prosport zice ca s-ar putea sa se faca un schimb Neaga/Buga ![]()
am rezolvat cu departamentul creativ...
prosport zice ca s-ar putea sa se faca un schimb Neaga/Buga ![]()
am rezolvat cu departamentul creativ...
Buga, ala nu stie fotbal
, mai ales ca e si in varsta. Scouterii Stelei nu gasesc ceva tineri buni? 8-|
Adrian Ilie nu il vrea pe Pinto!
Daca stirea est adevarata atunci cu siguranta Adrian Ilie e unul din cei mai slabi (ca sa nu zic prosti) manageri din istoria Stelei. Nu va place Pinto? Atunci de ce ** mea nu cumparati un alt atacant? De ce naiba se sta pe loc intruna? Chiar asa greu a fost de transferat Habibou pentru a se sta pe loc 1 luna de zile?
Am impresia ca vom mai aduce doar 1,2 jucatori liberi de contract si sa ne multumim doar cu francezul. Ciobanu` avea dreptate.. Plesan, Radoi si Ghionea sunt singurele transferuri din aceasta iarna.
Adi.. lasa`ne!
Eu m-am saturat de toate zvonurile.De Pinto s-a scris in ziare:ca l-a vrut Iasi,l-a vrut si Craiova,pana si real l-a dorit.Ca e indisciplinat,ca e bun,ca nu e bun...m-am saturat...
Clar e,ca ma enerveaza la maxim faptul ca se iau jucatori dupa dvd-uri.Chair asa!?Nu ne permitem si noi 2,3 oameni care sa se plimbe pe la meciuri si sa caute 4 jucatori de valoare?Sper sa fie ceva de capul lui Habibou...
Sper sa vina macar Armenteros.Nu stiu de ce,dar am impresia ca ar fi un transfer reusit...
Lupta Steaua!
Noul zvon de pe sport.ro pare fotbalist. Fernando Lucio da Costa, 4 milioane, pare ca le are.
@weeezer
4 milioane? Fii serios..
4 milioane???
) cand o sa dea jijinho atatia bani pe un jucator o sa ma las de fotbal
Si asta nu-i nimic. Sport.ro anunta posibila trecere a lui Sand (ala de la Lanus, s-a mai vorbit despre el) la Steaua pentru, atentie, 6 milioane de euroi.
=))...Si Abiatti sau Vieri cand mai vin?![]()
Abbiati si Vieri au fost deja cumparati si imprumutati la Steaua 2...
foarte mult c---t de mancat
6 milioane de dolari nu de euro.!!! Asta inseamna cam 4 milioane de euro
Masina de bagat zvonuri a lui Giginho lucreaza cu viteza maxima. Cum dracu ar putea careva sa creada ca domnul creditor, care plangea dupa cei 800.000 de euro platiti pentru Neaga e gata sa plateasca de 10 ori mai mult pentru 2 jucatori sudamericani, ma depaseste.
Daca ratatii asti din conducere vor sa faca ceva bun pentru Steaua sa il aduca pe Ramon Neto da Costa de la Figueirense!!!!
E un atacant fenomenal si costa doar 1.5 mil euro
FORZA Steaua.
PS:Poate se uita pe aici careva care sa-l anunte si pe Jiji!
e treaba lui daca da atat dar numai sa fie ceva da capul lui
CFR-ul aduce jucatori ca Hirschfeld, Ruiz si Dubarbier si Becali face oferte pentru Dino Eze si Palimaru. Peste toate astea nu am fost in stare sa aducem un atacant liber de contract, mult peste peste ce este in lotul Stelei. Trist si rusinos!
In legatura cu habibou va faceti prea mari sperante? nu de alta dar pe stelisti.ro , vad oameni care deja il baga in primul 11, ba chiar am vazut unul care il dadea marcator la multe meciuri din retur.
Io sic sa-l lasam in pace, sa joace si sa nu-l ragaiem prea mult.
