@dylo,ai dreptate in mare parte,problema noastra,a celor de pe acest forum,este ca managementul nostru "de exceptie" promite marea cu sarea si mai sunt unii care chiar pun botul si apoi se sucaresc ca de ce nu a adus Jiji sau Ilie jucatori buni.
Dani Alves a fost adus de SCOUTERI,si va dati seama ce baieti profesionisti erau aia daca l-au gasit in Liga a 3-a braziliana,noi nu avem scouteri,n-am avut nici cand era MM si nici acum. Tot ce putem sa facem e sa speram ca acesti baieti ieftini pentru buzunarul lui Jiji vor confirma,insa de multe ori cat dai atata face.
Vad ca multi de aici il iau la rost pe Adi Ilie. Nici eu n-am incredere in el pentru ca dupa mine e un fost mare jucator si atat,ca impresar nu a facut mare branza si acum ca manager nu prea a propus cine stie ce jucatori,insa trebuie sa tinem minte ca omul merge la drum cu limita de bani impusa de jijiel si ceva imi zice ca aceasta limita e de maxim 2 milioane pentru transfer si un salariu nu mai mare de 300-350.000 pe an,ori in aceste conditii ce super-jucatori ar putea sa vina in echipa noastra.
Imi este frica de anii ce vor urma pentru ca daca acest "trend" economicos continua la Steaua o sa ajungem in situatia lui PSG,pe masura ce vor trece anii ne vom multumi cu din ce in ce mai putin.
Cat noi facem economii adversarii nostri se vor intari pentru viitor,CFR o sa bage bani la greu pentru ca au mirosit si ei banii din Liga,Dinamo o sa traga sforile obisnuite ca sa ajunga si ei pe un loc fruntas si rapid chiar ar sanse in acest an la titlu pentru ca are un antrenor bun si un lot destul de bun. Iar noi....noi il avem pe Jiji care momentan promite transferuri extraordinare ,desi el pana ieri-alaltaieri era restant cu plata la jucatori, si indirecte ce-i vor opri pe adversari.
Cam asa arata viitorul nostru,sa speram ca nu va fi asa pentru ca sunt prea multe umilinte stranse in aceste 2 sezoane pentru a urma si un al 3-lea an de seceta.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.