FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«1202122232432»
raducelbun17.01.2008 12:15
Offfff. Cea mai incompetentã conducere. Adicã dacã Dinamo a putu sã-l ia pe Torje, Steaua nu putea?!

Poate ca nu a vrut!

Lavrente_sb17.01.2008 13:11

Am intamplator ceva contacte cu unii impresari (bineinteles nu romani) si vazand ce se intampla in iarna asta cu tranferurile la Steaua, m-am decis sa stau de vorba cu unul dintre ei.

Spre uimirea mea, omului i-au trebuit 20 de minute ca sa imi vina cu cateva variante de atacanti, foarte valorosi si pe deasupra si tiner pe care Steaua si i-ar putea permite, atat ca suma de transfer cat si ca salariu.

Cateva exemple:

1: Stevan Jovetic - Partizan Belgrad

- Muntenegru, 18 ani

- un jucator care, cam ca si Dica poate juca si ca mijlocas ofensiv si ca atacant

- joaca foarte bine cu ambele picioare, foarte rapid, ce-i drept poate cam firav fizic...ceva gen Ochirosii sau Bicfalvi

- 11 goluri in 15 etape

- costa 5,000,000€ si are in momentul de fata un salariu de 230.000€

- inca nu e curtat intens de toate marile cluburi, este insa dorit la Arsenal (doar e tanar si talentat)

- avand in vedere ca e tanar si muntenegrean, probabil ca un salariu de 400.000€ poate si mai mult daca s-ar lua in considerare o prima de instalare l-ar multumi pe jucator.

- nu cred ca are rost sa mai mentionez si ce avantaje ar pute aduce mai tarziu pentru club (a se citi buzunaru' lu' Gigi) printru-un eventual transfer la o echipa mare in 2-3 ani

2: Pawel Brozeck - Wisla Kracovia

- Polonia, 24 ani

- atacant de careu, ce-i drept are (doar) 1.80m

- jucator de nationala Poloniei

- 12 goluri in 16 meciuri

- 4 goluri in 7 meciuri de Cupa UEFA

- costa cam 2.8 - 3 milioane €

- salariul ar trebui sa fie cam 700.000€, din nou, la un contract de trei ani ar fi realizabil printr-o prima de instalare

Ma intreb de ce umbla Adi Ilie dupa argentinieni, chilieni, brazilieni...ok le au in general cu mingea, dar tot in general au si pretentii financiare si pe langa asta multi sunt "umflati" de impresari. Cati nu au ajuns la echipe bune in ultima vreme si nu au confirmat??? Luati si voi Dynamo Kiev si Sahtior Donetzc drept exepmlu si o sa vedeti la ce ma refer.

P.S. Parca Moreno era si el unu dintre cei care au fost adusi cu surle si trambite la Kiev si nu au confirmat.

Uneori ma intreb daca nu am face unii din noi transferurile mai bine decat unii lachei de la curtea lui Gigi.

forzateaua

stelistu_617.01.2008 13:31
1: Stevan Jovetic - Partizan Belgrad

- Muntenegru, 18 ani

- un jucator care, cam ca si Dica poate juca si ca mijlocas ofensiv si ca atacant

- joaca foarte bine cu ambele picioare, foarte rapid, ce-i drept poate cam firav fizic...ceva gen Ochirosii sau Bicfalvi

- 11 goluri in 15 etape

- costa 5,000,000€ si are in momentul de fata un salariu de 230.000€

5 bulioane!? :blink:

Nici vorba, nu da ciobanu` atata.

Bazooka8717.01.2008 13:36

:steagcruce:fular-campionii

se vor face oare transferuri cu adevarat bune ca oierul nu prea are idee de fotbal,dar mai ales de transferuri.forza Steaua.

Lavrente_sb17.01.2008 15:58
5 bulioane!? :blink:

Nici vorba, nu da ciobanu` atata.

Nici eu nu cred...nici nu am zis ca ar da...am vrut doar sa arat ca daca se vrea se pot gasi jucatori adevarati si in Europa si pe sume relativ acceptabile.

Dar la noi nu exista la nici o echipa idei si vointa pentru asa ceva...cu atat mai putin la nea' Badea Gheo.

O sa vedeti cum in maxim un an jumate ajunge pustiul acela Jovetic pe la Arsenal sau te miri ce alt club din vest.

