FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«1151617181932»
strezahuzum10.01.2008 08:33
si au tot dat muresan si paskany bani pe jucatori de valoare, pana i-a scos anorthosis in 90 de min., ca pe niste slugi ce sunt.

iar Steaua, asa neputincioasa cum e ea dintotdeauna, iar s-a calificat in grupe dupa doua tururi preliminare. si tot asa va fi si-n 2008!

Si in grupe a scos 1 punct din 18 posibile, "reusind" 5 infrangeri si un rezultat de egalitate din 6 meciuri. Dar sa nu va suparati, stelisti ! Bekkali si-a umplut buzunarele - deci a meritat !

andyro10.01.2008 08:36
si au tot dat muresan si paskany bani pe jucatori de valoare, pana i-a scos anorthosis in 90 de min., ca pe niste slugi ce sunt.

iar Steaua, asa neputincioasa cum e ea dintotdeauna, iar s-a calificat in grupe dupa doua tururi preliminare. si tot asa va fi si-n 2008!

Si tot Steaua aia care iar s-a calificat dupa doua tururi preliminare e la 8 puncte de CFRul ala care a fost scos de Anorthosis...

@Goro_Steaua - javra sau cioara ?

Goro_Steaua10.01.2008 09:21

Nu sunt nici caine si nici tigan. Sunt mult mai stelist decat majoritatea dintre voi de aici. Ceea ce am zis eu in ultimul mesaj este situatia reala. Adevarul doare, nu-i asa? :rolleyes:

Oricum, majoritatea dintre voi care il injurati pe dl. Becali sunteti platiti sa faceti asta. Nu stiu exact cine va plateste, dar adevarul va iesi la iveala pana la urma.

bodanelu10.01.2008 10:04

ole.. am 3 masini, vila la munte si in statiunea BORO-BORO luate din banii pe care-i primesc sa-l injur pe creditor :blink:

novac10.01.2008 10:16
.... majoritatea dintre voi care il injurati pe dl. Becali sunteti platiti sa faceti asta. Nu stiu exact cine va plateste, dar adevarul va iesi la iveala pana la urma.

Vorbesti de adevarul in privinta schimbului de terenuri cu MAPN-ul, nu? Sau despre neplata impozitelor? sau? Ref la plata nu pot sa-ti spun decat ca numele se termina cu escu, mai mult nu am voie :). Si PROSTIA doare, nu-i asa?

Khalid10.01.2008 12:26
Nu sunt nici caine si nici tigan. Sunt mult mai stelist decat majoritatea dintre voi de aici. Ceea ce am zis eu in ultimul mesaj este situatia reala. Adevarul doare, nu-i asa? :rolleyes:

Oricum, majoritatea dintre voi care il injurati pe dl. Becali sunteti platiti sa faceti asta. Nu stiu exact cine va plateste, dar adevarul va iesi la iveala pana la urma.

1. Hai ca o dai in SF-urile.

2. Daca il sustii pe Gigi e problema ta.

3. E normal ca Gigi sa faca totul in interes propriu, daca nu stie ce inseamna sa fie stelist.

on-topic : Majoritatea il acuza ca nu a facut transferuri demne de Steaua, eu "ii scot ochii" ca nu a reusit(a vrut) in 6 ani sa faca o conducere capabila. Meme Stoica era un om care stia sa il tina in frau pe Becali si care totodata facea lucruri bune pentru Steaua(Elton, Thereau). Dupa ce a plecat Meme totul s-a dus pe apa sambetei si uitati cum am ajuns.

1uLy4Nn10.01.2008 12:44

=)))..luam bani sa il injuram pe fecali? baietas tu nu cumva esti inscris si in png?

steaua_gloria10.01.2008 13:03

Inca o noua gogoasa a celor de la spor.ro : Roque junior la Steaua.

Ratati mai mari ca astia nu exista. Duceti-va ba in viatza!

**alex**10.01.2008 13:06

Goro e de la Fisc si vrea impozitul pe banii primiti de la Becali.

