FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 0 (0 - 0)

«1234567»
Allen21.11.2007 15:56
Steaua-Dinamo...oricat ne-am uri,stim ca una fara cealalta nu se poate...asa cum in Italia,derbi d'Italia nu va fi niciodata Juve--Milan,in ciuda performantelor extraordinare ale roosonerilor din ultima perioada,ci Juve-Inter...asa cum in Spania,''El Clasico'' va fi mereu BARCA-Real,in Olanda,Ajax-Feyenoord.in Scotia,Celtic-Rangers...asta este in Romania Steaua-Dinamo!Singurul,eternul,cum vreti sa-i ziceti!Cea mai frumoasa,respectiv cea mai urata amintire din ''cariera'' mea de microbist sunt legate de acest meci...primavara lui 1998,aveam 10 ani!Un regal,o umilinta totala,un Danciu-gol nemaipomenit!In inima mea,Danciulesc va rmanae mereu drept ''Hingherul''...ce atmosfera,o atmosfera ce avea sa predestineze al saselea titlu consecutiv al Stelei!Ce vremuri!!!Dar totusi,viata are doua culori....negrul este una dintre ele...primavara lui 2000,schimbare de prefix,schimbare de destin...Dinamo era campioana....dupa 8 ANI...un singur record,un record istoric statea ca un junghi in inima dinamovistilor...un record facut praf de Tibi Lung,facandu-ma praf si pe mine...a fost poate cea mai trista zi din viata mea...doar acum,cand imi amintesc,o lacrima se joaca pe obrazul meu...

Pentru mine,in orice divizie,sub orice auspicii.nu exista decat Steaua-Dinamo...restul...decat meciuri importante...

Cu privire la Italia mai informeaza-te. Adevaratele derby-uri sunt Roma-Lazio, Inter-Milan, Torino-Juve pentru ca la ei rivalitatea nu se refera la palmares.

On Topic: o sa avem party de un meci anost dupa parerea mea. Amandoua echipele sunt in deriva si asta se va vedea. forzateaua

DelPiero1021.11.2007 16:56

Astea sunt derbiuri locale!Si-n plus,daca ar fi dupa palmares,derbiul ar trebuie sa fie Milan-Juve!Derbi d'Italia,chiar asa il numesc italienii,este Juve-Inter,cele doua fiind cele mai iubite echipe din Peninsula...

yo_marius21.11.2007 17:39

@ delpiero

ca sa fiu si eu off trebuie sa-ti spun ca singurul meci important al lui juve, un "must be won" cu orice pret daca vrei,e cel cu Torino.....

am cativa prieteni in Italia care,din fericire, mai au habar si de fotbal si ei mi-au spus ca un meci Juve-Torino nu se compara cu nimic,nici macar cu Lazio-Roma.....

tot ei mi-au spus si de atmosfera de dinaintea unui asemenea meci care nu se compara cu nimic.....

weeezer21.11.2007 18:03

S'tetzi offtopic :biggrin:

Alin_Stelistul_9221.11.2007 18:16

am aflat din surse sigure ca ,cateii care vor veni in Ghencea vor aprinde torte si fumigene si vor incerca sa creeze o atmosfera de zile mari ....haideti sa facem si noi ceva frumos sa le inchidem gura . :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:

Levente8221.11.2007 23:28
:steagcruce: Pe mine nu ma intereseaza daca o sa fie un meci frumos,eu vreau doar sa-i ardem in chec pe dinamuisti,poate sa fie si 5-4 sau 21-20. La cum stau lucrurile in momentul de fata importanta este doar victoria. Forza Steaua Semper Fidelis! p.s. Va fa n'culo Zenga cane bastardo!

FORZZZA Steaua!!!-SPER CA AVETI ATITUDINE SI SPIRIT DE LUPTATORI!!!- fularsteaua2

BandiT22.11.2007 06:57
Fotbalistul Stelei, Bãnel Nicolițã, a efectuat, astãzi, un RMN, în urma cãruia s-a constatat prezența unei cicatrice la coapsa dreaptã, același loc care i-a creat probleme jucãtorului în aceastã varã.

Jucãtorului roș-albaștrilor i s-au recomandat trei zile de pauzã și este în pericol sã rateze derby-ul cu Dinamo.

stelisti.ro

eu zic ca asta e o veste buna!

se mai odihneste si Banel, ca si-a dat kilometrajul peste cap!

eu imi doresc sa batem , desi cred ca va fi egal...

st_194722.11.2007 17:11

perfect.s-a mai accidentat si rada. :|

fansteaua4622.11.2007 22:51

Meci dificil

nicu8823.11.2007 01:41

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Steaua-GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL, Steaua -VICTOREEEEEEEEEEEEEEEEE . Dinamo-javre

hai mah sa recunoastem ca ambele echipe sunt intr-o stare proasta , desi Dinamo este mult mai la fund deci GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

FORZAAAAAA Steaua

Virgil23.11.2007 09:33

4. Steaua Bucuresti - Dinamo Bucuresti

Stadion: Ghencea 24.11.2007 ora 20.30

A: Deaconu Alexandru (Bucuresti)

A1: Nica Cristian (PLOIESTI)

A2: Onita Aurel (Constanta)

R: Constantin Augustus (RM. VALCEA)

Obs: Alexandru Valentin (PLOIESTI)

Lica Marcel (Constanta)

Cu Deaconu la centru Steaua nu a castigat niciunul dintre cele doua jocuri oficiate de acest fluieras. 19 martie 2006 - FC Național-Steaua 0-0; 16 septembrie 2006 - Steaua-Rapid 0-0.

