FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«1171819202132»
vlad7513.01.2008 06:15

Si cand ma gandesc cine a inceput sa distruga Steaua!Multumim domnilor Paunescu,Piturca si Dragomir.Din cauza acestor oameni ,Steaua se prabuseste!Sa fiti blestemati domnilor ca ati dat Steaua pe mana Ciobanului!

stelistu_613.01.2008 08:55
Si cand ma gandesc cine a inceput sa distruga Steaua!Multumim domnilor Paunescu,Piturca si Dragomir.Din cauza acestor oameni ,Steaua se prabuseste!Sa fiti blestemati domnilor ca ati dat Steaua pe mana Ciobanului!

Ce treaba are Piturca? :-/

IONUTZ-CIPRIAN13.01.2008 09:10
Nu vom mai face nici un transfer! Veti vedea!

Eu am spus-o de mai multe ori,m-am obisnuit,asa a fost si anul trecut!!

yo_marius13.01.2008 09:18
1) Gigi nu are bani

2) Ilie nu are fler in a face transferurile.

in sfarsit cineva e de acord cu ce spun de asta-vara!!!!jijidiotul nu are bani!!!!sau cel putin nu are lichiditati(sau cum se spune).....are ceva pamant (care probabil ca a cazut destul de mult la pret) cateva firme dar,prin conturile lui cam bate vantul...

Khalid13.01.2008 09:49

Vedeti-va de treaba. Gigi are destui bani, insa "e zgarcit", cum a spus Dragomir. Pana acum 1-2 ani, mergea smecheria "sa ii oferi jucatorului o suma mica(ca Jiji nu are bani) si sa il agasezi sperand ca in lipsa de alte oferte va accepta propunerea noastra". La transferurile lui Elton si Andrey lucrurile au stat altfel si s-au platit ceva bani, motivul perfect pentru a se dispensa de MM. In ultimii 2-3 ani, Gigi a cumparat numai ce era bun din punct de vedere financiar(ieftin), nicidecum jucatori potriviti pentru Steaua. Croitoru, Vatca, Cristocea, Plesan, Badea au fost achizitionati astfel si cativa dintre ei au confirmat. E normal ca Gigi sa nu arunce multi bani pe un jucator, cand a vazut cum a explodat Badea in preliminariile CL, jucator cumparat pe o suma relativ mica de la Vaslui.

Politica de transferuri la Steaua este : De ce sa dau 2,3,4,5 milioane pe un jucator care cere salariu foarte mare si exista posibilitatea sa nu confirme, cand pot sa cumpar ceva ieftin care sa confirme la Steaua. Dupa aceeasi politica s-a facut si ultimul transfer, Habibou.

yo_marius13.01.2008 10:18

dincolo de stupizenia care a aparut in Fanatik,cum ca membrii "calnului behehecali" s-au intalnit cu Netoiu pentru a-l aduce pe B.Stancu,am citit ceva ce nu stiam ...

si anume: Semedo de chefere e in ultimele 6 luni!!!!deci ar putea fi luat la vara moca!!!asa cum le place celor din conducere...sau ar putea fi luat acum pentru o suma estul de mica....

dar aditza vrea numai brazilieni de 55 de milioane si cu salariu de 3 kile de cartofi....

c.ronaldo1713.01.2008 10:57

Vom mai aduce 1,2 jucatori dintre care doar unul sa ne fie util, iar acesta va veni cand deja vom fi in etapa a 30a, pentru ca asa se intampla de obicei la noi. Amintiti`va cazurile Elton, Plesan, Thereau, Zapata.

MoWeed13.01.2008 11:03

probabil o sa mai aducem un atacant dar nu cred ca e Stancu. Sa fim seriosi tre sa ii dea si salariu destul de mare si o suma frumusica de bani Unirii Urziceni

Varianta cu Semedo zisa de cineva mai devreme ar fi buna insa nu cred ca cei de la Cluj o sa-l lase sa plece la noi plus ca iar ne lovim de problema salariului....daca vine liber de contract ar trebui sa-i poata oferi un salariu mare.Nu o sa vina jucatori buni pe sume mari de transfer sau cu salarii mari pentru ca ciobanul ori nu are bani ori nu vrea sa dea bani. El vrea sa aiba profit cu minim de investitii

1uLy4Nn13.01.2008 11:37

ati auzit ca rAPID l-a dat pe Mazilu cu aproape 5 milioane? :O:O:O

stelistu_613.01.2008 11:56
ati auzit ca rAPID l-a dat pe Mazilu cu aproape 5 milioane? :O:O:O

pe sport.ro scrie 3.7 mil, dar nu ma intereseaza. :|

seaman8013.01.2008 13:40
:steagcruce: Parerea mea ca Steaua va mai face vreun transfer mai de seama decit peste vreo 10ani.Cu tot circul care este la club,si se vede in lumea toata ce se intimpla acolo,refuz rind pe rind jucatori buni sa mai vina la Steaua.de ce????????pentru ca este un prost care nu-i tace gura la conducere:O HaHaLeRa
steaua_cristian13.01.2008 13:52

Nu ne prea mai reuseste nici un transfer!

cristi_mold13.01.2008 15:50

@ steaua_cristian

de vreo 2 ani incoace nu ne reuseste niciun transfer ca lumea

IONUTZ-CIPRIAN13.01.2008 16:00

O sa vedem un transfer de marca atunci cand nu va mai fi ciobanul la conducere,Daca si Mitica de la Liga a spus ca este zgarcit,ce mai vreti?Eu unul cred ca nu are atatia bani pe cat se da mare!!

