FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sevilla 0 - 2

«145678»
Azazello08.11.2007 10:04
Lacatus este mai slab decat Pedrazzini si mult mai slab decat Hagi, Lacatus este cel mai de rahat antrenor care a fost la Steaua in intreaga noastra istorie. Lacatus va termina sub locul 9 in campionat. Si Becali nu-l va schimba pentru ca suporterii din tribuna sunt mai idioti decat el insusi si vor striga in continuare La-ca-tus! Echipa va pierde, jucatorii vor fi din ce in ce mai penibili dar ei vor striga La-ca-tus! Asa cum au strigat in etapa a treia cu Zenga asa cum au strigat pe timpul lui Olaroiu asa cum vor striga mereu: La-ca-tus! Un simbol de *****, fie vorba intre noi...

Hai sa strig si eu:

La-ca-tus, du-te-n Italia, ma! La-ca-tus!

Mi-e rusine ca ti- am citit postarea, imi pare rau ca ti-am facut aceasta onoare. Dar paradoxal - ma bucur, asa, cum sunt cu sufletul sfasiat, ca pot sa-ti raspund asa cum meriti. Nu as fi crezut vreodata ca un suporter al Stelei - vezi - te creditez totusi cu aceasta calitate - poate vorbi asa de Lacatus. Dar, probabil ca idiotenia de care acuzi mii de oameni te-a lovit pe tine prima data. Esti cel mai bun exemplu de "românism" de tip comunist - anume NEGAREA PROPIILOR VALORI. ªi de aceea iti spun, cu riscul de a fi avertizat, exclus, sau orice altceva...

Esti cel mai de rahat suporter pe care l-a avut vreodata Steaua ! ..

Si-nca ceva ...fie vorba -ntre noi ...cred ca ai vederea cam ingusta si intunecata d-le Chioru.

camiloiusagy08.11.2007 10:05
gata,0-2,mie mi-a iesit biletul,sa ramaneti sanatosi fratilor,nu mai tin cu Steaua pana nu pleaca Becali

esti un mare idiot.....nici macar nu trebuie sa tii cu Steaua ratatule...ESTI LA FEL DE RETARDAT CA SI BERBECALIII....TRUP SI SUFLET pentru CULORI...

yozisss08.11.2007 10:11

Faze care descriu perfect meciul de aseara:

1. Corner Sevilla. Steaua se apara cu 10 "jucatori" in careu. Se centreaza in careu, cei 10 "jucatori" is fie pastilati, fie nu au observat ca s-a centrat. Poulsen reia din fata a 2-3 "aparatori", care nu se obosesc sa se miste din pozitia initiala. Portarul Stelei (singurul aseara care merita numele de fotbalist) respinge, iar cei 10 "jucatori" din careu isi mentin pozitiile initiale, singura miscare vizibila fiind cea a capului, pentru a urmari mingea. Renato, jucatorul Sevillei, probabil uluit de lipsa de activitate din careul stelist, reia nejenat in poarta. In timp ce spaniolii, brazilienii, danezii si celelalte natii care reprezinta Sevilla se bucura pentru cel mai usor gol al cerierei, se observa pe ecranele TV primele reactii al stelistilor: Rada ii reproseaza lui Nicolita lipsa de reactie la reluarea lui Renato. Tot camerele TV surprind suferinta reala a lui Zapata.

2. Iese Iacob, "jucator" care nu a reusit 0 preluari corecte, 0 driblinguri, 0 suturi pe/spre poarta si pot continua asa randuri intregi. Intra Surdu viitoarea mare vedeta, in conceptia patronului. Dupa cateba minute, "vedeta" are si ocazia sa isi arate calitatile. Scapa singur pe partea stanga, in pozitie perfecta de sut. Isi aduce probabil aminte ca nu are piciorul stang pentru sut, ci pentru alte activitati, cum ar fi scarpinatul in urechi, si continua alergarea prin careu, spre tusa. Este, logic, ajuns din urma, motiv pentru care gaseste de cuviinta sa cada in careu, ori datorita oboselii, ori pentru a scoate un ipotetic penalty. Dupa aceasta demonstratie de fotbal patetic, Surdu are ocazia sa se revanseze la o lansare in adancime, insa reuseste o "preluare" pe fund sau undeva intre picioare, pe organele sexuale, o realizare grea si pentru un fotbalist adevarat. Evident mingea sare in cu totul alta directie decat cea a portii spaniole.

