FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sevilla 0 - 2

«12348»
Deliric107.11.2007 21:29
Fratilor Slavia scoate egalu cu Arsenal :sad2: e de rau mai ales ca vom avea meci pe Emirates Stadium unde santem obligati sa scoatem un punct. IMPOSIBIL !!

Oricum nu meritam sa jucam in Cupa UEFA asa cum anul trecut nu merita Dinamo Kiev , Slavia a aratat ca e o echipa mai buna ca noi in meciu direct chiar daca au loat 7 de la Arsenal ,Slavia e o echipa mai buna ca Steaua la ora actoala (de fapt si U Cluj e mai buna ca Steaua ....)nu ramane decat de construit o echipa noua ,(binenteles ca o sa ne intarim cu jucatori de la gloria si Vaslui :rolleyes: )

onlySteaua07.11.2007 21:30

Sper sa crape toti "liderii" aia vanduti ciobanului. Chiar mi-e scarba de ei.

VladZ07.11.2007 21:30

Mi-e dor de jokul Stelei.... pe vremea cand antrena Protasov... Steaua de acum nu are nimik din "rautatea" si talentul lui M Lacatus... Si e pacat.... Hai Steaua, Hai Lacatus.

dode56ro07.11.2007 21:30
umilinta mai mare ca asta nu am mai trait nicodata, imi vine sa sting TV...realu si Lyon o fost ceva...da asta e chiar umilinta suprema...la iarna toti din primu 11 de azi cu mici exceptii, 2 maxim 3 fotbalisti trebuie vanduti si luati altii

Nu este vorba de umilinta aici.

Este vorba de clasa, de stiinta jocului, de superioritate.

Nu tu ai pus echipa in teren si jucatorii astia sa te faci de ras.

Altii au facut-o, mai precis Becali care trebuie sa plece im p888a masii!!!

Kekea07.11.2007 21:34

Sa inceapa reconstructia.Si noi sa incepem sa avem rabdare.

I.N.Money07.11.2007 21:37

Din meci in meci devenim din ce in ce mai patetici,o echipa formata din caractere mizerabile si jucatori de duzina care isi bat joc de tot ce inseamna Steaua si de sentimentele noastre.

Plecati din Ghencea ca e prea mult !

dorycaprice07.11.2007 21:38

2-0

Grenada07.11.2007 21:39

adio europa slavia cu arsenal 0-0 .....

DelPiero1007.11.2007 21:39

Suntem o rusine adusa acestei competitii!Nu avem ce cauta acolo...

White_R07.11.2007 21:39

Pariez pe 0 puncte ale echipei patronate de viitorul presedinte al Romaniei in editai de UCL in care si-a propus cu psihologia lui sa treaca de grupe

_Answer_07.11.2007 21:40

absolut nimic de zis...

Zapata - ok

emeghara, Goian, rada, nesu - zero

Nicolita, ov Petre, Lovin, Croitoru - zero

Iacob - zero barat

Dica - ok

Badea-hai fie...

surdu...mai rau decit Iacob

lasati-ne frate

papillon07.11.2007 21:41

ce mai tare faza a meciului: la scorul de 0-1, Lovin, undeva in tusa, incearca o pasa "la smecherie" in lung de linie. Bineinteles, o da afara. Cat de mult trebuie sa te doara in c** ca sa ai astfel de executii, cand esti condus cu 0-1 de Sevilla, iar tu stii bine ca esti complet pe langa la capitolul tehnica?

Pentru faza aia l-as amenda cu minim 5,000 euro, sa nu mai joace la misto. Nu ma deranjeaza scorul ci faptul ca nu alergam deloc, nu luptam. Acum urmeaza, ca de obicei, o marire de salarii. Man, daca ar fi si in viata reala asa, ce bine ar fi! Am merge toti la serviciu, ne-ar durea in cot, si am fi promovati! O lume perfecta