The Flyer13.01.2008 16:11

bai,baieti!teoretic,Steaua a transferat 10 jucatori: Thereau, Armenteros, Sand, Camus, Pinto, Datolo, Dario Fernandez, William și Dino Eze!!!practic,a facut doar un transfer,habib!si aia doi de care n-a auzit nici dracu',am si uitat cum ii cheama!in cazul asta se cheama ca avem o conducere de rahat,dupa cum majoritatea cunoastem!bine,mai putin Victoras,salut,mai traiesti?

ma uit si eu ca omu' pe aici pe acolo si mai vad cite o declaratie,cite o snoava scoasa de conducerea stealista!de pilda,ultima gluma scoasa de domnu' nea Vali Argaseala,cum ca la cererea lui eze de a primi niste eurocopteri la semnatura,omul providential al echipei Steaua i-a sugerat sa scoata bani din buzunar daca vrea sa vina!la care eze a spus pas!pai,la cum decurg treburile la echipa noastra.............nu mai vine nici dracu',c-o fi el strain sau roman,sa joace in Ghencea!

mai departe as baga niste injuraturi vis-a-vis de conducere,da' mi-e lehamite si chiar n-are niciun rost!

intr-un articol referitor la OL se faceau niste comparatii intre noi si francezi!pai,noi nici in 1000 de ani nu ajungem la nivelul lor daca mai sta fecaliotul si sleahta lui la echipa!chiar si tzaranii aia de la CFR au inteles cum sta treaba cu CHL si transferurile de jucatori!eu unu' crap cind vad ca aia transfera pe band rulanta jucatori buni,cu referinte si noi stam ca niste idioti cu un pusti de 20 de ani,despre care nu stim nimic si ne mindrim ca cele mai tari transferuri vor fi cele de la bologna,Mirel,Mihaita si Ghionea!pai,in cazul asta,sa se duca iliuta pina acolo,sa se uite prin paturile clinicii si sa mai ia niste valori,unele care,eventual,se vor reface dupa campionatul european!si facem o mare echipa de CHL,de v-a crapa ciobanul jucindu-se cu ea!

MoWeed13.01.2008 16:22
O sa vedem un transfer de marca atunci cand nu va mai fi ciobanul la conducere,Daca si Mitica de la Liga a spus ca este zgarcit,ce mai vreti?Eu unul cred ca nu are atatia bani pe cat se da mare!!

Nu esti singurul care crede asta....Se vede clar ca nu are banii necesari sa sustina Steaua. Sper doar ca in momentul in care nu va mai face profit sa ne lase sa se duca la Buzau

Fanzi13.01.2008 16:28

cred ca in momentul de fata nici un jucator de mare clasa vrea sa vin la Steaua, pentru ca nu e sigur ca jucam in Champions League sezonul urmator. cred ca si daca armenteros sau un alt sud-american tiner si bun vine in iarna, ne mai trebuie un mijlocas, pentru ca cu totii am vazut probleme Stelei in tur: nu am creat nimic, n-am inscris cam nimic, dar nu era pentru cam n-am avut atacantii bun, dar pentru ca n-am avut nimeni sa construeste jocul. de asta propun ca ne mai trebuie un mijlocas si un atacant, chiar si daca sunt roman. si pentru mijloc propun un nume: Alin Stoica. cand aveam numai 20 de ani a vrajit-o pe toate europa cu anderlecht. dar probleme lui a fost, si este ca nu joace consistent bun. dar crede ca Lacatus ar putea s-el reface. si acum nu mai are contract, adica nici o suma de transfer e nevoie. sigur, este un mare pariu dar crede ca si Stoica vrea s-a arate ca este acelasi om care a jucat in UCL acum 8 ani.

Sa va uitati cum a fost mare jucator Alin Stoica

http://www.youtube.com/watch?v=0oIqRLdT0e0

F.

