@c.ronaldo17
o intrebare cat un raspuns!
@c.ronaldo17
o intrebare cat un raspuns!
Cicã oieru s-a înțeles cu Copos sã-l dea pe Neaga.RICÃ, EªTI CEA MAI MARE CURVÃ DACÃ PLECI LA ÞIGANI!!!!!!!
Nu cred ca e adevarat. Ar fi o curva prea mare Neaga daca s`ar duce la Rapid dupa ce a lasat sute de mii de euro de la koreeni pentru a veni la Steaua. Ramane poate singurul jucator devotat din acest lot.. sper in continuare ca va ramane la echipa.
Ce ar fi sã așteptați sã se finalizeze transferul?
Înjurãm presa pentru minciunile pe care le scrie. Cu ce suntem mai presus noi dacã le credem?
@strezahuzum,daca e sa ma gandesc la viitorul echipei noastre,iti dau dreptate,eu vorbeam ca mie ca suporter al Stelei imi pare rau daca Steaua isi rateaza obiectivele stabilite an de an.
Plus ca ar mai fi un al treilea scenariu,noi luam titlul si suporterii se bucura,iar Steaua intra in Liga si fecali se bucura si el,dar faza asta cu titlul tine de science-fiction in acest moment.
Din cauza gibonului eu unul am ajuns sa fiu impartit in 2 cand joaca Steaua,pe de o parte vreau sa castige echipa,pe de alta parte nu vreau sa se bucure jijel.
Intr-adevar poate ca ar fi bine sa mai sacrificam 1-2 sezoane,sa nu intram in CL si poate cu putin ajutor divin scapam de ciobanel pentru ca daca pierdem 2 ani la rand acei bani si CFR sau rapid ii incaseaza plesneste o vena in capul lui Jiji,el care face mereu misto de Borcea si Copos ca numai el aude imnul Ligii Campionilor. Daca tot am rezistat noi prin aceste 2 sezoane umilitoare mai putem sa rezistam 2,problema e ca nu ne garanteaza nimeni ca pleaca jijel.
Eu raman la parerea mea,echipele romanesti nu au ce cauta in CL pana nu investesc vreo 40-60 milioane pe an,nu vedeti ca am manelizat aceasta competitie care este totusi una de elita,cand jucam in Liga jucatorii nostri mergeau cu imnul CL pe telefon,Jiji se lauda peste tot ca suntem si noi acolo,cand de fapt noi am strans frimiturile de la "masa bogatilor" si am pus mana pe un ciolan sanatos la Kiev,in rest doar frimituri si anumite gesturi atat de romanesti,gen sa-l astepti pe Ronaldo sa-ti dea tricoul dupa ce echipa lui ti-a dat 1-4 acasa la tine.
Momentan exista 2 moduri de a gandi la Steaua,calea Becali si cea a suporterilor. Suporterii vor titlul si cupa indiferent daca le aduce CL sau nu,iar Jiji ar vrea sa termine si pe 6 doar daca i-ar aduce banii din Liga. In ultimii 2 ani curentul Becali a invins si suporterii Stelei au primit 2 ani de umilinte. Oare ce va urma? pentru mine acest retur va fi decisiv pentru directia pe care o va lua echipa in urmatorii ani. Vorba lui strezahuzum,mai bine ratam CL sa inceapa Jiji sa o ia la vale si poate incep sa vada agaricii de la echipa ca exista si altceva in afara de CL,o competitie in care noi nu avem ce cauta oricum.
Cea mai mare frica a mea este sa nu ajungem ca psg,o echipa cu traditie din franta,care se lupta la titlu si acum an de an abia evita retrogradarea,merg din rau in mai rau,exact cum face Steluta noastra de 2 ani incoace.
Off-topic: Vad ca va luati de Neaga ca nu e stelist,sau mai stiu eu ce prostii. Omul asta e stelist,a dat bani de la el ca sa vina aici,intr-adevar nu a jucat grozav dar a fugit cat Banel si a facut mai multe decat el,dar Banel e tinut aici pentru ca prinde la votantii lui fecali de o anumita etnie
Nu sunt avocatul lui Neaga,el a jucat slab,ca de altfel toata echipa(doar zapata,emeghara,Goian si partial Dica si rada au jucat bine in acest tur) dar puneti-va in situatia lui: ai dat bani sa vii la o echipa care nu te mai vrea dupa 6-7 luni de zile,iar tu ai venit in Romania si ca sa te vada Piturca. Unde o sa mearga,la FC Arges in Liga a 2-a? Inapoi in Coreea? Raspunsul este ca merge la o contracandidata pentru ca acolo sunt bani mai multi.
