FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«1222324252632»
amarel18.01.2008 18:25

PEPE Moreno nu mi se arata mare jucator, nu cred ca renunta KIEVUL asa usor la el daca era ceva de a capul lui . Ceilalti doi , ar fi un mare castig pentru Steaua ,DAR .......ar fi bine sa nu ne facem planuri pana nu-i vedem in curtea noastra, altfel iar ne facem iluzii si ne lasam amagiti de aburitorul nr 1 !!!!!

adeva18.01.2008 19:22
N-a fost in Groapa,meciul s-a desfasurat pe 'Cotroceni'! :rolleyes:

Asa e. Am fost si eu la meciul asta ca stateam aproape...

Apropo, am fost pana acum la 2 meciuri pe Dinamo, si in amandoua Dinamo si-a furat-o. unu cu Steaua si antologicul cu foresta.

La toate meciurile lui Dinamo la care am fost, Dinamo a luat bataie. Ar trebui sa-mi fac abonament la ei?

1on18.01.2008 19:41
mendoza i-a pisat pe caini cand era la bruges. am fost la meciul din Stefan cel mare (1-3) si m-am stricat de ras! imi amintesc ca era o cioara uriasa ce venea in centru din stanga. ii juca pe Dinamo de pe calcaie, nici nu se puteau lipi de el sa-l deposedeze si cand accelera trebuia sa-l inchida cate doi fundasi. sigur asta era acum cativa ani si e de vazut cum sta in ghete acum! oricum are 29a si 32 jocuri in nationala, in conditiile in care in 2007 a fost suspendat. nu ar trebui sa fie un rasuflat!

Oare-i ãla care a rupt plasa în meciul din Belgia? ªtiu cã a fost unul negru care a șutat din stânga careului, și a rupt plasa chiar lângã barã.

yo_marius18.01.2008 19:58

da....Mendoza e cel care a rupt plasa in meciul cu patrupezii.

c.ronaldo1718.01.2008 19:59

@Ion

Am impresia ca el este. Tin minte ca mi`a stricat bucuria reluarea de la TV care arata ca nu a fost gol..

strezahuzum18.01.2008 20:44

Inca n-au picat transferurile ? Daca nu maine, atunci duminica pica sigur. La noi, nici 3 zile nu mai tin minunile.

amarel19.01.2008 00:59
sau (4) nu ai antrenor de valoare!

in general antrenorii buni fac sa joace echipele peste valoarea individuala a componentilor. mie in ultimele luni mi se parea ca jucam sub valoarea lotului (aveam 6 internationali romani - cei mai multi din tara + 1 nigerian + 1 un polonez de lot largit + 1 columbian) si ca schemele de mniscare erau extrem de rudimentare! dai mingea direct la bataie pe varfuri atunci cand nu ai nici o schema pusa la punct si lasi jucatorii sa joace dupa ureche! o formatie de lautari si nu o orchestra!

Da, sa intre antrenorul si sa joace in locul lor , atunci cand dau cu stangul in dreptul !!!

Putea sa vina si Mourinho, cu lotul asta de ciumeti n-avea ce face !!! Problema

nu-i recenta, e de vreo 2 ani, de cand nu jucam nimic ofensiv, ci numai in stilul Oli !!!!

Mai nimeream un meci bun la 10-12 de rahat .Cred ca din inertie isi adyceau aminte ce-au jucat odata .......

Scheme de joc ????? pai astia cred ca nu-au folosit o schema dde-asta pana la venirea lui Lacatus, spune-mi si mie ,un meci in care ai vazut tu o combinatie in atac pe vremea lui Oli???? capabili ni

Alextds19.01.2008 02:12
Mendoza e si mijlocas ofensiv stanga, Habibou s-a zis si de el ca ar fi si mijlocas ofensiv atat central cat si pe ambele laturi sau cel putin asa a declarat Adrian Ilie in ziare.
Se poate schimba si sistemul de joc. Daca chiar vin cei 4 (al 4-lea fiind Miranda alt atacant de careu) si sa avem un atacant de careu Pepe Moreno, Daryo Moreno, Osvaldo Miranda si 2 extreme sau mijlocasi ofensivi, pe stanga Mendoza, Dica, Surdu, iar pe dreapta Nicolita, Plesan + cei 2 Neaga si Habibou care pot juca si pe stanga si pe dreapta.