3. "Jucatorul" de viteza al Stelei, Banel Nicolita scapa singur spre poarta Sevillei, intr-o faza similara cu cea din etapa trecuta de la Timisoara, in care a ratat insa, fiind usor tinut de tricou. Toata lumea considera, tinand cont de multele laude primite de acesta legate de viteza de joc, precum si de pozitia ideala in care se afla, ca va urma un sut, concretizat in gol. Insa Nicolita, cu gandul probabil la reprosurile de la golul Sevillei, uita ce trebuie sa alerge si sa suteze spre poarta, fiind deposedat de un adversar.

Ar mai fi de adaugat pasa pe la spate a lui Lovin, evident, in aut, cele 23 (cu aproximatie) pase primite de Zapata de la fundasi, faptul ca la un moment dat Dica a atins mingea, sutul de "mare atacant" al lui V. Badea, exact pe centrul portii, pe care puteam si eu sa il apar, cele 0 actiuni bune ale lui Croitoru, dar, sincer, m-am plictisit sa vorbesc de acesti fosti jucatori, actuali bolnavi de durere in organele sexuale, care nu merita decat scuipati pe fata.

Imi pare tare rau ca Lacatus, acest adevarat simbol al Stelei, trebuie sa se injoseasca sa lucreze cu astfel de jeguri, fara a mai vorbi de conducerea impotenta.

olfgob08.11.2007 10:13

@Gica:maistre,sintem prea tristi pentru elucubratiile matale.azi ti-ai facut datoria,du-te si iti ia ciubucul de la Borcea si lasa stelistii sa isi plinga soarta-cind un om e in agonie,nu il lovesti-asa si noi acum sintem in agonie.lasa-ne sa ne agatam macar de amintiri

nucleo_200208.11.2007 10:29

@Gigi CHIORU

pentru VB ASTEA "Lacatus este mai slab decat Pedrazzini si mult mai slab decat Hagi, Lacatus este cel mai de rahat antrenor care a fost la Steaua in intreaga noastra istorie. Lacatus va termina sub locul 9 in campionat."

. . . ***************************************

@ MODERATORI DATI L AFARA DUPA FORUM PE ********* ASTA , NU TI E RUSINE SA VB ASA DE Laca CAINE CE ESTI ?!

bighi_bubu08.11.2007 10:41
Banel Nicolita : "Am dat totul pe teren și nu cred cã avem ce sã ne reproșãm."

Africanule, iti doresc atata sanatate sa ai pe cata valoare ai tu de Steaua. Du-te si joaca in MM la faurei, interlopu' dracu !!! Esti cel mai mare dusman al unei mingi de fotbal. Te-as trimite sa faci o plimbare prin Italia, poate iti iei vreun ciomag in capatana aia neagra. Spurcatule

frumos comentariu vai de tine si mai zici ca esti stelist

htoma08.11.2007 10:43
gata,0-2,mie mi-a iesit biletul,sa ramaneti sanatosi fratilor,nu mai tin cu Steaua pana nu pleaca Becali

fratele meu daca vb asa nu ai tinut niciodata cu Steaua ai fo si tu ca si oportunisti de jucatori cand era cea mai tare ti cu Steaua ca ... doar esti cu cea mai tare , cand e la greu nu mai ti cu Steaua nici sa nu mai ti niodata cu Steaua ca oricum nu ai tinut in viata ta

JDERUL08.11.2007 10:44

Si totusi,o inttrebare nu-mi da pace de cand am aflat: Cu ce tupeu si cu ce scop a vizitat o(l)i-sorul vestiarul?

Piece of Mind08.11.2007 10:45
@Gigi CHIORU

pentru VB ASTEA "Lacatus este mai slab decat Pedrazzini si mult mai slab decat Hagi, Lacatus este cel mai de rahat antrenor care a fost la Steaua in intreaga noastra istorie. Lacatus va termina sub locul 9 in campionat."