Iar Neaga e stelist in masura in care mai poti fi stelist,rapidist,dinamovist in ziua de azi,nu vedeti ca nu prea mai exista idoli,sunt numai mercenari care isi fac treaba mai mult sau mai putin. Ganditi-va ca noi credeam ca Zenga e stelist si omul a mers la pechinezi,asa ca nu mai ma mira nimic,maine putem sa vedem Radoi la CFR sau alte exemple de genul asta.
Pacat e ca lui Neaga nu i se mai da o sansa pentru ca i s-a pus lui Jiji pata pe el,nu pentru ca nu ar mai avea potential,pentru ca rica nu are atitudinea aia supusa care ii place lui Jiji. Ciobanul gandeste cam asa "rica asta care nu asculta de mine,are tatuaje hahalera,si nici macar nu joaca bine,hai ca il dau in iarna si iau oi mai tinere si fara tatuaje".
Daca s-ar judeca obiectiv in acest club s-ar constata ca nu Neaga a fost prinre cei mai slabi,ci multi alti jucatori care ori nu au valoare,ori sunt limitati,dar sunt tinuti pentru ca nu-i asa,Jiji "are ochi" la jucatori.
Abia astept returul sa vad cate indirecte mai da jijel,parca vad ca o sa retrogradam la un moment dat din cauza gibonului.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
@strezahuzum ai foarte mare dreptate cand spui ca nu ar trebui sa ne calificam in CL pentru a pleca ciobanul. dar exista si riscul sa nu plece. EL, momentan, castiga din aceste participari o gramada de bani, dar daca nu s-ar califica, ar vinde un jucator, doi, care explodeaza intr-un tur-retur, si tot iese pe profit.
singura solutie: retrogradarea. sigur o sa scapam asa si de cioban, si se mai triaza si suporterii de ocazie care vin la stadion pentru Becali...
singura solutie: retrogradarea. sigur o sa scapam asa si de cioban, si se mai triaza si suporterii de ocazie care vin la stadion pentru Becali...
Asta ar fi ultima solutie la care s-ar putea apela. Dar daca am sti cu siguranta ca scapam de el, as veni cu placere sambata la meci de la ora 11:00...
EL, momentan, castiga din aceste participari o gramada de bani, dar daca nu s-ar califica, ar vinde un jucator, doi, care explodeaza intr-un tur-retur, si tot iese pe profit.singura solutie: retrogradarea. sigur o sa scapam asa si de cioban, si se mai triaza si suporterii de ocazie care vin la stadion pentru Becali...
Mare dreptate ai. Nu prea exista alte variante...sa scapam de raia asta de familie.
@wally - a fost meci astazi ? ![]()
Nu a fost nici un meci, dar sambata la ora 11:00 se joaca, de obicei, meciurile din Liga a II-a. Un an ar trece repede si vorba lui Bodanelu s-ar mai face putina ordina printre "suporterii" Stelei...
ce aiurea ar fi
..avem meci cu prefabricate modelul de la 10.00
)))..dar daca asta este singura modalitate de a scapa de cioban sunt de acord cu ea.. PANA LA MOARTE CU Steaua PANA LA MOARTE
Cu Prefabricate Modelu, cu Avantul Baicoi, cu Industria Sarmii Campia Turzii, etc. Dar am sti una si buna: am scapat de cioban!
Vezi sa nu scapi de ''paduchele'' Becali
Dar oare de off-topic cum scãpãm?
daca nu...mergem in C
..o sa ma duc la tara la bunicamea sa vad pe Steaua
....dar aqm cu Habibou la Steaua nu cred ca o sa se intample asa ![]()
Crezi ca e de ajuns doar Habibou?
poi toata lumea il vede ca pe o "bomba". el si armenteros ala sunt prezentati ca 2 transferuri extraordinare ![]()
Astea sunt deja SF-uri cum ca daca ratam UCL cinci milenii la rand sau picam in B pleaca ciobanul. Nu se poate intampla asta. Banii la adversarii, urmarirea autocarului in centrul capitalei, premierea adversarelor directe samd "ajuta" Steaua ca in fiecare an sa fie acolo sus, in primele echipe ale Romaniei. Dupa lotul pe care l`am avut anul acesta, cand abia reuseam 3 pase consecutive pe meci ar fi trebuit sa fim undeva in zona "U" Cluj, Farul, UTA. Nu am avut niciun jucator care sa faca diferenta.. Citeam zilele trecute o declaratie data la Sport.Ro a ciobanului cum ca Lucian Becali va fi urmatorul creditor al clubului. Asa ca.. nu va mai amagiti degeaba.
