FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«1252627282932»
bodanelu21.01.2008 20:01

pancu pancu tomberooooonnnn tomberooonnnn

danimarcu21.01.2008 20:06

@MoWeed

Eu in privinta lui Niculescu nu am rezerve.Nu imi aduc aminte sa fi injurat vreodata Steaua!

Exista jucatori care si-au vazut mereu de echipa lor si si-au facut datoria profesionist,fara sa atace sub centura, cum fac jegosii de sub pod.

Bine,fotbalistic vorbind,nu l-as dori acum pe Niculescu la Steaua,dar acum 2-3 ani era in forma.

MoWeed21.01.2008 20:10
@MoWeed

Eu in privinta lui Niculescu nu am rezerve.Nu imi aduc aminte sa fi injurat vreodata Steaua!

Exista jucatori care si-au vazut mereu de echipa lor si si-au facut datoria profesionist,fara sa atace sub centura, cum fac jegosii de sub pod.

Bine,fotbalistic vorbind,nu l-as dori acum pe Niculescu la Steaua,dar acum 2-3 ani era in forma.

mai injura si el cu galeria

din pacate acei jucatori care sa-si faca datoria profesionist sunt cam rari in Romania

DelPiero1021.01.2008 20:13

Niculescu mai are totusi o urma de bun-simt in el!Dar Pancu ne-a injurat la aproape fiecare interviu!E un terminat,dpdv fotbalistic, si are un caracter de doi lei...

1uLy4Nn21.01.2008 20:19

lasati omul in pace...este profesionist, sa speram ca isi va face treaba bine la echipa si o sa ne cucereasca :D..lasati trecutul judecati prezentul :steagcruce:

MoWeed21.01.2008 20:22
lasati omul in pace...este profesionist, sa speram ca isi va face treaba bine la echipa si o sa ne cucereasca :D..lasati trecutul judecati prezentul :steagcruce:

Un profesionist adevarat nu isi ataca adversarii cu orice ocazie posibila deci pancu nu e nici macar aproape profesionist.

In prezent e un jucator expirat un terminat care este adus de fratii giovanni si Victor lua-i-ar moartea sa-i ia si pe astia

1uLy4Nn21.01.2008 20:23

si daca acum ca este la Steaua o sa ii atace pe rapidisti? o sa te bucuri nu?

DelPiero1021.01.2008 20:25

Ba voi sunteti nebuni?NU ARE CE CAUTA IN Ghencea!

MoWeed21.01.2008 20:26
si daca acum ca este la STEUA o sa ii atace pe rapidsit? o a te bucuri nu?

nu pe mine nu ma bucura un asemenea lucru. Dar omul asta ne-a injurat gratis fara sa-l injure nimeni de la Steaua in prealabil. Acu linge unde a scuipat pentru bani. E un caracter 0 terminat ca fotbalist

Nu il vrea nimeni in Ghencea!!!!

1uLy4Nn21.01.2008 20:29
Ba voi sunteti nebuni?NU ARE CE CAUTA IN Ghencea!

partea proasta este ca nu depinde de noi...nici eu nu vroiam ca pANCU sa ajunga la Steaua, dar acum ca se intampla nu prea avem ce face. eu unul incerc sa ma obisnuiesc cu ideea :? spre24

I.N.Money21.01.2008 20:33

Partea proasta este ca ne e bagat pe gat un jucator mediocru , cand Mucescu Jr il asteapta cu bratele deschise la Brasov unde deja se face o mica colonie de sub podari.

Eu inca sper sa nu fie atat de imbecil si sa accepte oferta Stelei pentru ca nu o sa aibe pic de sustinere din partea suporterilor si cu siguranta aproape in fiecare meci o sa fie tratat in felul in care merita.

bodanelu21.01.2008 20:41

@I.N.Money cum sa nu vina la Steaua? el nu vrea la euro? in serie B nu te vede nimeni...

I.N.Money21.01.2008 20:44

@bodanelu

Inca sper sa isi primeasca "euroii" din alta parte , inca avem destule jeguri in preajma echipei si cu siguranta nu mai e nevoie de inca unul .

