FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«18910111232»
cristian8621.12.2007 23:42
"LUPU-SI SCHIMBA PARUL , DAR NARAVUL BA !"

Ai vrut sa spui : oaia isi schimba parul ,dar naravul ba !

Lupul era simbolul dacilor [in lupta], sa nu il asociem unei ovine .

Normal ca nu vine nimeni la Steaua, performanta e scumpa, in plus sa cumperi jucatori adversi pentru un meci sau arbitri este mai ieftin, in plus iese si teatru si implicit aparitii media si "balegar" pe ecrane.

ady_steauaforever22.12.2007 10:18

ar trebui sa aduca niste jucatori valorosi dak vrea ca Steaua sa ia campionatu.....parerea mea este ca ar trebui insistat pentru Armenteros este un super jucator si p Mitea , din tara sa ii cumpere p Ljubinkovic si p Bogdan Stancu

stelistu_622.12.2007 10:44

La Cluj bine ca vin jucatorii straini pe banda rulanta, dar la noi nexa. Tare mult as vrea sa vina Armenteros asta :|

andyro22.12.2007 10:58

@strezahuzum

Partea mai proasta e ca, probabil, nici daca pleaca Dica/Goian nu o sa facem transferuri serioase. La o adica avem atacanti, revin Plesan, Radoi, Ghionea, parca vad declaratiile celor 2 lingai...

Khalid22.12.2007 11:04

Astia ne duc cu zaharelul, cel putin Gigi, Argaseala si Adi Ilie. Eu imi pun sperante in Lacatus care e plecat sa urmareasca cativa jucatori pe dinafara.

rLz22.12.2007 14:58

stie cineva ce program TV va difuza Barcelona-Real Madrid pe 23?

daca nu stie cineva cum pot viziona meciul pe net? ms

yo_marius22.12.2007 15:21

cred ca pe boom sport

weeezer22.12.2007 16:24

Da, si Barca - Real, si Milan - Inter, tot pe Boom Sport :(

1uLy4Nn22.12.2007 18:18

o sa il dea fECALI pe ZAPATA? sper sa nu :((...Arsenal si Sevilla au facut oferte pentru el :|

yo_marius22.12.2007 18:23

@ 1uly4nn

stai linistit ca singura oferta e pentru Dica:3 milioane din Rusia......in rest,doar subiecte "de presa"..........

1uLy4Nn22.12.2007 18:25

sa speram ca nu o sa plece...daca pleaca ZAPATA e clar cum o sa stea treaba in poarta noastra :-s

clausblaus22.12.2007 19:46

Vorbim despre noi investitii? Cand l-ati auzit pe "domnul"imbecil ca vrea sa investeasca in jucatori tineri,de perspectiva?Clubul ARSENAL va spune ceva?Vrei rezultate,vrei GLORIE,vrei bani,multi bani,peste noapte,fara sa incerci macar sa te gandesti ca orice sport are nevoie,mai devreme sau mai tarziu,de o infuzie de MIORITE.Parerea mea,fara sa jignesc pe cineva,ca vor trece cel putin 2-3 ani pana ne vom putea bucura de ceea ce se cheama FOTBAL SPECTACOL la Steaua!sI ASTA IN CAZUL CA BERBECUL BERBECILOR STA IN STAUL SI NU SE BAGA PESTE "BACI"!!!

IONUTZ-CIPRIAN23.12.2007 09:42

Tin sa te contrazic,vor trece mult mai multi ani!!

-=Danny=-23.12.2007 17:01

Din partea mea Dica poate sa plece val vartej .... da Goe sa ramana ...... domane sa ramana Goe ... :rolleyes:

c.ronaldo1724.12.2007 08:14

Prosport & Sportro anunta ca Steaua la transferat pe Habib Habibou de la Charleroi.

strezahuzum24.12.2007 08:23

Ma indoiesc. Oricum, chiar daca vine Habib asta avem din nou un exemplu despre diferentele intre afirmatiile maretei conduceri si realitate : ei se lauda ca vin argentinieni de la Boca care costa milioane de euro, dar de fapt cumpara o rezerva de la mareata echipa Charleroi, care a prins jucat de 2 ori titular sezonul asta.

cristi_mold24.12.2007 09:09

Si costa 300.000 de euro. Oricum e tanar sa speram ca stie si ceva fotbal.

