FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«129303132»
amarel25.01.2008 23:03

khalid

atunci hai sa transferam un pentatlonist ,nu trebuie sa dea nici macar o centrare buna la 10 meciuri , desi cred ca dupa -3 ani de fotbal si ala o sa stie mai bine cu mingea decat Nicolita !!!

Banel e netransferabil! nu avem solutii pentru inlocuirea lui si nu a existat antrenor (la Steaua sau la nationala) care sa joace fara el!

chiar daca unora nu le place, are doua calitati indispensabile in fotbalul modern: forta si viteza! 5 mln. USD pentru un jucator ca Nicolita e maruntis! si-n nationala (calificari + euro) e titular fara discutie, si nu uitati ca el nu a fost niciodata unul din copii preferati ai lui Piturca!

Banel netrannsferabil???? :blink: Pana si BATE BORISOV, ne-a demostrat ca se poate alerga chiar mai mult decat Banel , da pe deasupra sa si stii cum sa dai in minge !!!

Ti-ii amintesti Victor pe PLATONOV- i ?????? SAu vrei sa mi-l compari acum cu Bumbescu pe vremuri ?? iar nu se compara !!!!

MoWeed25.01.2008 23:29

@khalid

Daca Banel e roman nu inseamna neaparat ca a venit cu sufletul la Steaua. Si el a venit in primul si in primul rand pentru bani. In afara de daruire si efort nu are nici o cunostiinta elementara a controlului mingiei

razvan-stelist27.01.2008 19:10

eu zic ca acesti jucatori,mendoza,d.moreno,p.moreno,dino eze si habibou sunt buni

karas_ultras27.01.2008 23:35
AmuntBoy28.01.2008 07:24

lasa-i sa-l tina pe Banel netransferabil

ca in maxim 2 ani il vor vinde in china pe 500 mii

sau la Dinamo pe 150 mii

daca ai oferta acum de 2-3 milioane il dai in secunda 2

eu as prefera un jucator de banda gen culio de la CFR care sa stie cu mingea si sa joace 60 minute, Banel joaca 120 minute fara pb dar nu stie cu varza

si da ,

la ce joaca nationala Romaniei si Steaua din ultimii ani Banel este indispensabil

dar noi vrem alt joc la echipa , sau nu?

victor28.01.2008 08:13

prea multa inversunare pro-contra Banel!

totusi Nicolita este un jucator care joaca meci de meci cu o extraordinara determinare si vointa. pentru orice echipa acestea sunt calitati extrem de dorite. de aceea el si este unul din favoritii lui Gigi: la fel ca si Radoi, Banel nu triseaza nici fotbalul si nici pe Steaua, in fiecare intalnire jucand la max. capacitatilor sale! eu cred ca cine da totul pentru Steaua si se daruieste exempar merita sa fie apreciat si nu luat in bascalie, chiar daca uneori dovedeste anumite limite tehnice.oricate calitati tehnice ai avea, fara forta, viteza si determinare in campul de joc nu existi! cred ca comparatia cu culio e fortata, Banel fiindu-i net superior!

pe de alta parte sunt de acord si cu un comentariu anterior referitor la ofertele de transfer. in fotbal este o vorba care spune ca ofertele bune vin o singura data! totusi anul acesta am adus deja multe nume noi, iar ansamblul trebuie sa se lege in jurul unui schelet. nu putem schimba continuu armonica echipei, care are nevoie de cateva puncte fixe.

MoWeed28.01.2008 09:28

Ai dreptate Banel joaca mereu la capacitate maxima numai ca problema este ca, capacitatea lui maxima e foarte mica. Are forta viteza si determinare dar nici macar o preluare de Doamne-ajuta nu stie sa faca. Daca era el asa buni nu aveam noi probleme asa mari cu mijlocul. Comparatia cu Culio e fortata dar Culio ii este net superior lui Banel ala macar stie sa faca o preluare de Doamne-ajuta

yo_marius28.01.2008 14:15

@Victor

sa nu crezi ca mi-am propus sa-ti raspund la toate posturile,dar,unde ai vazut tu frate forta la Banel?????????? aminteste-mi ultimul duel umar-la-umar pe care l-a castigat Banel??intr-adevar are viteza,determinare si........cam atat.daca asta inseamna pentru tine un jucator complet atunci.....

Comparatia cu Culio e fortata dar Culio ii este net superior lui Banel ala macar stie sa faca o preluare de Doamne-ajuta

si totusi Culio e destul de slabut...