. . . ***************************************

@ MODERATORI DATI L AFARA DUPA FORUM PE ********* ASTA , NU TI E RUSINE SA VB ASA DE Laca CAINE CE ESTI ?!

Nucleo_2002, imi poti raspunde si mie la intrebarile urmatoare? Iata-le:

1. Spune-mi 5 jucatori stelisti din echipa Stelei din 1980;

2. Cate titluri a luat Steaua intre 1961 si 1984?

Multumesc.

milovan djilas08.11.2007 10:48

@cristian86

Bravo, omule, de 1.000.000 de ori bravo!!!!!!!!!!!! Asa este, citindu-ti post-ul am revazut niste ani si mai ales, niste partide de exceprie.

Nu se pot compara meciurile Stelei de atunci (nici macar infrangerile) cu parodiile de azi.

Iar meciul cu tiganii din giulesti din 30 august 1998 a fost cantecul de lebada al lui Ilie Dumitrescu (parca 2 cornere "puse" pe bara si inca niste pase "filtrante" deosebite).

vagabOnd08.11.2007 10:55

Echipa de Liga 3!

Nu se mai pune problema daca Steaua are sau nu fata de Liga Campionilor. Adevarul este ca acesti mercenari nu merita sa joace in Liga Campionilor...cu exceptia lui Zapata si a lui Emeghara....ATAT....niciun Nesu, niciun Goian....NIMIC.....ZAPATA si EMEGHARA.

Pai mah Banel...jucator de echipa nationala esti tu??????? Uita-te putin la inregistrarea meciului poate o sa intelegi ceva....desi sa fiu sincer.....nu cred ca te duce capu'. Jesus Navas a jucat tot pe partea dreapta, tot la mijoc. Ai vazut cata relaxare era in jocul lui, in felul cum alerga, cum se misca, cum pasa, cum DRIBLA....tu esti in stare de vreun dribling??? ca pe Lovin am vazut cat il duce capu'....Badea la fel. Nu inteleg cum un jucator de echipa nationala nu e in stare sa faca o preluare corecta....din tine sare mingea ca din Iacob, ca din perete, ca sa-l citez pe intunericul oier. Ai primit o pasa pe sus, ai facut o preluare pe piept si ai sarit cu tot cu minge in aut. PENIBIL, asa te caracterizez...fotbalul nu inseamna sa alergi ca un bezmetic....fac pariu ca nu e nicio diferenta intre tine ca fotbalist si un atlet, alergator la 100m. Avetzi aceeasi tehnica ZERO. Si tre' sa te duca si putin capu'....sa intelegi fotbalu....sa stii sa stai in teren, in ghete, etc. Reiterez....uita-te la Jesus Navas!!!!! Declaratia ta din GSP e penibila....

Iacob....ESTI PENIBIL...cat ai fost in teren ai stat cu curu-n **** la Mosquera!!! la fiecare minge ai fost pe jos....radeau copiii aia de la Sevilla de tine. Ca sa intelegi ce ar trebui sa faca un martalog ca tine pe teren, vreau sa vezi doar meciul de ieri dintre Inter si CSKA. Iti recomand sa-l urmaresti pe Ibrahimovic. Plasament, viteza, TEHNICA DEOSEBITA, pase de efect si sut naprasnic. Ala e fotbalist....tu esti o gluma proasta, un MERCENAR.

Dica...TROMPETA MECIULUI!!! Mare vedeta...Ai auzit cumva de pase din prima???? Tu faci cel putin 3 atingeri si miscari in jurul balonului pana sa trimiti o pasa....care e tot proasta. N-are rost sa mai comentez evolutzia ta. TROMPETA MECIULUI!!!

Lovin....PROST, PROST, PROST. Pacat ca nu ti-ai rupt picioarele cu schema aia penibila. Acea schema te caracterizeaza in totalitate.

Si restul echipei, in nota celor de mai sus...MERCENARI....

Felicitari Zapata ca ne-ai scapat de un 7-0, si felicitari Emeghara!!!!

