Azi e ziua cea MARE !
Azi e ziua cea MARE !
Ah.. cel mai important meci al sezonului.
AMR 12 ore!
la cat se inchid casele de bilete?se merita sa vin din provincie?ajung pe la 5 jum in Ghencea.ziceti-mi si mie daca mai apuc vreun bilet.pls
pai s-au deschis de la 9 dimineatza(normal) si pana aseara se vandusera cam 10.000 bilete...
la cat se inchid casele de bilete?se merita sa vin din provincie?ajung pe la 5 jum in Ghencea.ziceti-mi si mie daca mai apuc vreun bilet.pls
te pot ajuta eu sa iti iau un bilet si sa til dau cand ajung la stadion ca lucrez in Ghencea
te pot ajuta eu sa iti iau un bilet si sa til dau cand ajung la stadion ca lucrez in Ghencea
pai ar fi perfect asa.fac cinste.cum pot sa te contactez?presupun ca adrese de mail sau nr de telefon nu putem lasa aici....
07420***** marianpai ar fi perfect asa.fac cinste.cum pot sa te contactez?presupun ca adrese de mail sau nr de telefon nu putem lasa aici....
14:45
Din cauza unei pene de curent în Ghencea, nu se mai vând bilete
Momentan, la casele de bilete de la stadionul Steaua nu se mai distribuie bilete pentru derby.
Zapata - Emeghara, Goian, Rada, Neșu - Nicolițã, Ov. Petre, Lovin, Cristocea - Dicã, Vali Badea primul 11 ...iar 2 inchizatori X(
5:26
Derby / 4.000 de bilete rãmase la stadionul Steaua pentru partida cu Dinamo
Casele de bilete ale stadionului din Bulevardul Ghencea vor fi deschise pânã la startul meciului.
Luatzi bataie!Dinamo e cea mai puternik!sa vazut la acel 4-2
Forza Dinamo!Forza Dinamo!
Ale Dinamo ale/Cantam pentru tine/Lupta si nu ceda/Cu noi vei castiga/
Da da, luati voi bataie ! sa va roada buba neagra pe toti
:steag_steaua_ro:
sa inceapa castrarea potailor
sa inceapa exterminarea
Auzi la Sport Total FM ca vor iar dinamoMUISTI sa dea foc la peluza
=))) ce glume bune au ![]()
mars javra...acel 2-4 a fost accident care nu se va mai repeta cat o sa existati voi..vedeti diseara umilinta
7-1
dica10
dica10
poate da un gool Dica
poate ![]()
de la cine ia Steaua bataie ???
de la tapenia aia de Dinamo
uaaaaaa Dinamo
![]()
:steag_steaua_ro: fularsteau2 ![]()
FORZA Steaua!Forza Steaua ![]()
Auzi la Sport Total FM ca vor iar dinamoMUISTI sa dea foc la peluza=))) ce glume bune au
![]()
Dada, poate ma duc eu si pun bomba atomica in Groapa. Nice joke ! ![]()
ceea ce s-a intamplat anul trecut sper ca a fost doar un accident. Vreau ca in seara asta ca "echipa Dinamo" fie umilita....cel putin 3 diferenta......
Iubim Steaua.. si'o vom urma....oriunde'n lume va juca....
Meci greu mobilizare, concentrare maximã în acest an ne au cam dezamãgit dar își pot spãla cam toate pãcatele la meciul cu maidanezii ãștia forza Steaua forza Steaua hei,hei luptãm și cãștigãm
in acest meci jucatorii vor fi obligati sa alerge pentru culori,pentru ca este un derby si in plus dak nu alergi mori de frig,afara acum fiind in jur de -3 grade.trebuie sa le dam o lectie acestor caini spurcati care se cred mari vedete.sa nu uitam ca au un stadion comparabil cu o echipa de Liga a 2a si ca nu au reusit sa invinga o echipa din suedia fara nume.Dinamo este in clasamentul fifa pe un loc cu mult mai jos dekat Steaua.jos cu cainii care cade ca cacatii cand rasare Steaua! steag3
spre24
sprecl2
Asta este un derbii? Astia sunt suporteri?
Eu cred ca generatia asta noua nu mai stiu exact ce doresc pe teren. Un spectacol fotbalistic sau sa se dea ei in spectacol.
M-am bucurat ca pot vedea meciul. M-am bucurat degeaba prostia invinge!
Ce este imbucurator este faptul ca Steaua iarasi joaca ofensiv, aproape de cum o stiam noi. Sper ca Lacatus sa fie pastrat si dupa pauza de iarna. Poate asa repara stricaciunile italienilor catre au antrenat la echipa in ultimul timp, si aici il includ si pe Olaroiu.
:steag_steaua_ro: victoriee STEAUAUAUA
noi mereu te vom iubi, pentru tine vom muri aleeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee
:steagcruce:
fular-campionii ![]()