CFR-ul aduce jucatori ca Hirschfeld, Ruiz si Dubarbier si Becali face oferte pentru Dino Eze si Palimaru. Peste toate astea nu am fost in stare sa aducem un atacant liber de contract, mult peste peste ce este in lotul Stelei. Trist si rusinos!
Nu credeam ca vreodata unii din campionatul nostru si mai ales din provincie,or sa aduca jucatori de valoare si care cat de cat i-am mai vazut prin CL sau in UEFA,noi ne facem de cacao ca deobicei,vb mult dar fapte nimik!Rau am mai ajuns Doamne!
Catre conducerea Stelei
Anuntati in presa 10 transferuri si pana la urma vin numai 1,2?..asta e fatarnicie...
...in loc sa pierdeti vremea dand inteviuri care vin si care pleaca ...mai bine ati merge in tara sau in strainatate sa cautati jucatori de calitate...ca sa va ajut un pic uiativa la acest atacant Elmander
nu imi vine sa cred ca am ajuns sa spun asta dar Gigi se lauda cu averea lui si nu a un jucator de caliatte....
spune ca cei de la cluji nu au nici 10%din banii lui....pai daca are atatia bani...de ce nu cumpara fotbalisti talentati
....se cacaie la 4 mil de euro si nici paia nu-i da....sa ia jucatori de 10 -11 -12milioane.....si asa va ajunge Steaua ce a fost...va fi iubita din nou ,,,,,....... ![]()
nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca Steaua incepe anul cu 1-2 jucatori noi... ![]()
...............daca va fi asa...echipa sa-si ia gandul de a ajunge a 3-a oara consecutiv in UCL..............ce e asa greu sa te implici si sa cumperi un jucator de calitate?? :sad2: ............................astept cu nerebdare o stire sa vad si eu ce ati inteles din tot ce am zis eu aici
Voi sunteti prosti rau. Noua nu ne trebuie transferuri pentru ca avem cel mai valoros lot din Romania. Daca revin accidentatii si cu inca 1-2 plombe o sa fie totul bine. Oricum, in retur o sa mai aranjam cu arbitrii si mai rezolvam si cateva meciuri si va garantez eu ca prindem Liga Campionilor si la anul. Stiti zicala, scopul scuza mijloacele!![]()
Da ma da, si la anu merem in senifinalele CL, stim...... si votam sigur si png-ul. Gata culca-te.
Voi sunteti ****** rau. Noua nu ne trebuie transferuri pentru ca avem cel mai valoros lot din Romania. Daca revin accidentatii si cu inca 1-2 plombe o sa fie totul bine. Oricum, in retur o sa mai aranjam cu arbitrii si mai rezolvam si cateva meciuri si va garantez eu ca prindem Liga Campionilor si la anul. Stiti zicala, scopul scuza mijloacele!Si nu ii mai laudati atat pe Pazkani si Muresan, ca nu aveti de ce. Au dat ei vreodata bani la saraci? Cu siguranta nu. Degeaba il tot criticati voi pe Becali, ca fara el noi am fi la balamuc acum. Si voi in loc sa ii multumiti lui Becali pentru ca am intrat 2 ani consecutivi in LC si sa il votati la alegeri, voi va bateti joc de eforturile care le depune. Cu oameni de ***** ca voi nu e de mirare ca merge prost tara asta. Voi numai sa criticati stiti.. vai de capul vostru.
Esti ******* ?????? Sau rapidist ratacit pe site-ul Stelei?????? Da ma, MURESAN si PASZKANI, n-au dat bani la saraci, da uite ca dau bani pe fotbalisti , nu pe .....lustruitori de banci !!!
si au tot dat muresan si paskany bani pe jucatori de valoare, pana i-a scos anorthosis in 90 de min., ca pe niste slugi ce sunt.
iar Steaua, asa neputincioasa cum e ea dintotdeauna, iar s-a calificat in grupe dupa doua tururi preliminare. si tot asa va fi si-n 2008!