MANU08.11.2007 10:58

Oameni buni...pe langa faptul ca jucatorii Stelei nu jucat bine aseara...eu consider ca Lacatus....nu si-a dat deloc interesul pana acum...Ii statea mai bine Stelei sa fie antrenata de Hagi!!!!!!Asta este parerea mea...si daca are cineva sa ma contrazica nu are decat!!!!!

talibanu00708.11.2007 10:58

fratilor noi degeaba ne certam pe forumul Stelei voi nu vedeti ca vb degeaba in plus de asta creati raca intre voi asta e trebuie sa trecem si peste asta acum gata (trebuie sa avem rabdare fratilor, oricum cu Jiji la carma nu putem sa gasim un antrenor capabil si inca ceva un jucator nu poate sa fie si un antrenor adevarat ) nu am nik cu Laca, dar orice antrenor ai gasii Steaua va asigur ca nu face nik la Steaua atata timp cat e Gigi si spune il vreau pe ala pe ala si pe ala pe teren (ca ce sunt banii mei eu fac ce vreau) practic a cumparat Steaua si asta e un mare pacat.

AdrianUltras2508.11.2007 11:02

trebuie inceputa reconstructia echipei.

o solutie ar fi sacrificarea acestui sezon(si deci al urmatorului sezon de cupe europene).

trecem printr-o criza asemanatoarea cu cea a celor de la Bayern din sezonul trecut.

nici ei nu au prins loc de cupe europene dar si-au reconstruit echipa si acum sunt cei mai buni din germania.

sa aduca inapoi jucatorii imprumutati,sa promoveze alti tineri de la Steaua 2 si sa aduca jucatori noi.

si cel mai important, sa scape de vedete!

se vede clar ca unii jucatori nu mai gasesc motivatie deloc.

nu are rost sa ii tina cu forta aici.

Paraschiv a facut bine ca a plecat.a simtit ca nu mai merge si a plecat ca sa nu sufere echipa.

din ce vad eu, la Steaua sunt 2 tipuri de jucatori care trebuie sa plece.

1.jucatori de valoare dar care nu mai gasesc motivatie.Faptul ca joaca pentru Steaua nu ii mai motiveaza!Si nici banii. Trebuie sa plece ori la un club mai puternic ori la mai multi bani.

Dica,Goian,Iacob,Nicolita,Badea,etc. Plus ca printre ei mai sunt si cativa care stiu ca vor pleca la iarna si chiar nu mai joaca de frica sa nu se accidenteze.

2.jucatori care nu au valoare de Steaua.sunt cativa,nu multi, dar sunt.nu o sa dau nume.

sezonul acesta trebuie sa fie pentru reconstructie.

sa fie adusi jucatori noi.

sa fie facuta o echipa noua.

un antrenor puternic.

si o echipa de conducere de nivel european.(Ienei director tehnic ar fi o solutie)

sper ca din retur echipa sa fie ceva de genul:

Zapata-Golanski,Ghionea,Rada,Emeghara(Nesu)-Simion,Radoi,Plesan,Ochirosii-Surdu,Neaga

si sper ca jucatori ca Razvan Ochirosii,Alexandru Tudose,Alex Iacob,Vali Simion,Alin Litu,Cristi Iancu,Daniel Chirita,Alex Lazar si alti tineri de valoare din propria pepiniera sa apara cat mai des in echipa Stelei.

p.s.

pentru cei care ma vor injura ca l-am pus pe Surdu in atac

eu chiar cred in acest jucator.E un atacant foarte bun.Tehnic si rapid.Problema e ca el nu a fost folosit decat o singura data in atac, in meciul cu Otelul.Atunci a jucat extrema intr-un siteam 4-3-3.

Surdu si Neaga pot da randament intr-un sistem in care cei 2 sa joace atacanti(nu mijlocasi ca pana acum) si sa se joace pe jos, in viteza, cu pase printre.Asa zic eu

JustMe200708.11.2007 11:10
Mi-e rusine ca ti- am citit postarea, imi pare rau ca ti-am facut aceasta onoare. Dar paradoxal - ma bucur, asa, cum sunt cu sufletul sfasiat, ca pot sa-ti raspund asa cum meriti. Nu as fi crezut vreodata ca un suporter al Stelei - vezi - te creditez totusi cu aceasta calitate - poate vorbi asa de Lacatus. Dar, probabil ca idiotenia de care acuzi mii de oameni te-a lovit pe tine prima data. Esti cel mai bun exemplu de "românism" de tip comunist - anume NEGAREA PROPIILOR VALORI. ªi de aceea iti spun, cu riscul de a fi avertizat, exclus, sau orice altceva...

