FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 0 (0 - 0)

«123457»
Virgil17.11.2007 11:15

In ciuda temerilor, Steaua este favorita in acest meci. Nu avantajul terenului propriu si nici al superioritatii numarului de spectatori vor conta. Va conta ca Dinamo este o echipa de atac, va ataca si ne va oferi culoare spre poarta ei.

In plus Dinamo are o linie de fund slabita de absenta lui Moti, iar la mijloc Margaritescu a dovedit in ultimul meci ca e varza tocmai buna de pus la murat. Inaintarea care se bazeaza in special pe Florin Bratu cel ratangiu, nu prea reuseste sa o bage in ate in ultima vreme.

Pe de alta parte jucatorii nostri condusi de maestrul Lacatus, au dovedit in meciul cu Otelul ca pot marca suficient de mult atunci cand au in fata o echipa care nu este dispusa sa bage autobaza in fata portii.

Victoras, de care imi pare rau, nu va juca probabil, fiind iesit din gratiile patronului. Sunt sigur ca nici Zaharia nu are mari sanse sa intre in primul 11. Badea ramane astfel varful de atac pe care mijlocasii si nu numai isi vor concentra pasele.

Este aproape imposibil ca din pasele pe care le va primi sa nu marcheze macar un gol-doua. Sigur, sansa de a marca o pot avea si Dica, Banel sau Cristocea. Poate chiar unul dintre inaltii nostri aparatori centrali.

Prevad o linie de mijloc cu un singur inchizator si acela va fi probabil Ovidiu.

Apararea este punctul forte al Stelei in acest sezon. Zapata- pantera neagra si cei 4 magnifici din fata lui, condusi de ministrul apararii Dorin Goian, vor face aproape ca de obicei un joc perfect.

Vom juca prin excelenta ofensiv si vom face spectacol pe final de meci. Doar asa, ca sa le-nvartim cutitul in rana si sa punem si sare pe ea. Pariez ca le vom da cel putin 2 goluri si nu vom scapa victoria.

A! Spectatorii vor umple stadionul. E primul dintre cele doua derby-uri adevarate ale campionatului. Doar doua derby-uri are acest sarman campionat si sunt singurele care au generat mari orgolii si tensiuni de mari proportii.

"Pe vant, pe ploaie/ Dinamo ia bataie!" si "Indiferent de rezultat, Dinamo... are de-nvatat!" Sunt doar doua dintre sloganurile folosite atunci cand jucam impotriva cainilor rosii. Pe ei, pe mama lor! :tongue:

FORZA Steaua!

frunji17.11.2007 11:22

Ar fi frumos ca cei din SUD sa dea spre catelusi cu cateva TNT-uri!! Sa nu mai stie pe unde sa o mai apuce!!! forzateaua Este o idee nu?

alex_lef17.11.2007 11:43

@ frunji

ce ar fi sa te deghizezi in spurcat, pui pe tine o vesta exploziva te duci la ei in sector in rol de kamikaze...o sa te transformi in idolul nostru, vei avea statuie in ambele peluze..e o idee nu? mult mai eficienta decat a ta

frunji17.11.2007 13:04
@ frunji

ce ar fi sa te deghizezi in spurcat, pui pe tine o vesta exploziva te duci la ei in sector in rol de kamikaze...o sa te transformi in idolul nostru, vei avea statuie in ambele peluze..e o idee nu? mult mai eficienta decat a ta

Mult mai reala este ideea mea steag3

JDERUL17.11.2007 13:17

De-a lungul timpului am vazut numeroase derby-uri Steaua-dinamu. Toate au fost frumoase si au avut incarcatura emotionala,indiferent de pozitia ocupata in clasament sau de forma sportiva a echipelor la momentul respectiv.

Eu sper ca pana la ora meciului Laca sa trezeasca la realitate ,,vedetele "noastre, iar la sfarsitul partidei noi sa fim cei fericiti!

Cu Steaua pana la moarte si dincolo de ea!

weeezer18.11.2007 12:23
In ciuda temerilor, Steaua este favorita in acest meci. Nu avantajul terenului propriu si nici al superioritatii numarului de spectatori vor conta. Va conta ca Dinamo este o echipa de atac, va ataca si ne va oferi culoare spre poarta ei.

In plus Dinamo are o linie de fund slabita de absenta lui Moti, iar la mijloc Margaritescu a dovedit in ultimul meci ca e varza tocmai buna de pus la murat. Inaintarea care se bazeaza in special pe Florin Bratu cel ratangiu, nu prea reuseste sa o bage in ate in ultima vreme.