Wally10.01.2008 13:46

Pana acum erau altii care ziceau ca cei de la peluze suntem platiti sa nu il injuram...

suflet ros-albastru10.01.2008 14:36

Oficialii ros-albastrilor nu stau cu mina in sin si in aceasta perioada, desi echipa se afla deja in cantonament in Spania, la Valencia. Astfel, site-ul oficial al clubului din Ghencea ii anunta pe suporterii stelisti ca echipa s-a mai intarit cu un fotbalist. Este vorba despre jucatorul roman Marius Pompiliu Albu! Pentru cei care nu au auzit de acest fotbalist, care a semnat astazi a semnat un contract cu FC Steaua Bucuresti, site-ul oficial aduce lamuriri: "Fotbalistul in varsta de 16 ani a fost transferat de la Scoala de Fotbal "FC Ardealul Cluj-Napoca" si este component al echipei nationale de junior under 17". Asadar, dupa francezul Habib Habibou, Steaua se intareste si cu un jucator roman, urmind astfel sfaturile presedintelui LPF, Mitica Dragomir, care declara astazi ca aceasta ar trebui sa fie strategia clubului de acum inainte.

sursa: Fanatik

Voi ati gasit stirea asta pe site-ul oficial??

forever_STEAUA10.01.2008 15:12

Da, stirea apare AICI

IONUTZ-CIPRIAN10.01.2008 16:03

Ce gluma buna!!Daca ar fii asa cum zici tu,nu am merge in fiecare zi la servici sa ne suportam sefii,ce bine ar fii sa ma plateasca cineva ca-l injur pe cioben!!

steaua_gloria10.01.2008 19:12

A doua gogoasa pe ziua de azi: Mazilu la Steaua.

cristi_mold10.01.2008 20:43

Nu stiu de unde pot sa scoata astia de la sport.ro atatea gogosi.

Raul198810.01.2008 20:57

eu il vreau pe Thereau inapoi

Thereau ii de 5 ori mai bun ca Mazilu si ne-ar costa doar 1 million :smile:

amarel10.01.2008 21:08
=)))..luam bani sa il injuram pe fecali? baietas tu nu cumva esti inscris si in png?

Stai linistit si fara emotii, ca asta-i deja sef de filiala si are promis si-un cap de lista printr-un judet amarat , si acum simte nevoia sa isi arate capacitatea de a face lobby pentru stapan !!! Mai degaba intra legionarii in parlament decat PNG-ul !!!!

DelPiero1011.01.2008 11:20

CFR il ia pe Sixto Peralta!Fost jucator la Inter... sau River Plate!In schimb,noi luam jucatori de Divizia C sau cvasi-necunoscuti din Belgia!Conducerea noastra administrativa este varza!Penibila!Ciobanu' e-n criza mare de bani!Steaua moare,dar el se piaptana...

Bazooka8711.01.2008 11:45

Pãrerea mea e cã dupã pauza de iarnã, Steaua își va arãta adevarata forțã.

Bazooka8711.01.2008 12:20

Nu m-au impresionat transferurile de pâna acum,dar cred la începutul returului Marius va face o echipã excelentã.FORZA Steaua

Khalid11.01.2008 12:22

In hazeta a aparut informatia cum ca Armenteros si Sevilla nu au fost de acord cu oferta Stelei din pricina presei romanesti. :blink:

victor11.01.2008 13:06
Si in grupe a scos 1 punct din 18 posibile, "reusind" 5 infrangeri si un rezultat de egalitate din 6 meciuri. Dar sa nu va suparati, stelisti ! Bekkali si-a umplut buzunarele - deci a meritat !

orice discutam, hop imediat despre Becali?! pare a nu se mai termina niciodata chestia asta, de parca nu am fi pe forumul suporterilor Stelei ci pe un forum politic?!

am scos noi doar un punct in grupe, dar oricum e cu mult mai mult decat au adunat Dinamo, rapid si CFR la un loc! si asta spune multe despre locul fiecaruia in ierarhie. sa inteleg ca un punct in CL este mai putin decat eliminarea in fata lui anorthosis?! pana la urma, competitiile europene iti arata exact unde te gasesti, si fata de real si sevilla, dar si fata de caraghiosii din campionatul intern. asa ca o parere pur personala, parca plecati prea usor urechea la comentariile negative din presa, unde Steaua orice ar face, tot rau iese (un ex. "clasic" este pagina prosport, la doua zile dupa semifinala cu boro, cand eram catalogati drept o rusine, intr-un an istoric si dupa un meci care a parut mai degraba o tragedie antica decat un simplu joc).

