Pe mine nu mai ma mira nimic in ceea ce priveste "conducerea" noastra,nici la transferuri nici la orice altceva. Au fost promisi pana acum armenteros,camus,Thereau si a venit habib pentru ca costa 300.000 de euro nu pentru ca ar fi cine stie ce jucator(desi poate confirma).
Obisnuiti-va cu asemenea transferuri pentru ca "omul" ce conduce acest club e un sarantoc,ce mari transferuri a facut el la Steaua de cand a venit,a stiut sa vanda si atat. Nu vedeti ca am ajuns un fel de Dinamo al anilor trecuti,adica doar propunem niste jucatori pentru a-i vinde si a scoate profit pentru jijel in loc sa cautam performanta.
Anul trecut a iesit in fata Dica dar n-au venit oferte bune probabil iar la vara bag pariu ca Goian+zapata vor fi transferati si Jiji se va lauda ca a scos de 3 ori pe ei fata de cat a dat initial iar noi ne vom uita la marea performanta a echipei de a prinde si ea un loc de cupa europeana.
Sunt de acord cu conducerea doar la faza ca plesan,Radoi si Ghionea vor fi transferurile noastre de marca in acest an pentru ca asa se va intampla. Ciobanul tot se bate in piept ca ar da si 10 milioane pentru nu stiu ce jucator dar saracul nu ii poate plati salariul,pai bine mai ciobane ce impresar e tampit sa scoata 10 milioane pe jucatorul sau si sa accepte un salariu de vreo 100.000 cum ar vrea mintea ta bolnava si zgarcita.
Ma uit la tvr si spuneau ca CFR l-a luat pe jesus datolo,jucator urmarit de noi,cu vreo 2,5 milioane(nu mai stiu daca de dolari sau euro) si banuiesc ca salariul lui va fi de peste 300.000 pe an. Asta da management nu ca jijel care nu stiu daca a dat mai mult de 1 milion jumatate pe vreun jucator in toti acesti ani. Stiti vorba aia,vrei performanta,dai bani,la noi acum e ca o stana in care vindem oile la suprapret doar ca sa scoata ciobanul-sef niste bani pentru viitor.
Asa ca dragi stelisti,nu mai va agitati,la noi nu o sa vina niciodata un jucator de mare valoare cat o sa fie ciobanul patron si intre timp o sa ne uitam la altii cum se misca pe piata transferurilor iar noi ne vom baza pe "garda veche" ca vorba aia,aia e mai ieftina de platit.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.