fi parut rau sa-l vad aici facand tusa, o data cu revenirea lui Ghionea. Insa daca pleaca Goian.. atunci e cam naspa.

alpopa24.01.2008 08:44

Daca e adevarat, Fecaliotul s-a scos si de data asta. Cat a bagat in astia 4 atacanti a luat pe Rada, Iacob si ce maruntisuri a mai primit. Iar daca il mai da si pe Lovin.....iar iese pe plus. Si cica el investeste...

sonic200524.01.2008 09:12

@alpopa - asta sa stii ca nu e ceva rau eu ma bucur daca iese pe profit pentru ca asta inseamna ca lucrurile merg bine la club. si daca ia atatia bani pe jucatori gen Lovin si Iacob putem sa fim multumiti. ar mai fi cateva verze care trebuie sa plece de la Steaua, si cu siguranta si surdu va pleca da trebuie intai sa-si scoata banii pe el ca doar a dat 800 000.

eu ma declar multumit de transferuri si sper sa ramana Goian si Dica pentru ca avem nevoie de ei

alpopa24.01.2008 16:43

Intr-o stare de normalitate nici eu n-ash avea ceva impotriva acestui "profit". Problema e ca nu suntem deloc aproape de "normalitate", iar ceea ce ma deranjeaza pe mine in mod special este atitudinea de MANTUITOR a Creditorului, care are impresia ca numai EL, UNICUL, poate transfera vreo 3-4 jucatori din America de Sud la Steaua. Nimic mai fals ! Avand in vedere ca la raportul veniri-plecari clubul e pe +, reiese ca toti jucatorii (inclusiv noii veniti) au fost achizitionati pe "barba" clubului, nu pe a lui Jiji. Cand o scoate el banii LUI din buzunar si o aduce ceva de vreo 15-20 de milioane, ei bine, atunci sa faca pe MANTUITORUL.

Pana atunci ma rezum la a stramba din nas si a blestema, mai in gluma mai in serios, ca se gasesc prosti care sa transfere jucatori de la Steaua atat timp cat acest clovn este in conducere.

alexynho24.01.2008 18:15

Bomba bombelor dintre toate bombele ... Banel la Betis Sevilla pentru 5 milioane de $ !

bodanelu24.01.2008 18:16

daca e adevarat... sa pleceeeee :))

MoWeed24.01.2008 19:07
Bomba bombelor dintre toate bombele ... Banel la Betis Sevilla pentru 5 milioane de $ !

daca e adevarat ar trebui sa-l dea alta oferta mai mare ca asta nu va mai primi niciodata Banel

novac24.01.2008 19:09

Da' ce, Betis are si echipa de atletism? Este duda de presa ... made by cici, la fel ca aia cu tomberonul! Presa de rahat, bleah. Enervant este ca ei stiu ca gibonul fabuleaza si ca o publica in lipsa de altceva ... este mai simplu decat sa inventeze.

victor25.01.2008 10:20

Banel e netransferabil! nu avem solutii pentru inlocuirea lui si nu a existat antrenor (la Steaua sau la nationala) care sa joace fara el!

chiar daca unora nu le place, are doua calitati indispensabile in fotbalul modern: forta si viteza! 5 mln. USD pentru un jucator ca Nicolita e maruntis! si-n nationala (calificari + euro) e titular fara discutie, si nu uitati ca el nu a fost niciodata unul din copii preferati ai lui Piturca!

sonic200525.01.2008 12:07

cum sa fie netransferabil?

parerea mea e ca ar fi bine sa il dea si in locul lui sa il aduca pe szekely.

yo_marius25.01.2008 12:24
Banel e netransferabil! nu avem solutii pentru inlocuirea lui si nu a existat antrenor (la Steaua sau la nationala) care sa joace fara el!

chiar daca unora nu le place, are doua calitati indispensabile in fotbalul modern: forta si viteza! 5 mln. USD pentru un jucator ca Nicolita e maruntis! si-n nationala (calificari + euro) e titular fara discutie, si nu uitati ca el nu a fost niciodata unul din copii preferati ai lui Piturca!

stai putin prietene....aceste calitati poate sunt indispensabile in rugby-ul modern sau in atletismul modern...in fotbalul modern principala calitate a unui jucator este "prietenia" cu mingea...mai exact,sa nu sara ca din perete atunci cand Banel incearca o preluare...o alta calitate ar fi ca din 10 cornere,macar 6-7 sa le dea bine,nu 3-4 in cazul Banel..

e foarte bine ca idolii tai sunt Banel si surdulica (te banuiesc de mult ca fiind fan al atletismului) dar de la asta si pana la a spune ca Banel e NETRANSFERABIL e cale lunga....

