FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sevilla 0 - 2

«123458»
paraipan_2907.11.2007 21:56

Sincer... Nici nu ma atac prea tare... Eram cum mult inainte montat ca o sa fim penibili si ca o sa pierdem

Asa ca gustul amar nu e pentru. mine chiar asa de amar si mai mult pentru. Slavia-Arsenal 0-0 la asta nu ma asteptam..

Oricum asa cum zice cineva "m-am autosuspendat din functia de suporter stelist si m-am reprofilat pe Premier League" iar eu pe Primera Division. Asa ca baieti va urez succes la suferinta si polemici... eu nu mai rezist ma retrag. Ne auzim cand or fi vremuri mai bune.

saphyrre07.11.2007 21:56
stiti de ce mi-e frica? de meciul cu Arsenal...Echipele astea engleze sunt in competitie intre ele la doborat recorduri, dupa ce Liverpool a reusit 8-0, s-ar putea Arsenal sa vrea sa-i depaseasca si sa ne dea vreo 10...

La cum stau lucrurile acum, chiar nu are nici o importanta daca luam 10 de la Arsenal. Am ratat CL, UEFA, campionatul (numai daca nu se intampla vreo "minune" - sic), mai ramane Cupa Romaniei, unde nu cred ca vom face mare lucru.

Poate ca dupa vreo 2-3 ani de stat acasa si privit cefereii la TV cum joaca in CL, o sa ne revenim.. nu stiu de ce am impresia ca ai nostri prea s-au obisnuit sa joace (vorba vine) in Europa, in sensul ca pentru ei e o onoare sa ia bataie de la oricine, numai sa fie "din Vest"..

jarhead07.11.2007 21:57

Fapt pozitiv: luptaciosul luminii se va fi simtit asa cum este - ca un gandac si se pare ca metamorfoza nu-i displace!

Dupa chipul si asemanarea patronului echipa a impartit cu nonsalanta puncte tuturor echipelor din grupa ... ca doar noi nu suntem materialisti si asteptam fericirea la loc cu verdeata, unde nu este durere si nici intristare ...

Ma intreb daca mai exista printre pusti vreunul care sa vrea sa poarte la fotbal in curtea scolii un tricou al Stelei ...

Adevarul este ca am realizat intr-o secunda ca Lacatus este izolat de tot circul asta prost ... Imaginea lui Lacatus si apoi cadre cu handicapati imbracati in tricoul Stelei: mai grotesc, mai sinistru, mai sordid nu se poate!

Ura si la Gara!

Serilius07.11.2007 21:57

chiar daca probabil nu sunt atat de important....banuiesc ca observati cu totii campania anti Steaua care se face peste tot....ati vazut comentariul de inmormantare si care probabil i-a fact pe multi sa vada alt meci...la orice decizie a arbitrului , la orice atingere comentariu tinea cu sevilla(offsaid si penalty faze dubioase pentru Steaua)....ne-au facut de ras...am dat la un moment dat mute dupa care am dat sonor pentru ca nu auzeam galeria una superba...singurul lucru frumos din aceasta seara a fost GALERIA ....VA MULTUMIM!!!....am vazut la primu gol cand se bucura renato....stelistii cantau in continuare Aleee Forza Steaua Aleee ca si cum nu s-a intamplat nimic....iar la al 2lea gol ati aplaudad reusita BRAVO...apropo slavia arsenal 0-0...deci tre sa facem egal pe emirates...posibil...sau nu...vedem

eddie the 'ead07.11.2007 21:58

Eu unul m-am cam saturat de Champions League...prefer o Cupa UEFA unde sa mai miscam ceva, decat caterinca asta

Cupa UEFA? Eu as vrea in primul rand sa nu luam bataie de la echipa de pe ultimul loc din Liga lu' Mitica si apoi sa vorbim de competitii europene. Nu competitia in care evoluam e problema, ci modul in care o facem... Adica rusinos.

agu07.11.2007 21:59

In afara de faptul ca am ghicit rezultatul ( mai bine il pariam ) , nu mai am nimic de zis ...

Aaa, ba da : il vreau pe Elton inapoi la Steaua !!!

leynad7207.11.2007 21:59

@predatorpulse7

Crede-ma ca in niciun caz nu m-as fi gandit la Surdu.

Poate Cristocea, poate Zaharia...nu stiu...de fapt nici nu conteaza.

Toti o apa si-un pamant.

Sa dea Domnul sa ma insel in privinta lui Lacatus, dar personal am mari indoieli.

papillon07.11.2007 21:59
@leynad72,tu pe cine ai fi pus? Nu-l apar pe Laca,nici pe Hagi,dar iti spun eu ca postul de antrenor la Steaua in acest moment e irelevant,nu neaparat pentru ca Becali s-ar baga sau nu,dar antrenorul Stelei nu are material cu care sa lucreze.

