Se vorbeste acum despre transferurile lui Sepsi si Tatarusanu, care ar urma sa fie imprumutati imediat la Bistrita, pentru a juca meci de meci. De bun augur, zic, daca s-ar materializa. Numai sa nu uite de faptul ca trebuie intarit atacul.
Se vorbeste acum despre transferurile lui Sepsi si Tatarusanu, care ar urma sa fie imprumutati imediat la Bistrita, pentru a juca meci de meci. De bun augur, zic, daca s-ar materializa. Numai sa nu uite de faptul ca trebuie intarit atacul.
incredibil totul se duce pe rapa ce au lucrat si au adunat alti in 55 de ani. si noi nu putem face nimic. de ce?
pentru ca suntem lenesi. aici pe forum ne adunam zi de zi... din Bucuresti din ardeal din maramures din moldova din banat din oltenia din dobrogea din germania din franta spania america italia ... din toate colturile
strigam ca Becali nu e bun ca e echipa nu joaca nimic
dar ce facem noi??? nimic. doar vorbe gen moie afc Becali jos Becali plecati din Ghencea si lista continua.....
.... :-(((
Când Steaua v-a achiziționa jucatori valoroși,atunci v-a avea performanțe mari.
Anul acesta ne scufundam in mediocritate.
Este clar faptul ca Adrian Ilie nu se poate baza pe banii lui Becali. In acest caz, decizia cea mai inteleapta ar fi sa paraseasca Steaua. Si-a compromis suficient imaginea, fiind, alaturi de veteranul Argaseala, doar o trompeta rasuflata pentru Becali.
Decat sa inventeze motive puerile, de genul "presa a sabotat transferul lui Armenteros", mai bine ar recunoaste faptul ca are la dispozitie un buget infim. Suntem dusi de nas cu nume sonore, dar nu vin decat jucatori mediocri, jucatori care au in mod normal statutul de rezerva, comparativ cu o echipa deja mediocra in compartimentul median si cel ofensiv.
Conducatorii se amagesc asa cum face cofetarul Borcea, crezand in continuare ca au o echipa de 5 stele, dar se inseala amarnic. Anul trecut ne-am culcat pe o ureche dupa doua titluri consecutive, anuntam hegemonia Stelei, si ne-am fript. Anul acesta nu am invatat lectia.
Daca vrem progres, trebuie sa ne uitam la concurenta, si anul acesta CFR se misca cel mai bine. Au adus deja 4-5 jucatori scumpi, de valoare, si cel putin 3 din ei vor confirma. Si asa jucau mult mai bine decat noi, acum prapastia va fi imensa.
In conditiile de fata, chiar daca sunt stelist pana in maduva oaselor, din punct de vedere rational, CFR merita campionatul. Au investit, au o mentalitate sanatoasa(chiar daca nu agreez ideea unei echipe formata exclusiv din straini), deci merita sa culeaga roadele.
In curtea noastra exista doar MEDIOCRITATE, ZGARCENIE, PROSTIE SCANDAL si NESERIOZITATE. Si mult PUPINCURISM. Exista un singur numitor comun pentru toate aceste lucruri: Becali.
Aștept un transfer sau douã foarte bune care sa echilibreze situația.
Transferurile lui Sepsi si Tatarusanu ar fi binevenite. Numai sa se materializeze!
Transferurile lui Sepsi si Tatarusanu ar fi binevenite. Numai sa se materializeze!
Macar atat, dar ar fi mai bine daca ar veni inca cativa.
Ar fi bine sa mai vina si cineva care sa aiba sanse reale de a intra in primul 11. Cei doi deocamdata n-au. Tatarusanu e bun, dar nu are experienta lui Zapata, iar Sepsi nu poate emite pretentii in fata lui Emeghara...
3 posturi TV,3 nume dif de atacanti:))
3 posturi TV,3 nume dif de atacanti:))
Scot nenorocitii astia nume pe banda rulanta. Niste porci care fac asta numai pentru rating.