DelPiero1025.01.2008 12:33

Toate ca toate,dar se face prea multa tevatura pe seama acestui Szekely!Cine-i Szekely?E exact,ca-n vara,cu Herea...

raducelbun25.01.2008 12:34

Conteaza mai putin ceea ce credem noi despre Nicolita. Problema este ca Becali il considera netransferabil ... din pacate!!!

MoWeed25.01.2008 12:36

Managerul Stelei, Adrian Ilie, ne-a declarat ca Steaua a ajuns la un acord cu formatia spaniola Malaga pentru cedarea mijlocasului stelist Florin Lovin, ros-albastrii fiind dispusi sa accepte transferul sau în schimbul unui milion de euro. "Noi suntem de accord cu oferta celor de la Malaga pentru transferul lui Lovin. Acum mai ramâne ca jucatorul sa se înteleaga cu oficialii spanioli în privinta contractului si fotbalistul poate pleca", a afirmat "Cobra".

sursa prosport.ro

Sa speram ca e adevarat scapam de asta....mai trebuie dat Banel dar Jiji il considera perla fotbalului romanesc(alaturi de surdu)

1uLy4Nn25.01.2008 14:11

M-as bucura pentru Banel si mi-ar pare rau pentru echipa.. cu toate ca nu sunteti de acord cu mine consider ca este o pierdere..dar cred ca este tot o inventie

victor25.01.2008 14:12
stai putin prietene....aceste calitati poate sunt indispensabile in rugby-ul modern sau in atletismul modern...in fotbalul modern principala calitate a unui jucator este "prietenia" cu mingea...mai exact,sa nu sara ca din perete atunci cand Banel incearca o preluare...o alta calitate ar fi ca din 10 cornere,macar 6-7 sa le dea bine,nu 3-4 in cazul Banel..

e foarte bine ca idolii tai sunt Banel si surdulica (te banuiesc de mult ca fiind fan al atletismului) dar de la asta si pana la a spune ca Banel e NETRANSFERABIL e cale lunga....

n-ai nimerit! nu folosi criteriile de la loto!

surdu e o gloaba! sau altfel spus, mai elevat, nu e un jucator rau in Romania, dar Steaua e prea mare pentru el! la fel cum s-a dovedit si pentru Cristocea, Croitoru, zaharia! asa e in fotbal, nu poti sa minti realitatea! de valoarea lui s-a convins si Gigi, care stiti bine: n-are tata, n-are mama! esti bun, esti prietenul lui, nu mai poti, la revedere! mie imi e mila de surdu! totusi n-a avut nici o sansa la Steaua!

asta insa nu justifica atitudinea golaneasca a spectatorilor la adresa lui. ne tot plangem de Becali ca "agreseaza" jucatorii prin comentarii directe, dar la randul nostru, si spectatorii Stelei se comporta la fel! voi cum credeti ca va gandi un alt jucator atunci cand se va pune problema unui transfer la Steaua, vazand tratamentul aplicat lui surdu?

bodanelu25.01.2008 14:55

@victore o cam dai cum vrei tu... Marius ti-a argumentat cazul "Banel", tu o dai in Surdu si in suporteri... fentezi frumos cand nu ai argumente...

Khalid25.01.2008 16:26

Intr-o echipa sunt jucatori care ating o data mingea si dau gol, jucatori care dribleaza jumatate de teren si jucatori care muncesc. Aceasta munca o face foarte bine Banel, intradevar nu este un jucator placut ochiului(dribling, centrare sau sut) insa este un om de baza la mijlocul terenului. Este genul de jucator care nu iti da emotii pe faza defensiva si satisfactii pe faza ofensiva. Convocarile la nationala si anii petrecuti la Steaua, l-au impus clar in primul 11 al Stelei.

Nicolita nu e mercenar precum Mendoza. Eu nu am nimic cu omul, dar e clar ca a venit(foarte bine ca a facut-o) la Steaua pentru bani si de dragul Stelei, pe cand Nicolita a venit cu sufletul deschis in Ghencea. Nu mi-o luati in nume de rau, am incercat doar sa scot in evidenta ce fel de jucator este Banel.

LE : E prea mult spus "netransferabil". Daca e sa o iei asa, nici Ronaldihno nu e netransferabil.

«12829303132»