-=Danny=-24.12.2007 12:12

La fosta echipa daca a dat 12 goluri in 11 meciuri , io zic ca e bine , totusi e mai bun decat nimic :D

LEO STELISTU26.12.2007 18:26

e adevarat a plecat Goian? :steagcruce:

stelistub26.12.2007 18:28

Cum sa plece ma,pai toate posturile erau gramada cu 'incendiar'

predatorpulse726.12.2007 18:53

Pe mine nu mai ma mira nimic in ceea ce priveste "conducerea" noastra,nici la transferuri nici la orice altceva. Au fost promisi pana acum armenteros,camus,Thereau si a venit habib pentru ca costa 300.000 de euro nu pentru ca ar fi cine stie ce jucator(desi poate confirma).

Obisnuiti-va cu asemenea transferuri pentru ca "omul" ce conduce acest club e un sarantoc,ce mari transferuri a facut el la Steaua de cand a venit,a stiut sa vanda si atat. Nu vedeti ca am ajuns un fel de Dinamo al anilor trecuti,adica doar propunem niste jucatori pentru a-i vinde si a scoate profit pentru jijel in loc sa cautam performanta.

Anul trecut a iesit in fata Dica dar n-au venit oferte bune probabil iar la vara bag pariu ca Goian+zapata vor fi transferati si Jiji se va lauda ca a scos de 3 ori pe ei fata de cat a dat initial iar noi ne vom uita la marea performanta a echipei de a prinde si ea un loc de cupa europeana.

Sunt de acord cu conducerea doar la faza ca plesan,Radoi si Ghionea vor fi transferurile noastre de marca in acest an pentru ca asa se va intampla. Ciobanul tot se bate in piept ca ar da si 10 milioane pentru nu stiu ce jucator dar saracul nu ii poate plati salariul,pai bine mai ciobane ce impresar e tampit sa scoata 10 milioane pe jucatorul sau si sa accepte un salariu de vreo 100.000 cum ar vrea mintea ta bolnava si zgarcita.

Ma uit la tvr si spuneau ca CFR l-a luat pe jesus datolo,jucator urmarit de noi,cu vreo 2,5 milioane(nu mai stiu daca de dolari sau euro) si banuiesc ca salariul lui va fi de peste 300.000 pe an. Asta da management nu ca jijel care nu stiu daca a dat mai mult de 1 milion jumatate pe vreun jucator in toti acesti ani. Stiti vorba aia,vrei performanta,dai bani,la noi acum e ca o stana in care vindem oile la suprapret doar ca sa scoata ciobanul-sef niste bani pentru viitor.

Asa ca dragi stelisti,nu mai va agitati,la noi nu o sa vina niciodata un jucator de mare valoare cat o sa fie ciobanul patron si intre timp o sa ne uitam la altii cum se misca pe piata transferurilor iar noi ne vom baza pe "garda veche" ca vorba aia,aia e mai ieftina de platit.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

1uLy4Nn26.12.2007 19:01

nu a plecat Goe

**alex**26.12.2007 20:15

Pana la urma cica Habibi asta ar fi doar imprumutat pana in vara. Si se aude ca CFR l-a cumparat pe Datolo, iar noi ne reorientam catre Clement Palimaru si Dino Eze. :blink:

sile-jardel26.12.2007 20:17

ne umilesc cei de la CFR,cumpara numai jucatori de valoare in timp ce noi imprumutam jucatori ce joaca in seria 2-a din belgia!dar la promisiuni suntem primii.ce nume se vehiculeaza sau au fost vehiculate ca ar veni in Ghencea......numai minciuni,numai pacaleli,asa m-am saturat de nemernicii astia din conducere!cred ca si Adi Ilie umbla pe banii ciobanului si isi face rost de CV-uri pentru firma lui de impresariat,altfel nu se explica.nu este in stare de o negociere ca lumea.eu cred ca toti sunt la ciuguleala,cit merge trag bani de la cioban,vedea-l-as falit pe nenorocit ca ne-a distrus echipa.si verii astia dinamovisti niciodata n-o sa aduca niste valori,or sa aduca numai rebuturi pentru relansare.

1uLy4Nn26.12.2007 20:17

mai bne...nu am foarte multa incredere in el...doar este adus de Adi Ilie nu?

«18910111232»