FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«1181920212232»
mountytoma13.01.2008 19:27
un coordonator gen Lupu ( dupa parerea mea cel mai talentat fotbalist al tuturor timpurilor) A aparut acum varianta Lucescu ... desi nu sunt sincer un admirator al lui ...se pare ca ar fi singura varianta sa faca o echipa

daca lupu a fost cel mai talentat fotbalist al tuturor timpurilor eu trec la handbal si probabil voi deveni dinamovist sau rapidist, ca inseamna ca nu inteleg nimic din fotbal.

daca un stelist considera jegul ala imputit care a facut si puscarie pe bune, ca fiind cel mai talentat fotbalist din toate timpurile, inseamna ca si Becali o fi un conducator grozav

iar daca salvarea noastra sta in mainile celui care facea nationala din corvinisti si nepoti de generali pe vremea cand Steaua matura tot prin europa, atunci ne meritam soarta!

Mircea Lucescu nu merita decat oceane de flegme pe gura aia spurcata care a scos atatea marlanii despre Steaua!

hai ca nu imi mai arde de nici un transfer

sile-jardel13.01.2008 19:30

Alin Stoica se pare ca are probleme cu........iarba,Hagi a dat de inteles.si eu oftez dupa Elton.daca l-ar aduce cineva inapoi....

amarel13.01.2008 22:22

khalid

ca sa cumpere jucatori ca Elton ,PE BANI PUTINI SI

CARE SA CONFIRME E NEVOIE DE UN SCOUTER CU OCHI SAU BAFTA,

CEEA CE NU SE PARE C-AM AVEA la ora asta !!!

yo Marius

da , cautam sa cumparam jucatori in mare voga din campionat ....da n-avem ochi pentru DEAC

de la CFR , CARE

zic eu, e mai creativ la mijloc si face tusa la Cluj,

Alin Stoica ar putea fi incercat , , ca tot il tinem pe SURDU de ornament,am putea incerca

reinvierea unui jucator cu talent si capabil,au fost atatea cazuri de jucatori care au renascut la

anumite cluburi cand nmeni nu le mai dadea vreo sansa!!

Lupu jucator genial ?????? nici in campionatul de 3 surcele din GRECIA, n-a fasot capabil sa devina

titular la echipa lui!!!

Lucescu n-are ce cauta la Steaua,el sa-si vada de ghetele de aur, GABORII si frustararile lui,

n-are stofa de Steaua, N-A AVUT NICIODATA !!!

wolfi13.01.2008 22:38

eu zic sa-l transferam p bicfalvi de pe banca d reverze direct in teren.ar fi o miscare reusita.

AmuntBoy13.01.2008 23:56

Baieti la vara se stiu deja tinetele lui Ilie

e clar .....

Fabulosii mijlocasi Camus si Armenteros, care 100% nu vor fi nicodata luati cu asa catastrofe la conducerea echipei

de ce nu ar incerca sa-i ia in fiecare an?

cel putin ar avea cu ce sa iasa la presa din 2 in 2 zile ciobanul .. ce mega tunuri da el

si Iie niste bilete moka de avion prin spania sau belgia sa isi mai vizite amici

Bogdan4Steaua14.01.2008 12:16

Telenovela "praf in ochi", episodul x:

Steaua negociaza pentru italianul Roberto Stellone, actualmente rezerva la AC Torino. Atacantul a avut o perioada de varf pe cand evolua la Genoa in Serie B, dar apoi s-a stins, neconfirmand la AC Torino.

Luam rezerve pe banda rulanta? Sau e o alta inventie a presei? Oricum e jalnica situatia.

In alta ordine de idei, creditorul promite din nou atacanti de super clasa, la preturi exorbitante. Asteptam sa vedem ce zic trompetele: Adi Ilie si Argaseala.

Se redeschide pista Armenteros? S-a razgandit Camus? Auzeam ceva de Eto'o. Sa fie adevarat? :rolleyes:

DelPiero1014.01.2008 12:18

Pleaca Dica,pleaca Goian!Bun,stim sa vindem!Excelent!Dar cand vom cumpara si noi ceva?Ce mai e de zis....suferim ca prostii,iar pe Fecali il doare in organul sexual barbatesc de noi si de Steaua...

