FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2007/2008

«191011121332»
colaps26.12.2007 23:31

e clara treaba, cumparam ciurucuri pe bani putini... ultima stire, un brazilian, barbosa din Liga a doua japoneza!! avantajul? "e puternic ca un taur" conform impresarului sau... bine ca nu ca un berbec as indrazni sa spun...

pana acum vad ca alde varu la ciobanu' nu a facut nimic, Adi Ilie umbla dupa cai verzi pe pereti, dar ce e mai grav e ca din cate simt eu bekali ori nu mai are bani, ori nu vrea sa mai dea...

daca si la palimaru am ajuns sa spuna Ilie ca e greu de adus, chiar ca e jale...

si inca ceva... aduci un tanar de 20 de ani pentru ca e de viitor, atunci il cumperi, nu il imprumuti pe 6 luni... in timpul asta nu are timp sa creasca penru ca o sa fie stresat ca dreaq sa arate ce poate...

novac27.12.2007 00:14
... Adi Ilie umbla dupa cai verzi pe pereti...

@colaps, bun comentariul tau. As mai adauga doar ca Adi Ilie umbla ca bezmeticul cautand marfa rara. Nu cai verzi, astia ar fi usor de gasit sau vopsit, nenorocitul cauta OVINE ieftine (max 300k) si care sa mai si stie sa dea cu piciorul in minge. Greu -greu ne va fi in primavara.

predatorpulse727.12.2007 08:35

Nu o sa fie transferuri tari pentru ca ciobanul nu are bani,multi dintre noi credem ca poate e zgarcit sau mai stiu eu ce dar asta e adevarul,omul e sarac in comparatie cu alti patroni din Europa desi se da mare si tare. Baga in jur de 10 milioane pe an(salarii+transferuri+alte cheltuieli) si de cand jucam in CL scoate profit de cateva milioane care ii intra fix in buzunar si nu in bugetul echipei.

Plus ca el nici nu investeste ci e creditor din cate am inteles.

Ciobanul FOLOSESTE acest club ca vehicul electoral si de vreo 2 ani il foloseste si ca sursa de venit.

Partial i-a iesit pentru ca sunt inca 4,95% imbecili in tara asta care l-ar vota si in ultimii ani a scos profit,insa se vede ca fundatia e subreda si ciobanul se clatina. A plecat singurul om care-l mai tinea pe linia de plutire si acum vedem cu totii ce se intampla cand el conduce si e inconjurat de lingai.

Am citit ziua trecuta ca dino eze a refuzat Steaua. Acum cativa ani ce jucator de la buzau ar fi refuzat Steaua? Va zic eu,niciunul pentru ca atunci numele asta reprezenta ceva,acum ne place,nu ne place Steaua=Becali,macar din pc de vedere al mass-media.

Nici un om sanatos la cap nu o sa vina la un club care da afara 3 antrenori in 3 luni,unde jucatorii sunt insultati in mod regulat de patron si unde ai sanse mari sa iesi afara pe usa din dos daca i se pune patronului pata pe tine,ba chiar o sa dea bani sa pleci(vezi episodul cu Carlos "dau 100.000 oricui numai sa-l ia"). Pacat de fani si de renumele Stelei,pacat ca am ajuns sa cautam prin ligile inferioare din campionate de 2 lei doar pentru ca suntem saraci lipiti pamantului.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Slider27.12.2007 09:05

Am auzit la Sport.Ro ca astazi se clarifica situatia lui Armenteros. Poate facem si noi un transfer mai reusit in aceasta pauza competitionala...

AmuntBoy27.12.2007 11:06

pana una alta am auzit azi ca exista si Liga2 din Japonia si am gasit pe acolo un prazilian

o mocaciune evident :))

Khalid27.12.2007 11:21
pana una alta am auzit azi ca exista si Liga2 din Japonia si am gasit pe acolo un prazilian

o mocaciune evident :))

Jucatorul nu apartine clubului din Liga a doua japoneza la care nu a jucat nici o partida. El a fost doar imprumutat pe 2007 de la Botafogo. In prezent oferta a fost facuta(daca este o oferta) catre clubul brazilian.

Decat "ciurucuri" din Romania care habar nu au fotbal, mai bine din alea de afara care poate confirma cat de cat. Thereau a fost si el o jumatate de "ciuruc" inainte sa ajunga la Steaua si a inscris 10 goluri.

