Comentariu infect. Acum cativa ani, "oracolul din Balcesti" spunea ca de-abia peste 20 de ani vom putea vedea o echipa romaneasca in CL. Lesne este de a trage concluzia ca Steaua de astazi este cu cel putin 15 ani inaintea timpului ei.
Pentru cei care se strofoaca de zor sa denigreze Steaua le spun sa se uite ce a mai facut in celelalte participari in CL, chiar si pe timpul cand jucau jucatori mult mai valorosi. Voi vreti ca in doi trei ani sa recuperati o intarziere de 10 ani.
Daca suporterii echipei nu au incredere in ea cum credeti ca altii vor putea avea incredere?
Cand anul trecut a luat bataie cu 4-1 de la Real nu s-a facut atata tam-tam. Ii astept pe cei care nu au reusit sa treaca de o echipa care nu a reusit sa ajunga in grupele Cupei UEFA sa na reprezinte asa cum doresc cei care astazi nu sunt multumiti de Steaua.
Inca o data, ma intreb de ce clubul care participa din partea Romaniei in CL nu poate avea nimic de comentat in privinta transmisiilor si a comentariilor postului care transmite meciurile. Tot ce au spus in aceasta seara acei "comentatori" este o jignire la adresa Stelei si chiar a fotbalului de club romanesc. Eu cred ca ar trebui ca si cluburile care joaca sa aiba un cuvant de spus in privinta atribuirii drepturilor de televizare a meciurilor respective, chiar daca se discuta la un alt nivel.
In legatura cu o eventuala calificare in Cupa UEFA as prefera ca sa nu se califice pentru a se putea concentra mai mult pe ocuparea locului doi din campionat, pentru ca anul acesta jocurile sunt facute pentru CFR. Sa nu ne suparam pentru acest lucru pentru ca imi aduc aminte de primul campionat castigat de Steaua antrenata de Piturca antrenorul tocmai debarcat de la nationala.