MoWeed28.01.2008 15:13

@yo_marius

Nu am zis ca e un mare jucator e destul de slabut si el...numai ca punctam ca pana si el are tehnica superioara lui Banel si un control mai bun al mingiei

Cat despre Banel in cel mai bun caz ar fi bun de fundas lateral(acolo ar conta rezistenta fizica si viteza)

dr.adrian928.01.2008 15:26

pai cum juca Banel pe vremea lu Protasov. atunci eu stiu ca stia sa faca preluari si sa dea centrari.sau ma insel eu. problema e ca nu la mai invatat nimeni dupa plecare lui. Hagi era un antrenor perfect pentru el. a chiar ziso el. el stia sa il invete smecherii. asa a zis si Lacatus. ca degeaba fuge daca nu stie trucuri sa pacaleasca ( ce draq oare nu o fi rom).

e inca tanar si poate sa invete inca foarte multa technica si fente.

eu zic ca trebuie sa ramana.

este un model pentru ceilalti jucatori gen Dica. pentru daruirea ce o da pe teren. si de asta trebuie sa ramana.

dupa venirea lui Dayro are postul in pericol. sar putea sal vedem pe tusa.

danimarcu28.01.2008 15:31

Eu sunt de parere ca,daca oferta de 5 milioane a existat,trebuia dat de urgenta,ca niciodata nu va mai primi o astfel de oferta,Banel fiind intr-un regres permanent si evident.

Totusi,daca ramane,si eu cred ca cel mai bine i-ar sta pe postul de fundas dreapta,iar Golanski mijlocas dreapta.In aparare ar fi mult mai util,pentru ca este foarte bataios,nu renunta la nici o minge...

De la mijloc in sus insa,e nevoie si de precizie si tehnica ,ceea ce lui Banel ii cam lipsesc...

Khalid28.01.2008 16:05
Eu sunt de parere ca,daca oferta de 5 milioane a existat,trebuia dat de urgenta,ca niciodata nu va mai primi o astfel de oferta,Banel fiind intr-un regres permanent si evident.

Totusi,daca ramane,si eu cred ca cel mai bine i-ar sta pe postul de fundas dreapta,iar Golanski mijlocas dreapta.In aparare ar fi mult mai util,pentru ca este foarte bataios,nu renunta la nici o minge...

De la mijloc in sus insa,e nevoie si de precizie si tehnica ,ceea ce lui Banel ii cam lipsesc...

Intradevar, Golanski reuseste centrari f bune si driblinguri bune pentru un jucator cu profil defensiv. Ar trebui ca Lacatus sa-l incerce cateva meciuri la mijloc.

victor29.01.2008 07:52
pai cum juca Banel pe vremea lu Protasov. atunci eu stiu ca stia sa faca preluari si sa dea centrari.sau ma insel eu. problema e ca nu la mai invatat nimeni dupa plecare lui. Hagi era un antrenor perfect pentru el. a chiar ziso el. el stia sa il invete smecherii. asa a zis si Lacatus. ca degeaba fuge daca nu stie trucuri sa pacaleasca ( ce draq oare nu o fi rom).

e inca tanar si poate sa invete inca foarte multa technica si fente.

in mandatul lui Protasov randamentul lui Banel era maxim si pentru ca juca foarte impins, aproape de cele doua varfuri. Protasov avea o asezare extrem de agresiva, in care ambii mijlocasi de banda erau pozitionati pe limitele superioare ale benzilor, iar fundasii laterali erau imediat in spatele lor. echipa era extrem de scurta si astfel benzile trebuiau sa fuga mai putin, ramanand mai tot timpul sus, in pressing. de aceea si randamentul in atac al lui Banel si Bostina in perioada respectiva a fost la maxim. ei ajungeau in apropierea careului relativ proaspeti si nu dupa sprinturi prelungite din propriul teren. asta e una din problemele lui Nicolita: din cauza travaliului enorm isi pierde luciditatea si claritatea executiilor. cand faci 100 de sprinturi intr-un joc e greu sa-ti inchipui ca poti fi proaspat in momentul ultimei pase.

la peste 20 ani nu cred ca mai este problema sa te invete antrenorul tehnica de baza. totul depinde insa de asezarea in teren, iar pana acum Protasov, pentru jocul ofensiv pare un adevarat model.

