FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sevilla 0 - 2

«1345678»
steaua-no108.11.2007 06:59

FÓTBAL s.n. Joc sportiv cu mingea între douã echipe de câte 11 jucãtori, fiecare dintre jucãtori cãutând sã introducã mingea în poarta celeilalte echipe, lovind-o cu piciorul sau cu oricare altã parte a corpului, în afarã de mâini.

Ii rog pe cei care au adresele de mail ale jucatorilor de la Steaua sa le trimita aceasta definitie, sunt sigur ca multi dintre ei nu stiu ce inseamna FOTBALUL.

undeshila08.11.2007 07:12

ce mai e de zis ...

este evident ca nu avem valoare sa ne batem de la egal cu cei din Liga ...

este evident ca nu avem jucatori care sa DRIBLEZE ...

este evident ca nu avem varf in forma ...

este evident ca pana si valorile Goian sau Dica sunt in cadere libera ...

este evident ca in afara de portar restu n-au nici o treaba in momentu asta ...

este evident ca arbitru a tras putin cu ei (nu ca de asta am luat bataie , dar nu se stie niciodata) ...

este evident ca numai o minune ne poate califica in UEFA dupa ce Slavia a facut egal aseara cu Arsenal ...

este evident ca publicul nu-l mai suporta pe Gigi ... de aici si stadionul dezolant de gol ...

este evident ca trebuie sa ne concentram pe campionat ....

este evident ca trebuie sa facem niste transferuri BUNE ....

mai e ceva de zis ... ?

ah , da !

ForZa fularsteau2

Joint08.11.2007 07:19
Fara Zapata echipa era de rasu` lumii :( eu cred ca e singuru care mai joaca ...

Cred ca la ora asta Steaua este prea mica pentru valoarea lui Zapata.

Leon_ktp08.11.2007 07:27

nu te supara,dar cred ca ai vazut alt meci-legat de nesu.eu am fost pe stadion si mi s-a parut unul dintre cei mai buni,daca exista asa ceva la Steaua acum;este doar opinia mea personala,s-a zbatut mult si poate fi o solutie

vilsanandrei08.11.2007 07:29

pentru prima data cand fac un comentariu pe forum.

unde e Steaua care pasa din prima cu precizie? unde e Steaua care suta de la 20-30 de metri si inscria goluri de senzatie? unde e echipa Steaua care lupta ca o famile pentru gloria clubului si satisfactia fanilor?

surdu desi huiduit a fost singurul care a cautat poarta, bravo lui.

Dica e in criza de forma nu are ce cauta pe teren.

desi sunt galateam Iacob sa stea pe banca , ori nu mai poate ori nu mai vrea

Banel e la baie . chiar nu inteleg de ce toti cu Banel in sus si in jos, daca avem nevoi de on rapid sa luam unul de la atletism, cred cu sinceritate ca ala ar da si o pasa buna poate ar si marca :)

nu vreau sa ma bag in formarea primului 11 din respect pentru Marius Lacatus care e adevaratul simbol al Stelei.

eu cam asa vad echipa:

primul 11

zapata

emegara,Goian,rada,nesu

badoi,Ovidiu Petre,Lovin,Croitoru

zaharia,Badea

JDERUL08.11.2007 07:30

O echipa ai carei jucatori se incalzesc de parc-ar fii nu stiu ce manechine pe un podium de concurs topaind pe poante si aranjandu-si cochet frizura dupa o piruieta reusita poate emite pretentii ;a castigarea unui meci? Poate Sevilla nu era echipa de batut. Poate nici pentru un rezultat de egalitate nu aveam sanse. Dar atitudinea jucatorilor? Nu infrangerea deranjeaza ci modul de exprimare al jucatorilor nostri. Superficialitatea de care dau dovada in joc si,as putea spune,chiar sfidarea fanilor,galeriei si a spectatorilor care pe orice vreme si in orice conditii vin la stadion din dragoste pentru culori.

Ametite de marete visuri,ca ar pleca la iarna pe la diverse cluburi mari din Europa sa joace pe bani grei,vedetele noastre au uitat sa joace fotbal! Care au fost totusi cei mai buni jucatori aseara? ZAPATA si GALERIA. Da, ei au fost singurii profesionisti STELISTI din meciul de aseara! ZAPATA a facut imposibilul aseara iar GALERIA a cantat si a incurajat ,,jucatorii" pana in ultima clipa. Au fost si fluieraturi poate spune cineva. Dar cum sa nu nfluieri si sa nu injuri cand din trei pase una este afara,una la adversar iar a treia la propriul portar? Cum sa nu injuri cand vezi un pseudo-fotbalist cu aere de vedeta ca nu stie sa faca un stop? Cum sa nu injuri cand vezi loazele din echipa favorita ca dorm in ghete si adversarii trec pe langa ei ca expresul prin gara Dalga?