MoWeed17.01.2008 16:54

Lavrente_sb

Daca nu au DVD-uri nu se uita nimeni la ei. Jucatori buni se gasesc oriunde daca ai rabdare sa-i cauti problema e la Steaua n-are cine sa-i caute. Daca costa mai mult de 6-700.000 hai sa zicem in cazuri speciale 1 milion de euro deja sunt prea scumpi pentru buzunarele ciobanului.

In schimb cand vine vorba de vanzari e tare prompt

amarel17.01.2008 21:12
Sunt scarbit de faptul ca Torje a ajuns la potai...

Nu-ti fa probleme, TORJE e noul RADU Niculescu , sper sa gresesc, dar nu cred ca UHRIN asta renunta asa usor la el daca ar fi crezut ca dadea randament mai mare Poli cu el in teren !!! Sepsi, Stancu, si DEAC,+ Tatarusanu, cred ca sunt singurii care vor confirma cu certitudine din actualii juniori !!!!! In rest sunt multe sperante care s-au scufundat prin divizia B........

Cine-si aminteste de Mujnai sau mai recent ARTIMON ?????????

amarel17.01.2008 21:37

L-am vazut in seara asta pe infectul de Copos, facand pe desteptul in conferinta de pressa cu transferul sarbului !!!!!! Facea referire la cum se ajunge in Liga CAMPIOMILOR si cat trebuie sa se munceasca pentru ramanerea in continuare la acel nivel , spunand ca ....stie exemple negative !!!!! Stiti la cine se referea , nu?????? Acum ne iau toti peste picior dupa rezultatele din grupa !!!!AH Doamne de n-ar intra RAPIDUL in grupe, sa-l vad pe chelios facand raie ca n-ajunge acolo unde-si doreste mai mult !!!!

weeezer17.01.2008 23:17

Carpeta ne da vesti incurajatoare. Mendoza, Pepe si asa-numitul "pusti minune" al fotbalului columbian, titular in nationala, sunt ca si inregimentati de echipa noastra. Cele mai mari sperante mi le pun in "al mic". Nu stiu nimic despre el, dar sper sa fie vreun sprintzar...

bodanelu18.01.2008 00:52

din ce imi aduc eu aminte, Medoza chiar era bun cand juca in belgia.

The_Form18.01.2008 01:03
@Amunt

Mai sunt 40 de zile din perioada de transferuri. Stai linistit ca in 7 zile o sa avem 3 atacanti, 2 mijlocasi 3 fundasi si 2 portari.

da... in total. :mellow:

john_8618.01.2008 01:03

in sfarsit face si Steaua (daca se adevereste zvonul) transferuri reusite. spun reusite deoarece toti cei 3 atacanti sunt titulari in nationalele lor, altceva nu stiu despre ei. de data asta nu a mai fost zgariat dvd ul si a reusit si Adi Ilie sa aduca jucatori in Ghencea. acum sper din tot sufletul sa se finalizeze transferurile, sa nu fie alta poveste gen armenteros, pe care au scos-o gesepeii ca sa isi scoata salariile.

AmuntBoy18.01.2008 07:29

totusi sa se uite si la mijloc ....

cum adika sa ia 4 atacanti + Badea + Iacob

la mijloc cine mai joaca :))

Ne trebuie un mijlocas de creatie si asta in afara de Plesan

weeezer18.01.2008 07:40

Citez: "Lacatus mi-a cerut atacanti". Daca si Laca sta si doarme... sa puna picioru'n prag si sa ceara tot ce trebuie, ca de priceput, nu cred io ca nu se pricepe...

Intr-adevar, afara de Plesan, nu prea avem pe nimeni la "constructie"... mai ales in conditiile inc are pleaca si Dica

novac18.01.2008 08:01
Intr-adevar, afara de Plesan, nu prea avem pe nimeni la "constructie"... mai ales in conditiile inc are pleaca si Dica

O sa joace Rica cel defavorizat tot turul, pus sa joace pe un post care nu-i convine, vezi doamne. Ne lamurim asa si daca a uitat (in coreea/vietman/taiwan unde dracu a jucat el) sau nu fotbalul pe care-l stia, si daca lacrimile varsate pe stirea cu plecarea lui, erau meritate.

strezahuzum18.01.2008 08:02

Nu cred .... pana nu vad. Ce, ati si uitat de cele 3121314 de alte transferuri "90%" rezolvate care s-au dovedit pana la urma o mare pacaleala ?

raducelbun18.01.2008 08:26

Nu pot sa cred ca Steaua va lua numai atacanti in conditiile inncare, pe buna dreptate, au renuntat la doi mijlocasi (Croitoru si Cristocea) desi la noi se poate intampla orice.

