Problemele de lot ale echipei sunt mult mai vechi si vina ii apartine aproape in exclusivitate lui Becali, dar si colaboratorilor sai.
1.Zenga a reusit sa scoata din amorteala un lot de jucatori mediocri, lot cu care a reusit o performanta incredibila daca tinem cont de valoarea acelor jucatori, a scos pe Valencia in primavara europeana.
2.Protasov a preluat acelasi lot dar nu a reusit decat sa deseneze cateva linii pe gazon, esuand pe toate planurile.
3.Olaroiu a scos tot ce s-a putut, a castigat campionatul, a ajuns in semifinalele UEFA, a calificat echipa in LC.
Marea eroare becalista a fost ca a lasat acest lot mediocru sa devina submediocru, improspatarile fiind nule. Lotul trebuia restructurat inca din perioada Zenga. Incredibil de cretina a fost reactia lui dupa ce am castigat titlul cu Olaroiu, a spus ceva in genul "Steaua nu are nevoie de transferuri, unu sau doi jucatori"... ceea ce a si facut, singurul transfer notabil fiind Thereau, prea lent pentru a fi varful care ne trebuia.
4. Pleaca de la Steaua MM, cel care spune la un moment dat ca "singurul care ii tinea piept la Steaua eram eu, o sa vedeti de-acum incolo ce o sa faca Gigi". Nici prin cap nu-mi trecea atunci cata dreptate avea... si-l mai si injuram pe deasupra, cat m-am inselat!!! Cat s-au inselat toti cretinii care-l faceau sluga...
5.Odata cu aducerea lui Hagi Becali a incercat sa faca ceea ce nu facuse timp de 3 ani, a incercat aducerea de jucatori noi. S-au facut mai multe transferuri, valori? nici macar o certitudine. Gafa numita Hagi s-a incheiat printr-un scandal monstru iscat de Becali.
6.Pedrazzini este pus sa umple un gol pana in iarna, suporterii incep sa tipe si atunci Becali le aduce ce le place lor cel mai mult si mai mult, li-l aduce pe La-ca-tus!
Lacatus este mai slab decat Pedrazzini si mult mai slab decat Hagi, Lacatus este cel mai de rahat antrenor care a fost la Steaua in intreaga noastra istorie. Lacatus va termina sub locul 9 in campionat. Si Becali nu-l va schimba pentru ca suporterii din tribuna sunt mai idioti decat el insusi si vor striga in continuare La-ca-tus! Echipa va pierde, jucatorii vor fi din ce in ce mai penibili dar ei vor striga La-ca-tus! Asa cum au strigat in etapa a treia cu Zenga asa cum au strigat pe timpul lui Olaroiu asa cum vor striga mereu: La-ca-tus! Un simbol de *****, fie vorba intre noi...
Hai sa strig si eu:
La-ca-tus, du-te-n Italia, ma! La-ca-tus!