FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«15678932»
victor18.12.2007 10:17
Pai atunci hai sa-l adulam pe Gigi, impactul la nivelul echipei sa fie unul pozitiv, patronul sa fie multumit, sa se plimbe prin vestiar, sa-i mangaie pe jucatori parinteste pe cap si sa le zica "Bine, ba, baieti, jucati prost da' lumea ma iubeste".

nu m-ai inteles: ca si noi, Gigi vrea ca Steaua sa castige tot timpul. as zice ca el chiar seamana foarte mult cu cei din peluze, la mentalitate, caci nu distinge corect nuantele: alb sau negru - te iubesc ori te urasc?! si ca orice "ultras" are manifestari extreme si la bucurie si la suparare!

atunci cand pierde Steaua, noi suporterii devenim foarte nervosi si suparati. aceasta suparare se manifesta prin huiduieli si scandari impotriva echipei si a jucatorilor considerati vinovati! acest comportament are un anumit impact pentru jucatori si antrenori.

la nivelul patronatului, supararea, la fel de mare, se manifesta si ea prin comentarii dure si solicitari de "indreptare" imediata a greselilor comise. problema la fotbal este ca toata lumea, inclusiv noi suporterii dar si patronatu', are impresia ca se pricepe. cum Gigi are si alte posibilitati de "interventie" decat sa scandeze din tribuna, e normal ca atunci cand pierzi sa vina peste tine tot felul de "reclamatii"!

ca antrenor ai o singura varianta: sa castigi mereu! atunci nu ai probleme nici cu suporterii nici cu conducerea! esti pe primul loc, esti dulce pentru toata lumea, ai pierdut de cateva ori, devii amar! aici nu e loc de alte explicatii! oricum, fotbalul este totusi un domeniu in care minciuna e dovedita repede. nu poti sa spui ca joci bine cand pierzi prea des, sau ca jocul nu merge, dar castigi in serie. poti sa lauzi (cazul surdu - de catre Becali) sau sa critici dur (cazul ov.Petre - de catre peluze) un jucator, in cateva meciuri se convinge toata lumea (contestatari sau laudatori) cum sta treaba exact!

pana la urma rezultatele sunt cele care te judeca, te ridica sau te coboara!

bodanelu18.12.2007 10:23

@Victor ai dat doua exemple: Surdu laudat de Jiji, problema e ca nu joaca nimic, Ov. Petre huiduit de public, care acum chiar joaca si nu mai are nimeni nimic cu el...

victor18.12.2007 10:37
@Victor ai dat doua exemple: Surdu laudat de Jiji, problema e ca nu joaca nimic, Ov. Petre huiduit de public, care acum chiar joaca si nu mai are nimeni nimic cu el...

fii atent: ex. erau legate de faptul ca minciuna in fotbal are picioare scurte! asa cum publicul s-a convins ca Ov. Petre e un jucator solid pe care se poate conta, TOT ASA, asta fara nici un dubiu, si bacali s-a convins dupa cateva meciuri ca surdu e teapa! asta e avanrajul fotbalului: poti sa ai pareri si opinii, pana la urma jocul si rezultaul iti arata daca esti corect sau in greseala!

am mai spus-o! paradoxal lui Laca (ca si lui Hagi, care l-a solicitat expres) ii place surdu. spune ca-l stie de la Brasov si ca e foarte bun pentru lotul de 20, ca solutie de avarie. ca e tanar si mai poate creste, ca are mobilitate buna si ca azi randamentul lui e afectat de atitudinea tribunei! personal mie nu-mi place. imi pare fragil si fara consistenta! sigur, e greu de evaluat ca posibilitati viitoare,avand in vedere primirea ostila de care are mereu parte.

strezahuzum18.12.2007 11:37
ca sa inchei "dizertatia", cred ca mai degraba nu patron strain ne trebuie, ci un antrenor strain serios si capabil sa urce jocul echipei.

Amice, cand o sa se infiinteze FC Macedonii Becali sa te prezinti la poarta. O sa-ti dea si tie Bekkali 100 de euro premiu. Nu mai credeam ca exista fie si un singur stelist care sa nu isi doreasca mai presus de orice ca oligofrenul sa vanda echipa, dar mi se demonstreaza ca mai avem becalisti deghizati printre noi. :wacko: :wacko: Dupa cate mizerii a facut Becali, dupa ce toata Romania se uita ciudat la stelisti din cauza rahatului de cioban, sa nu vrei sa scapi de el e masochism curat.

