niciunu din ei nu il poate INLOCUI cu adevarat pe Goian...Becali a comiso din nou...a facut o afacere a cumparat cu 1.8 si a vandut cu 2....si mai zice lumea ca el INVESTESTE !!! cioban infect !!
niciunu din ei nu il poate INLOCUI cu adevarat pe Goian...Becali a comiso din nou...a facut o afacere a cumparat cu 1.8 si a vandut cu 2....si mai zice lumea ca el INVESTESTE !!! cioban infect !!
stai linistit, nu a luat doar 2 milioane. atat declara la fisc. restul vin prin insulele cayman sau bahamas, neimpozabili, direct in buzunarul balegarului din pipera.
sa ne bucuram pentru Goian! e un baiat de nota 10 si vreau sa ajunga un si mai mare fotbalist!
"Gigi Becali face acele declaratii dure cu scopul de a-si motiva jucatorii, dar uneori isi iese din fire. Jucatorii nu trebuie sa puna la suflet, ci sa intre pe teren si sa-si demonstreze valoarea pe care o au. Ce bine ar fi daca i-am putea pune leucoplast la gura dupa meciuri...", a spus Marius Lacatus la Telesport.
buna asta ![]()
Din cate se pare Marius Lacatus va fi noul antrenor al Vasluiului. Mult succes!
Sunt un norocos, pentru că am jucat și fotbal pentru performanță, și pentru bani după Revoluție, dar cred că era mult mai puternic cel dinainte. Fotbalul de performanță e ori de foame, ori de ambiție. Când văd acum cum se servește la mese bufet suedez, cu nu știu câte feluri de pește, paste, pui, cu legume sub nu știu ce presiune, mi-aduc aminte de friptura din vremea când câștigam Cupa Campionilor. Era neagră, abia dezlipită de pe plită, in sala de mese era un fum de-abia ne vedeam, dar când ieșeam pe teren...M-apucă dracii acum când văd cum intră fotbaliștii pe teren, smulgând câteva fire de iarbă, pupând tatuaje sau ridicând degete spre cer și joacă precum cizmele. Sau când ii aud că trebuie neapărat să-și ia 'ghete Cristiano Ronaldo', că alea joacă singure. Eu am făcut ani de zile antrenamente cu teniși de Dragașani, care se gaureau in tălpi, iar iarna intra zăpadă, se făceau dopuri de gheață, de ziceai că-s cele mai ale dracului crampoane, iși aduce aminte Lăcătuș intr-un interviu acordat cotidianului Fanatik.
La Steaua ieșeam in spume de la măgăruș, că era orgoliul mare și curgeau sute de pase inainte să atingi mingea, acum nu cred că mai stă cineva la mijloc două-trei minute. Atunci intram pe teren și băgam material la greu, acum văd antrenorii mii de DVD-uri să le dea jucătorilor mura in gură tot ce trebuie să facă și tot degeaba. Noi eram rupți in fund la propriu, ei se rup in figuri. Asta-i diferența!
Cred ca il doare inima pe omul ala , de cum a fost tratat si ceea ce a facut pentru Steaua. ![]()
Imi pare sincer rau ca nu are taria sa riposteze la tot ce i-a facut jyjy.
"Eu am avut o discutie cu domnul Porumboiu, i-am explicat care ar fi motivul pentru care as pleca de la Vaslui. Daca vom lua o hotarare sa plecam din tara, va fi pentru binele copilului sa mergem acolo, aceasta fiind singura cauza pentru care as demisiona. Nu are nicio legatura cu fotbalul pentru ca la Vaslui a fost si este foarte bine, nu poate fi vorba de altceva.
Daca ajung in Spania va fi foarte greu sa antrenez, nici nu ma gandesc la acest lucru, dar daca voi avea posibilitatea sa pregatesc o echipa, chiar si o una de Liga inferioara, voi incerca, dar sunt prea multi de 'daca'. Este posibil sa renunt la cariera de antrenor, de ce nu? Cele mai bune momente sunt alaturi de familie, ei sunt alaturi de tine si la bine si la greu, in timp ce in fotbal rezultatele se uita repede, nu intotdeauna esti la fel de respectat pentru ce ai facut in sportul romanesc", a declarat Marius Lacatuș pentru Sport Total FM.
Este posibil sa renunt la cariera de antrenor, de ce nu?
Ar fi mare pacat. Sa speram ca nu va renunta.
Nu a renuntat. ![]()
Ii dau lui Laca MAXIM 4 ETAPE de campionat inainte de a pleca cu coada intre picioare din nou!
Revenirea lui Marius Lacatus pe banca Stelei este privita cu rezerve de fotbalisti. "I-am zis lui Lacatus sa fie ca o fiara cu jucatorii", spunea Ciobanul, iar stelistii se gandesc deja la ce este mai rau.
Multi dintre "ros-albastrii" s-au interesat deja cum este ca om noul tehnician din Ghencea. "Am inteles de la un fost jucator ca nu este foarte apropiat de elevii sai si ca este destul de dur", a marturisit un fotbalist stelist sub protectia anonimatului.