Fane7707.11.2007 21:41

m-a facut sa rad comentatorul respectiv(varianta audio de pe site),dealtfel excelent si fair-play...cum zicea in continuu ca Sevilla este de pe alta planeta,ca Sevilla este cea mai buna din lume,ca aia si ailalta:))...Steaua este la pamant,jucatori adusi dela groapa de gunoi a fotbalului romanesc,niste nulitati inbuibate cu aere de vedete becaliene...problema e grava si Steaua pierde teren si prestigiu,in curand numele acestui club va fi o amintire in competitiile europene si e pacat.MAi grav e ca nimeni nu poate face nimic,dreptul la proprietate e garantat prin Constitutie si nimeni nu il poate trimite pe Becali la pascut pentru simplu motiv ca are bani si in ziua de azi nimic nu mai conteaza,nici educatia,nici daruirea si talentul sportiv,ci doar banii si puterea.Ce va ramane voua de facut e sa incercati pe toate planurile sa il combateti pe Becali,sa va convingeti prietenii si cunostintele,oamenii de pe strada sau oriunde va aflati,ca acest impostor nu are in cap nimic altceva decat bani si ,dupa cum nu ii pasa de Steaua cand e in rahat si nu aduce bani si profit,la fel nu ii pasa de Romania si de romani,atata timp cat nu are ceva de castigat de pe urma lor.Sa va intre bine in cap,indiferent de ce se va intampla cu Steaua,Becali reprezinta inamicul public numarul unu,pe care noi toti trebuie sa-l combatem,pentru binele Stelei,al Romaniei si al nostru al tuturor.

RAV3N_rosso-blu07.11.2007 21:42

a fost fluierul final....nu stiu despre voi,dar mie i-mi vine sa plang...nu pentru ca am pierdut ci pentru ca observ neputinta clubului care i-l sustin neconditionat si sincer nu intrevad nimic in viitorul apropiat care sa ma faca sa cred ca am mai avea vreo sansa sa ridicam capul din pamant.

este pentru toti clar ca traversam o perioada mai neagra din istoria ros-albastra dar totusi doare....

acum cu fiecare meci pe care i-l sustinem(adversarul nu conteaza,ex.u Cluj) trebuie sa traim 90 de minute de chin...

tot ce pot sa zic este..PACAT

pacat pentru suporterii pe care inca i-i mai aveti,pacat pentru antrenorul pe care i-l aveti acum,pacat pentru toata istoria acestei echipe scrisa de niste oameni de legenda care au dat tot ce aveau mai bun pentru performanta.

daca si voi ati dat ce aveati mai bun azi,e clar.....cereti-va afara..

leynad7207.11.2007 21:42

Ca nu avem jucatori e o certitudine.

In seara asta am trait impresia ca nu prea avem nici antrenor, imi pare rau sa o spun...

Sa-l schimbi pe "mumie" Iacob cu "popa-prostu" Surdu, nu prea stiu ce vrea sa insemne.

Ca sa nu mai vorbesc de a treia schimbare...

Imi pare rau de Lacatus, dar e cam pe aceeasi linie cu Hagi.

O echipa dupa chipul si asemanarea patronului.

Cascadorii rasului.

Pardon...ai plansului !

Oradeanu07.11.2007 21:46

PENIBIL

Kreator07.11.2007 21:47

12 puncte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ura! Bravo baieti!

Dupa 4 meciuri disputate in Grupele CL avem deja cele 12 puncte prevazute de geniul Carpatilor: _george fecali!

Motto:

"Ma doare in palarie de suporteri. Dar nu am palarie!" _george fecali, finantator Steaua Bucuresti (sa-i dati banii inapoi, hahalerelor! - 12 milioane de euro nici un cent mai putin!).

thor_clone07.11.2007 21:47

Bey nu mai mergeti la stadion sa-i umplet curu' oierului de bani. Este singurul mod de a scapa de el de la echipa. Daca intra in pierdere financiara dupa 1 an trebuie sa o lase ca nu-l dau banii afara din casa.

Trebuie sa plateasca: salarii, deplasari, ceasuri, iar fara Liga,fara UEFA, fara campionat, fara spectatori, fara sponsori se alege praful de el. Acum traieste din cele 8 milioane pe care le ia fara sa castige niciun punct. Ca sa prinda Liga si la anul il costa dublu fata de anul trecut si nu cred ca risca.

papillon07.11.2007 21:49

stiti de ce mi-e frica? de meciul cu Arsenal...Echipele astea engleze sunt in competitie intre ele la doborat recorduri, dupa ce Liverpool a reusit 8-0, s-ar putea Arsenal sa vrea sa-i depaseasca si sa ne dea vreo 10...

