Lacatus este mai slab decat Pedrazzini si mult mai slab decat Hagi, Lacatus este cel mai de rahat antrenor care a fost la Steaua in intreaga noastra istorie. Lacatus va termina sub locul 9 in campionat. Si Becali nu-l va schimba pentru ca suporterii din tribuna sunt mai idioti decat el insusi si vor striga in continuare La-ca-tus! Echipa va pierde, jucatorii vor fi din ce in ce mai penibili dar ei vor striga La-ca-tus! Asa cum au strigat in etapa a treia cu Zenga asa cum au strigat pe timpul lui Olaroiu asa cum vor striga mereu: La-ca-tus! Un simbol de *****, fie vorba intre noi...
Hai sa strig si eu:
La-ca-tus, du-te-n Italia, ma! La-ca-tus!
Mi-e rusine ca ti- am citit postarea, imi pare rau ca ti-am facut aceasta onoare. Dar paradoxal - ma bucur, asa, cum sunt cu sufletul sfasiat, ca pot sa-ti raspund asa cum meriti. Nu as fi crezut vreodata ca un suporter al Stelei - vezi - te creditez totusi cu aceasta calitate - poate vorbi asa de Lacatus. Dar, probabil ca idiotenia de care acuzi mii de oameni te-a lovit pe tine prima data. Esti cel mai bun exemplu de "românism" de tip comunist - anume NEGAREA PROPIILOR VALORI. ªi de aceea iti spun, cu riscul de a fi avertizat, exclus, sau orice altceva...
Esti cel mai de rahat suporter pe care l-a avut vreodata Steaua ! ..
Si-nca ceva ...fie vorba -ntre noi ...cred ca ai vederea cam ingusta si intunecata d-le Chioru.