@strezahuzum ai foarte mare dreptate cand spui ca nu ar trebui sa ne calificam in CL pentru a pleca ciobanul. dar exista si riscul sa nu plece. EL, momentan, castiga din aceste participari o gramada de bani, dar daca nu s-ar califica, ar vinde un jucator, doi, care explodeaza intr-un tur-retur, si tot iese pe profit.
Care jucatori mestere ? Care ? Dica ? Radoi ? Goian ? Pai nu vezi ca a umblat El Ciobandante cu limba scoasa sa-i vanda si nu-i plateste nimeni sumele la care viseaza el ? Daca ar exista fie si o umbra de oferta, Bekkali i-ar vinde intr-o secunda, le-ar da branci afara pe usa, disperat sa nu piarda cumva "bani, bani multi, banii mei bai hahalerelor".
N-ar fi chiar un dezastru, dar sper sa nu fie cazul. 3-4 ani la rand in afara CL, 3-4 ani de platit salarii, prime, deplasari, fara vreun alt premiu decat banii veniti de la televiziuni (maxim 1 milion de euo pe an daca nu ma insel), plus ce mai pica din bilete, si sa vezi cum fuge oligofrenul mancand pamantul. Si Dinel Staicu de exemplu se jura ca ramane pana la adanci batranete la olteni si a sters-o pana la urma. La fel va fi si cu gandacul de Pipera - cand va vedea ca tot pierde bani, o sa plece. Da, o sa plece dupa ce va vinde mai toti jucatorii cui va putea, dar macar scapam dracului de lipitoare.
Dar pentru asta ar trebui sa avem si noi coloana vertebrala, sa nu mai acceptam "performante" dubioase si practicile becaliene de a premia adversarul.
Noi ne dam de ceasul ***** si cei care ar trebui sa faca ceva pentru Steaua, ma refer in primul rand la cei platiti de club, o dau din colt in colt.
Ce jucator a fost ales sa se formeze o echipa pe 'jocul" lui? nimeni ...voi credeti ca 11 jucatori pusi in teren ..gata iata echipa? ... avem nevoie in primul rand de un "creier" ...un adevarat lider ...
maine se reuneste lotul ! ...care lot? ... in fiecare an Becali ne promite 4-5 jucatori de nationala si pana la urma ne-am ales cu revenirea acidentatilor ...bine si asa ...dar ce o sa jucam? ...ce formula? ... pentru ca eu nu reusesc sa fac linia de fundasi ...Goian- Radoi-Ghionea_Rada ... e? ..cine joaca? ... personal cred ca sunt de valoare apropiata ...
Ramane de vazut ...dar la ritmul de transferuri ..parca vad ca o sa ne multumim numai cu Habi ... apoi intervine Laca si spune ca au inceput pregatirile si nu mai are rost sa transfere alti jucatori ...si iata ...asta a fost si anul asta ...ce daca mai rateaza inca un campionat? ...ei sunt eterni si au timp destul sa astepte ... numai ca pe noi cei din tribuna ne arde fiecare jignire a celor de la Cluj, orice "glumita" a tiganilor ...bine ca sunt cainii in pamant ..ca daca mai sareau si ei cu mishtoul ..eram gata!
Care jucatori mestere ? Care ? Dica ? Radoi ? Goian ? Pai nu vezi ca a umblat El Ciobandante cu limba scoasa sa-i vanda si nu-i plateste nimeni sumele la care viseaza el ? Daca ar exista fie si o umbra de oferta, Bekkali i-ar vinde intr-o secunda, le-ar da branci afara pe usa, disperat sa nu piarda cumva "bani, bani multi, banii mei bai hahalerelor".
nu ma refeream la Dica sau Goian. Ei sunt romani, neseriosi, deci nu-i cumpara nimeni. ma refeream la un strain ceva, luat pe bani putini, si care sa explodeze intr-un tur-retur ceva.