The Flyer13.01.2008 16:36
cred ca in momentul de fata nici un jucator de mare clasa vrea sa vin la Steaua, pentru ca nu e sigur ca jucam in Champions League sezonul urmator. cred ca si daca armenteros sau un alt sud-american tiner si bun vine in iarna, ne mai trebuie un mijlocas, pentru ca cu totii am vazut probleme Stelei in tur: nu am creat nimic, n-am inscris cam nimic, dar nu era pentru cam n-am avut atacantii bun, dar pentru ca n-am avut nimeni sa construeste jocul. de asta propun ca ne mai trebuie un mijlocas si un atacant, chiar si daca sunt roman. si pentru mijloc propun un nume: Alin Stoica. cand aveam numai 20 de ani a vrajit-o pe toate europa cu anderlecht. dar probleme lui a fost, si este ca nu joace consistent bun. dar crede ca Lacatus ar putea s-el reface. si acum nu mai are contract, adica nici o suma de transfer e nevoie. sigur, este un mare pariu dar crede ca si Stoica vrea s-a arate ca este acelasi om care a jucat in UCL acum 8 ani.

Sa va uitati cum a fost mare jucator Alin Stoica

http://www.youtube.com/watch?v=0oIqRLdT0e0

F.

bai fanzi,bai baiatule!tu n-ai alta treaba?nici macar limba romana n-o sti si viiiiiiiiiiii sa ne spui povesti nemuritoare cu Alin Stoica?!?!?mare jucator?????????????????????????????????????????????hai ca am ris cu lacrimi!

ps:admini,nu-mi cenzurati post-ul,habar n-am avut ce sa tai din cel precedent pentru a nu-l cita in intregime!e prea idiot scris si ii pierdeam savoarea!scuze!

Fanzi13.01.2008 16:47
bai fanzi,bai baiatule!tu n-ai alta treaba?nici macar limba romana n-o sti si viiiiiiiiiiii sa ne spui povesti nemuritoare cu Alin Stoica?!?!?mare jucator?????????????????????????????????????????????hai ca am ris cu lacrimi!

ps:admini,nu-mi cenzurati post-ul,habar n-am avut ce sa tai din cel precedent pentru a nu-l cita in intregime!e prea idiot scris si ii pierdeam savoarea!scuze!

se poate ca nici macar limba romana o stiu. bine, dar n-am locuit in Romania nici un minut din viata mea. dar sa nu imi spui ca nu stiu fotbal. uite numai la primele 3 minute in acest video si s-a imi spui ca Stoica n-a fost un mare jucator. problema lui e in cap, si de asta spun ca e sansa Stelei, pentru ca au Lacatus pe banca care poate s-o pune pe calea cea buna.

The Flyer13.01.2008 16:51
se poate ca nici macar limba romana o stiu. bine, dar n-am locuit in Romania nici un minut din viata mea. dar sa nu imi spui ca nu stiu fotbal. uite numai la primele 3 minute in acest video si s-a imi spui ca Stoica n-a fost un mare jucator. problema lui e in cap, si de asta spun ca e sansa Stelei, pentru ca au Lacatus pe banca care poate s-o pune pe cel calea dreapte.

ok,nu sunt ranchiunos si nici langa nu o tin cu limba romana!e ok daca esti din afara!da' Stoica nu e mare jucator!e unul de duzina care n-a reusit la 28 de ani sa ajunga nici macar la 30% din nivelul lui Tudorel!e,cum se spune,nascut talent si mort speranta!te pupa tata!

JDERUL13.01.2008 17:09

Pe cei care nu l-au cunoscut pe ,,baietelul" care ne incanta cu jongleriile lui in pauzele meciurilor noastre din TEMPLU i-as ruga sa se abtina de orice comenteriu la adresa lui Alin Stoica! Chiar numai si pentru ce a facut tatal lui pentru Steaua.

weeezer13.01.2008 17:24

Alin Stoica este un jucator megatalentat fara doar si poate. Poate s-a gresit cand a fost lasat sa plece afara de la o varsta atat de frageda. Poate mai trebuia copt in fotbalul nostru, macar 1-2 ani, inainte de a face pasul catre Europa. Insa din cate stiu marea sa problema ar fi de ordin comportamental. Recunosc, s-ar putea sa vorbesc zvonuri sau folclor, dar tin minte ca acum cativa ani, cand era la Progresul, se zicea ca face tam-tam in vestiar, producand tensiuni. Unde o fi adevarul, probabil ca n-o sa stim sigur vreodata, cert e ca un mare mare talent e pe cale sa se iroseasca...

stelistu_613.01.2008 18:03
@ steaua_cristian

de vreo 2 ani incoace nu ne reuseste niciun transfer ca lumea

Elton a fost un transfer calumea. :|

novac13.01.2008 18:27
......orice comenteriu la adresa lui Alin Stoica! Chiar numai si pentru ce a facut tatal lui pentru Steaua.

Gata, ne-am linistit si cu Alin. Au zis acum la stiri ca a semnat (sau ca urmeaza) cu politim. Subject closed. Mare jucator a fost Tudorel....

1uLy4Nn13.01.2008 19:02

intradevar..adevarata suma pe Mazilu a fost de 3750000...s-a imbogatit Copos :))

«1171819202132»