FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«1212223242532»
steaua_gloria18.01.2008 11:26

In sfarsit un transfer bun, Moreno . Sper sa fie pe bune, asa cum zice Ado Ilie.

sonic200518.01.2008 12:45

daca reuseste sa-l ia pe Dayro moreno e extraordinar se aseamana la joc cu tevez. parerea mea e ca o sa-l uitam pe Elton foarte repede daca vine acest jucator pentru ca este foarte tehnic si are viteza

DelPiero1018.01.2008 12:45

Bai,frumos,'n-spe' atacanti or sa vina,dar noi parca aveam nevoie si mijlocas care sa stie cu varza,nu?Eu asa stiam,ca-n jocu' asta cu basica rotunda exista fundasi,atacanti,dar si mijlocasi!Asa-i sau ma insel?Sau noi o sa jucam fara mijlocasi,ca suntem mai ai naibii?! :blink:

stelistu_618.01.2008 12:49

Sper sa fie adevarat, cei 3 sa semneze cat de curand si sa termine cu vrajelile.

Sincer sa fiu, nu prea am auzit de ei.

sonic200518.01.2008 12:52

mai e nevoie de un fundas central in cazul in care pleaca Goian si cu rada, si un mijlocas decreatie atat daca reuseste sa-i ia pe cei 3 atacanti

steaua_gloria18.01.2008 12:56
Bai,frumos,'n-spe' atacanti or sa vina,dar noi parca aveam nevoie si mijlocas care sa stie cu varza,nu?Eu asa stiam,ca-n jocu' asta cu basica rotunda exista fundasi,atacanti,dar si mijlocasi!Asa-i sau ma insel?Sau noi o sa jucam fara mijlocasi,ca suntem mai ai naibii?! :blink:

Acum avem si mijlocasi: Radoi, Plesan..stii tu

DelPiero1018.01.2008 13:13

Radoi cred ca va juca fundas,daca pleaca Goian!Da avem mijlocasi,pe Lovin,Ovidiu Petre,Nicolita... :biggrin: super mijlocasi,ce mai tura-vura!Eu cred ca orice pozitie are importanta sa intr-o echipa,dar ca fost mijlocas(dreapta) ce-am fost,cred ca mijlocasul e catalizatorul fazelor de atac,e esential pentru jocul de atac!De la Steaua nimeni nu stie asta?

bull18.01.2008 13:24

Nu va mai chinuiti sa va dati seama de "strategia" Stelei, e simpla : Ghionea in locul lui Rada, Radoi in locul lui Goian, Plesan in locul lui Lovin, unul din astia nou-veniti reprofilat in locul lui Dica, si daca se accidenteaza vreunul, Dumnezeu cu mila....sau juniorii care tocmai i-au transferat......oricum eu spun ca daca se vor face transferurile astea, si daca tinem cont si de revenirea lui Ochirosii, in mod normal Surdinho ar urma sa fie copil de mingii...ceea ce oricum ar fi un pas inainte pentru Steaua.

Parerea mea ca Steaua va arata foarte bine in fata, dar va incepe sa sufere in defensiva, unde nu ne ramane decat sa ne bazam pe forma lui Zapata....

victor18.01.2008 13:34

ca de obicei, niciodata nu suntem multumiti! nu mai strambati din nas ca e bine!

acum au venit atacantii! era nevoie de ei, pentru ca i-am eliberat pe zaharia, Iacob si cristoce, si in general, in sezonul trecut a fost evident ca Steaua sufera in fata portii. cand marchezi 17 goluri in 17 etape e clar ca trebuie sa muti cumva si ca ai o problema si la jucatorii din atac?!

sigur, trebuie sa asteptam sa vedem si cum se misca in "sistem" noii veniti, dar chiar si pepe moreno, care teoretic e cel mai slab dintre cei trei, e clar mai bun decat ce aveam noi ca nr.9. as spune ca nici in tara nu exista un vf. de anvergura lui, in ideea ca de ex. fabianni, marea scula a CFR-ului, nu prindea banca la lanus, in timp ce pepe moreno era prima rezerva de atacant la independiente. despre dairio moreno si mendoza nici nu vreau sa comentez, caci imi par cu adevarat "stelari" pentru Steaua.