Pe de alta parte jucatorii nostri condusi de maestrul Lacatus, au dovedit in meciul cu Otelul ca pot marca suficient de mult atunci cand au in fata o echipa care nu este dispusa sa bage autobaza in fata portii.

Victoras, de care imi pare rau, nu va juca probabil, fiind iesit din gratiile patronului. Sunt sigur ca nici Zaharia nu are mari sanse sa intre in primul 11. Badea ramane astfel varful de atac pe care mijlocasii si nu numai isi vor concentra pasele.

Este aproape imposibil ca din pasele pe care le va primi sa nu marcheze macar un gol-doua. Sigur, sansa de a marca o pot avea si Dica, Banel sau Cristocea. Poate chiar unul dintre inaltii nostri aparatori centrali.

Prevad o linie de mijloc cu un singur inchizator si acela va fi probabil Ovidiu.

Apararea este punctul forte al Stelei in acest sezon. Zapata- pantera neagra si cei 4 magnifici din fata lui, condusi de ministrul apararii Dorin Goian, vor face aproape ca de obicei un joc perfect.

Vom juca prin excelenta ofensiv si vom face spectacol pe final de meci. Doar asa, ca sa le-nvartim cutitul in rana si sa punem si sare pe ea. Pariez ca le vom da cel putin 2 goluri si nu vom scapa victoria.

A! Spectatorii vor umple stadionul. E primul dintre cele doua derby-uri adevarate ale campionatului. Doar doua derby-uri are acest sarman campionat si sunt singurele care au generat mari orgolii si tensiuni de mari proportii.

"Pe vant, pe ploaie/ Dinamo ia bataie!" si "Indiferent de rezultat, Dinamo... are de-nvatat!" Sunt doar doua dintre sloganurile folosite atunci cand jucam impotriva cainilor rosii. Pe ei, pe mama lor! :tongue:

FORZA Steaua!

Stii, crezi sau speri asta? :)

Nu de alta dar parca e prea frumos sa fie adevarat. Badea 1-2 goluri, fotbal ofensiv, spectacol pe final de meci, toate par aduceri aminte din tineretile noastre. Ai scris frumos, dar tare mi-e ca vom avea tot 2 inchizatori, ca Badea se va zbate intre aparatorii adversi ca pestele pe uscat, ca.. ok tac, nu vreau sa fiu atat de pesimist. Cred in victorie, dar din pacate nu in scenariul expus de tine mai sus. Sper totusi sa se realizeze. Ar fi frumos pentru suporteri si pentru Laca.

andyro19.11.2007 10:28

Va fi un meci urat, disputat probabil pe o ploaie/ninsoare, cu multa tensiune, faulturi si cartonase.

Amandoua echipele joaca prost, asa ca va castiga cea care joaca mai putin prost. O infrangere cu Steaua ar insemna (in mod amuzant poate) ultimul meci al lui Zenga la Dinamo.

Vom juca Lovin-Ov. Petre la mijloc, nu pentru ca ne place sa jucam cu 2 inchizatori, ci pentru ca nu avem alta solutie. Bicfalvi e prea tanar, Croitoru nu a confirmat, alte posibilitati nu avem. Acelasi Dica ratacit in fata lor, si chiar nu mai conteaza daca in fata e Iacob, Zaharia sau Badea. Avand in vedere terenul greu, cred ca Lacatus va opta petru forta in detrimentul tehnicii - deci Iacob. Totodata, nu cred ca Badoi va juca - atat timp cat nu l-am vazut in nici un meci pana acum, ma indoiesc ca va "debuta" intr-un meci cu Dinamo, atat timp cat relatiile de joc nu sunt chiar formate. Din aceleasi motive, nu cred ca va reveni Golanski.

Inca 5 zile...

androsteaua19.11.2007 13:09

o sa batem.

yo_marius19.11.2007 16:22
Vom juca Lovin-Ov. Petre la mijloc, nu pentru ca ne place sa jucam cu 2 inchizatori, ci pentru ca nu avem alta solutie. Bicfalvi e prea tanar, Croitoru nu a confirmat, alte posibilitati nu avem. Acelasi Dica ratacit in fata lor, si chiar nu mai conteaza daca in fata e Iacob, Zaharia sau Badea.