P.S: E clar ca nu vor fi transferuri serioase de cateva milioane de euro, cum se fac la Cluj.

**alex**27.12.2007 11:34

E asa bun brazilianul din Liga a doua japoneza ca de aia a stat cate un an la fiecare club unde a jucat.

axl27.12.2007 11:37

Sa fim seriosi, Liga a doua japoneza? Adi Ilie oare isi da seama de ce face? Oare ce asteptari ar putea avea de la un brazilian care vine din Liga a doua japoneza? Mari, presupun.

dylo27.12.2007 11:42

mah nush dc va tot ofticati atata....in primul rand Habib a fost doar imprumutat pentru ca e un jucator in "probe". de ce sa dai 1 mil pe un jucator si sa nu confirme cand poti sa il imprumuti pana in vara, ii vezi calitatile si apoi ai optiunea de cumparare. in al doilea rand e foarte greu sa aduci un jucator strain bun in Romania fara sa-i dai un salariu f mare(ex: Fabiani care e un porc de Argentina da care mai da goluri). fiti siguri ca Ilie incearca sa aduca jucatori valorosi, de aceea transferurile mari intarzie sa apara. ceea ce este sigur e ca Steaua are mare nevoie 2 mijlocasi si 2 atacanti...sa speram ca vor veni pana la urma aceste "cadouri"...

si sa nu uitati ca Alves de la Sevilla a venit din Liga a 3 a braziliana.

predatorpulse727.12.2007 12:04

@dylo,ai dreptate in mare parte,problema noastra,a celor de pe acest forum,este ca managementul nostru "de exceptie" promite marea cu sarea si mai sunt unii care chiar pun botul si apoi se sucaresc ca de ce nu a adus Jiji sau Ilie jucatori buni.

Dani Alves a fost adus de SCOUTERI,si va dati seama ce baieti profesionisti erau aia daca l-au gasit in Liga a 3-a braziliana,noi nu avem scouteri,n-am avut nici cand era MM si nici acum. Tot ce putem sa facem e sa speram ca acesti baieti ieftini pentru buzunarul lui Jiji vor confirma,insa de multe ori cat dai atata face.

Vad ca multi de aici il iau la rost pe Adi Ilie. Nici eu n-am incredere in el pentru ca dupa mine e un fost mare jucator si atat,ca impresar nu a facut mare branza si acum ca manager nu prea a propus cine stie ce jucatori,insa trebuie sa tinem minte ca omul merge la drum cu limita de bani impusa de jijiel si ceva imi zice ca aceasta limita e de maxim 2 milioane pentru transfer si un salariu nu mai mare de 300-350.000 pe an,ori in aceste conditii ce super-jucatori ar putea sa vina in echipa noastra.

Imi este frica de anii ce vor urma pentru ca daca acest "trend" economicos continua la Steaua o sa ajungem in situatia lui PSG,pe masura ce vor trece anii ne vom multumi cu din ce in ce mai putin.

Cat noi facem economii adversarii nostri se vor intari pentru viitor,CFR o sa bage bani la greu pentru ca au mirosit si ei banii din Liga,Dinamo o sa traga sforile obisnuite ca sa ajunga si ei pe un loc fruntas si rapid chiar ar sanse in acest an la titlu pentru ca are un antrenor bun si un lot destul de bun. Iar noi....noi il avem pe Jiji care momentan promite transferuri extraordinare ,desi el pana ieri-alaltaieri era restant cu plata la jucatori, si indirecte ce-i vor opri pe adversari.

Cam asa arata viitorul nostru,sa speram ca nu va fi asa pentru ca sunt prea multe umilinte stranse in aceste 2 sezoane pentru a urma si un al 3-lea an de seceta.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bogdan27.12.2007 13:06
Nu o sa fie transferuri tari .........Nici un om sanatos la cap nu o sa vina la un club care da afara 3 antrenori in 3 luni,

Din pacate ai perfecta dreptate. Chiar nu trebuie sa se astepte cineva la transferuri mari. Nici macar bune. Sa dea domnu' sa ma insel.

bogdanel8927.12.2007 13:49

O ECHIPA SE NASTE (creaza)....Si inainte de toate ori cn ar fi patron nu cred ca iar conveni sa arunce banii pe jucatori mari cum e Ronaldo care vrea salari de peste 1mill de euro pe an si sa alerge 5 kilometri si sa moara.....LA o echipa nu trebuie mari trebuie jucatori talentati care pot sa creasca de la meci la meci ....marea problema unde sunt Scautari pe care le au echipele mari ......Deci antrenorul cere ce fel de jucator vrea si scautoru cauta pana gaseste un jucator aproape complet si talentat de asta are nevoie Steaua acum nu de vedete ...baieti tineri care sa li se ofere conditi ...si sa caute copiii intre 16-20 ani si asa se vor impaca si varza si capra.