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2008 15:22

Vad ca ciobenul are bani numai pentru rezerve si alte specimene!Dar valorile stie sa le vanda,oare numai de asta este in stare??Dupa un timp am inteles totusi ca Steaua pentru el este doar o afacere si un mod de a se face cunoscut,daca ar avea inima cum o avem noi suporterii,ar baga bani mai ceva ca ABRAMOVICI!!

mosene2314.01.2008 17:20

Acum sa incerc sa ma fac util, poate cine stie cine citeste comment'ul meu, sa recomand niste jucatori interesanti (am o groaza de propuneri, dar recomand doar ce cred eu ca este necesar la Steaua)

- Thiago - Striker - 18 anisori - Sao Paulo

- Leyrielton - Defender right, Midfielder R - 19 anisori - Goias

- Juan Pablo Carrizo - Gk - 22 anisori - River

- Mathias Cahais - Defender left, center - 19 anisori - Boca

si acum doi atacanti de viitor

- Edison Cavani - Striker - 20 anisori - Palermo

- Daniele Vantaggiato - Striker - 21 anisori - Pescara sau Rimini (avem pile aici Paraschiv) :)

stelistu_614.01.2008 19:21
Acum sa incerc sa ma fac util, poate cine stie cine citeste comment'ul meu, sa recomand niste jucatori interesanti (am o groaza de propuneri, dar recomand doar ce cred eu ca este necesar la Steaua)

- Thiago - Striker - 18 anisori - Sao Paulo

- Leyrielton - Defender right, Midfielder R - 19 anisori - Goias

- Juan Pablo Carrizo - Gk - 22 anisori - River

- Mathias Cahais - Defender left, center - 19 anisori - Boca

si acum doi atacanti de viitor

- Edison Cavani - Striker - 20 anisori - Palermo

- Daniele Vantaggiato - Striker - 21 anisori - Pescara sau Rimini (avem pile aici Paraschiv) :)

Da, e frumos jocul, ce mai zici? :)

Degeaba zici tu din acest joc (pe care il joc si eu :D), ca astia oricum nu ajung la Steaua. :|

strezahuzum14.01.2008 21:47

Senzational, extraordinar, etc, etc (completati voi restul). Steaua l-a transferat pe Dino Eze, mijlocasul Gloriei Buzau. Asta conform site-ului oficial al clubului. Sper ca macar asta sa fie adevarat. Din cate tin minte despre Eze asta, nu e un jucator rau. Calitati fizice bune si nu se impiedica de minge. Nu e cine stie ce jucator senzational, dar e mai bine decat nimic.

stelistu_614.01.2008 21:51

E un inceput, sa speram ca vor fi si altele. Bun venit Eze! ;)

danimarcu14.01.2008 21:54

@streza

Ar fi un pas inainte daca Jiji ar aduce de acum inainte jucatori care sa indeplineasca macar conditia asta:sa nu sara prea departe mingea din ei!... :biggrin:

@stelistul 6

...si inca ce inceput!

Inceputul sfarsitului! :sad2:

Stryker14.01.2008 22:06

asta da transfer frate ... nu a mers cu armenteros da lasa ca si asta e bun ...

parca Laca nu l-a vrut la UTA ... acum il baga Jiji pe gat si e ok ...

weeezer14.01.2008 22:45

Eze ca ce joaca? Mijlocas stanga, parca? Sau central?

Dar tot astept in continuare varfurile. Mai ales in conditiile in care ar pleca si Dica.

amarel14.01.2008 22:49

Apropo, cum se numea extrema dreapta de la BATE Borisov ????ala de i-a chinuit 180 de minute pe fundasii ostri ??? cred ca ala era mai ieftin si mai indicat decat EZE asta !!!!

weeezer14.01.2008 23:27

Platonov, ceva de genul asta.. si erau doi frati, unul fundas, unul mijlocas dreapta daca nu ma-nsel. Si intr-adevar, ultimul ne-a intepat tot meciul. Tin minte ca s-a vorbit chiar dupa meci, ziceau ziarele ca ar face cateva sute de mii de euro...

In alta ordine de idei, ma bucur pentru venirea lui Dino Eze la Steaua, insa nu pot sa nu constat... Noi ne intarim cu Eze, in timp ce Dinamo l-a luat pe Torje.. poate cel mai promitator tanar fotbalist roman al momentului.