Nu stiu cat de coerent am fost,dar sunt foarte obosit(am ajuns acasa pe la 3 dim) sunt racit,ragusit si trist pentru ca dragostea mea de-o viata este in agonie.

FORTA SUPORTERII STELISTI !

FORTA Lacatus !

marius-m08.11.2007 07:33

De ce dati toti vina pe jucatori?

va aduc aminte ca in mare masura aceeasi jucatori anul trecut in primavara au jucat semifinala de UEFA, in toamna in CL au jucat, au facut 5 puncte...imi e greu sa cred ca asa dintr-o data au uitat fotbal

eu zic ca avem o grava problema cu antrenorul, din pacate jucatorii mari (talentul lor i-a facut mari nu capul) nu sunt antrenori... asta e valabil nu doar la romani

cine a stat aseara .... sa urmareasca ce am jucat noi... de fapt ce nu am jucat, cum eram rupti in 2 si cum ne impiedicam in incercarea de a recupera o munge, cum efectiv nu stiam ce avem de facut, cum nu stiam cine pe cine marcheaza la fazele fixe, etc etc intelege ca marea problema a noastra a fost antrenorul nu jucatorii.... in marea lor majoritate....ca nu putem spune de Croitoru de ex. ca e jucator de Steaua

eu sunt convins ca daca il pui pe Lacatus sau Hagi antrenori la Barca, Chealsea... sau unde vreti cu dita'i vedetele in 2 saptamani aia tot asa prost o sa joace.... habarn'au de aceasta meserie... asta e , din pacate nu ii duce capul mai mult

Cred ca asta e punctul slab al Stelei.... poate sa bage cine ...si cati bani vrea in echipa ... daca antrenor nu e.... nimic nu e ...o sa vedetzi

Sper ca nea Emi sa semneze si sa vina sa ne organizeze altfel.... cu parere de rau zic ...vom fi in mare belea

Andrei_thereau08.11.2007 07:37
In afara de faptul ca am ghicit rezultatul ( mai bine il pariam ) , nu mai am nimic de zis ...

Aaa, ba da : il vreau pe Elton inapoi la Steaua !!!

Io il vreau si pe Thereau

colaps08.11.2007 07:41

avem doi jucatori in echipa: zapata si ov Petre... isi fac treaba cum trebuie.. ov Petre nu-i asa de spectaculos, jobul de inchizator nu-ti aduce luminile rampei, dar macar stie destul de bine ce are de facut...

altfel si Goe tre sa-si ia zborul pentru ca a devenit total lipsit de motivatie... nu-l auzi decat ca vrea sa plece sa joace pe bani multi, nu-i mai e gandul la Steaua, s-a vazut si aseara si la Timisoara... el si cu Dica trebuiau sa fie vanduti de mult...

cat despre Thereau... mi se pare ca s-a blazat, a fost bun pentru momentul ala de anul trecut dar deja acum avem nevoie de altceva... trebuie tinut pasul cu ce se intampla in jur, vezi chefereul din Cluj... nu numai atat... sa tii pasul cu ei e insuficient, trebuie sa fim mereu cu cel putin un pas inainte pentru a avea suprematie... din pacate la momentul asta ei sunt cu cel putin cateva lungimi bne in fata noastra..

nea Imi? respect pentru ce a facut, dar pe banca trebuie antrenor de valoare, modern, nu simbol de pus in rama...

e o blazare si o resemnare la echipa asta ceva de speriat... atitudine de fiara nu e suficient, cu motivatie asi elan poti sa vezi ca echipa alearga pe teren de rupe pamantul, dar tot haotic si dezorganizat o sa o faca...

daca tot e sa vorbim de come-backuri, singurul care ar putea sa revitalizeze echipa e Olaroiu..