Un antrenor cu 3 antrenamente pe zi ar reusi sa faca din pusti o echpa mare ....si asa vor veni si rezultate si bani tot ce are nevoie un club sa devina puternic ........echipa nu se formeaza in jurul nici unui jucator de asceia e echipa....un grup unit nu vedete ca Dica...care da 2 pase intr-un meci si se lauda ca e mare fotbaist..pacat ca e talentat rau dar sufera de fitze...deci lasa sa se duca unde vrea. Si toti care vor sa plece trebuie lasati sa plece in iarna acum si sai inlocuiasca nu mai cu jucatori tineri....un jucator talentat NU ARE ORIGINE(brazilia,Argentinian..etc)..se poate naste ori unde trebuie sa ai oameni si o munca de jos ca sa devi mare....mai e o problema JUCATORI sunt si in Romania prea talentati ...Problema este ca nu are cine sai vada. Iar in iarna acum ar trebui sa se inbine JUcatori tineri cu cei mai experimentati nu cu vedete...noi am vrea sa facem transferuri de marca cum face real sau Milan ..dar problema ele se autofinanteaza. ....cine auzise de RONALDINIO cand era la PSG ....cine auzise de KAKA pana sa vina la Milan ...deci nu au fost nume mare au fost atalentati toti si au crescut de la meci la meci ...in fotbal nu exista criteri inalt .scund,muskulos.slab...singurul criteriu este Piciorul ala care face minuni cu el. Messi e muskulos este inalt...daca il pui cu rada care cred ca indeplineste calitatile pe care le cere patronu...mie frica ca in 20 minute rada daca atinge mingea de 10 ori e bn....Cualte cuvinte trebuie sa crestem o echipa mare cum cresc si jucatori si cu niste oameni care au ochii sa vada jucatorii talentati sar forma echipa mult visata fara transferuri de marca etc...MUNCA DE JOS SI REZULTATELE VOR VENII...ANTRENORUL NU SE SCHIMBA SE SCHIMBA ECHIPA

TRANSFERURILE potrivite acum: -Lubincovici (Vaslui)

4 jucatori tineri 18-22 ani (unde crede (A ca are probleme echi

- Transferurile pot fi bunele iar altele rele

roby_299427.12.2007 21:14

nu stiu ce credetzi voi dar eu zic ca era mult mai bn in vremea lu ceausescu (nu sunt comunist sau mai stiu eu ce) ..daca vedea un talent imediat il ''obliga'' sa mearga la Steaua.....acum degeaba avem cel mai bogat om din Romania daca el nu da un rahat pentru Steaua eu as vrea s-o cumpere cineva pe Steaua si Jiji sa aiba un mic ''accident'' si toata lumea a fi fericita.....cred ca omu asta e mai urat de oameni decat Saddam husseim .....distrue munca de nu stiu cate decenii a unora care s-au chinuit sa faca o echipa valoroasa cumparand jucatori din Liga a doua japoneza care aproximativ la noi ar fi Liga de judete(adik ultima) desi are miliarde el e in cautare de chilipiruri(nu stiu daca am scris bine)......ma rog ....bine ca nu traieste vesnic.....sa speram ca Steaua va fi iar Steaua peste vreo 20 de ani(asta daca ''Razboinicu lu peste'' nu o va retrogrda in divizia a nu stiu cata

Raul198827.12.2007 22:28

@bogdanel89

In primul rand Dica ii insurat si are un copil, de acea nu cred ca umbla dupa fitze

Dupa parerea mea Dica nu a jucat un tur stralucit , probabil si din cauza findca a fost accidentat, dar a fost totusi unul dintre cei mai buni jucatori in prima parte din campionat

forzateaua

_Answer_28.12.2007 08:48

eu unul chiar nu stiu ce sa mai cred...palimaru? cine e asta? ce vrea el sa caute in Ghencea?