Esti cel mai de rahat suporter pe care l-a avut vreodata Steaua ! ..

Si-nca ceva ...fie vorba -ntre noi ...cred ca ai vederea cam ingusta si intunecata d-le Chioru.

Total de acord cu Azazello.... Gica sper ca ai scuza ca ai fost beat cand ai scris postul respectiv... Altfel da-mi voie sa-ti spun Amice esti idiot...

uka08.11.2007 11:20
esti un mare idiot.....nici macar nu trebuie sa tii cu Steaua ratatule...ESTI LA FEL DE RETARDAT CA SI BERBECALIII....TRUP SI SUFLET pentru CULORI...

Cel mai tare comentariu de pana acum.Am ras cu lacrimi.Subscriu in totalitate.

Gica Chioru08.11.2007 11:23
Total de acord cu Azazello.... Gica sper ca ai scuza ca ai fost beat cand ai scris postul respectiv... Altfel da-mi voie sa-ti spun Amice esti idiot...

Mai baieti, nu va mai obositi, stiam dinainte ca veti avea reactia asta daca ma dau la simbolu' vostru. Trebuia sa faceti cum au facut 60% din 10 000 aseara, strigati La-ca-tus!

Intrebarea e, cam cate flegme credeti ca da EL pe voi?

Mai bine strigati odata cu mine, hai:

La-ca-tus, du-te-n Italia, ma!

JustMe200708.11.2007 11:28
Mai baieti, nu va mai obositi, stiam dinainte ca veti avea reactia asta daca ma dau la simbolu' vostru. Trebuia sa faceti cum au facut 60% din 10 000 aseara, strigati La-ca-tus!

Intrebarea e, cam cate flegme credeti ca da EL pe voi?

Mai bine strigati odata cu mine, hai:

La-ca-tus, du-te-n Italia, ma!

Sincer nu ma intereseaza cate flegme da el pe mine... Dar puteai sa iti spui parerea mult mai frumos. OK, nu iti place de el ca antrenor, sau pentru etnia lui, dar sa vii si sa vb despre el asa cum ai facut-o tu mi se pare o nesimtire uriasa... El e omul care te-a facut in atatia ani sa fi mandru ca esti stelist (asta daca esti ... dupa postul de azi... am o mare indoiala ca mai esti...) si tu vii si vorbesti la modul acesta de el... Da-mi voie sa iti spun ca asta dovedeste lipsa celor 7 ani de acasa... Mai civilizeaza-te sau du-te tu in Italia, ca mai sunt baraci nedaramate...

ceai de tei08.11.2007 11:31

@Gica Chioru, ai cam racait un cuib de viespii cu batul si ti-ai permis a turna si sare pe rana. Nu faci bine ca arunci totul in spatele lui, vina se imparte in mod egal intre antrenor si jucatori. Nu trebuie compatimit caci stia ce il asteapta daca vine la carma Stelei, dar nici nu trebuie jignit. Ramane un simbol al clubului ca jucator si merita sa aiba o statuie ridicata in fata stadionului. O sa fi injurat de toti poetii forumului care sunt frustati ca peticul adus in prag de alegeri nu poate acoperi gaura din turul pantalonilor clubului Steaua, dar meriti o parte din injurii pentru tupeul tau.

Lacatus va zbura imediat dupa europarlamentare, o spun din surse sigure, si-a atins scopul imblanzind o parte din suporteri. Din pacate se contureaza tot mai aproape umbra lui Oli deasupra stadionului Ghencea, sunt curios care va fi reactia suporterilor atunci.

armin08.11.2007 11:37

Deci, eu daca eram antrenor aseara, ii bagam un pumn lui Surdu, fix acolo unde mesteca guma aia.

in rest, nu mai zic nimic... in afara de portar si de golul 2, nu mi-a placut nimic.

talibanu00708.11.2007 11:39
@Gica Chioru, ai cam racait un cuib de viespii cu batul si ti-ai permis a turna si sare pe rana. Nu faci bine ca arunci totul in spatele lui, vina se imparte in mod egal intre antrenor si jucatori. Nu trebuie compatimit caci stia ce il asteapta daca vine la carma Stelei, dar nici nu trebuie jignit. Ramane un simbol al clubului ca jucator si merita sa aiba o statuie ridicata in fata stadionului. O sa fi injurat de toti poetii forumului care sunt frustati ca peticul adus in prag de alegeri nu poate acoperi gaura din turul pantalonilor clubului Steaua, dar meriti o parte din injurii pentru tupeul tau.