In plus Banel, Iacob si Rada sunt incerti pentru jocul de duminica. O sarcina grea pentru Lacatus.

dutzu_yo23.11.2007 12:38

stie cineva care este situatia biletelor ???

dax4723.11.2007 12:56

Inainte sau dupa meci ?

axl2323.11.2007 15:40

Un meci despre care iar nu stiu ce sa cred. Daca as paria as merge la noroc, as da cu banul. Sper sa castigam si sper ca eventuala victorie sa ne insemne un avant muncitoresc pe durata intregului campionat. Cam e timpul sa ne revenim, destul ne-am facut de cap.

Si mai sper sa nu existe incidente neplacute, atat pe teren cat si in peluze.

IONUTZ-CIPRIAN23.11.2007 15:50

Incidentele o sa fie prezente,asta se stie,meciul cred ca se va termina egal si nici nu cred ca o sa fie o infruntare pe viata si pe moarte,mai mult un spectacol ieftin!!

1uLy4Nn23.11.2007 15:58

care are poza aia dp prima pagina a site-ului? este o coregrafie cu mesajul MORI JAVRA...va rog frumos sa o puneti si aici sa o pot copia si eu :D...plzzzzzz..maine scorul corect Steaua-Dinamo 7-1 :steagcruce:

androsteaua23.11.2007 16:23

meciul e greu doar dak ni-l facem noi! sper sa batem

obitzarobert23.11.2007 18:14
fular-campionii un pronostic: 4-2 pentru Steaua ! **** Dinamo spre cl dica10 spre24 ! **** shakira=Borcea
Joint23.11.2007 18:31

Pentru toti spurcatii : ############# !!!

asta a fost de incalzire.

Nu-mi pun mari sperante in meciul asta. Cum as putea spera la un rezultat bun cand pe noi ne-a batut u Cluj si am facut egal cu Pandurii? De orgoliu nu poate fi vorba la caricaturile astea. Nu mai este ca pe vremuri cand eram siguri ca macar in meciurile cu spurcaciunile mureau cu adversarii de gat pe teren. Mai ales ca mos cacareaza a zis ca nu le da nici o prima...si bine le face, deci clar nu au vreo ambitie sa-i bata pe panaramele alea. Ne lipseste finu' lu' nasu', deci macar suntem siguri ca nu o sa mai dam pase la adversari, sa-i lasam singuri cu portarul.

Egal, ca si aia sunt vai de ***** lor

st_194723.11.2007 19:13

parca o vroia cineva

au dat pe sport.ro ca s-au vandut in total 15 000

1290773478_mori_javra___146283544.jpg

1uLy4Nn23.11.2007 19:24
parca o vroia cineva

eu o vroiam..multumesc frumos....dar partea cu scrisul nu o ai separat? m-ar ajuta mai mult sa se vada mesajul mai clar si mai mare:D..oricum ms mult

robinel1123.11.2007 20:16

o sa le Dan un sut javrelor alea ordinare d la Dinamo de o sa plece cu cozile intre picioare.si de Borcea(shakire) ce sa mai zic de la atata dat din buric o sa-i sara. forza Steaua 3-2 bate Steaua

Alin_Stelistul_9223.11.2007 21:11

stirea 1 : Interes mare: 18.000 de bilete vîndute pînã acum la derby-ul cu Dinamo

Ultimele 8.000 de tichete vor fi puse în vînzare începînd de mîine dimineațã, de la ora 9:00

stirea 2 : Vești bune pentru suporterii Stelei. Doi dintre cei 3 jucãtori ai Stelei care s-au accidentat în aceastã sãpentruãmînã și care erau incerți pentru derby-ul cu Dinamo au fost refãcuți de doctorul Radu Paligora și sînt buni de joc pentru marea confruntare de mîine.

bijoux_bz23.11.2007 21:22

de unde stii despre biletele care vor fi puse in vanzare maine? pe situl oficial scrie ca progr caselor a fost luni si vineri. se mai pun si maine in vanzare sigur? si pana la ce ora? mersi

cHrisTophE piNna23.11.2007 21:47

Daca formatul echipei este acela care apare la sport.ro .. parerea mea este ca e bine, sper sa faca Badea un meci bun , la fel si coritoru si ii casapim! sa traim iar momentele din "98!

«1234567»