bodanelu11.01.2008 13:09

Dar de ce trebuie sa ne comparam cu cei din tara? O dam si noi in frustrare cum o dau si ei? nu, noi suntem Steaua, noi suntem invatati cu victoriile nu cu umilintele din CL sau marca Becali

strezahuzum11.01.2008 13:41
orice discutam, hop imediat despre Becali?! pare a nu se mai termina niciodata chestia asta, de parca nu am fi pe forumul suporterilor Stelei ci pe un forum politic?!

Se va termina cand creditorul mincinos, ipocrit, nesimtit si prost-crescut, adevarat intruchipare a tot ce e mai prost in psihologia romanului standard, va vinde dracului echipa si ne va lasa in pace. Si cat timp UNICUL care a beneficiat de pe urma participarii in CL a fost chiar el, nu vad de ce trebuie ascunsa chestia asta sub pres.

am scos noi doar un punct in grupe, dar oricum e cu mult mai mult decat au adunat Dinamo, rapid si CFR la un loc! si asta spune multe despre locul fiecaruia in ierarhie.

A, da, desigur. Sindromul "capra vecinului" in actiune. Marturisesc ca aceasta logica ma depaseste : "nu-i nici o problema sa pierzi 5 meciuri din 6, cat timp altii nu au jucat deloc". Mie sincer mi se rupe de restul. Tin minte doar atat : 5 meciuri pierdute din 6, cele mai putine suturi pe poarta din toate echipele ... sa continui ?

sa inteleg ca un punct in CL este mai putin decat eliminarea in fata lui anorthosis?! pana la urma, competitiile europene iti arata exact unde te gasesti, si fata de real si sevilla, dar si fata de caraghiosii din campionatul intern.

Iarasi "capra vecinului" ? Si da, un punct in CL e un rezultat extrem de slab, exact ca si eliminarea in fata lui Anorthosis. Iar "caraghiosii" sunt la 8 puncte de noi, investesc intens in STADION, au adus vreo 4-5 jucatori pe sume mari (pentru nivelul Romaniei) doar in iarna asta, in vreme ce altii s-au ferit ca dracu de investitii in stadion 5 ani de zile, aduc rezerve de la echipe de mijlocul clasamentului din Belgia, si chiar cand au investit au facut-o doar pentru ca nu aveau alte optiuni.

Trebuie sa fii bleg sau indoctrinat rau de propaganda putind a branza ieftina ca sa nu realizezi ca Paskany e un investitor de cu totul alt calibru decat Bekkali. Are acces la niste sume la care Giginho nici nu viseaza, asa ca pe langa ungur marele "latifundiar" e un prapadit, lucru ce ni se demonstreaza cu varf si indesat de ceva luni de zile.

asa ca o parere pur personala, parca plecati prea usor urechea la comentariile negative din presa, unde Steaua orice ar face, tot rau iese (un ex. "clasic" este pagina prosport, la doua zile dupa semifinala cu boro, cand eram catalogati drept o rusine, intr-un an istoric si dupa un meci care a parut mai degraba o tragedie antica decat un simplu joc).

Presa n-are nici o legatura cu toata povestea. Presa e de vina ca Steaua a adus fix 1 jucator pana acum ? Presa e de vina pentru jocul slab spre sub orice critica prestat din 2006 incoace, cu niste sclipiri izolate din an in Paste ? Presa e de vina ca cel mai faimos si mai frumos club al Romaniei e condus de un individ care nu si-a depasit conditia de cioban redus mintal ?

1on11.01.2008 13:51
Presa e de vina ca Steaua a adus fix 1 jucator pana acum ? Presa e de vina pentru jocul slab spre sub orice critica prestat din 2006 incoace, cu niste sclipiri izolate din an in Paste ? Presa e de vina ca cel mai faimos si mai frumos club al Romaniei e condus de un individ care nu si-a depasit conditia de cioban redus mintal ?

Conform managerului Ilie Adrian-Bucurel, se pare cã da.

«1151617181932»