Un bun amic imi zice sa-l las in pace pe Lacatus, s-o fac pentru el. OK, o fac, acesta este ultimul mesaj in care am sa ma mai refer critic la el.
Eu am fost aseara la meci. Nu am fost pentru Lacatus, nu am fost pentru cineva anume, am fost pentru Steaua. Eu nu sunt lacatusist, nu sunt hagist, asa cum nu am fost nici tudorelstoichist sau marcelraducanist, eu sunt STELIST. Am mai scris pe acest site, numai suporterii si clubul sunt vesnici, toti ceilalti sunt vremelnici. Ei au obligatii, nu noi. Asa cum am scris si mai sus, este stupid sa invoci un nume care nu merita, stupid. Asta ca sa nu mai vorbesc despre contextul in care s-a facut aseara. Despre asta era vorba in mesajul meu initial.
Azzazelo, scrii:
D-le Chioru, eu l-am vazut pe Lacatus jucand de copil. .. Steaua cu care eu em crescut este din 84 incoace e o :stea" cu Lacatus !!!! ..Si va CONTRAZIC. Lacatus a fost o axtremna dreapta de "geniu"...asa cum spunea Radu Cosasu (daca va este cunoscut numele) .."ultima extrema de geniu din fotbalul romanesc" !!!
Nu incercati sa va refulati trairile extremiste pe acest site !!! Da, Lacatus injura, dvs nu o faceti niciodata? A rupt tibii... da...dar asta au facut si Dan Coe sau Bumbescu...mari fotabalisti !!! Si exista zeci de mari fotbalisti straini care la fel, scuipa (Voller vs Mardona - Italia 90) , injura, le puteti citi asta pe buze tuturor de la Milan si Real pana la Cocordia Chiajna! Fotbalistul nu este un intelectual. A !!! Si unii chiar rup tibii... Ca sa vezi !!! Face si asta parte din joc.
Nu in mod repetat, asa cum a facut-o Lacatus. Flegma era un mod de viata pentru el, nu i-a scapat niciun adversar. Bumbescu nu a rupt pe nimeni, la Steaua nu au jucat rupatori, Lacatus ESTE EXCEPTIA!!! Bumbescu a fost printre cei mai putin avertizati jucatori stelisti in CCE, a fost suspendat un singur meci, din pacate la a doua intalnire cu Anderlecht, 0-3. Dan Coe? Nu stiu... nu l-am vazut jucand.
Radu Cosasu? Si eu credeam ca Lacatus e genial, la un moment dat. A reusit cateva meciuri incredibile, uriase, a batut aproape de unul singur Spania pe Ghencea, in 87, daca nu ma insel. Dar cat a jucat Lacatus la nivelul asta, 5 ani? Poate, dar nu cred. Oricum, inainte de 90, pustimea asta nu l-a apucat.
Mai spui:
Eu nu va recomand Italia ci un sanatoriu in care sa va regasiti si linistiti, sa scapati de angoase sau sa va trageti si mai tare valul pe ochi. Chioru parca va spune, nu ?
Mersi. Cred ca nu e nevoie de asa ceva, dimpotriva, altora le-ar prinde bine sfatul tau, Azazel...
Joint, spui:
Eu zic ca daca nu erai tu si cei ca tine, fecali nu era ce este acum. Ramanea un neica nimeni. Dar deh, asta este rolul vostru. Cred ca exista cateva nume in istoria Stelei in care nu avem voie sa dam cu laturi, asa cum faci tu. Idolul tau cu maybach l-a terfelit pe Hagi asa cum te scremi tu acum sa o faci cu Lacatus. Sincer, esti deplasat, cred ca ai dreptul sa-l critici dar nu esti in masura sa-l faci cum iti vine la gura.Pentru ce ? Pentru ca din trei meciuri a pierdut 2? esti penibil.
Iar cu scandarea aia ieftina pe care o postezi in final, crede-ma, nu esti deloc amuzant. Poate penibil. Din nou.
Becali este ce este datorita acelei parti a populatiei Romaniei care nu are constiinta civica, care nu are orientare poilitica, care nu poseda o cultura generala solida, care nu este educata. Tinere, eu nu fac parte dintre acestia. Tot ce am spus mai sus despre Lacatus este adevarat, stiu si multe lucruri care v-ar face sa o lasati mai moale cu amorul asta nebun ce-l aveti pentru Lacatus. Crede-ma, nu va merita. Si nu ma intereseaza cate meciuri am pierdut, vom pierde mult mai multe, sa va vad cand ne va duce pe locul 9-10...