**alex**21.01.2008 20:48

Daca va semna, Pancu va fi adus in locul lui Neaga. Adica in locul unui jucator care iubeste Steaua din tot sufletul si care a dat bani sa vina in vara va fi adus un gunoi care vine doar pentru bani !

bodanelu21.01.2008 20:48

sunt si eu constient ca nu e loc de el.. dar ne putem pune cu mai marele creditor?

daca vine, singurul lucru care ne ramane e sa-l injuram meci de meci, sa regrete momentul cand a pus mana pe pix si a semnat cotractul...

dr.adrian921.01.2008 20:52

daca el e prost crescut sa fim oare si noi prosti crescuti si sa il luam la bataie prin Ghencea? sau sa il injuram? oare noi suntem suporteri celei mai tari echipe din Romania. da suntem si de aceea trebuie sa fim si niste exemple pentru Romania. asa ca sa asteptam si sa nu mai injuram pe nici un jucator.

ce conteaza ca vine? problema e sa nu fie bagat in echipa de Becali. concurenza sporeste efectivitatea si stoarce tot din fiecare jucator.

problema e alta. ce facem bre centru de dezalcoolizare ? sau azil de alcoolici?

raspunsul nul stim. sa traim si sa vedem

timpul e cel mai bun profesor. din pacate isi ucide elevii.

yo_marius21.01.2008 20:58
Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a confirmat transferul bombã al lui Daniel Pancu la Steaua, spunând cã marti vom afla detaliile tranzacției. "Pancu va fi jucãtorul Stelei și mâine veți putea afla cum s-au derulat negocierile", a declarat latifundiarul din Pipera.

prosport.ro

daca nu e adevarat,vorbesc cu cineva sa le spargem situ!!!

daca e adevarat,la fiecare meci sunt calare pe gard si "am treaba" cu surdulica si pancone,mamele lor,sotiile,alte rude,m0rti,raniti etc..

1uLy4Nn21.01.2008 21:02

deja poti sa te urci pe gard...este adevarat...cat despre spargerea siteului te sfatuiesc sa te mai gandesti :D..poti face puscarie

vlad7521.01.2008 21:05
Dupa mine,topul interzisilor in Ghencea e asa:

1.Pancu

2.Maftei

3.M.Constantin

4.Maldarasanu

5.Moti

Nu stiu cum o sa reusesc sa ma uit la meciurile Stelei,stiindu-l pe Pancu ca facand parte din 11-le nostru!

Sper sa se intample ceva neasteptat,sa cada transferul asta!

@danimarcu mi-ai ghicit gandurile?De fapt cred ca asa gandesc toti stelistii!

Nu-i uita pe

Giani Kirita(a aminit un coleg de-al nostru),Zicu,Sumudica,Fl.Petre si pe petrecaretul din Piata Universitatii,Artiom Karamian!

strezahuzum21.01.2008 21:09

Problema merge mai departe decat trecutul jegos al lui Pancu si stilul sau infect si sub orice nivel de a pupa unde a scuipat. Daca-l aducem pe terminatul asta de care Bursa nu mai stia cum sa scape, e clar ca ne apucam de vopsit panarame pentru fratii Bekkali, treaba rezervata pana acum clubului militiano-securist. Si unde se aduce o "zdreanta" la vopsit mai e loc si pentru altele. Cum ar fi alde Soava, Stoican, Barcaoan, samd ....

1uLy4Nn21.01.2008 21:10

daca vine la Steaua nu inseamna ca intra in primul 11....omul vine de umplutura...avem alti jucatori mult mai valorosi decat el spre24

bodanelu21.01.2008 21:13

nu conteaza ca joaca sau nu joaca. doar gandindu-ma ca e in lotul stelist si ma apuca tremuratul...

1uLy4Nn21.01.2008 21:15

nu cred ca e careva pe aici care sa se bucure de acest transfer, dar nu avem ce face :(..macar la echipa a 2-a sa il trimita :))

danimarcu21.01.2008 21:34
@danimarcu mi-ai ghicit gandurile?De fapt cred ca asa gandesc toti stelistii!

Nu-i uita pe

Giani Kirita(a aminit un coleg de-al nostru),Zicu,Sumudica,Fl.Petre si pe petrecaretul din Piata Universitatii,Artiom Karamian!

Da,ai dreptate...

Eu i-am trecut doar pe primii 5 :biggrin:

_Answer_21.01.2008 21:47

de ce nu va dati seama? acest infect este adus numai pentru a fi injurat...sa nu il mai demoralizam pe talentul de Surdu...:))

si cine stie poate acum o sa inceapa sa strige M&*^ Rapid...M^*& Rapid si tot asa... ar fi o chestie!

«1252627282932»