Lacatus va zbura imediat dupa europarlamentare, o spun din surse sigure, si-a atins scopul imblanzind o parte din suporteri. Din pacate se contureaza tot mai aproape umbra lui Oli deasupra stadionului Ghencea, sunt curios care va fi reactia suporterilor atunci.

fratilor Lacatus a fost bun ca jucator, in el nu vad un antrenor capabil pentru o echipa asa de mare (poate sa stranga Steaua toate legendele ei la un loc ca nu se mai schimba nik) Aici a gresit mult Gigi cand a spus ca o sa plece jumatate de echipa in iarna si de aceea echipa numai joaca nik ca sa nu ii ia nimeni, sa ramana la Steaua caci practic sunt multi jucatori la Steaua care au cat de cat vechime la club si au trait poate cele mai fericite clipe langa Steaua "poate la alt club nu se vor mai intalni cu asa ceva"

Asa ca tot la Steaua au o sansa sa mai planga de fericire,....

Gica Chioru08.11.2007 11:58

Deh, ai si tu dreptate... ceva ceva. Insa aseara la meci care era mai "pusti cordit" cum striga mai abitir "La-ca-tus!" Nu stiu cat apucase sa-l vada jucand in anii 90, cand juma de meci statea cu mainile-n solduri iar un sfert rupea oase si flegma, darmite sa-l vada in anii cand intradevar era fotbalist... Desigur umplea de flegme si rupea oase si atunci...

Mai, ceai de tei, cum sa nu-ti bata inima mai al dracu cand vezi ca unu ca asta e considerat simbol de pustimea asta de doi lei? Hai, treaca de la mine, oricine are dreptul sa-si aleaga ca idol sau simbol pe cine doreste, dupa caracter si dupa pricepere, dar de aici si pana la scandarilea astea obsesive, mai ales cand nu e cazul ci, dimpotriva, ar trebui blamat si "simbolu", e un drum lung. Asa ca sa mai racaim nitel:

La-ca-tus du-te-n Italia, ma!

DanStan08.11.2007 12:10

In regula, vad ca i-ati demolat aproape pe toti. Ce ziceti, mai e cineva de injurat ? Sa nu uitam pe nimeni. Stadionu' de exemplu ... tre' sa fie si el vinovat cu ceva ...

As propune sa trecem la discutii mai serioase, daca se poate.

stelist24/2408.11.2007 12:11
absolut nimic de zis...

Zapata - ok

emeghara, Goian, rada, nesu - zero

Nicolita, ov Petre, Lovin, Croitoru - zero

Iacob - zero barat

Dica - ok

Badea-hai fie...

surdu...mai rau decit Iacob

lasati-ne frate

eu as zice la zapata un BRAVO

AdrianUltras2508.11.2007 12:16

Gica chioru

cand o sa faci si tu pentru Steaua ce a facut Lacatus atunci sa mai vb despre el!

Poata ca nu e Laca un antrenor de nivelul Stelei dar e un simbol.Fie ca vrei tu sau nu.

asa ca las-o mai incet cu insultele si ai si tu putin respect pentru ceea ce inseamna Steaua si valoriile ei.

Nu e normal, daca esti stelist, sa iti bati joc de unul dintre cei mai importanti oameni,daca nu cel mai important, din istoria Stelei.

p.s.

stim cu totii cum era Lacatus pe terenul de fotbal.dar de ce nu zici si de faptul ca de fiecare data cand juca pentru Steaua dadea 200%,era serios si niciodata nu si-a batut joc de cei care l-au iubit si respectat?!

«145678»