Atacant
(D. Moreno, P. Moreno, Miranda, Iacob)

Extrema Stanga/Mijlocas Ofensiv Stanga - - = - - Extrema Dreapta/Mijlocas Ofensiv Dreata
(Mendoza, Dica, Surdu, Neaga*, Habibou*) / (Nicolita, Plesan*, Badea, Neaga*, Habibou*)

Mijlocas Central
(Plesan*, Bicfalvi*)

Mijlocas Defensiv /// Mijlocas Defensiv
(Petre, Lovin, Radoi*, Eze*, Bicfalvi*)

Fundas Stanga / / / Fundas Central - = - Fundas Central / / / Fundas Dreapta
(Emeghara*, Nesu, Marin*, Eze*) /// (Goian, Ghionea, Radoi*, Rada, Baciu, Ninu) /// (Golanski, Emegara*, Marin*)
Portar
(Zapata, Cernea, Vatca)

Ex Echipa: Zapata-Emeghara, Goian, Ghionea, Golanski-Petre,Radoi-Plesan-Mendoza,Badea-D. Moreno

Ar mai trebui un mijlocas central de creatie, Bicfalvi nu poate decat sa il inlocuiasca 10-20 de min sau maxim un meci pe Plesan, nu se poate conta pe el constant.

Oricum pana nu incepe priumul meci speculam, nu e sigur nici ca vin cei 4 de care se discuta(D. Moreno, P. Moreno, Miranda, Mendoza), nu se stie nici de cei 4 pusi pe lista de transferuri (Cristocea, Croitoru, Zaharia, Iacob) si nici de cei 4 care se presupune ca pleaca (Dica, Goian, Rada, Lovin)
c.ronaldo1719.01.2008 06:41

Se speculeaza venirea a 4 jucatori de ofensiva, printre care o tanara speranta si 2 jucatori cu experienta (Pepe si Mendoza). Din punct de vedere ofensiv, si aici ma refer doar la atacanti, probabil vom fi completi avand 6 (Badea, Iacob, Pepe, Moreno, Mendoza, Habibou), fara sa ii mai includ si pe Neaga, Dica sau Zaharia.

Cred insa ca mare buba la noi este tot mijlocul "ofensiv". Mijlocas stanga? Surdu, Neaga sau Banel. Mijlocas dreapta? Banel, Surdu sau Neaga. Ofensiv? Plesan.. si poate Bicfalvi, dar el mai are de mancat pana sa ajunga om de baza. Mi`e tare greu sa cred ca se va schimba ceva la Nicolita si la Surdu, probabil vor ramane aceiasi clovni pe teren. Doar in Neaga am incredere ca vom mai vedea ceva.. in fine, ramane problema mijlocasului ofensiv. Plesan e cam singur pe acel post, iar in cazul unei accidentari/suspendari probabil vom reveni tot la tandemul Lovin/Petre. Ar ramane Dino Eze. Dar se tot aude ca el e mijlocas stanga, fundas, extrema.. Nu stiu unde sa`l pun.

In aparare cred ca stam cel mai bine, asta daca nu face ciobanul o surpriza si ii vinde pe Rada si/sau Goian. Pe flancuri, unde aveam mari probleme acum 2 sezoane, suntem acoperiti. Golanski, Emeghara, Nesu si P.Marin isi fac foarte bine treaba, iar in centru, Laca va trebui sa aleaga dintre Radoi, Rada, Goian sau Ghionea.

Ps: Imprumutul lui Ochirosii a expirat in iarna?

AmuntBoy19.01.2008 07:19

ochi e rupt si va reveni in sezonul viitor

stelistu_619.01.2008 10:41

Dayro Moreno va semna cu Steaua ... mai multe pe: http://www.oncecaldas.com.co/not_noticia.p...OT=NOTWW0000770

sonic200519.01.2008 10:43

se pare ca Dayro moreno vine , e anuntat ca transferat la Steaua pe site-ul celor de la once caldas.

