Asta e Steluta noastra!
Asta e Steluta noastra!
multumesc Neaga!
frumos cadou mi-ai facut azi!
Cãinii au murit de foame :biggrin:
Campioni am fost campioni vom fii pînã vom muri Steaua
Felicitãri bãieților , antrenorului !!!!!!
Cel mai bun meci a lui Ricã Neaga de la întoarcerea lui la Steaua !!!!!!!!
Bravo,bravo .....................................
in sfarsit dupa foarte mult timp sunt mandru ca sunt stelist. in seara aceasta miza a fost mult mai mare decat oricand pentru ca stelismul era deja in pericol. a fost un meci slab cae mi-a indeplinit dorinta de la inceputul meciului si anume sa castigam indiferent cum am face-o. de apreciat cum a pregatit Lacatus meciul pentru ca Dinamo nu a avut nici macar jumatate de ocazie, dar din pacate in continuare suferim la finalizare.
sunt foarte fericit de victorie si sper sa ne apropiem macar la 6-7 puncte de CFR pana la sfarsitul turului.
in alta ordine de idei azi trebuia sa fim la 11 pct de lider ci nu la 12 dar escrocul de balaj a comis-o iar.
Dinamo s-a aparat 3 sferturi din meci. Chiar daca in repriza a doua nu a abundat in ocazii de poarta, victoria este pe deplin meritata. Dinamo nu a dat nici un moment impresia ca poate spera la mai mult din acest meci. Felicitari jucatorilor, antrenorilor, intregii echipe tehnice, si atat.
P.S. Ii futuram ![]()
P.P.S. Borcea a plans. E meritata aceasta victorie pentru Steaua? Turcu: "da, din punctul meu de vedere sigur ca da."
P.P.P.S. SE POATE, oameni buni!!
nu va bucurati prea mult..
eu vreau sa vad continuitate in victorii!
vreau sa batem slavia...
sa batem Bistrita in restanta!
sa batem la buzau...
in meciul de azi Dinamo nu a avut nici o ocazie...
dar Steaua cate ocazii a avut?
2 ocazii si un gol...cam putin!
dar punctele sunt importante!
corect acasa stiam ca jucam bine dar trebuie sa facem ceva sa ne imbunatatim si jocul din deplasare pentru ca altfel acest meci nu ne va ajuta cu nimic. am jucat prost dar eficient nu ca anul trecut in acel 2-4 cand am jucat bine dar a iesit ce a iesit.
daca castigam tot pana la finalul anului pe plan intern avem sanse mari sa revenim in lupta pentru titlu. in europa eu unul nu mai cred ca putem iesi din grupe da ar fi bine macar sa batem slavia ca sa iesim cu fruntea sus
Nu am cum sa nu ma bucur dupa meciul de azi, sunt euforic chiar, indiferent in ce conditii i-am fi batut, tot ma bucuram la fel. Despre meciurile viitoare se va discuta.
Ma bucur pentru Neaga ![]()
Nu vreau sa mai critic jocul sau unii jucatori dupa acest meci. Victoria m-a facut sa privesc echipa cu alti ochi...
weezer ai dreptate si eu sunt in culmea fericirii si in sfarsit pot sa zic ca l-am vazut pe adevaratul rica Neaga . bravo Neaga si tine-o tot asa
Steaua-Dinamo 1-0 (cu conditia sa nu joace Surdu,Neaga,Croitoru...).....Steaua te iubesc!!!![]()
Cu scorul ai nimerit-o,dar uite ca Rica a marcat...FORZA Steaua!!!
nu va bucurati prea mult..eu vreau sa vad continuitate in victorii!
vreau sa batem slavia...
sa batem Bistrita in restanta!
sa batem la buzau...
in meciul de azi Dinamo nu a avut nici o ocazie...
dar Steaua cate ocazii a avut?