N-ar fi chiar un dezastru, dar sper sa nu fie cazul. 3-4 ani la rand in afara CL, 3-4 ani de platit salarii, prime, deplasari, fara vreun alt premiu decat banii veniti de la televiziuni (maxim 1 milion de euo pe an daca nu ma insel), plus ce mai pica din bilete, si sa vezi cum fuge oligofrenul mancand pamantul. Si Dinel Staicu de exemplu se jura ca ramane pana la adanci batranete la olteni si a sters-o pana la urma. La fel va fi si cu gandacul de Pipera - cand va vedea ca tot pierde bani, o sa plece. Da, o sa plece dupa ce va vinde mai toti jucatorii cui va putea, dar macar scapam dracului de lipitoare.
Nu e asa. Un club poate exista si fara CL. Legat de drepturile de televizare, se zvonea ca o sa fie o suma extrem de mare. Plus publicitate, actiuni de marketing (care la noi acum lipsesc total) de unde se poate trage o suma destul de mare de bani, care sa mentina clubul la un nivel de plutire, fara investitii din partea creditorului. Poate si un mic profit. Si aici, noi suporterii, avem un mare cuvant de spus. Fara prezenta la stadion sau in fata TV-ului, banii din publicitate ar fi mai putini, la fel din actiunile de marketing. Dar, cand inca mai exista suporteri care se duc la magazinul oficial si isi cumpara un tricou si-l insriptioneaza cu numele Becali, tot o sa-i mai vina bani.
Dar pentru asta ar trebui sa avem si noi coloana vertebrala, sa nu mai acceptam "performante" dubioase si practicile becaliene de a premia adversarul.
Suntem putini care nu suportam aceste practici. restul: suporteri Becali, suporteri de performanta care sa se mandreasca cu participarea in CL si tot asa.
Campania de transferuri a Stelei miroase a varza calita cu carne expirata!Sau mai degraba a lipsa de bani...
Suntem putini care nu suportam aceste practici. restul: suporteri Becali, suporteri de performanta care sa se mandreasca cu participarea in CL si tot asa.
wooow...ce cul sunteti!!!
astea fiind spuse eu ma desconspir ca fiind un "suporter behecali"
eu vreau sa vad Steaua in CL an de an la fel ca marile cluburi din Europa
eu as avea un soc si nu stiu ce s-ar intampla daca as vedea (Doamne-fereste) Steaua retrogradata!!
eu nu-mi pot imagina ca Steaua sa termine 2-3 ani consecutiv pe locurile 5-6.
si uitam.....sigur bodanelu' chiar acum ma duc sa-mi caut 5-6 vecini dinamovisti si rapidisti ca sa "ma mandresc cu participarea in CL" cum ai spus tu!!
bine ca mai esti tu,asta care "ai putea sa suporti" atatea pentru binele si pacea mondiala,sa nu mai existe foamete si boli incurabile in lume etc.....
ca un om mult superior mie,fapt demonstrat prin "puterea" ta de a suporta atatea rele, explica-mi si mie cum ai suporta tu Steaua retrogradata....tu si restul "superiorilor" care vor binele si pacea mondiala.....
Atunci hai sa ne mandrim,cu o echipa in Liga 2!Sau pe la coada clasamentului,sa ne mandrim cu o STEA ajunsa "meteorit"!!E mai bine asa?!
Eu tot sper ca Becali o sa plece dar e o speranta de 2 bani,chiar daca nu ar mai fi Jiji tot vine unul dintre cei 666 de nepoti ai sai si ceva imi zice ca astia gandesc afacerile exact ca fecali,plus ca indiferent cine e "patron",tot Jiji da banii asa ca influenta lui ramane.
Chestia e ca multi dintre noi inca nu si-au dat seama cum gandeste Becali,el face ce facea si cand era bisnitar,lua pe putin si dadea pe mult,fie ca e vorba de transferuri fie ca e vorba de terenuri.
Si nu ar fi nici o problema daca clubul pe care l-ar stapani ar fi unul micut care nu-si doreste neaparat performanta dar el a preluat Steaua Bucuresti,cel mai de succes club din Romania.