"El goleador de la Copa Mustang II, Dayro Mauricio Moreno, irá al Steuau Bucaresti de Rumania, según acuerdo entre las dos instituciones. Once Caldas cederá el 80% de los derechos del jugador; es decir que mantendrá el 20% ante una futura negociación. Moreno viajará la próxima semana a Bucarest, sede de su nuevo equipo."

asta e cel mai tare transfer facut vreodata de Steaua

Dayro Moreno si Johan Fano, cred ca vor semna cu Steaua ... mai multe pe: http://www.oncecaldas.com.co/not_noticia.p...OT=NOTWW0000770

pe fano il ia once caldas ca sa il inlocuiasca pe moreno

sonic200519.01.2008 10:54

EXCLUSIV / Valeriu Argãsealã: "Dayro Moreno este jucãtorul Stelei"

deci gata e confirmat si de noi

se7en19.01.2008 11:58

bine ai venit la Steaua, Dayro!

edit: de Dario Fernandez ce se mai aude? acum vreo luna era deja dat la Steaua si de atunci nimic n-am mai auzit...

dayro.jpg

cristi_mold19.01.2008 14:26

Ma bucur foarte mult ca am reusit si noi cateva transferuri cat de cat bune. Sper ca din lista aia de 12 sa mai vina 1-2 jucatori sa fim si mai bine acoperiti pe posturi

DelPiero1019.01.2008 15:12

Bun,am mare incredere in acest pusti,pare a fi de mare viitor!Mai vine Mendoza si un mijlocas si ar fi perfect!Si sa nu plece NICI UN FUNDAS...

sonic200519.01.2008 15:50

poate sa plece un fundas ca au revenit Ghionea si Radoi deci daca e sa plece decat Goian

vlad7519.01.2008 15:54
bine ai venit la Steaua, Dayro!

edit: de Dario Fernandez ce se mai aude? acum vreo luna era deja dat la Steaua si de atunci nimic n-am mai auzit...

E asul din maneca!Il va scoate Lacatus din joben la nevoie.Dario Fernandez bine ai venit in jobenul lui Lacatus.Poate nici nu-l vom vedea vreodata!

1uLy4Nn19.01.2008 15:55

mult succes la Steaua...determinati-ne sa va ovationam

strezahuzum19.01.2008 18:36
EXCLUSIV / Valeriu Argãsealã: "Dayro Moreno este jucãtorul Stelei"

deci gata e confirmat si de noi

Inca nu. Mai baieti, nu v-ati saturat deja de atatea transferuri ratate ? Eu pana nu-l vad la antrenamente nu cred absolut nimic.

Inca mai avem timp sa ratam toate transferurile :biggrin: :biggrin:

**alex**19.01.2008 21:55

Dayro pare a fi un jucator bun, Pepe am inteles ca e imprumutat pana in vara, iar cu Mendoza lucrurile nu prea sunt clare.

In schimb, lui Clark i s-a pus iarasi pata pe Rica.

amarel19.01.2008 22:33
Inca nu. Mai baieti, nu v-ati saturat deja de atatea transferuri ratate ? Eu pana nu-l vad la antrenamente nu cred absolut nimic.

Inca mai avem timp sa ratam toate transferurile :biggrin: :biggrin:

Subscriu !!!!! N-am chef sa cad iar in melancolia blegoasa datorata iluziilor desarte !!!! Si apoi, GB-ul e inca mare maestru in sforarii si deturnari de stiri !!!

INTAI SA-I VEDEM IN VESTIARE !!!!!!

dr.adrian919.01.2008 22:46

cica mendoza "hingherul" a ajuns in Bucuresti.

sper sa fie demn de porecla

sa il aduca pe zidane ca oricum isi doreste sa revina in fotbal. :-)) joke joke

sonic200519.01.2008 22:56

primul sosit mendoza, asteptam si columbienii

novac19.01.2008 22:59
primul sosit mendoza, asteptam si columbienii

daaa, si prafurile aferente !

«1222324252632»