pana una alta Dica, Goian si rada nu au plecat, asa ca e prematur sa transferam in avans pe posturile lor. discutand pur teoretic, daca transferurile actuale (venirile) se fac si nu mai pleaca nimeni, cu "intrarile" habibou, ezze, dairio si pepe moreno, mendoza suntem cu mult mai puternici decat ne puteam noi inchipui si vom fi destul de greu de blocat in Romania!

daca pleaca totusi Dica, marele vis ramane armenteros! ar fi cu adevarat extraordinar!

bodanelu18.01.2008 13:45

@Victor.. cand nu dai goluri sunt cateva probleme:

1) nu ai atacanti

2) nu ai mijlocasi (si aici ma refer la toata linia de mijloc care sa ofere mingi atacantilor)

3) nu ai nici atacanti nici mijlocasi

la noi era problema cu nr 3. Singurul atacant, ca sa-i zic asa, era Dica. Acum, s-a rezolvat problema atacantilor.. vin cei trei plus Neaga, Habibou, Badea si poate Surdu. Dar la mijloc pe cine ii aveam? Pe Lovin, Ov. Petre si Radoi, care toti sunt defensivi, sunt pusi acolo sa distruga nu sa contruiasca. Pe benzi ii avem pe Banel si pe Surdu, care reusesc o centrare buna la 3 meciuri.

Plesan nu o sa poata sa faca fata si sa fie singurul furnizor de baloane. Cum l-a noi s-a jucat in ultimii ani pe sistemul cu doi inchizatori, Plesan o sa primeasca si sarcini defensive. deci nu o sa aive libertatea in teren pentru a crea faze. plus ca daca s-a pus un om langa el, nu o sa mai construiasca nimic (a se vedea meciurile noastre cand se punea un jucator langa Dica si nu mai construiam nimic).

Deci, pe langa Plesan, care il vad un jucator bun si care sper sa revina la forma de dinaintea accidentarii, ne mai trebuie si doi mijlocasi de banda, care sa-l sa-l ajute pe Plesan la constructie. Si da, sa si faca faza defensiva. Banel nu e o solutie, e doar un amarat de fundas care face faza defensiva perfect, dar cea ofensiva...nexam. Asta pe dreapta.

Pe stanga, Surdu s-a dovedit o non-valoare, Neaga nu se obijnuieste pe postul asta.. deci ne mai trebuie si aici un jucator care sa CENTREZE, sa ofere mingi atacantilor.

Si abia acum intervin atacantii, care trebuie sa marcheze.

Sau, in formula actuala, o sa jucam ceva de genul minge de la Ghionea catre Pepe Moreno sau Habibou si apoi la atacantul de langa care sa si marcheze?

bull18.01.2008 13:48
ca de obicei, niciodata nu suntem multumiti! nu mai strambati din nas ca e bine!

acum au venit atacantii! era nevoie de ei, pentru ca i-am eliberat pe zaharia, Iacob si cristoce, si in general, in sezonul trecut a fost evident ca Steaua sufera in fata portii. cand marchezi 17 goluri in 17 etape e clar ca trebuie sa muti cumva si ca ai o problema si la jucatorii din atac?!

sigur, trebuie sa asteptam sa vedem si cum se misca in "sistem" noii veniti, dar chiar si pepe moreno, care teoretic e cel mai slab dintre cei trei, e clar mai bun decat ce aveam noi ca nr.9. as spune ca nici in tara nu exista un vf. de anvergura lui, in ideea ca de ex. fabianni, marea scula a CFR-ului, nu prindea banca la lanus, in timp ce pepe moreno era prima rezerva de atacant la independiente. despre dairio moreno si mendoza nici nu vreau sa comentez, caci imi par cu adevarat "stelari" pentru Steaua.

pana una alta Dica, Goian si rada nu au plecat, asa ca e prematur sa transferam in avans pe posturile lor. discutand pur teoretic, daca transferurile actuale (venirile) se fac si nu mai pleaca nimeni, cu "intrarile" habibou, ezze, dairio si pepe moreno, mendoza suntem cu mult mai puternici decat ne puteam noi inchipui si vom fi destul de greu de blocat in Romania!

daca pleaca totusi Dica, marele vis ramane armenteros! ar fi cu adevarat extraordinar!