2 ocazii si un gol...cam putin!
dar punctele sunt importante!
esti culmea, prietene. daca si dupa un meci cu jegurile stam sa cautam pete in soare, inseamna ca avem ceva probleme. btw, am avut mai mult de doua ocazii, cum sustii tu si mai mult decat ocaziile, a fost atitudinea jucatorilor...a celor 10 , babuinul Nicolita nu intra la categoria asta.
aleee aleeee....1-0 i am batut pe dinamuisti!!! FORZAAAAAA STEAUAAAAAAAA!!!!!! steag3
Nu vreau sa mai critic jocul sau unii jucatori dupa acest meci. Victoria m-a facut sa privesc echipa cu alti ochi...
indraznesc sa te contrazic...intr-adevar s-a vazut mai multa pofta de joc la unii jucatori dar trebuie sa recunoastem ca daca javrele jucau fotbal era greu sa castigam...trebuie sa tinem cont ca Dinamo nu a avut mijloc si atac asta seara
Mijloc si atac...
Cristea - jucator pe val
Bostina - in revenire de forma dupa ce a plecat de la Steaua
Margaritescu - in lotul echipei nationale
Ropotan - al doilea capitan al echipei nationale de tineret
Niculescu - capitanul echipei, golgeterul campionatului trecut
Danciulescu - stim cu totii... unul din cei mai prolifici marcatori din prima divizie
Daca nu au avut mijloc si atac, asta se datoreaza in mare parte noua.
esti culmea, prietene. daca si dupa un meci cu jegurile stam sa cautam pete in soare, inseamna ca avem ceva probleme. btw, am avut mai mult de doua ocazii, cum sustii tu si mai mult decat ocaziile, a fost atitudinea jucatorilor...a celor 10 , babuinul Nicolita nu intra la categoria asta.
sunt culmea poate, dar sunt si batran..si am vazut multe.
si azi am vazut un meci in care Steaua a jucat un pic mai bine decat dinamu...dar a jucat destul de slab.
si doar 2 ocazii (clare) am avut: bara lui Dica si centrarea lui Dica pentru. Ov.Petre...
bine, hai 3 ocazii , cu sutul lui Neaga pe langa poarta...
ca daca sutul lui Badea pe mijlocul portii il consideri ocazie...
dar sunt multumit de rezultat!
si vreau victorie si cu slavia!
Fratilor a-ti vazut driblingul lui Neaga??? L-a zapacit complet pe Blay,iar in conditiile in care nimeni de la Steaua nu prea dribleaza,aceasta este faza meciului!!! Unde ai fost Rica pana acum? Si chiar cu javrele ti-ai gasit? BRAVO!!!
SUPER DRIBLING. min 81...la zapacit rau pe blay. Foarte tare.
SUPER DRIBLING. min 81...la zapacit rau pe blay. Foarte tare.
...saracul Blay nu mai stia pe unde era mingea , se uita dupa avioane credea ca mingea ii prin aer
_Answer_ numai ce a ajuns inapoi la Constanta de la Stadion !
Felicitari baietilor, Felicitari galeriei, si FELICITARI LA-CA-TUS!
Mooorttt de feeeeriiiciiireee.
Mooorrrttt de beeeaaattt.
Nici sa dorm n`am mai putut. Cred ca vreo 2 ore le`am petrecut cu ochii inchisi. Parca ma simt altfel acum. ![]()
Mama, te iubesc.. dar nu ca pe Steaua!
sunt culmea poate, dar sunt si batran..si am vazut multe.si azi am vazut un meci in care Steaua a jucat un pic mai bine decat dinamu...dar a jucat destul de slab.
si doar 2 ocazii (clare) am avut: bara lui Dica si centrarea lui Dica pentru. Ov.Petre...
bine, hai 3 ocazii , cu sutul lui Neaga pe langa poarta...
ca daca sutul lui Badea pe mijlocul portii il consideri ocazie...
dar sunt multumit de rezultat!
si vreau victorie si cu slavia!
Subscriu in totalitate,dupa victoria asta nu ma lamentez,a fost un joc destul de slabut,cainii nu au aratat nimik,au fost jalnici,ma bucur pentru Neaga,a reusit cateva faze frumoase,si ca toti stelistii ma bucur pentru aceasta victorie!!
si eu sunt de acord ca nu a fost un meci foarte reusit dar asta conteaza mai putin acum, cel mai important lucru al acestui meci este ca ne-am recastigat un mare jucator Neaga.
oricum cred ca la acest meci nu puteam sa cerem prea multe lucruri pentru ca Steaua este inca o echipa cu moralul la pamant , dar sper sa castigam toate meciurile pana la final chiar daca le castigam de maniera asta.