@predator, irelevant a fost si pe vremea lui Zenga, Protasov sau Olaroiu - pacat ca ne dam seama tocmai acum de asta.

Lui Laca nici eu nu am ce-i reprosa, poate doar ca a inceput cu Croitoru...dar, intr-adevar, pe cine sa bage? Nu avem mijlocas de banda stanga...

dr.adrian907.11.2007 21:59

taceti sa nu va mai aud ca tot plangeti ca niste bebelusi.

asta e Steaua de azi pardon afc Becali.

pana la iarna nu avem ce facem decat sa tacem si sa nu vorbim de fotbal ca suntem de rasul lumii. pe Becali nu il mai scoti din Ghencea si nu va pleca numai cand se satura

nu avem fata nici de Liga lui mitalica dapoi de CL

katabossx07.11.2007 22:05

Doamne ajuta-ne !!!!!!!!!!!!//ps: care i-a dat lu Iacob si surdu nota 2?..ca vad ca ia crescut nota..1 merita amandoi..niste nulitatzi de jucatori!!!!..2 merita Nicolita pentru alergarea de atlet..si atat!!!!!

papillon07.11.2007 22:06

Cupa UEFA? Eu as vrea in primul rand sa nu luam bataie de la echipa de pe ultimul loc din Liga lu' Mitica si apoi sa vorbim de competitii europene. Nu competitia in care evoluam e problema, ci modul in care o facem... Adica rusinos.

"Rusinea" vine si din cauza valorii mult superioare a adversarului...In UEFA poate nu am fi parut chiar atat de penibili, pentru ca valoarea echipelor de acolo e mai scazuta. Oricum, campionatul e cel mai important acum - jocurile ramase in UCL sunt irelevante

Kreator07.11.2007 22:07

Mie imi este teama ca maine sau poimaine ii cheama fecali pe jucatori la palatul lui de cioban, si le mareste salariile!

Astia o sa mearga din infrangere in infrangere in stilul asta.

Sau le da cate un ceas de colectie, care sa le aminteasca toata viata cat de penibili au fost in seara asta.

Sau, poate ii pune pe toti capitani de echipa, fiecare pe rand, ca pe Banel Nicolita dupa autogolul cu Real Madrid...

Frate, psihologul fecali este de fapt cel mai dement dintre toti, i-ar trebui tratament intensiv si internare de urgenta intr-o clinica specializata!

Afara_cu_ciobanu07.11.2007 22:08

Jucatori penibili..care nu pun osu la treaba sa nu se accidenteze ca ei pleaca la echipe mari din europa pe multi bani...daca ajungeti la chiajna sa fiti fericiti baieti...sunteti muci.Cancerul fotbalului romanesc a infectat si Steaua(Giovani),o echipa imbatabila oieru si mafiotu care se crede mare conducator dar singurele sale realizari se bazeaza pe japca si intimidare.Asta e Steaua noastra...Doamne curmane suferinta!!!AMIN

bebeto07.11.2007 22:12
"SPIRITUL" lui Becali in Ghencea.

Nu cred ca exista suficienti dusmani ai Stelei care reuniti ar fi putut sa o distruga in masura in care a reusit acest oier. La Steaua este dezastru total. Tare ma tem ca aducerea lui Laca si anterior a lui Hagi nu au fost decat niste manevre pentru a descredita gloriile acestui club si pentru ca oierul sa iasa nevinovat.

foarte trist,dar adevarat... :sad2:

androsteaua07.11.2007 22:13

suntem varza-rusinea europei! eu un ul sunt si voi fi intotdeauna stelist dar refuz sa ma identific cu echipa actuala a Stelei

amarel07.11.2007 22:14

Nu inteleg,....de ce Croitoru si SURDU !!!!TREBUIE,SAU,......AR TREBUI SA SCAPAM IN IARNA DE 10 JUCATORI !!!!!!! Nici nu pot sa spun mai mult....cred ca nici la turca n-am fi pe primul loc !!!!

RAV3N_rosso-blu07.11.2007 22:27

ce patetic...Adrian Ilie raspunzand la intrebarea ,,ce-i lipseste Stelei?'' vine un raspuns hilar.....,,poate avem nevoie de noroc sa nu mai jucam cu echipe atat de puternice, gen Sevilla...''

.....o vorba spune,,norocul este cum si-l face omul''.

tot asa baieti,o sa avem noroc sa nu mai jucam cu echipe asa de tari pentru ca nu o sa mai fim in aceasta competitie.

o sa dam peste alte echipe tari,U Cluj..etc

Joga Bonito07.11.2007 22:30

Oare dc avem 5 titulari la nationala? Ne plangem de material, de jucatori... Instabilitatea la club, antrenorul cam astea au adus la decaderea noastra...