Olaroiu cerea si el un joc agresiv in deplasare, dar echipa era pozitionata cam cu 10-15 m mai in spate decat in mandatul lui Oleg (un triunghi cu baza pe linia de fund). Oli era foarte atent la problemele de tactica, dar pleca de la ideea ca "cea mai buna aparare, este apararea"!. astfel li s-a cerut lui Banel si lui Bostina sa-si mareasca raza de actiune s impliciti efortul depus. daca Banel a reusit totusi sa se adapteze, pierzand insa in claritate si precizie, Bostina s-a sufocat sub presiunea sarcinilor duble. desi o astfel de tactica nu prea este pe placul spectatorilor, ea se dovedeste foarte eficienta, mai ales atunci cand intalneai echipe puternice din vest, obisnuite sa atace si nu sa astepte, mutand tactic ca la sah.

despre Hagi - pedrazzini - Laca sunt mai putine de zis, dar parca nu au lasat aceeasi amprenta tactica ca cei doi predecesori. Laca cere multa agresivitate si determinare, dar pare ca mai degraba se adreseaza mentalului jucatorilor, decat ca ar impune o asezare tactica specifica. raman la opinia ca ne-ar trebui un antrenor oarecum mai complex si cu putere de analiza. cand lotul este extrem de numeros si divers problemele de tactica devin cruciale.

parerea mea!

bodanelu29.01.2008 12:50

parerea ta nu conteaza atat timp cat scri numele unei legende ros-albastre cu litera mica! punct!

DelPiero1029.01.2008 13:22

Laca este cel mai mare simbol al Stelei,cu atat mai mult este de vina acest Victor!Nu vreau sa par dur sau 'beligerant',dar cred domnule Victor ca lingeti cam mult pe 'cineva' in dos... :wink:

Parerea mea!

razvan-stelist31.01.2008 21:40

cred ca actualele transferuri...Dayro si pepe moreno,mendoza,habibou si dino eze sunt jucatori buni.sa speram ca vor face jocuri bune si ca vor marca multe goluri.cred ca acest Dayro moreno,impreuna cu Dica poate face un atac foarte eficient.habibou este un atacant de careu,cum era si Victoras Iacob,iar mendoza este un atacant rapid,cu o buna lovitura d cap-un atacant complet.dino eze era cel mai bun jucator al lui buzau si cred ca va face treaba si la Steaua

alex14705.02.2008 14:31

pepe moreno is the best player from Steaua

crist3a05.02.2008 15:31

Pepe Moreno are pofta de gol...imi place Dayro Moreno mai ales cand joaca cu Dica.... Habibou mi se pare jucator bun astept sal mai vad la joc...Eze oscileaza intre evolutiile bune si cele mai putin convingatoare , iar Mendoza a dat gol azi....nu e la forma maxima, dar sper ca va ajunge cat mai repede.....oricum imi place cum merg pasele

IONUTZ-CIPRIAN05.02.2008 17:14

Nu am vazut meciul deci nu-mi pot da cu parerea,insa am vazut parerile unor anumiti adversari,care spuneau ca Steaua are o echipa puternica,asa spun si eu,ma bucur insa ca au marcat ceiu doi mai ales PEPE,care e si la al doilea gol,cred ca am facur niste achizitii destul de bune,acuma sa vedem urmatorul meci de pregatire!!

yo_marius07.02.2008 10:36

Ma tot gandesc la Tibi Balan...in penuria asta de mijlocasi,Balan chiar ar insemna un plus evident la Steaua.Si din cate stiu nici nu e foarte scump,cel putin comparabil cu surdulica din punctul asta de vedere!!

Eu ma gandeam ca ar trebui cautati si la noi fotbalisti,nu numai peste ocean....Un Balan care se iroseste pe la Sportul,un A.Ionescu care ,la fel, se iroseste la Craiova...si ar mai fi cativa....

MoWeed07.02.2008 11:13

Ar fi bun Balan dar din cate am inteles cere multi bani pe el Siman....

RobYnho07.02.2008 19:20

Ca o completare la postu' de sus, nici nu merita acei bani. :)

stelistu_607.02.2008 19:38

Hmm, Balan, pare interesant. Un imprumut pana in vara, zic eu ca ar fi cel mai bine. :)

Wally07.02.2008 21:34

Nu cred ca am avea ce face cu Balan. N-are loc de Surdu si de Lovin...

cristi_mold08.02.2008 10:05

Ar mai fi un Dacian Varga...

«129303132»