Din cate am inteles eu peruanul a fost suspendat de federatia din Peru pentru "viata extrasportiva", sper sa nu fie un Carlos 2....ca jucator din ce am vazut pe youtube, e foarte tehnic si are executii foarte spectaculoase. Dayro Moreno daca vine este intr-adevar peste tot ce s-a cumparat pe la noi anul asta. Este titular de drept in nationala Columbiei(dupa ce a marcat golul de 2-1 in victoria impotriva Argentinei), are 22 de ani 16 meciuri si 16 goluri in Columbia(daca mai juca un meci putea depasi "eficacitatea" atacului Stelei).

Oricum Steaua incepe sa arate bine dupa parerea mea tinand cont ca vom fi de departe echipa cu jucatori de la cele mai multe reprezentative nationale din Liga 1 : Romania, Columbia, Nigeria, Polonia si ar mai fi si Peru daca baiatul ala va arata ca e serios si ii vor ridica suspendarea.

MoWeed18.01.2008 13:54

Daca e adevarat mai lipseste un mijlocas de creeatie si 2 miljlocasi laterali si am avea lot bun(cu conditia sa nu plece Goian si Rada lucru care ar slabi apararea)

se7en18.01.2008 14:06

sper sa fie adevarat, macar Dayro sa vina, ca ceilalti nu par cine stie ce. cel putin Mendoza are o reputatie pentru ratarile cu poarta goala si de la Pepe Moreno sincer nu prea ma astept de la prea multe. oricum, sper sa fie peste Iacob macar. niste mijlocasi mai trebuie daca ciobanul se incapataneaza sa-i tina pe Cristocea si Croitoru la echipa a 2a.

Di Stefano18.01.2008 14:06

:steag_steaua_ro: Daca intr-adevar se concretizeaza cele 3 transferuri auzite prin presa astazi 18.01.2008, parerea mea e ca ar trebui sa facem toti 'galagie', sa strangem voturi, ceva, nu stiu exact, si sa-i determinam pe conducatori ( pe Gigi ) sa aduca un jucator care va face diferenta intre Steaua si restul echipelor.. Carlos VILLANUEVA, golgheter-ul la zi din Chile. Costa 4,5 mil, dar isi merita toti banii. Daca vrem titlul cu adevarat si noi si Gigi, toti trebuie sa facem ceva sa-l mai aducem si pe el macar. Nu s-ar compara toate transferurile lui CFR cu acesta, nu spun ca e zeu, dar e al naibii de bun, mijlocas de stang.. golgheter!!! Haideti la treaba!!!

victor18.01.2008 14:09
@Victor.. cand nu dai goluri sunt cateva probleme:

1) nu ai atacanti

2) nu ai mijlocasi (si aici ma refer la toata linia de mijloc care sa ofere mingi atacantilor)

3) nu ai nici atacanti nici mijlocasi

Sau, in formula actuala, o sa jucam ceva de genul minge de la Ghionea catre Pepe Moreno sau Habibou si apoi la atacantul de langa care sa si marcheze?

sau (4) nu ai antrenor de valoare!

in general antrenorii buni fac sa joace echipele peste valoarea individuala a componentilor. mie in ultimele luni mi se parea ca jucam sub valoarea lotului (aveam 6 internationali romani - cei mai multi din tara + 1 nigerian + 1 un polonez de lot largit + 1 columbian) si ca schemele de mniscare erau extrem de rudimentare! dai mingea direct la bataie pe varfuri atunci cand nu ai nici o schema pusa la punct si lasi jucatorii sa joace dupa ureche! o formatie de lautari si nu o orchestra!