vilsanandrei08.11.2007 07:53
nu avem nevoie de jucatori noi.avem nevoie de jucatori care sa vor sa joace nu de jucatori cu besini de vedete.daca eram in locul lui Marius le rupeam fetele la pauza in vestiare si mancau tereneul. avem nevoie de determinare. sa nu mai joace la misto ca de ne plangem aia sunt valorosi, aia sunt galactici, aia sunt extraterestri.... bla, bla. cand a castigat Steaua in 86 aia nu erau la fel sau aia jucau in divizia w din x. au avut tupeul si determinarea sa joace. daca avem jucatori precum Dica care nu prea alearga ca de omul oboseste eu zic sa ne lasam la vatra. nu am nimic cu el dar de cand a fost bagat mai tare in seama nu prea mai joaca.eu zic ca Steaua are nevoie de un lot muncitor care se implica emotional in joc. cu ghilimelele de rigoare "rezultatele vorbeste"
steado08.11.2007 08:07
Asa ca va rog nu ne mai cereti sa "sustinem echipa". Care echipa? Sunt stelist de la 12 ani dar nu-mi cereti sa tin cu orice rahat ce pune tricoul Stelei pe el. A purta acel tricou e un privilegiu,nu un drept. ca si toti suporterii Stelei am avut rabdare dar cata rabdare sa mai avem? Suporterii nostri au fost cei mai rabdatori suporteri din toata Romania,daca se intampla la alte echipe ce s-a intamplat la noi se bateau jucatori,se zgariau masini,se vopseau peretii de pe langa stadion,se trecea la amenintari. Noi am stat rabdatori si am sperat ca "va fi mai bine".

Dormiti linisti,Becali vegheaza...

Un suporter Steaua pe viata,niciodata suporter Fc Steaua.

Subscriu 100%

P.S. Sunt stelist de mai bine de 40 ani.Niciodata pana acum nu mi-a fost rusine sa spun cu ce echipa tin.

Polo0108.11.2007 08:14

Steaua este prea mica si pentru Zapata cum a fost si pentru Thereau sau Elton....este pacat..ca cea mia mare echipa a Romaniei este in cadere libera....nu stiu ce se va mai intampla inainte...poate avem noroc si prindem locul 3...pacat...Forzza Steaua si la bn si la raw forzateauaforzateaua

slbtz08.11.2007 08:37

Zapata a fost de preamulte ori omul meciului.

Azazello08.11.2007 08:40

Cruda realitate este ca nu avem valoare de CL. Nici nu aveam cum, pentru ca doar cu cateva flori (a se citi jucatori buni) nu se face primvara. Nici macar de UEFA.

Dupa zece ani de Liga a lui Mitica, cu icercari esuate, am intrat intr-o lume complet diferita. Intrarea Stelei in CL este ca cea a Romaniei dupa '89 in sistemul democratic si in economia de piata. Au trecut 19 ani si abia de cativa am ridicat un genunchi, dar care inca ne doare. Asa si Steaua in CL... Vor mai trece ani buni ca sa ajungem sa ne batem la nivel inalt. Acum, se pune intrebarea, vrem sa ramanem aici, in ciuda corectiilor severe sau abandonam si spunem: decat asa mai bine lipsa ! Eu unul, aleg prima varianta. Din rau se poate ajunge la bine, dar din nimic (a nu fi in CL) nu poti sa faci nimic.

Si inca ceva, pentru cei care se simt rusinati...

Tin cu Steaua de-o viata si pentru o viata, si nimeni si nimic nu va ma face sa-mi fie rusine sa spun asta !

Piece of Mind08.11.2007 08:42

Schimbarile efectuate de Lacatus au fost cel putin bizare, ca sa ma exprim elegant. Cum naiba sa scoti un mijlocas stanga (Croitoru) si sa introduci pe acelasi post un varf de meserie (Vali Badea)???? Cum naiba sa mai insisti cu Surdu, care e varza, in conditiile in care pe banca ii ai pe Neaga si Badoi? Cum naiba de Cristocea nu mai prinde nici macar lorul de 18? Cat se mai insista cu Nicolita?....

Da, echipa trebuie reconstruita din temelii, dar cu un antrenor adevarat!

Luccifer08.11.2007 08:46

...adaug si eu un comentariu desi nu am mai facut-o de mult si desi imi propusesem sa nu scriu nimic despre situatia actuala, fiindca sunteti multi care scrieti, si ma gandeam ca inca unu` chiar nu mai e de interes...dar NU MAI POT!

...Jiji fekali a auzit pe "globurile" puse de securisti de toate...injuraturi, amenintari ca nu mai mergem pe stadion, ce au vrut securistii...hai sa incercam si asa...