Vestiarul se mai teme si ca Lacatus va accepta din nou unele compromisuri fata de patron, asa cum s-a intamplat in precedentele mandate. Tinerii de perspectiva au deja bagajele pregatite si nu-si fac mari sperante ca vor avea prea multe sanse sa joace. Cel mai probabil, Cosmin Matei sau Eric Bicfalvi vor fi imprumutati la alte echipa in iarna. "Avem nevoie de un antrenor cu personalitate, care sa se impuna in fata lui Gigi. Sa se bata pentru drepturile noastre, mai ales acum, cand Oierul a spus ca sa ne luam adio de la prime si salarii. De parca noi suntem principalii vinovati ca el schimba antrenorii ca pe sosete", a opinat, sub protectia anonimatului, unul dintre fotbalistii importanti ai Stelei.
Pe 22 octombrie 2008, in ziua in care Lacatuș pleca din Ghencea, Ciobanul comenta in termeni duri activitatea de tehnician a "Fiarei": "Îmi pare rau de omul Lacatus nu si de antrenorul Lacatus intelegeti ce vreau să spun!". Ieri, patronul si-a schimbat pozitia cu 180 de grade: "Lacatuș e cea mai bună solutie ca antrenor".
Marius Lacatuș a fost angajat in pauza publicitară de la GSP TV, iar contractul l-a negociat ieri, prin telefon, cu Ciobanul. 15 minute au trecut intre clipa in care Oierul sustinea că se va gindi o saptamină inainte să numească alt antrenor si cea in care a declarat că s-a inteles cu Lacatus
"Clauza de securitate". Asa se numeste paragraful in care Marius Lacatuș si-a expus singura conditie din contract. Ea se referă la faptul că angajatorul, deci clubul Steaua, nu il poate demite pe tehnician pană la finalul sezonului 2010-2011. Atunci cele două parti vor putea incheia un nou contract valabil pe două sezoane, dacă actualul contract e dus la bun sfarsit. Dacă se incalcă clauza, Ciobanul trebuie să-i platească despagubiri de 400.000 de euro. Lui Lacatuș ii e teamă să nu fie demis după derby-urile care vor urma in campionat si de aceea a insistat să fie lasat in pace.
Clauza lui Gigi. La randul sau, patronul a introdus un paragraf in care este stipulată conditia ca angajatul Marius Lacatuș să nu se amestece in deciziile pe care clubul le poate lua in cazul unor jucatori ce nu-și doresc să-și micsoreze contractele conform noului plafon salarial de 120.000 de euro. "Dacă clubul nu ajunge la un acord salarial cu fotbalistii, atunci acestia, la solicitarea conducerii, nu pot juca sau vor fi scosi din lot fară ca antrenorul să intervină", se arată in contractul schitat ieri si pe care Lacatuș il va semna, cel mai probabil, azi. ProSport a aflat că jucatorii care au astfel de probleme sunt Janos Szekely, cu 200.000 de euro anual, Anghelov, 240.000 de euro anual, si Pantelis Kapetanos, cu 240.000 de euro anual.
Marius Lacatuș nu a venit gratis la echipa din Ghencea. "Gigi, vezi că eu nu sunt Ilie, să imi dai un euro pe lună sau o sumă simbolică! E o chestie de respect să-mi dai salariul pe care l-au avut altii inaintea mea. Eu nu iți cer garantii, dar nici să mă platesti mai prost decat am fost remunerat ultima oară", i-ar fi spus Lacatuș patronului. 200 de mii de euro va primi Lacatuș drept bonus dacă va lua titlul cu Steaua.
Ce a spus Lacatuș aseară la revenirea in tară:
"E normal să existe presiune atunci cand se doreste câștigarea titlului. Speram cu totii ca de această dată să fie bine la Steaua"
"La meciul cu Napoli poate voi fi si eu norocos ca si Sorin Cirtu pentru că si el a fost pus antrenor luni, iar miercuri a câștigat in Liga Campionilor"
cel mai titrat, cel mai injosit!
Nu e nevoie sa fii geniu ca sa tragi concluzia -dupa ce citesti postul lui LARI- ca Lacatus a venit la Steaua pt bani,fara absolut niciun proiect ,fie el si de 1/4 de pagina A4...
greu de inteles ce face Lacatus. cred ca ma voi lamuri cel mai bine cand voi vedea primul 11 din meciul cu napoli.
daca incepe cu domnul cioara in teren va fi clar ca Lacatus a venit doar pentru bani si ca tot ciobanul dicteaza
Doua dorinte am,sa nu mai joace cu Banel si Bicfalvi.
Ca a ales sa se supuna iar josniciilor Ciobanului ridica tot doua variante:
-are nevoie in mod constant de sume mari de bani.
-iubeste Steaua foarte mult si viseaza ca se va descurca la final,chiar si cu clauza aceea impusa de ''Clubul Steaua''.