Numai un becalist ar putea sa spuna ca "eu chiar sunt mirat de sfanta voastra indignare impotriva "amestecului" lui Gigi". Asa e tata, e "normal" ca jucatori expirati sa fie bagati in teren prin telefon de la oficiala, e "normal" ca Becali sa-l injure si sa-l insulte in direct pe Hagi, e "normal" sa afirme ca pe el "il doare-n palarie de suporteri", e "normal" ca pregatirea pentru retur sa insemne pungute cu bani pentru adversarii CFR-ului. Ce nevoie avem de respect fata de legende, de jucatori care au facut istorie ? Steaua e Bekkali, nu ? Inainte de el, nici nu exista echipa asta. Probabil ca-n tara lui Bekkali asa e normal. Numai ca mai sunt niste fraieri care-si doresc altceva.

victor18.12.2007 11:50
Amice, ...Asa e tata .....

ATENTIE: nu-ti sunt nici amic si nici tata! ai vrea tu, dar nu ma interesezi!

cat despre marele antrenor Hagi, cel asuprit de omu' rau, ma umfla rasu'. vezi tin-te dupa el ca face turneu promotional prin tara cu ultimul sau dvd! e mai tare ca manelistii! gicuta saracu' este orice altveva, mai putin antrenor!

forever_STEAUA18.12.2007 12:05

Victor,

chiar nu meriți efortul sã ți se rãspundã.

AmuntBoy18.12.2007 12:54

ohh, iar a venit obositul asta pe forum

numai in pauze apare pe aici

mi-e sila maxima de el

weeezer18.12.2007 16:56

Gazeta vorbeste, mai nou, de faptul ca Zicu ar fi pus pe tava de Giovani Stelei.

Adevarat sau nu, oricum, mare curva Giovani...

Khalid18.12.2007 17:18

Eu zic ca e un castig, insa ramane de vazut daca nu va deveni iarasi un fotbalist cu aere de vedeta.

1uLy4Nn18.12.2007 17:53

stati linistiti ca nu o sa vina Zicu la Steaua

stelistub18.12.2007 18:10
stati linistiti ca nu o sa vina Zicu la Steaua

Daca vine la Steaua o sa faca multi suporteri infarct,cu ratarile lui monumentale.....

1on18.12.2007 18:20

Io nu vreau sã vinã panarama ai în Ghencea. Prefer sã vinã înapoi Gigel Coman decât sã vinã Zicu.

IONUTZ-CIPRIAN18.12.2007 18:54

Lucrul asta nu este posibil,nu-l vad eu pe ZICU la Steaua si nici nu as vrea sa-l vad dar stiti ca in Romania totul este posibil!!

Khalid18.12.2007 19:51

Astia din presa ii transfera pe toti la Steaua. A mai aparut un argentinian pe nume Datolo de la Boca si un albanez care joaca in Ucraina, Bylykbashi.

EternalK18.12.2007 19:57

Patronul grupãrii din Bulevardul Ghencea spune cã s-a înțeles cu finanțatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru transferul lui Dorel Zaharia la formația moldavã.

Totuși, Dorel Zaharia a precizat, astãzi, cã nu are de gând sã se transfere la Vaslui, iar Adrian Porumboiu a confirmat cã stelistul își dorește un transfer în strãinãtate.

steliști.ro

dã-l în m0#$!! m@#!! de cioban semidoct, chiar pe Zaharia l-a gãsit sã îl dea :ohmy:. în prezent e peste majoritatea jucãtoriilor ofensivi din lot

predatorpulse718.12.2007 20:32

Ciobanul asta face atatea tampenii incat am ajuns sa cred ca le face special ca sa ne enerveze pe noi,suporterii. Boul asta s-a gasit sa scape de zaharia,in conditiile in care nu avem atacanti mai buni,si spun asta desi eu nu sunt un fan al lui zaharia pentru ca nu poate fi o solutie pentru VIITORUL Stelei insa este o solutie pentru acest prezent in care nu mai avem atacanti adevarati in lot.

Steaua in acest moment trebuie sa scape de:

-Cernea pentru ca e batran,inalt nu e si sanse nu prea mai are sa prinda poarta. Ii multumim pentru parada aia extraordinara la van nistelroy in meciul de la madrid si ii uram drum bun

-Petre Marin pentru ca a imbatranit si el si nu mai tine pasul. Tot respectul pentru el,un jucator care s-a daruit exemplar de cand a venit la Steaua si unul dintre putinii care juca bine in mod constant.

-badoi pentru ca vrea Jiji si oricum am inteles ca nu prea s-a adaptat,indiferent din vina cui. Din cate am auzit a fost vandut la Poli de cateva luni incoace asa ca nu mai ma mira de ce nu a mai intrat in lot pentru meciurile Stelei.