Becali , cel care "baga atatia bani in fotbal", se zgarceste la bani. Clujul cumpara jucatori de valoare pentru ca sare cu banu si Becali se zgarceste la salarii.
?Pentru ceea ce a aparut în presa, atâtea informatii false despre Armenteros, transferul lui s-ar putea închide. Celor de la Sevilla nu li s-a parut normal ca jucatorul, aflat sub contract cu ei, sa fie contactat si analizat în detaliu de presa din România. Sunt unii care fac campanie anti-Steaua de transferuri, si ma refer la ?Gazeta Sporturilor?. Inventeaza jucatori care vin la Steaua pe banda rulanta. S-a scris ca eu m-as fi dus la Sevilla dupa Chevanton si eu nici n-am fost, dar nici nu am negociat pentru acest jucator! Cei din conducerea Sevilliei sunt foarte suparati?, a declarat Adrian Ilie conform prosport.
Am mai spus-o de multe ori si o mai spun. Pana nu vad un jucator antrenandu-se in treningul Stelei, nu cred ca este in Ghencea. A fost si cazul lui Dady, care a fost declarat transfer sigur si acum da goluri prin Spania, la fel si cu revenirea lui Thereau, Armenteros este rezolvat de vreo 2 saptamani deja. Zvonuri, zvonuri si iar zvonuri. Pe cand un transfer? Nu stiu....
Intre timp, "incalziti-va" cu o noua bijuterie marca Elton:
http://www.youtube.com/watch?v=MXJCpbVgZQw
Ce jucator am avut...
@Bogdan
piticu ala stie fotbal cat jumatate din lotul actual al Stelei la un loc!
dar daca lui Jiji nu-i place "circul",ce sa facem?
Frumos gol, pacat ca a plecat. ![]()
Au invatat si samba, arabii. (dupa gol)
Ce gol a dat piticul... ![]()
Cica l-am ratat pe Cristophe Gregoire(KAA Gent), conform onlinesport.ro. Steaua ar fi facut o oferta de 5 milioane de euro, insa jucatorul a preferat sa mearga la Willem II Tilburg.
Dupa mine, e inca o inventie.
Cand te uiti la 5 mil. deja e incredibil.
Sepsi a semnat cu Benfica ![]()
sa inceapa odata campionatu sa merg la meci cu un banner
"Becali hot zgarcit"
suntem de rasul lumii. mias dori ca Steaua sa se afle in germania. presa ar faceo de kko rau de tot dupa ce declaratii dau fraierii de la afc Becali
Gigi SI GIOVANI Becali AU TRATAT CU NETOIU, IN RESTAURANTUL LUI TURCU, PENTRU Bogdan Stancu!
Gigi si Giovani Becali au cinat in acesta seara la restaurantul "Classa di T", proprietate a lui Vasile Turcu. Surse din cadrul clubului stelist ne-au confirmat intilnirea dintre cei trei si afirma ca scopul intilnirii este transferul lui Bogdan Stancu in Ghencea, jucator devenit tinta numarul 1 pentru Steaua. Gigi si Giovani au profitat ca Netoiu tocmai si-a terminat concediul si au inceput asaltul pentru aducerea tinarului atacant la Steaua.
Becali a afirmat intalnirea
Fanatik
eu cred ca Stancu ar fii un transfer foarte bun dar ma indoiesc ca ne va putea ajuta asa mult in atac findca ii cam tanar
el ar fii un transfer de viitor
cea mai buna varianta pentru postul de mijlocasi stanga ar fii din parerea mea
Karamyan
Becali la vrut in perioada asta de mercato
problema a fost cum eu stiu ca jucatoru a dorit un salariu "foarte mare" si de acea sa inpiedicat transferul
Stiti ce ma intristeaza si ma enerveaza in acelasi timp? Faptul ca suntem jos din fiecare punct de vedere si ca absolut toti rad de noi,ba unii chiar indraznesc sa isi bata joc de Steaua,cel mai glorios nume din fotbalul romanesc. Sunt satul de transferuri ratate,chiar daca jumatate sunt inventate de presa,din cauza zgarceniei ciobanului. Sunt satul de anumite nulitati care inca sunt in lot(nu-i mai numesc) in timp ce altii ce meritau sa stea au plecat cu lacrimi in ochi.