George Becali, nu am nici un securist care sa ma puna sa scriu...scriu doar din pasiune si durere pentru Steaua...te rog frumos sa PLECI!!! NU MAI PUTEM! iti bati joc de noi in ultimul hal, si nu mai suportam.

Ganditi-va...daca anii trecuti un suporter de la o alta echipa spunea ceva rau despre Steaua, muream cu el de gat...in situatia actuala nu avem ce sa facem decat sa lasam capul in pamant. NOI?!?! am ajuns cei mai umiliti oameni din cauza unui cioban mizer cu un vis de Napoleon! Omule...desi nu stiu daca poti fi numit om, esit o mizerie, un clown, un bufon grotesc, asa ca te rog PLEACA, lasa-ne sa fim la locul nostru sus, nu tarati prin mocirla, nu implicati in dispute care nu sunt ale noastre. Noi stim sa fim cei mai sus...suntem condamnati la performanta, suntem condamnati sa fim cei mai buni...ia-ti toti papitoii tai, mulge Steaua cat poti si PLEACA...noi nu acceptam si nici nu apreciem opulenta sub forma de kitch...nu vrem sa mulgem oile la castel...dar asta se intampla cand ciobanu` a ajuns boier...noi stim sa fim in europa si sa tinem capul sus, dar acum nici macar sa ne uitam in ochii adversarilor nu mai putem...

Ai tot vehiculat ca ajuti oamenii...ajuta si milioanele de suporteri stelisti si PLEACA!

Zilele trecute s-a scris pe forum ca vrea sa il vada pe cioban mort...din pacate impartasesc aceeasi dorinta...esti o plaga, un cancer, si ar trebui sa fi extirpat...suntem deja la agonie...haideti sa mergem la televiziuni sa protestam impotriva, sa ne imbracam de sarbatoare, ca in 86, si tot cu lacrimi in ochi, doar ca de data asta de durere, sa ne cerem Steaua inapoi.

Forzza Steaua! Pana la moarte si dupa!

JustMe200708.11.2007 08:51

Cand stateam aseara si ma uitam la meci parca vedem Poli TM dupa ce a fost in mana lui Oli si apoi a lui Hagi. Cei doi au reusit sa faca atunci din Poli o echipa care nu mai juca nimic nimic. Cea mai mare contributie la aceasta a avut-o atunci Hagi. Sincer regret din tot sufletul ca Hagi a ajuns la Steaua antrenor. Chiar daca echipa nu mai juca mare lucru pe finalul sezonului trecut cu Oli, Hagi a reusit sa faca exact ceea ce a facut si la TM dupa ce a preluat echipa de la Oli, a reusit sa o faca praf de tot.

Stiu ca acuma toti sariti la jucatori, dar uitam ca majoritatea au jucat in meciurile in care i-am scos pe Betis si Rapid. Dica e omul care anul trecut a ajuns in top 10 jucatorilor din CL. Sa nu imi ziceti ca nu mai sunt aceeasi jucatori.

Asta e parerea mea. Hagi a reusit sa faca la noi ceea ce a facut si la Poli.

Tot ce sper e ca Lacatus si Ienei vor reusi sa faca ceea ce a reusit sa faca si Dushan Uhrin Jr. la Poli si sa reconstruiasca echipa noastra.

raul stelistu08.11.2007 08:53

Mai baieti nu-i vorba de lipsa de determinare,chef,respect fata de club si suporteri pur si simplu NU AU VALOARE..................ii ca si cum l-ai pune pe cioban sa faca integrale,oricat s-ar stradui tot nu ar face nimic.

Am avut ghinionul sa cadem cu 2 echipe care sunt in varf de forma si cu Slavia care is pe primul loc in Cehia.

Cu surdu dueacel Iacob Ovidiu 'rolex' Lovin nici Ferguson n-ar face mai mult.

Sper ca din iarna sa aduca anaffabetu' ceva jucatori de valoare,sau poate vor fi iar vorbe in vant.

FORZA Steaua mereu alaturi de tine

ultras_seed08.11.2007 09:14

un singur lucru e cert...Steaua nu joaca fotbal...e nevoie de un impuls la echipa...

paradoxal anul trecut aveam echipa dar nu aveam portar..acum avem portar dar nu avem echipa...

ce poate face zapata daca echipa nu il ajuta...

nu ii putem cere minunii lui Marius Lacatus care e pe banca Stelei de 10 zile...poate sa fie cel mai bun antrenor din lume dar daca jucatori nu au valoare degeaba...

aseara cei care erau pe teren mai putin zapata...parca erau legati la picioare, n-au reusit nimic pe teren o pasa data cum trebuie...ce sa facem acum astia sunt acum ne rugam sa isi revina si sa joace mai bine...