AmuntBoy18.01.2008 14:15

opa, chair sunt avansate discutiile daca intra "mai marii" conduceri noastre de kkt pe forum

vezi de mendoza ala sa nu fie vreun fabrice fernandez , talentat .. dar mai mult prin discoteci

ca prea a schimbat echipele la 6 luni

in rest sa-i vedem cu tricourile ros-albastre in mana si apoi mai comentam

dar tot trebuie mijlcoas ...

victor18.01.2008 14:16
Din cate am inteles eu peruanul a fost suspendat de federatia din Peru pentru "viata extrasportiva", sper sa nu fie un Carlos 2....ca jucator din ce am vazut pe youtube, e foarte tehnic si are executii foarte spectaculoase.

mendoza i-a pisat pe caini cand era la bruges. am fost la meciul din Stefan cel mare (1-3) si m-am stricat de ras! imi amintesc ca era o cioara uriasa ce venea in centru din stanga. ii juca pe Dinamo de pe calcaie, nici nu se puteau lipi de el sa-l deposedeze si cand accelera trebuia sa-l inchida cate doi fundasi. sigur asta era acum cativa ani si e de vazut cum sta in ghete acum! oricum are 29a si 32 jocuri in nationala, in conditiile in care in 2007 a fost suspendat. nu ar trebui sa fie un rasuflat!

forever_STEAUA18.01.2008 14:18

acum au venit atacantii!

Pana una alta inca nu au venit atacantii...

1uLy4Nn18.01.2008 14:37

a venit habibu :P...mare atacant :))

bodanelu18.01.2008 14:50
sau (4) nu ai antrenor de valoare!

in general antrenorii buni fac sa joace echipele peste valoarea individuala a componentilor. mie in ultimele luni mi se parea ca jucam sub valoarea lotului (aveam 6 internationali romani - cei mai multi din tara + 1 nigerian + 1 un polonez de lot largit + 1 columbian) si ca schemele de mniscare erau extrem de rudimentare! dai mingea direct la bataie pe varfuri atunci cand nu ai nici o schema pusa la punct si lasi jucatorii sa joace dupa ureche! o formatie de lautari si nu o orchestra!

sau nu. Noi jucam asa de pe vremea lu` Oli... deci au trecut 4 antrenori de atunci si tot asa se joaca:

Oli, Hagi, Pedra si Lacatus.

Dar cand tu numesti antrenorii doar ca sa te impaci cu suporterii si sa nu te mai injure, sa primesti mai multe voturi..

mendoza i-a pisat pe caini cand era la bruges. am fost la meciul din Stefan cel mare (1-3) si m-am stricat de ras! imi amintesc ca era o cioara uriasa ce venea in centru din stanga. ii juca pe Dinamo de pe calcaie, nici nu se puteau lipi de el sa-l deposedeze si cand accelera trebuia sa-l inchida cate doi fundasi. sigur asta era acum cativa ani si e de vazut cum sta in ghete acum! oricum are 29a si 32 jocuri in nationala, in conditiile in care in 2007 a fost suspendat. nu ar trebui sa fie un rasuflat!

Ne dai lectii de stelism si cum sa ne sustinem echipa si tu ai fost in groapa... tare rau

DelPiero1018.01.2008 15:01

N-a fost in Groapa,meciul s-a desfasurat pe 'Cotroceni'! :rolleyes:

bodanelu18.01.2008 15:06

unde a fost... nu conteaza. juca Dinamo cu o echipa de afara...

Khalid18.01.2008 15:10
a venit habibu :P...mare atacant :))

Prietene, tu suferi. Daca jucatorul e adus pe o suma de nimic si de la o echipa de nimic asta nu inseamna ca e praf. Cate meciuri ai vazut in care el a evoluat? Intuiesc de acum ca raspunsul e 0, iar tu deja te-ai apucat sa-l ironizezi. Nu se face asa :wink: .

DelPiero1018.01.2008 15:44

Asa e!Cred ca Habibou e un jucator care are talent1AR fi excelent sa mia vina inca doi atacanti si un mijlocas de creatie...

1uLy4Nn18.01.2008 16:01
Prietene, tu suferi. Daca jucatorul e adus pe o suma de nimic si de la o echipa de nimic asta nu inseamna ca e praf. Cate meciuri ai vazut in care el a evoluat? Intuiesc de acum ca raspunsul e 0, iar tu deja te-ai apucat sa-l ironizezi. Nu se face asa :wink: .

"prietene" nu sufar...daca o sa citesti in topicul in care se vorbea despre venirea lui la Steaua ai sa vezi ca i-am luat apararea..exact asta am spus si eu, este prea devreme sa il criticam...in mesajul meu ironia era alta ;) nu ai inteles, mai incearca

«1212223242532»