Ariel07.11.2007 22:36

Comentariu infect. Acum cativa ani, "oracolul din Balcesti" spunea ca de-abia peste 20 de ani vom putea vedea o echipa romaneasca in CL. Lesne este de a trage concluzia ca Steaua de astazi este cu cel putin 15 ani inaintea timpului ei.

Pentru cei care se strofoaca de zor sa denigreze Steaua le spun sa se uite ce a mai facut in celelalte participari in CL, chiar si pe timpul cand jucau jucatori mult mai valorosi. Voi vreti ca in doi trei ani sa recuperati o intarziere de 10 ani.

Daca suporterii echipei nu au incredere in ea cum credeti ca altii vor putea avea incredere?

Cand anul trecut a luat bataie cu 4-1 de la Real nu s-a facut atata tam-tam. Ii astept pe cei care nu au reusit sa treaca de o echipa care nu a reusit sa ajunga in grupele Cupei UEFA sa na reprezinte asa cum doresc cei care astazi nu sunt multumiti de Steaua.

Inca o data, ma intreb de ce clubul care participa din partea Romaniei in CL nu poate avea nimic de comentat in privinta transmisiilor si a comentariilor postului care transmite meciurile. Tot ce au spus in aceasta seara acei "comentatori" este o jignire la adresa Stelei si chiar a fotbalului de club romanesc. Eu cred ca ar trebui ca si cluburile care joaca sa aiba un cuvant de spus in privinta atribuirii drepturilor de televizare a meciurilor respective, chiar daca se discuta la un alt nivel.

In legatura cu o eventuala calificare in Cupa UEFA as prefera ca sa nu se califice pentru a se putea concentra mai mult pe ocuparea locului doi din campionat, pentru ca anul acesta jocurile sunt facute pentru CFR. Sa nu ne suparam pentru acest lucru pentru ca imi aduc aminte de primul campionat castigat de Steaua antrenata de Piturca antrenorul tocmai debarcat de la nationala.

audiopixel07.11.2007 22:36

@RAV3N_rosso-blu

Am retinut si eu dialogul intre Adrian Ilie si "jurnalista" Ioana Cozma.Intr-adevar,uimitor.

Daca tot suntem proaspeti in G14 si avem oarece putere de convingere eu propun sa infiintam o UCL alternativa.Printre posibilii adversari ai nostri trebuie neaparat sa se numere Energia Vladivostok si Dinamo Bender,ca sa scapam odata de "ghinionul" asta.

cmcsteaua9007.11.2007 22:37

Cu parere de rau, spunem la revedere Champions League,si partea dureroasa nu e asta, ca nu ma asteptam sa mergem in optimi,dar tre sa spunem la revedere si Cupa UEFA,pentru ca oricat as incerca sa fiu de optimist pe emirates n-avem cum sa scoatem un punct.DEZAMAGITOR!!

Bundy07.11.2007 22:37

Da pe jucatori cand ii luam in gura, macar un pic asa?. S-a vazut clar in seara asta, nu pot mai mult, numeni nu se astepta sa-i batem, dar nu vezi ambitie, nu vezi determinare macar, ii doare in *** de rezultat, de suporteri, am ajuns caterinca tutuor si pe ei nu-i doare deloc!!!!! asta e mai grav, s-a vazut clar. Astazi am vazut pe teren 3 tipuri de jucatori: cei cu valoare: Zapata, Emeghara, si Dica (despre care stim ca poate mai mult, numai ca nu prea a mai demonstrat-o in ultimul timp), jucatori cu ambitie si pe care i-a durut fiecare gol in sera asta dar din pacate nu au putut mai mult-Rada, si in sfarsit, restul de lesinati in frunte cu Iacob si Surdu.

dax4707.11.2007 22:38

Culmea, am avut noroc la meciul asta. Am avut noroc ca n-am luat 6 goluri. Huuooo ! Plecati, oi proaste ! Nu va mai suport , jucatori de divizia c ce sunteti !

think_again07.11.2007 22:39

de la Steaua trebuie sa dispara Croitoru,Iacob,Petre Marin pe care personal nu ii suport sunt de-a dreptul jenanti chiar si surdu care totusi e tanar si e mai emotionat el cand intra pe teren oricum daca o sa vina buonanotte si sa se intoarca Elton si Thereau Steaua isi face echipa mai buna forza Steaua azi personal nici nu am mai suportat sa ma uit la a 2-a repriza

Harald07.11.2007 22:39

@ admini

de ce mi-ati sters postul ?

«123458»