Steaua-Dinamo...oricat ne-am uri,stim ca una fara cealalta nu se poate...asa cum in Italia,derbi d'Italia nu va fi niciodata Juve--Milan,in ciuda performantelor extraordinare ale roosonerilor din ultima perioada,ci Juve-Inter...asa cum in Spania,''El Clasico'' va fi mereu BARCA-Real,in Olanda,Ajax-Feyenoord.in Scotia,Celtic-Rangers...asta este in Romania Steaua-Dinamo!Singurul,eternul,cum vreti sa-i ziceti!Cea mai frumoasa,respectiv cea mai urata amintire din ''cariera'' mea de microbist sunt legate de acest meci...primavara lui 1998,aveam 10 ani!Un regal,o umilinta totala,un Danciu-gol nemaipomenit!In inima mea,Danciulesc va rmanae mereu drept ''Hingherul''...ce atmosfera,o atmosfera ce avea sa predestineze al saselea titlu consecutiv al Stelei!Ce vremuri!!!Dar totusi,viata are doua culori....negrul este una dintre ele...primavara lui 2000,schimbare de prefix,schimbare de destin...Dinamo era campioana....dupa 8 ANI...un singur record,un record istoric statea ca un junghi in inima dinamovistilor...un record facut praf de Tibi Lung,facandu-ma praf si pe mine...a fost poate cea mai trista zi din viata mea...doar acum,cand imi amintesc,o lacrima se joaca pe obrazul meu...
Pentru mine,in orice divizie,sub orice auspicii.nu exista decat Steaua-Dinamo...restul...decat meciuri importante...
Cu privire la Italia mai informeaza-te. Adevaratele derby-uri sunt Roma-Lazio, Inter-Milan, Torino-Juve pentru ca la ei rivalitatea nu se refera la palmares.
On Topic: o sa avem party de un meci anost dupa parerea mea. Amandoua echipele sunt in deriva si asta se va vedea. ![]()