CU Steaua PANA LA MOARTE

DACA FOTBAL NU JUCATI

VOI DIN Ghencea SA PLECATI

ALE ALE ALE Steaua ALEEEE

vladfcs200708.11.2007 09:14
Mai baieti nu-i vorba de lipsa de determinare,chef,respect fata de club si suporteri pur si simplu NU AU VALOARE..................ii ca si cum l-ai pune pe cioban sa faca integrale,oricat s-ar stradui tot nu ar face nimic.

Am avut ghinionul sa cadem cu 2 echipe care sunt in varf de forma si cu Slavia care is pe primul loc in Cehia.

Cu surdu dueacel Iacob Ovidiu 'rolex' Lovin nici Ferguson n-ar face mai mult.

Sper ca din iarna sa aduca anaffabetu' ceva jucatori de valoare,sau poate vor fi iar vorbe in vant.

FORZA Steaua mereu alaturi de tine

ai dreptate...chiar ca nu au valoare in acest moment...dar..poate..o sa-si revina la un momentdat si o sa vedem ce o sa iasa atunci..si dak l-ar da pe Becali afara??..nu ar fii mai bn??...asta e...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! fularultras fularsteau2

Joint08.11.2007 09:20

Banel Nicolita : "Am dat totul pe teren și nu cred cã avem ce sã ne reproșãm."

Africanule, iti doresc atata sanatate sa ai pe cata valoare ai tu de Steaua. Du-te si joaca in MM la faurei, interlopu' dracu !!! Esti cel mai mare dusman al unei mingi de fotbal. Te-as trimite sa faci o plimbare prin Italia, poate iti iei vreun ciomag in capatana aia neagra. Spurcatule

olfgob08.11.2007 09:42

Stiti ce e cel mai trist?Am vazut meciul intr-un bar,si a fost PENIBIL cum de la o vreme nu mai trageam nici o nadejde nici unl dintre noi,iar in momentul golului 2 s-a izbucnit intr-un hohot general,parca erau baietii la inot sincron,asa s-au aruncat.Asta ati facut,ratatilor cu aere de fotbalisti,ne-ati omorit orice urma de mindrie!!La sapa cu voi,in mina,la Canal cu voi,panaramelor!Atacantii lu peste,voua nu va e rusine ca fundasii au goluri mai multe ca voi????????impiedicatii de la mijloc,stiti ce e aia o pasa decenta-nu sclipitoare-DECENTA????????Toata echipa:chiar nu va e rusine de loc sa stiti ca cel mai bun om e portarul,chiar si cind luati bataie???????cit credeti ca mai suporta si omul ala sa joace de unul singur?Va pleca,si atunci sa te tii circ....Tristete,numele tau e Steaua....Aaaa,sa nu uit...dovediti decenta,si in meciul cu javrele incercati sa cistigati-stiu ca va fi greu,dar poate pina atunci va trage Lacatus o bataie buna,sa va dezmeticiti!!!!JAPITELOR,nu va e rusine ca respirati acelasi aer cu FIARA???????La oase,potailor...

Gica Chioru08.11.2007 09:44

Problemele de lot ale echipei sunt mult mai vechi si vina ii apartine aproape in exclusivitate lui Becali, dar si colaboratorilor sai.

1.Zenga a reusit sa scoata din amorteala un lot de jucatori mediocri, lot cu care a reusit o performanta incredibila daca tinem cont de valoarea acelor jucatori, a scos pe Valencia in primavara europeana.

2.Protasov a preluat acelasi lot dar nu a reusit decat sa deseneze cateva linii pe gazon, esuand pe toate planurile.

3.Olaroiu a scos tot ce s-a putut, a castigat campionatul, a ajuns in semifinalele UEFA, a calificat echipa in LC.

Marea eroare becalista a fost ca a lasat acest lot mediocru sa devina submediocru, improspatarile fiind nule. Lotul trebuia restructurat inca din perioada Zenga. Incredibil de cretina a fost reactia lui dupa ce am castigat titlul cu Olaroiu, a spus ceva in genul "Steaua nu are nevoie de transferuri, unu sau doi jucatori"... ceea ce a si facut, singurul transfer notabil fiind Thereau, prea lent pentru a fi varful care ne trebuia.

