La ce joc practica ambele echipe, meciul va semana cu unul de Liga II. ![]()
Pronostic: Steaua 0 - 1 Dinamo (Cristea 90') :laugh:
La ce joc practica ambele echipe, meciul va semana cu unul de Liga II. ![]()
Pronostic: Steaua 0 - 1 Dinamo (Cristea 90') :laugh:
macar de ar juca Vasilica titular.....mi s-a parut singurul de la mijloc care incearca (si are si ceva resurse) sa duca mingea spre poarta adversa.daca prinde si Dica o zi mare este posibil un 1-0,daca nu e clar:eternul 0-0 de pe teren propiu....unde esti tu Ochirosii??(intrebare retorica...)
LE: "dar explica mi cand vreodata a demonstrat Banel ca are valoare ? "
@recoba: poate in meciul cu Betis?si cred ca am mai putea gasi cateva jocuri....
Mda,derby-ul campionatului...poate asta ii va mobiliza pe jucatori pentru a recastiga putin din simpatia fanilor.Presimt un meci sec,daca vor castiga catelusii va fi jihad.O sa fie un fel de examen pentru Laca,sper sa fie destul de inspirat sa introduca un 11 castigator,insa ne bazam pe niste jucatori fara pofta de fotbal si ghiftuiti de bani.
@recoba
UIta-te aici http://www.fcsteaua.ro/echipa/Nicolita--1106790618.html la grafice,insa nu stiu cat de edificatoare sunt pentru tine.
Batem cu 3 -1, e clar. Golul lor il da Bostina.
e alta treaba ...pe vremea lui Ogararu si pe surdu daca il puneai langa el ar fi aratat ca noul kaka...sincer graficele alea...sunt exact in stilul GSP asa...nu conteaza ca e babalau...atata timp cat alearga si face presing..e cel mai bun....ganditi va asa....ce note are acolo Banel...pentru niste meciuri in care decat a fugit de a rupt pamantul...note mari pe care le a luat Dica sa zicem cand a dat dat dubla cu Dinamo Kiev....adica puneti si voi in balanta si va da ti seama cat de idioata e toata treaba....cat despre parerea mea despre Banel..am zis o ...sper la o accidentare grava...si tot sper...
e alta treaba ...pe vremea lui Ogararu si pe surdu daca il puneai langa el ar fi aratat ca noul kaka...
pe romica daca il pui langa Kaka si nu ar fi in stare sa joace ca Banel....
si eu sper la accidentarea/transferul/rapirea de catre bin laden sau extraterestii a lui Romeo Surdu!!!!!
La ce joc practica ambele echipe, meciul va semana cu unul de Liga II.Pronostic: Steaua 0 - 1 Dinamo (Cristea 90') :laugh:
:tongue: :biggrin: :tongue: Va fi 2-0 pentru noi si 1-0 e bun
nu vom pirde acest meci...cel mai probabil se va termina egal...,nici noi nici catzelusii nu avem Forza de a castiga...
Oricum sezonul e compromis. Nu ne mai ramane decat de castigat derby-urile ca sa ne bucuram si noi un pic. Imi doresc o victorie, desi sunt sigur ca vom pierde...
Din nefericire,nu am reusit sa castigam niciun derby !!!
U Cluj-Steaua=2-1
Steaua-Pandurii=0-0
UTA-Steaua=1-1
Sper ca macar derbiul cu Gloria Buzau sa-l castigam!
Dupa cum arata statistica se pare ca un meci castigam unul nu in campionat. Ar veni randul victoriei.. ![]()
noi nu suntem in stare sa castigam cu Pandurii:)) dar cu dinamu :-j oof sa se intampla o minune:X:X:X:X Forza Steaua ![]()
imi pare bine ca vad atatia optimisti.. dar sincer hai sa fim seriosi..
la cum joaca Steaua cu atata dezinteres si fara nici un chef.. ar fi o minune doar sa nu ne bata la diferenta de 2 goluri.
daca am arata macar entuziasmul pe care l`a aratat Dica in meciul cu Otelul la debutul lui Laca macar am putea sa facem egal ..cred ca victoria nu intra in discutie
Victorie Steaua, altceva nu concep !!!
:steag_steaua_ro: ![]()
trebuie sa bata.. dar daca suporterii ii fac mercenari e foarte frumos in stilu asta o sa ma joace football cand o sa-mi vad porscheu carrera in fatza blocului.. e destul de greu pentru ei meciuri din 3 in 3 zile ..
1-0 va fi pentru noi:steag_steaua_ro:trebuie sa bata.. dar daca suporterii ii fac mercenari e foarte frumos in stilu asta o sa ma joace football cand o sa-mi vad porscheu carrera in fatza blocului.. e destul de greu pentru ei meciuri din 3 in 3 zile ..
"Paaarbriiize, baietii, parbrize - trei la zece miii". Punct.
Ca sa fim seriosi atat Steaua cat si Dinamo nu joaca nimic !
As vrea sa fiu optimist in ceea ce priveste rezultatul final din confruntarea celor doau,dar nu pot!!!S-ar putea sa castige Dinamo!!!NU-MI PLACE CUM JOACA ACUM Steaua SI MOR DE OFTIC CAND MA UIT LA MECIURI SI VAD CA NU JOACA NIMIC :steag_steaua_ro:
E clar meciul asta :laugh:
Ramane sa vedem dak castram cainii
daca batem, nu mai vreau cadou de craciun....
zapata
Golanski-----Goian----------Rada------------Emeghara
Nicolita------O.Petre---------Lovin-----------Cristocea
Dica-------------
Badea
zapata
Nicolita------O.Petre---------Lovin-----------Cristocea
Dica-------------
Badea
zapata
Badoi------Radoi---------Plesan-----------Nicolita
Dica------------Badea
La cat de jalnic joaca amadoua,am impresia ca ma voi plictisi privind meciul,si ca rezultat final va fii un egal asa plictisitor!!