Despre meciul cu Slavia, cred ca i-au iertat pe cehi pentru gestul frumos facut la sfarsitul meciului direct, cand au cerut iertare suporterilor, si au remizat astazi. Noi, la cum jucam, nu cred ca batem nici pe Slavia acasa...

Eu unul m-am cam saturat de Champions League...prefer o Cupa UEFA unde sa mai miscam ceva, decat caterinca asta

DelPiero1007.11.2007 21:50

In seara asta am trait impresia ca nu prea avem nici antrenor, imi pare rau sa o spun...

Sa-l schimbi pe "mumie" Iacob cu "popa-prostu" Surdu, nu prea stiu ce vrea sa insemne.

Cascadorii rasului.

Pardon...ai plansului !

Bai tata,iar vad ca dati vina pe antrenor!NU INTELEGI CA NU ANTRENORUL E DE VINA???De vina sunt jucatorii,de vina e acest cioban infect,nici Hagi,nici Pedrazzini sau Lacatus nu pot face nimic cu acest lot penibil,cel mai slab din istoria Stelei...

predatorpulse707.11.2007 21:51

@leynad72,tu pe cine ai fi pus? Nu-l apar pe Laca,nici pe Hagi,dar iti spun eu ca postul de antrenor la Steaua in acest moment e irelevant,nu neaparat pentru ca Becali s-ar baga sau nu,dar antrenorul Stelei nu are material cu care sa lucreze.Iacob sau surdu e aceeasi varza,Nicolita sau Dica sunt la fel de neinspirati sau limitati,Lovin sau ov Petre sunt la fel de mediocri. Te intreb eu,pe cine sa puni? Daca il tinea pe Ronaldinho pe banca,atunci Laca era un fraier,dar asa ce sa-i zic? Singurul repros al meu este ca nu il foloseste pe badoi in locul lui Nicolita.

In rest sunt ori mercenari de factura proasta ori tarani care s-au trezit la Steaua peste noapte si cu salarii de 100 si ceva de mii de euro desi nu stiu sa preia mingea.

Doar plecarea lui Becali sau retragerea lui in umbra va salva Steaua. Daca se va mai implica ciobanul in orice aspect al echipei,trendul va continua. Trist e ca Steaua in campionat chiar arata de locul pe care il ocupa,si anume locul 7.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cristian8607.11.2007 21:51

"SPIRITUL" lui Becali in Ghencea.

O singura intrebare pentru jucatori : voi la ce echipa jucati ?

Raspuns : echipa lui Becali , normal.

Nu cred ca exista suficienti dusmani ai Stelei care reuniti ar fi putut sa o distruga in masura in care a reusit acest oier. La Steaua este dezastru total. Tare ma tem ca aducerea lui Laca si anterior a lui Hagi nu au fost decat niste manevre pentru a descredita gloriile acestui club si pentru ca oierul sa iasa nevinovat.

Oierule, ia-ti oile si spanzura-te !

VALOARE = ONOARE = MENTALITATE = MANDRIE = DEMNITATE = 0

Sclavilor sunteti cea mai penibila generatie din istoria Stelei.

xDaJACKALx07.11.2007 21:52

Cred ca noi inspiram si mila, altfel nu inteleg cum de nu am luat 7-8 goluri pe meci cand jucam cel mai penibil fotbal dintre toate echipele.Barem Slavia a scos 0-0 cu Arsenal, Besiktas a batut pe Liverpool dar noi avem mai putine suturi pe poarta in 4 meciuri de Sevilla intr-o repriza.De unde atata nesimtiure la jucatorii asita?Joaca vreo 10 min in fiecare meci doar ca se ne arate ca ei ar putea da nu vor.

leoc98007.11.2007 21:53

giovani, vinde-i pe toti :))))))))))))))))))))))))))))))))

Becali&Becali - un duo pentru dezastru

xDaJACKALx07.11.2007 21:56

Cascadorii rasului.

Pardon...ai plansului !

Pai Ronaldinho si Messi erau accidentati si nu a putut sa-i bage

«12348»