4. Pleaca de la Steaua MM, cel care spune la un moment dat ca "singurul care ii tinea piept la Steaua eram eu, o sa vedeti de-acum incolo ce o sa faca Gigi". Nici prin cap nu-mi trecea atunci cata dreptate avea... si-l mai si injuram pe deasupra, cat m-am inselat!!! Cat s-au inselat toti cretinii care-l faceau sluga...

5.Odata cu aducerea lui Hagi Becali a incercat sa faca ceea ce nu facuse timp de 3 ani, a incercat aducerea de jucatori noi. S-au facut mai multe transferuri, valori? nici macar o certitudine. Gafa numita Hagi s-a incheiat printr-un scandal monstru iscat de Becali.

6.Pedrazzini este pus sa umple un gol pana in iarna, suporterii incep sa tipe si atunci Becali le aduce ce le place lor cel mai mult si mai mult, li-l aduce pe La-ca-tus!

Lacatus este mai slab decat Pedrazzini si mult mai slab decat Hagi, Lacatus este cel mai de rahat antrenor care a fost la Steaua in intreaga noastra istorie. Lacatus va termina sub locul 9 in campionat. Si Becali nu-l va schimba pentru ca suporterii din tribuna sunt mai idioti decat el insusi si vor striga in continuare La-ca-tus! Echipa va pierde, jucatorii vor fi din ce in ce mai penibili dar ei vor striga La-ca-tus! Asa cum au strigat in etapa a treia cu Zenga asa cum au strigat pe timpul lui Olaroiu asa cum vor striga mereu: La-ca-tus! Un simbol de *****, fie vorba intre noi...

Hai sa strig si eu:

La-ca-tus, du-te-n Italia, ma! La-ca-tus!

seasonstraveler08.11.2007 09:53

Poate ca n-am avut cei mai buni antrenori... poate ca Lacatus (cel mai iubit in Ghencea) si Hagi (cel mai iubit in tara) nu au fost cei mai buni antrenori... totusi...

Cernea, P. Marin, Rada, Ninu, Nesu, Nicolita, Croitoru, Lovin, Surdu, Iacob, Zaharia plus Baciu, Badea si Neaga sunt o echipa cu tot cu rezerve care nu vor ajunge NICIODATA sa joace in UCL altfel cu decat Steaua pentru simplul motiv ca nicio echipa cu antrenor adevarat si management sanatos n-ar transfera pseudo-fotbalisti, niste imitatii jalnice, niste caractere care pacalesc fotbalul si umilesc spectatorii prin atitudine. Niciunul din "echipa" de mai sus nu va fi NICIODATA transferat de Slavia Praga, Besiktas sau CSKA pentru simplu motiv ca jucatorii acestor echipe au atitudine si atunci cand pierd si pentru ca celelalte 31 de echipe din UCL au fotbalisti in lot nu figuranti imbuibati de banii unui retardat.

Daca dau 60 de euro pe un pachet de UCL iar banii, intr-un fel sau altul, ajung la adunatura de mai sus, care umileste Romania, nu doar Steaua, prin lipsa crasa de respect pentru culorile pe care le poarta, inseamna ca sunt suporter adevarat?

Sa merg pe stadion sa vad apatia lui Goian? Lipsa totala de ambitie, determinare si atitudine a unui fotbalist umflat de cateva goluri? Sau poate neputinta lui Dica sau a lui O. Petre...

Poate sa merg sa vad disperarea lui Zapata si a lui Emeghara singurii care joaca fotbal. Joaca fotbal pentru ca nu sunt romani si pentru ca sunt constienti ca cei care tremura in tribune nu s-au adunat sa le vada limuzinele, frezele alambicate si lehamitea afisata cu nesimtire.

Poate ca n-am avut cei mai buni 3 antrenori din lume in ultimele 3 luni dar cu siguranta avem cei mai nesimtiti forbalisti platiti cu salarii de manageri de top.

bubylycy08.11.2007 10:01

Ne meritam locul in campionat.. si locul in cl... la cum jucam...

trebuie schimbat ceva.. nush poate jucatorii poate totul.. nush c dar trebuie facut ceva... zicea cineva mai sus in com. ca prefera sa fie in cl decat deloc... faza e ca la anul adio cl.. suntem pe locul 7.. si etapele trec.. pct .. asa din cand in cand... putine sanse la anul.... nu

fularsteaua2 ma gandeam ca o sa fim pe ultimu loc... dar se pare ca am cam ajuns pe fundul groapei...... in cl...

«1345678»