A Din aceleasi motive, nu cred ca va reveni Golanski.

numele Cristocea iti spune ceva???

nici eu nu cred ca va reveni Golo

spiridusu19.11.2007 16:49

vineri se incalzeste sambata o sa fie destul de frumos afara maxima de 16 grade ... nu o sa fie chiar frig ....

eu unu as incerca mijlocul formati din Lovin-Dica si in fata lor Badea+zaharia :D ...

4-4-2

------------------zapata---------------------------

----emeghara--------Goian------------rada------------nesu---

---------Nicolita-----------Lovin---------Dica-------------Cristocea-----

------------------------Badea---------zaharia---------------------

Stanici19.11.2007 16:58

Eu unu' as incerca sa merg la stadion, sa fac ceva astfel incat sa ii umilim pe jegosii aia- cel putin la nivel de peluza. In rest... plm.

anjin20.11.2007 14:38
:steagcruce: Pe mine nu ma intereseaza daca o sa fie un meci frumos,eu vreau doar sa-i ardem in chec pe dinamuisti,poate sa fie si 5-4 sau 21-20. La cum stau lucrurile in momentul de fata importanta este doar victoria. Forza Steaua Semper Fidelis! p.s. Va fa n'culo Zenga cane bastardo!
dr.adrian920.11.2007 15:18

echipa cea mai buna in momentul de fata

zapata

golanski rada Goian emghara

o.Petre

badoi Nicolita

Dica

Badea Iacob

1uLy4Nn20.11.2007 15:30

"Chiar dacã Dinamo nu a învins mereu Steaua, suporterii dinamoviști au cîstigat detașat duelul tribunelor. Acasã sau în deplasare, galeria dinamovistã a impresionat prin coregrafii gîndite și puse la punct cu atenție"

Doamneee ce viseaza bietele animalute...:)))..au castigat detasat =))))..astia pe ce lume traiesc?..le vom demonstra si sambata ca le suntem superiori

c.ronaldo1720.11.2007 15:41

=============Zapata================

Golanski=====Goian===Rada(Baciu)===Emeghara

Badoi=====Bicfalvi====Dica========Cristocea

==========Badea==Neaga===============

Asta as vrea sa vad sambata, dar pariez si viata ca nu`l vad pe Bicfalvi in teren din primul 11. Oricat de "fiara" ar fi Laca, nu are curajul sa riste cu Eric inca de la inceput.

**alex**20.11.2007 15:53

Fotbalistul Stelei, Bãnel Nicolițã, a efectuat, astãzi, un RMN, în urma cãruia s-a constatat prezența unei cicatrice la coapsa dreaptã, același loc care i-a creat probleme jucãtorului în aceastã varã.

Jucãtorului roș-albaștrilor i s-au recomandat trei zile de pauzã și este în pericol sã rateze derby-ul cu Dinamo.

stelisti.ro

Luka8720.11.2007 17:32

care imi spune si mie cand se pun in vanzare meciurile de la Steaua-Dinamo.Sau dak s-au pus.ms.FORZAA STEAUAAA!

weeezer20.11.2007 17:48

S-au pus, dar cica nu prea se-nghesuie lumea.

st_194720.11.2007 19:36

am vazut ca se plange lumea ca nu o sa fie lume. stati putin.daca javrele au 1220 de bilete ,noi avem cu aproximatie 5000 de abonatzi iar ,ieri si astazi sau vandut in total 2000 de bilete cred ca in timpul ramas se vor vinde aproape toate biletele ramase

androsteaua20.11.2007 19:47
am vazut ca se plange lumea ca nu o sa fie lume. stati putin.daca javrele au 1220 de bilete ,noi avem cu aproximatie 5000 de abonatzi iar ,ieri si astazi sau vandut in total 2000 de bilete cred ca in timpul ramas se vor vinde aproape toate biletele ramase

cu siguranta se vor vinde biletele

weeezer20.11.2007 21:18

Chiar daca ne-a lasat un gust amar, a fost unul dintre cele mai frumoase derby-uri. Si totusi, nu credeam ca un asemenea joc, o asemenea infrangere, imi poate trezi asa un sentiment de melancolie... Ce jucator am avut... cred ca voi ajunge la 40 de ani si-l voi regreta pe Elton.

Iar in final statistica spune totul. La suturi/suturi pe poarta, Steaua 17/12, Dinamo 11/8. Ei au avut portar, noi...

CrAzY20.11.2007 22:19

Chiar daca ne-a lasat un gust amar, a fost unul dintre cele mai frumoase derby-uri. Si totusi, nu credeam ca un asemenea joc, o asemenea infrangere, imi poate trezi asa un sentiment de melancolie... Ce jucator am avut... cred ca voi ajunge la 40 de ani si-l voi regreta pe Elton.