Si nu ii inteleg pe stelistii care se "mandresc" cu participarile in CL,ce am facut noi acolo? Ce perspective avem noi in CL cu acest buget de 2 lei? Am manelizat aceasta competitie,nu conteaza ce facem noi acolo,ci doar faptul ca pechinezii si subpodarii nu au ajuns acolo. Va intreb ce o sa faceti cand o sa intre la un moment dat si altii in CL,o sa va bagati unghia in gat?
ca sa ne comparam cu unii din CL o sa iau echipa mediocra din Liga,si anume pe Rosenborg. Rosenborg a jucat in Liga de vreo 9 ori la rand,n-a facut cine stie ce performante,dar a luat bani,insa acolo sunt oameni responsabili si din banii aia au facut un stadion nou.
Stiti pe ce loc este rosenborg acum in campionat? Pe locul 5 la 14 pc de locul 1. Suna cunoscut,nu?
In CL merg trei tipuri de echipe: echipe cu bani care au ca obiectiv CL si campionatul(gen Manchester,Chelsea,Real),echipe cu bani care au ca obiectiv doar Cl si pun pe locul 2 campionatul(gen Milan,Liverpool) si echipe cu sau fara bani care cam fac figuratie(aici intra foarte multe echipe si din pacate si Steaua).
Deci noi ne mandrim ca intram intr-o competitie in care putem fi terfeliti de majoritatea echipelor doar ca sa ia jijel niste bani pentru palat. Steaua a luat vreo 20 milioane din ultimele 2 participari,unde sunt banii aia,va spun eu unde sunt,oriunde altundeva decat in transferuri.
Singurul motiv pentru care as vrea ca Steaua sa intre in CL este ca poate asa am intra mai repede in ultimele 32 din Cupa UEFA,adevaratul loc pentru echipe cu bugetul nostru,unde e adevarat ca mai intra mai rar si alte echipe cu nume(bezi bayern anul asta) dar in general e adevarat ca e un esalon secund al Europei si momentan acolo e locul Romaniei.
Sper ca nu m-ati inteles gresit,eu nu am nimic cu competitia CL,doar ca ma amuz ca multi dintre voi ati picat in mania lui jijel si vreti Steaua acolo desi nu va dati seama ca echipa nu e pregatita pentru asa ceva. Si inca o chestie,in CL nu merge cu "acumulum experienta si la anul va fi mai bine",placa asta merge in UEFA unde intr-adevar experienta conteaza(vezi CFR-famagusta),in CL conteaza in primul rand BANII si apoi experienta. Pot sa mai joaca baietii nostri inca 10 ani in CL,maxim vor trece de grupe prin vreun miracol,dar nu mai mult,macar in UEFA,cu o strategie buna,chiar poti castiga cupa,ca sa nu mai zic ca acolo putem face punctaj.
N-am chef sa fac statistica dar cei ce au acces la statistici sa caute echipa cu cel mai mic buget care a ajuns in...hai sa zicem sferturile CL,sa vedem daca ne comparam cu acea suma.
E bine sa incerci sa ajungi cat mai sus,dar cand nu ai cu ce(in acest caz cash) e mai bine sa-ti vezi lungul nasului. Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun,numai bine.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
un mijlocas central creativ transferam si noi ca n-am mai avut asa ceva de ani buni? vad ca Laca nu l-ar folosi pe Bicfalvi nici daca ar fi ultimul jucator neaccidentat din lot.
edit: si un mijlocas dreapta ar merge, ca cu Banel...
@yo_marius doar o intrebare:
ce preferi: castigarea titlului prin metodele Becali (vezi ep: alergatul dupa jucatorii de la Bistrita, ep: 2 milioane) si participarea in CL pentru a intra bani in buzunarul creditorului sau Steaua pe locurile 5-6, dar Stea curata, fara suspiciuni de blaturi si alte practici necurate? (altfel nu vad sanse la castigarea titlului sau locul 2, pentru ca nu avem lot de asa ceva, nici conducere care sa gandeasca un plan pe termen scurt-mediu-lung).
in rest, subscriu la ce a zis predator
De ce nu-l luam pe Datolo? S-a spus ca ni l-a suflat Clujul. Uite ca acuma CFR-ul nu mai este interesat de jucator. Face cineva ceva? nexam...