-Cristocea pentru ca,desi a fost un preferat al meu(pentru ca sunt constantean),a aratat f multe inconstanta in joc,are calitati indiscutabile dar nu pune osul probabil din cauza accidentarilor avute.

-Croitoru/Nicolita/Lovin- un tandem de jucatori muncitori,care alearga mult dar care nu se mai pot ridica,le-am vazut cu totii limitele.

-Iacob si poate si Badea pentru ca au aratat o forma execrabila si primul a avut si f multe accidentari din care nu si-a mai revenit si n-a mai putut arata varful de forma din perioada Protasov.

In ceea ce-l priveste pe Badea imi e frica sa nu fie un nou Cristea pentru ca baiatul asta dupa accidentare a devenit debusolat rau de tot,preluare nu mai stie sa faca,suturile sunt anemice si pasele gresite.

L-as fi pus si pe surdu pe lista,dar o sa vad daca merita pastrat cand o sa se termine campionatul. Daca va fi folosit constant si nu va da satisfactie in vara trebuie sa plece.

Problema este ca nu stim daca vor veni niste jucatori valorosi pe aceste posturi ce vor fi lasate vacante pentru ca dupa cum stim Jiji isi pastreaza banii pentru indirecte nu pentru transferuri.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

yo_marius18.12.2007 20:42

am citit intr-un ziar un interviu cu Armenteros........plecand de la premisa ca respectivi reporteri chiar au vorbit cu el,mi se pare un baiat de bun simt.deci,baiatul spune ca in vara l-au ofertat atat Steaua cat si Sevilla,a ales-o pe cea din urma din motive lesne de inteles.treba nasoala a venit cand a vazut ca e jucat numai la Sevilla B,iar acum spune ca ar fi tentat sa joace la Steaua fiind sincer si spunand ca e constirnt ca ii trebuiesc meciuri in picioare....

din cate am inteles de acum totul ar depinde de ofertele Stelei,atat pentru el cat si pentru Sevilla...

sincer,un argentinian campion mondial la tineret parca nu suna la fel ca "romica surdulica" "mariusca, croitorasul cel viteaz" si altii........

**alex**18.12.2007 20:53

Este o harababura totala in mass-media romaneasca, fiecare ziar, site sau televiziune anunta cate un jucator nou pe zi. Auzisem ceva si de albanezul Curri.. haideti sa fim seriosi!

Cand e sa luam/sa dam vreun jucator da Becali declaratie, in rest negocieri, zvonuri. Nu am incredere in vorbele lui Argaseala si Adi Ilie.

kaladze18.12.2007 22:11

cam cat o sa ia steua din participarea asta in c l ?eu zic ca 12 13 mil

daca nu aduge jucatori noi si mai proaspeti si tine vechiturile alea nu facem nik numai pot de nervi cu jijiiiii

dr.adrian918.12.2007 22:19

tot povestim despre cine ar trebui sa plece sau despre nu stiu ce jucatori care ii viseaza mass media de kkt din Romania.

de ce nu facem si noi niste propuneri???

eu il propun pe falcao de la boca

babovic de la ofk belgrad (Messi de balcan)

DeMaio18.12.2007 22:19

Acum, sincer, cred cã numai Gazeta Sporturilor nu ar trebui s-o dãm drept exemplu. Ioanițoaia publicã ce viseazã noaptea, amețiții ceilalți la fel, iar Tolontan, care-i și întrece, cred cã scrie mai des din cârciuma de la intrarea în Herãstrãu decât de la propriul birou.

Cred cã cel mai bine este sã așteptãm și sã vedem transferurile, dupã care sã comentãm toți pe marginea lor. Ne uitãm cine pleacã, apoi cine vine, tragem o linie și tragem o concluzie. Sau contuzie, fiecare dupã gusturi.

cristi_mold19.12.2007 09:19

@dr,Adrian

Degeaba facem noi propuneri. Crezi ca ni le ia cineva in seama?

victor19.12.2007 11:26
Victor,

chiar nu meriți efortul sã ți se rãspundã.

merci! contam pe intelegerea ta!

dr.adrian919.12.2007 12:03

@cristi_mold

de ce nu ?

exact asta e problema noastra. credem ca nu are rost sa vorbim sa ne impunem punctul de vedere . ce rezolvam daca tacem ? nimic

eu chiar le-am scris email la Steaua cu jucatori

strezahuzum19.12.2007 12:13
Io nu vreau sã vinã panarama ai în Ghencea. Prefer sã vinã înapoi Gigel Coman decât sã vinã Zicu.

Pai esti norocos, ca am citit ca l-au dat aia de la U. Cluj afara. S-ar potrivi de minune cu geniul patronului, sa luam jucatori de care nu are nevoie echipa de pe ultimul loc.

«15678932»