Iar in final statistica spune totul. La suturi/suturi pe poarta, Steaua 17/12, Dinamo 11/8. Ei au avut portar, noi...

chiar trebuia sa aduci aminte de acel derby ?? :(

predatorpulse721.11.2007 04:05

@weezer,acel meci a fost pierdut pe ghinion si pe mana mijlocului nostru,care ne da dureri de cp de multi ani incoace. Andrey a fost vinovat doar la golul 3 iar Danciulescu si Munteanu au dat niste goluri cum nu mai dau 100 de ani d-acum incoace. La golul lui Munteanu a fost vinovat Lovin ca n-a strans si la golul lui Danciulescu partea stanga si Petre Marin care il admira pe dinamovist cat acesta dadea golul pe spate. Iar in momentul in care Elton a sunat revenirea,a venit finul si i-a dat o pasa perfecta lui Niculescu,cu ce era vinovat Andrey la faza aia.

Infrangerea nostra in Ghencea dupa 18 ani s-a datorat in mare parte ghinionului si formei proaste a catorva jucatori,dar mai ales ca Steaua a inceput sa joace cand era 0-3,pana atunci nu i-am luat pe sus,desi jucam in Ghencea.

Desi sunt un optimist,sper sa scapam un egal din meciul de sambata,pentru ca desi bravam atat pe forumuri,avem o mare problema: noi suntem intr-o criza de forma si nu avem jucatori tehnici(in afara de Dica-iesit din forma,Cristocea-dupa accidentare,emeghara-in aparare) pe cand ei nu joaca nimic dar au jucatori tehnici(Cristea,Munteanu,Bostina,chiar si Danciulescu si Niculescu).

Daca vrem sa fim obiectivi,singurele noastre avantaje sunt apararea(care are probleme mari in acest sezon din cauza mijlocului lipsit de valoare care-i lasa descoperiti) si terenul propriu.

Sper sa avem si noi noroc in sfarsit in acest sezon si am ceva sperante pentru ca am auzit ca Nicolita e accidentat si poate incercam si noi cu altcineva pe dreapta.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

DelPiero1021.11.2007 11:24

Steaua-Dinamo...oricat ne-am uri,stim ca una fara cealalta nu se poate...asa cum in Italia,derbi d'Italia nu va fi niciodata Juve--Milan,in ciuda performantelor extraordinare ale roosonerilor din ultima perioada,ci Juve-Inter...asa cum in Spania,''El Clasico'' va fi mereu BARCA-Real,in Olanda,Ajax-Feyenoord.in Scotia,Celtic-Rangers...asta este in Romania Steaua-Dinamo!Singurul,eternul,cum vreti sa-i ziceti!Cea mai frumoasa,respectiv cea mai urata amintire din ''cariera'' mea de microbist sunt legate de acest meci...primavara lui 1998,aveam 10 ani!Un regal,o umilinta totala,un Danciu-gol nemaipomenit!In inima mea,Danciulesc va rmanae mereu drept ''Hingherul''...ce atmosfera,o atmosfera ce avea sa predestineze al saselea titlu consecutiv al Stelei!Ce vremuri!!!Dar totusi,viata are doua culori....negrul este una dintre ele...primavara lui 2000,schimbare de prefix,schimbare de destin...Dinamo era campioana....dupa 8 ANI...un singur record,un record istoric statea ca un junghi in inima dinamovistilor...un record facut praf de Tibi Lung,facandu-ma praf si pe mine...a fost poate cea mai trista zi din viata mea...doar acum,cand imi amintesc,o lacrima se joaca pe obrazul meu...

Pentru mine,in orice divizie,sub orice auspicii.nu exista decat Steaua-Dinamo...restul...decat meciuri importante...

weeezer21.11.2007 12:19

predatorpulse7, consider ca ai dreptate, insa numai intr-o anumita masura. De acord, in prima jumatate de ora nu am existat la centrul terenului, dar in momentul in care sutezi de 12 ori si dai 2 goluri, iar aia suteaza de 8 ori si dau 4, problema poate fi si la capetele echipei (atacanti ineficienti si/sau portar neinspirat).

Oricum eu am adus aminte de meciul ala pentru ca a fost totusi un joc splendid, in care pot sa spun ca am jucat spectaculos. Asa mi-as dori sa vad si sambata Steaua, si, Doamne ajuta, sa castigam.

«123457»