FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«1262728293032»
amarel21.01.2008 21:56

SISU STELISTU

Degeaba , daca PANCU vine la Steaua !!!!

Degeaba cumperi 3-4 mere proaspete si coapte daca pui unul stricat

si puturos langa ele .Cat timp au stat BECALII-otii departe de Steaua

a fost foarte bine, acum , am intrat in circuitul resaparilor si al

spalarilor de bani !!

Asa cum spune STREZA, am devenit statie de umflat cotele petardelor manipulate de fratii Becali !!!

DelPiero1021.01.2008 22:10

Florentin Petre de ce?O fi jucat el aproape o viata la dinamu,dar e un baiat de bun-simt!Nu exista comparatie cu cioroiul de Pancu...

metzzz21.01.2008 22:24

pe o vodka ca , pancu semneaza :)))))

ce penibil ...dar astia`s fratii Becali :|

predatorpulse721.01.2008 22:41

Presa romana mananca rahat in continuare,eu o sa cred chestia asta cu pancu la Steaua cand il vad ca semneaza si ca poarta tricoul desi probabil in secunda urmatoare as merge la baie ca sa vomit.

Pe de o parte apare o stire cum ca Jiji si Adi Ilie confirma ca cica maine va semna si pe de alta parte tiganu ala corsicanu sau cum il cheama spune ca a vorbit acum cateva minute la telefon cu pancu si ca nici in ruptul capului nu vine la Steaua.

Noi ce sa intelegem din asta? Oare e chiar asa de greu ca jurnalist sa il suni pe jucator si iti confirme sau sa infirme stirea? Dar lasa ca e mai bine asa in starea asta de confuzie ca pot fraierii sa comenteze pe forumuri,mai fac ei un 1-2 sondaje si gata ziarul de maine.

Sunt scarbit si de presa si de venirea lui pancu la Steaua(daca e adevarata). Traim vremuri de rahat daca panarame ca pancu sau lucestii sunt doriti la echipa noastra,si oameni care au facut cate ceva de-a lungul timpului pentru ea sunt umiliti(doar in ultimele 6 luni,Hagi,zaharia,Neaga,Iacob) si dati afara ca ulltimii oameni.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

vlad7521.01.2008 23:52

Steaua a parafat transferul lui Andre Nunes, de la Zaglebie Lubin, însã atacantul va fi împrumutat la Buzãu

Ziua și transferul perfectat pentru Steaua! Ieri, conducerea din Ghencea a reușit sã-l achiziționeze pe Nunez, atacantul brazilian al lui Zaglebie Lubin. Sud-americanul a fost unul dintre cei mai activi fotbaliști ai polonezilor în meciul tur cu Steaua din vara trecutã, din turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Încã de atunci, Adrian Ilie a pus ochii pe el, însã transferul era imposibil de realizat deoarece se închisese perioada de transferãri. Steaua a așteptat însã pauza de iarnã și a obținut semnãtura lui Nunes, care a devenit jucãtorul roș-albaștrilor în schimbul unei sume modice, în jurul a 100.000 de euro, fotbalistul aflîndu-se la finalul înțelegerii cu campioana Poloniei.

Steaua nu-l va pãstra însã în lot pe brazilian. Cum deja în Ghencea sînt foarte mulți atacanți, Nunes va fi împrumutat la Gloria Buzãu pentru a juca meci de meci și la varã, dacã va fi nevoie de el, va fi adus sub comanda lui Lãcãtus

victor22.01.2008 08:16

fotbalistic aportul lui pancu e probabil nul! dar ca lovitura de imagine impotriva tomberoanelor e napraznica mutarea (daca se face?). deja tiganimea toata se agita si se da in stamba cu spiritul lor rapidist! niste caraghiosi!

Razvypitesti22.01.2008 08:49

Fraților dar Dayro Moreno nu mai vine sã semneze???? sau ne faco o surprizã și nu mai vine la noi?

MoWeed22.01.2008 09:01

Deja se vede ca devenim ceea ce era dinam0 pana acu.......echipa la care gunoaiele Becali isi resusciteaza toti fotbalistii terminati.....in ritmul asta nu e exclus sa-i vedem in curand pe Soava, Barcauan, Stoican, Fl Petre si multi alti distrusi de-astia

Nimeni nu-l vrea pe Pancu sa speram ca are destula minte incat sa nu semneze!!!