Imi aduc aminte ca in vara spuneam, tot aici, ca Steaua are nevoie de atacanti si de mijlocasi ofensivi de valoare dar la echipa au venit o gramada de fundasi si de mijlocasi defensivi. Acum se pare ca totul este pe dos se cauta jucatori ofensivi si se vand "defensivii". Niu stiu ce sa mai cred dar am impresia ca nu prea avem un strateg adevarat la echipa.

Mentionez ca aceasta parere este formata sub imperiul zvonurilor din presa dar si a celor declarate de oficialii echipei.

AmuntBoy18.01.2008 08:44

eu parca ii vad acum pe Ilie si Argaseala pe la orele 13-14 ca sunt numai bazaconii stirile din carpeta

ca ei nu a auzit in viata lor de acei fotbalisti

MoWeed18.01.2008 09:00
eu parca ii vad acum pe Ilie si Argaseala pe la orele 13-14 ca sunt numai bazaconii stirile din carpeta

ca ei nu a auzit in viata lor de acei fotbalisti

de aia eu nu mai cred nimic pana nu ii vad la conferinta de presa....

sonic200518.01.2008 10:00

sper sa il ia pe Dayro moreno pentrru ca e un fotbalist tanar cu calitati extraordinare. ar fi cu adevarat cel mai bun strain care a venit pana acum in Ghencea. despre mendoza nu stiu prea multe dar am auzit ca ar fi bunisor insa in pepe eu nu am deloc incredere nu a facut mai nimic peste tot pe unde a fost. sa speram ca e adevarat

Lavrente_sb18.01.2008 10:02

Personal sper sa fie adevarat, dar ma si indoaiesc ca va fi asa...

Cu alte cuvinte imi bag p...a in presa sportiva de la noi...presa ar trebui sa fie acolo pentru INFORMARE nu cu "dez" in fata...eu am impresia ca astia se duc dimineata la lucru si se gandesc...azi pe cine dam drept luat de Steaua, si pe cine dam plecat unde de la Steaua.

In ce alta tara face presa asa o ...TIGANIE (ca asta e) ca la noi...ajung sa i stereseze pe jucatori....sa ii sune sa ii intrebe tot felu de tampenii si asa mai departe....

"JENIBIL"

dr.adrian918.01.2008 10:15

presa de kkt intr-o tara de kkt.

jucatori de kkt cu caracter si educatie de kkt.

MoWeed18.01.2008 10:16

Pai in alte tari presa verifica informatiile si le transmite doar cand sunt cel putin 2 surse sigure. Daca nu fac asa le afecteaza vanzarile...din pacate in Romania scandalurile si toate minciunile vand ziare asa ca nenorocitii astia mint pentru vanzari

DelPiero1018.01.2008 10:34

Dayro Moreno?Bun jucator,chiar bun!Mendoza?Ala de-a rupt plasa javrelor in 2002!Bun,merge si asta!Dar eu am impresia ca din toti trei zisi de 'Hazeta' v-a fi tranferat doar Moreno!Asta-i ciurumea...

I.N.Money18.01.2008 10:36

E chiar curioasa aceasta, sa zicem venire in Ghencea a lui Mendoza . In primul rand se pare ca el are un salariu de cel putin 700.000 euro ( conform lui Alin Stoica ) , asa ca pare putin probabil sa stricam atmosfera in vestiar prin aducerea unui jucator care sa aibe salariu aproape dublu.

Apoi Ilie ar trebui sa stie ca e un jucator cu mari probleme de comportament , ce l-a facut sa nu reziste la OM cat si sa nu continue la Brugges,chiar daca era un om de baza.

Fara indoiala e un nume mare , dar s-ar putea sa nu fie omul de care avem nevoie .

«1202122232432»