In aceste zile rivalii nostri l-au transferat pe peralta si subpodarii l-au vandut pe Mazilu pe 4 milioane iar Rednic il are pe kalou ca inlocuitor si noi ce facem? Noi suporterii deplangem(pe buna dreptate) soarta lui zaharia si "admiram" noul transfer,mustata lui jij. Au ajuns sa ne refuze jucatori de la Bistrita,gloria buzau sau mai stiu eu ce echipa mica din Romania. Ne-a refuzat camus de vreo 3 ori si noi ne milogeam de el,ne milogim de armenteros de la sevilla B,ne-am milogit pe langa tatal lui pinto sa-si lase baiatul sa vina la noi si toti ne dau cu tifla.
Managementul nostru e incompetent si nu are mandrie,ideea lor despre transferuri este sa ii oferi jucatorului o suma mica(ca Jiji nu are bani) si sa il agasezi sperand ca in lipsa de alte oferte va accepta propunerea noastra. Cred ca Thereau a spus adevarul "Steaua are probleme financiare". Corect,si cand ma gandesc ca "patronul" nostru e in primii 5 oameni din Romania la bani,cred ca de fapt are muuuulttt mai putini bani decat scrie presa,e un bisnitar imputit care are toti banii in terenuri luate de la fraieri care nu stiau pe ce lume se afla dupa revolutie.
Teoretic aceasta iarna era perioada potrivita pentru a ne intari si pentru a ataca titlul sau macar locul 2. Rivalii de la CFR au luat 2 jucatori cu experienta in CL,un jucator peste medie din argentina,peralta(liber de contract,ai auzit adita,liber de contract,aur pentru jijel fecali,dar tu nu auzisesi de asta nu-i asa?),crapidul a vandut un jucator pe 4 milioane si Copos trebuia sa ia niste jucatori buni de banii astia ca il ameninta Rednic(ca sa nu mai zic fanii) iar noi cu ce ne-am intarit? Am dat niste jucatori afara,am fost refuzati de alti 5-6(scoate ciobane banii!!!!!),ne-am milogit de aia de la charleroi sa ne dea si noua un jucator daca camus nu vrea si ni l-au imprumutat pe habibou pana in vara. Steaua are nevoie de forta ofensiva si momentan singurele intariri in acest moment sunt plesan si imprumutatul habibou.
Momentan Clujeiro si subpodarii au mijloc si atac mai bun ca al nostru iar noi in loc sa ne intarim aceste zone deficitare asteptam sa revina accidentatii in loc sa facem transferuri.
O zic pentru a mia oara,sa le fie rusine penibililor ce conduc Steaua in aceste momente,au adus-o jos de tot prin deciziile lor si sa le fie rusine ca dorm pe ei in aceasta perioada in care ar fi trebuit sa fie activi. Si sa nu-mi spuneti ca mai au timp pentru ca posturile deficitare trebuie acoperite repede pentru a da jucatorului transferat timp sa se acomodeze,nu transferi jucatori in ultimele 2 zile de mercato.
In fine,sa speram ca o sa joace accidentatii bine ca asta e singura speranta care ne-a mai ramas....
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Nu vom mai face nici un transfer! Veti vedea!
caut asasin cu sange rece. plata:regeste
legat de transferuri:
La noi sunt doua probleme:
1) Gigi nu are bani
2) Ilie nu are fler in a face transferurile.
Nu vom mai face nici un transfer! Veti vedea!
Nu numai ca nu vom mai aduce nimic, dar se v-a face tam-tam pe sau despre transferuri fantoma, si chiar se v-a mai vinde 1-2 jucatori !!! Daca totusi are bani ,desi nu cred,GB-ul habar n-are cum sa-i investeasca !!!!