Doamne Dumnezeule, javra aia de Becali continua sa blasfemieze de Sarbatori echipa Steaua!

dylo28.12.2007 11:54

palimaru e un jucator de lotul national de tineret, inalt si puternic. eu un jucator de perspectiva, la fel ca si Habibou. eu sunt de acord cu aceste transferuri dar numai dak aduc si 4 jucatori de valoare si cu experienta pe posturile dificitare. asa se naste concurenta, iar jucatorii tineri progreseaza.

se7en28.12.2007 23:51

Dario Fernandez s-a inteles cu Steaua!

gsp.ro

Jucãtorul Dario Fernandez de la Panionios , de 1.79 metri înãlțime, 72 kg, 29 de ani, s-a înțeles cu Steaua! Fotbalistul avea contractul scadent în vara lui 2008, iar Panonios l-a vîndut în aceastã iarnã pentru a nu-l pierde în iunie gratis. Steaua l-a achiziționat pe jucãtor pentru 700.000 de euro, dupã ce oferta inițialã, de 550.000 de euro, a fost refuzatã.

El va semna cu Steaua sãpentruãmâna viitoare un contract pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încã un an. Fernandez a fost dorit și de Rapid, însã acesta a preferat Steaua. Gruparea din Giulești oferise mai mult decît roș-albaștri, însã fotbalistul a refuzat gruparea vișinie. Playmakerul lui Panionios are deja experiențã pentru derby-urile din campionat, reușind un gol împotriva Rapidului într-un amical.

dariofernandez.jpg

cRiss4Steaua28.12.2007 23:51
DARIO FERNANDEZ S-A ÎNÞELES CU Steaua !!!

Jucãtorul Dario Fernandez de la Panionios , de 1.79 metri înãlțime, 72 kg, 29 de ani, s-a înțeles cu Steaua! Fotbalistul avea contractul scadent în vara lui 2008, iar Panonios l-a vîndut în aceastã iarnã pentru a nu-l pierde în iunie gratis. Steaua l-a achiziționat pe jucãtor pentru 700.000 de euro, dupã ce oferta inițialã, de 550.000 de euro, a fost refuzatã.

El va semna cu Steaua sãpentruãmâna viitoare un contract pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încã un an. Fernandez a fost dorit și de Rapid, însã acesta a preferat Steaua. Gruparea din Giulești oferise mai mult decît roș-albaștri, însã fotbalistul a refuzat gruparea vișinie. Playmakerul lui Panionios are deja experiențã pentru derby-urile din campionat, reușind un gol împotriva Rapidului într-un amical. (Theodor Jumãtate)

"Cluburile s-au înțeles, rãmâne doar sã mai semneze. Jucãtorul va veni sãpentruãmâna viitoare în România"

un important ziarist grec, apropiat grupãrii Panionios

sursa:gsp.ro

cristi_mold29.12.2007 11:39

Inca un jucator de mana a doua.

forever_STEAUA29.12.2007 11:58

"Nu este adevãrat cu Dario Fernandez. De Leonard acum aud prima oarã", a spus Ilie.

sursa:prosport

AmuntBoy29.12.2007 12:03

dap

se pare ca 700.000 euro sunt bani multi pentru cioban =))

daca costa asta vreo 220 mai vorbeam :))))

yo_marius29.12.2007 12:06

"L-am lasat pe Goian si la 8 milioane de euro, dar nu a avut nicio oferta concreta, sa vina cineva cu oferta de 5 milioane de euro si mai vedem". jijinho in prosport

deci hahaahahahaahaha.....acum iar imi vin in minte alea 20 milioane pentru Cristea si Banel!!!

desi nu o sa vina nici un jucator am o asa mare bucurie sa-l vad pe asta saracit!!!!SARACULEEEEEEEEEE

de unde 3 miliarde(!!!!!) de euro?? luase si el 3 diazepame si visa.....

steaua_gloria29.12.2007 12:10

Dario Fernandez, un alt transfer de duzina.Oricum, sper sa nu fie un zvon aducerea acestuia in Ghencea.

Wally29.12.2007 12:13

Parerea mea e ca in iarna asta nu pleaca nici Goian, nici Dica. Nu-i cumpara nimeni...

1uLy4Nn29.12.2007 13:00

ce m-as bucura daca nu ar pleca Goe :X.fotbalist adevarat spre24

«191011121332»