Se vorbeste si despre Transferul lui Jose Moreno, "Pepe", ca fiind rezolvat in proportie de 100%. Din ce am citit prin presa, este un jucator inalt, puternic, cu un foarte bun joc aerian, insa tehnica si viteza ioc. Nu de asta avem nevoie... nu vreau sa vad iarasi mingi saltate de fundasi catre varf, in ideea ca iese ceva... Unde-i Elton, cu viteza si imaginatia lui? (stiu ca poate devin obsesiv cu ideea asta, insa nu ma voi potoli cu regretele decat dupa ce va veni un jucator asemanator piticului. Sau dupa ce voi fi banat)

rayman14.01.2008 23:34

pai parerea mea e ca o sa faca treaba! :biggrin: orikum e mai bine decat nimik.adika e mai bine si dekat surdu sau alti prosti care are vrea sai aduca!

noi nu-l iubim pe Becali noi iubim Steaua :steag_steaua_ro: fularsteaua2forzateaua

Bogdan4Steaua15.01.2008 09:01

Ramanem in continuare fara tehnica la mijlocul terenului. Ba mai mult, i-am pierdut si pe Cristocea si Croitoru, singurii, in afara de Plesan, care mai stiau sa controleze mingea.

Linia mediana va juca din nou rol de fileu intre aparare si atac. Revine Ghionea cu pasele lui lungi. Probabil pe asta se bazeaza strategia Stelei, gandita de cei trei mari: Gigi, Adi si Vali.

strezahuzum15.01.2008 10:08
Platonov, ceva de genul asta.. si erau doi frati, unul fundas, unul mijlocas dreapta daca nu ma-nsel. Si intr-adevar, ultimul ne-a intepat tot meciul. Tin minte ca s-a vorbit chiar dupa meci, ziceau ziarele ca ar face cateva sute de mii de euro...

Corect, ia uite si eu ma gandisem la baietii aia. Ce coincidenta. Am vazut la ei de toate : un-doiuri, pase din prima, angajament. Nu sunt "jucatori de CL", dar intre oricare din ei si marele Banelinho i-as alege pe bielorusi oricand. Dar ... vorba multa saracia omului.

In alta ordine de idei, ma bucur pentru venirea lui Dino Eze la Steaua, insa nu pot sa nu constat... Noi ne intarim cu Eze, in timp ce Dinamo l-a luat pe Torje.. poate cel mai promitator tanar fotbalist roman al momentului.

Dino Eze e ceva gen "decat nimic mai bine si asta".

Se vorbeste si despre Transferul lui Jose Moreno, "Pepe", ca fiind rezolvat in proportie de 100%. Din ce am citit prin presa, este un jucator inalt, puternic, cu un foarte bun joc aerian, insa tehnica si viteza ioc. Nu de asta avem nevoie... nu vreau sa vad iarasi mingi saltate de fundasi catre varf, in ideea ca iese ceva... Unde-i Elton, cu viteza si imaginatia lui? (stiu ca poate devin obsesiv cu ideea asta, insa nu ma voi potoli cu regretele decat dupa ce va veni un jucator asemanator piticului. Sau dupa ce voi fi banat)

Iacob reloaded. Nu meritam CL in stilul asta. Orice echipa mai greseste, insa sa te incapatanezi in greseala e curata prostie.

MoRRano15.01.2008 10:43

Praf in ochi, atat nimic mai mult .....

dr.adrian915.01.2008 10:53

pepe moreno sau cum lo chema e naspa rau. mai bine il aduceau pe falcao tot columbian de al lui zapata. dar jii e sarantoc.

stelisti vedeti lucrurile pozitive din aceasta "super" campanie de achizitii. jiij isi face plinu si bagajele

strezahuzum15.01.2008 11:08
stelisti vedeti lucrurile pozitive din aceasta "super" campanie de achizitii. jiij isi face plinu si bagajele

N-ar fi chiar exclus sa fie asa. Daca stam sa ne uitam la cat de disperat e Jijinho sa-i vanda pe Dica si Goian, comparativ cu cat de putin cheltuie, poate ca exista o sansa sa ne paraseasca "dragul" nostru creditor la sfarsitul sezonului viitor (daca ratam si acum si atunci participarea in grupele CL).

dr.adrian915.01.2008 11:34

de ce nu l-au luat pe torje.???!!!

seaman8015.01.2008 11:57

Sa nu mai vorbim de transferuri la Steaua ca nu e nicio sansa.O gramada de cuvinte si atit.Astia ne duc cu presu si nu le pasa de ce zic suporterii,adevaratii oameni ai Stelei. forzateaua:steagcruce:

«1181920212232»