Bodanel22.01.2008 09:04

@razvypitesti

Dayro moreno ajunge azi dupa amiaza in Romania

DelPiero1022.01.2008 10:15

M-am mai linistit putin azi!Mai nou,pancu e propus lui dinamu!Cred ca sansele lui Pancu sa vina in Ghencea au scazut foarte mult!A fost ca o fantoma ce ne-a bantuit...cred ca am scapat de ea!In alta ordine de idei,Dayro Moreno vine azi dupa-amiaza!Abia astept sa-l vad!Am o presimtire foarte buna in ceea ce-l priveste... :happy:

MoWeed22.01.2008 10:18
M-am mai linistit putin azi!Mai nou,pancu e propus lui dinamu!Cred ca sansele lui Pancu sa vina in Ghencea au scazut foarte mult!A fost ca o fantoma ce ne-a bantuit...cred ca am scapat de ea!In alta ordine de idei,Dayro Moreno vine azi dupa-amiaza!Abia astept sa-l vad!Am o presimtire foarte buna in ceea ce-l priveste... :happy:

Sper sa fie asa cum zici tu sa se duca la orice echipa mai putin la Steaua nu....

weeezer22.01.2008 10:29

Am citit declaratia lui Corsicanu care zicea ca a vorbit cu Pancu la telefon si ca jucatorul l-a asigurat ca n-o sa joace in viata lui in Ghencea. M-am mai linistit.

MoWeed22.01.2008 12:52

Cica acu negociaza....sper sa nu vina la Steaua

victor22.01.2008 12:58

hai ca s-a salvat si ricuta pe ultima suta!

a fost boier mare Laca azi! cand l-a intrebat direct Gigi ce sa faca cu Neaga, Marius i-a cerut sa-i mai dea o ultima sansa! Gigi l-a avertizat pe Laca ca trebuie sa-si asume intreaga raspunderea pentru el. nu stiu ce palaria mea se intampla, dar pare ca-l alimenteaza tot timpul cineva pe Gigi cu informatii negative despre rica si acum e luat in colimator. vad ca i se stie exact "programul". parca ar avea "coada" tot timpul!

acum daca Laca l-a cerut pe rica in mod expres, banuiesc ca si Gigi se mai gandeste daca va mai transfera si un alt mijlocas strain, asa cum se dorea?! avantaje si dezavantaje! sa speram ca rica poate inca sa traga de el si sa revina la vechea forma. Laca zice ca s-a pregatit bine in spania, dar la el acumularile se irosesc cam repede! branza buna in burduf de...! totusi ricuta e un baiat bun!

mai vedem! oricum tinta noastra principala ramane armenteros, dar sevilla nu se indoaie!?

MoWeed22.01.2008 13:02

Acu ca ramane Neaga poate scapam si nu-l mai ia pe pancu....

victor22.01.2008 13:24

eu am mai spus! pancu e in principal o problema de imagine, o lovitura pe care sa o dai tomberoanelor! drapelul lor pe statele de plata ale Stelei! cum zice Becali: o aroganta!

Laca radea cand a auzit! parerea mea este ca pancu va fi pozitia 14-15 din lot, daca se face transferul!

c.ronaldo1722.01.2008 13:38

@Vlad75

A.Nunes ne`a pus mari batai de cap in meciul tur mai ales. Tin minte ca se indreptau toate mingile lungi catre el iar acesta din 2 atingeri suta la poarta. Cred ca e un jucator bun.

Referitor la Pancu.. _)_

vlad7522.01.2008 14:08
@Vlad75

A.Nunes ne`a pus mari batai de cap in meciul tur mai ales. Tin minte ca se indreptau toate mingile lungi catre el iar acesta din 2 atingeri suta la poarta. Cred ca e un jucator bun.

Referitor la Pancu.. _)_

Atunci e un lucru bun.Sper sa puna probleme mai mari decat Bunica !Bunica a avut un moment bun doar cu noi!

AmuntBoy22.01.2008 14:09

e bine ca a ramas Rica, merita inca o sansa

acum sper sa confirme, ca in vara nu o sa-l mai ierte nimeni

weeezer22.01.2008 14:35

Ce si-o ia Dinamo :D

strezahuzum22.01.2008 14:54

Ufff ... trece ziua si inca nimic. Cresc sperantele ca totusi vom scapa de sosirea "tomberonului" betiv si expirat de sub pod.

IONUTZ-CIPRIAN22.01.2008 15:28

Pancu la Steaua?HMMM mi-a venit sa rad aseara cam am vazut la stiri,nu e o mutare deoc buna!Si eu cred ca este adus pentru a da peste bot alora de sub pod!

c.ronaldo1722.01.2008 16:09

ASEARA - Pancu la Steaua

AZI DUPA`AMIAZA - Pancu la Dinamo

ACUM - Pancu la Rapid

plm.. presa de tot rahatul.

DelPiero1022.01.2008 16:10

Maine,Pancu la Poli Iasi!Si asa ramane!Acolo ii e valoarea! :laugh:

stelistu_622.01.2008 16:27

@DelPiero10, bine zici ...

Asta n-ar avea ce cauta la noi! Sa se duca naibii de unde a venit, Turcia :| ... se plece unde vrea el numai la Steaua nu. :-S

LE: Cica a semnat cu rapid. =)) :-j

«1262728293032»