Fara milogi ratati la Steaua !! Pancule, stai dracului unde esti ca numai de tine n-avem nevoie !
Fara milogi ratati la Steaua !! Pancule, stai dracului unde esti ca numai de tine n-avem nevoie !
Cat ne-a injurat nenorocitul asta, gunoiul asta de om
Eu inca sper sa nu fie adevarat!!! ACum cand avem nevoie sa fie minciuna.......
FARA PANCU!
Ar fi cel mai penibil transfer pe care il putea face Gigi (da, Gigi, nu cred ca Ilie il doreste). In primul rand e de sub pod, 2- ne`a injurat de cate ori a avut ocazia, 3-e complet inutile, e un jucator la care a renuntat BURSASPOR!
Lasa-l sa vina... oricum o sa plece in vara cel tarziu, n-o sa aiba loc in echipa. Efectiv mi se rupe. Singurul lucru care ma deranjeaza e ca Lacatus chiar nu pare sa aiba vreun cuvant de spus. Cu Ilie ma convinsesem de mult.
e clar gogoasa anului,marca terminati.ro....pardon sport.ro
pancu stie foarte bine ca in Ghencea va fi urcat pe garduri la fiecare meci!!!si maica-sa si nevasta-sa vor sughitza non-stop...
e gogoasa!!!!mare.
Adrian Ilie: "Din cîte știu eu, Pancu urmeazã sã semneze mîine cu Steaua"
Managerul Stelei spune cã transferul lui Pancu în Ghencea a fost tratat de Gigi și de Giovanni Becali.
sursa gsp
fara cuvinte.... totusi eu zic sa nu judecam o persoana inainte de a o vedea la treaba... chiar nu imi pica bine transferul asta dar nu se stie niciodata ce va iesi...
Sper din tot sufletul sa fie o stire falsa , pentru ca ar sterge tot ce au facut bun in aceste ultime zile prin aducerea acestui milog in Ghencea .
Pancu e un jeg de om si un jucator mediocru care nu are loc decat sub pod , unde zac si restul frustratilor din Romania.
O sa fie linsat pe strazi daca semneaza cu Steaua. Ori de noi pentru ca ii stim trecutul, ori de baietii de sub pod pentru ca i-a tradat.
Sper din tot sufletul sa fie o stire falsa , pentru ca ar sterge tot ce au facut bun in aceste ultime zile prin aducerea acestui milog in Ghencea .
Pancu e un jeg de om si un jucator mediocru care nu are loc decat sub pod , unde zac si restul frustratilor din Romania.
Daca e adevarata porcaria asta cu pancu, e naspa. Numai scarba asta mai lipsea de la Steaua... Nu se putea sa nu inceapa varul Ion cu manevrele. Sunt curios numai care dintre noii atacanti va fi sacrificat ca sa i se faca loc jegului.
Remember 25 nov 2004 ---Atacantul roman de la Besiktas, Daniel Pancu a declarat presei ca nu se teme sa vina in Ghencea si ca este convins ca echipa sa de club va castiga cu 3-0 in fata Stelei. "Voi juca si pentru pentru suporterii Rapidului, pentru ca stiu ce insemnau pentru ei meciurile contra Stelei", a declarat Pancu, promitand ca, in cazul in care va marca, va dedica golul sau giulestenilor.
Ce injuraturi si-a mai luat la meciu ala
,, Pancule , Pancule sa-ti dau la ****
. ,,Unde esti tu, Pancule?!
la sfarsitu meciului-Gabi Safta care app acu e crainic la Urziceni, cel putzin la meciu cu Steaua el era .
Nu-l vreau pe Pancu!CLAR!N-are ce cauta in Ghencea!Acum e o epava si sa nu uitam ce declaratii facea cand juca pentru Rapid...va fi linsat daca vine in Ghencea!
Adrian Ilie: "Din cîte știu eu, Pancu urmeazã sã semneze mîine cu Steaua"
Managerul Stelei spune cã transferul lui Pancu în Ghencea a fost tratat de Gigi și de Giovanni Becali.
sursa gsp
Cred ca marele tau idol-manager e ultimul care afla ce se mai intampla pe la clubul nostru...
De fapt, asta e rolul unei marionete.Sa constate si sa-i mai pupe o data mana celui ce-l plateste.
Ai sarit in sus cand ti-am zis ca Adi nu e un bun manager.
Ti-am zis ca nu sunt fan MM,dar sunt sigur ca el nu ar fi acceptat ca cel mai josnic exemplar de sub pod sa ne spurce culorile!Adi Ilie ar face bine sa-si vada de treaba lui,ca se compromite de tot stand alaturi de jegul de Becali.
si daca baga 2 goluri milogiilor si 2 javrelor ?! ce se intampla
lasati sa vina. concurenta nu strica
Voi injurati-l , mie mi-ar placea sa vina la Steaua, e un jucator de calitate. Atata timp cat o sa joace bine, n-am nimic impotriva .
Dar nu cred ca o sa vina. E o miniuna din presa.
o sa rasune iar din Ghencea
pancu, pancu tomberoooon , tomberoooonn!!!!!!
o sa rasune iar din Ghencea
pancu, pancu tomberoooon , tomberoooonn!!!!!!
Hei Pancoooo,Pancooo Tomberoneeee!!!!!
Mai lipseste Sumudica si lista-i completa.
PS Plus Razvanel Lucescu
a venit pancu?!?! cine urmeaza? florentin Petre?!!?
Probabil Giani Kirita .
Ma gandeam la Maftei . . .
)
In ritmul asta in curand il vedem si pe Niculescu :sad2:
Ilie a dovedit inca odata ca e de decor la Steaua daca vine Pancu vine adus de fratii Becali ca sa ii mai creasca cota.
Toata lumea spune ca CFR Cluj este un club cu un lot valoros. Dar cum spunea si nea Gigi: Are clujul un jucator de nationala? Sa fim sinceri , pe Steaua a salvato Zapata de la multe meciuri in acest retur , dar pe Cluj iau ajutat arbitrii. Eu spun ca locul ocupat de Cluj sta in mare parte si de prestatia arbitrilor. Si sa nu uitam ca clujul a transferat anul trecut jucatori de Liga a II a din portugalia si de la echipe de pe ultimu loc. Sa nu uitam ca fotbalul portughez este intr-o criza, de la locul 5 in jos , totul este de vanzare. Cu aceste transferuri pe care le-a facut Steaua ( sa vede ca au adus jucatori de nationala) cu profesionistul Adrian Ilie Steaua
incepem sa vopsim si noi toate rebuturile ...
dar oricum sper sa fie foc de paie
adika ziganul ar fi chiar prost sa vina la noi ca nu il haleste nimeni din tribune
aiurea ....
Ma gandeam la Maftei . . .)
Dupa mine,topul interzisilor in Ghencea e asa:
1.Pancu
2.Maftei
3.M.Constantin
4.Maldarasanu
5.Moti
Nu stiu cum o sa reusesc sa ma uit la meciurile Stelei,stiindu-l pe Pancu ca facand parte din 11-le nostru!
Sper sa se intample ceva neasteptat,sa cada transferul asta!
Dupa mine,topul interzisilor in Ghencea e asa:1.Pancu
2.Maftei
3.M.Constantin
4.Maldarasanu
5.Moti
Nu stiu cum o sa reusesc sa ma uit la meciurile Stelei,stiindu-l pe Pancu ca facand parte din 11-le nostru!
Sper sa se intample ceva neasteptat,sa cada transferul asta!
bun top exact ca al meu doar ca lipseste Niculescu si ca antrenor ar fi Lucescu....