Eu am incredere in Lacatus, o sa fie bine, o sa joace cu baietii exact cum trebuie, fara combinatii aiurea. Oierul a luat-o razna de la un timp, parca a turbat decand nu i-au iesit schimbarile la echipa, poate se mai linisteste si-l lasa pe Laca in pace...
daca incepe cu domnul cioara in teren va fi clar ca Lacatus a venit doar pentru bani si ca tot ciobanul dicteaza
Sigur o sa inceapa meciul cu Banelinho... ![]()
Lacatuș revine ca antrenor in Ghencea după 3 ani de cind a facut-o prima data În toamna lui 2007, prelua echipa intr-o situatie chiar mai grea decit acum, la distanță mare de primul loc, insă a reusit un parcurs exceptional, mai ales in retur, si a fost la un pas să cîștige titlul, pe care l-a pierdut la potou in fata CFR-ului.
"Acum are si un lot mai bun", e parerea multor foste glorii. "Atunci aveam la dispozitie jucatori de mare valoare", a tot spus in ultimii ani chiar Lacatus Se naste o intrebare: care echipă e mai buna cea de atunci, formată de fostul numar 7, sau cea de acum? O comparatie realizată de GSP oferă un raspuns clar: acea trupă bate la aproape toate capitolele formatia din acest sezon.
1. Mai ofensivi atunci. În primul mandat al lui Lacatus Steaua avea o medie de 1,57 goluri marcate pe meci, adică 44 de goluri inscrise in 28 de jocuri. În acest sezon, media e mult mai mica de doar 1,15 goluri pe meci, adică 15 inscrise in 13 jocuri.
2. Atunci si spectacol, acum nu. Un sfert din jocurile disputate cu Lacatuș in 2007-2008 s-au terminat cu tabela indicind in dreptul Stelei mai mult de două goluri. Acum, procentajul e de peste 3 ori mai mic, intr-un singur joc echipa reusind să marcheze mai mult de două goluri.
3. Aparare mai slabă acum. Defensiva actuală nu se poate lauda cu cifre bune. Dimpotriva are o medie de fix un gol primit pe meci. Atunci, cu Goian si Ghionea in centrul apararii, Steaua a incasat o medie de 0,7 goluri pe joc.
50 la sută din meciurile Stelei cu Lacatuș antrenor in 2007-2008, adică 14 din 28, s-au terminat fară gol primit. Acum, procentul este de doar 23 la suta adică 3 din 13
4. De două ori mai multe victorii. Poate diferenta cea mai elocventă in favoarea Stelei lui Lacatuș e procentajul victoriilor din totalul meciurilor. Atunci, acesta a fost de 64 la suta nu mai putin de 18 meciuri incheindu-se cu victorii dintr-un total de 28. Acum, procentajul e la jumatate, 38%.
5. Atunci: capitan si lider. Acum: purtator de banderola Lacatuș a avut la dispozitie atunci un capitan care a intrat in istoria Stelei ca fiind unul dintre cei mai reprezentativi: Mirel Radoi. Era un adevarat lider, iar in vestiar facea legea. Acum, Steaua duce lipsă de asa ceva, banderola fiind plimbată pe 3 brate: Banel, Nicoliță si Tanase, insă nici unul dintre ei cu vocatie de lider.
6. 5.000 de spectatori in plus cu Laca Un argument care sustine că echipa de atunci era mai spectaculoasă si mai pe stilul istoriei clubului e media de spectatori la jocurile de acasa 19.000 de spectatori veneau in medie pe Ghencea atunci, față de doar 14.700 acum.
10 victorii consecutive a reusit Lacatuș cu Steaua in returul sezonului 2007-2008, acum maximum fiind o serie de 3 succese
7. Adrian Ilie, asul din mineca "Fiarei". Echipa creată atunci de Lacatuș a avut parte de un om in conducere care l-a ajutat pe antrenor in tot ce a facut. Numele lui: Adrian Ilie, cel despre care "Fiara" a spus mereu că a avut un rol determinant in acel parcurs bun al sezonului. Acum, nu mai e nimeni in locul lui Adrian Ilie, iar antrenorul pare singur, desi ca presedinte figurează Duckadam.
8. Arbitrajele erau cu Steaua. Față de acel sezon, s-au schimbat radical si prestatiile "fluierasilor" față de granzi si, implicit, față de Steaua. În acel retur, Steaua a cîștigat 3 jocuri-cheie pe mina arbitrilor, cu CFR, cu Urziceni si cu Rapid. Acum, doar la victoria cu U Craiova poate fi pusă pe seama ajutorului oamenilor in negru.
Steaua lui Lacatuș in 2007-2008:
Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Radoi, Lovin - Nicoliță, N. Dica Mendoza - Pepe Moreno. Rezerve: Cernea, Ov. Petre, Nesu, Rada, V. Badea, Neaga, Plesan, Dayro Moreno, Habibou
Steaua din sezonul 2010-2011:
Tatarusanu - Emeghara, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Anghelov, Bicfalvi - Nicoliță, Stancu, Tanase - Kapetanos. Rezerve: C. Lungu, Abrudan, Bonfim, Brandan, Ricardo, I. Apostol, Radut Surdu, Bilasco
Ce a fost atunci:
1. Lacatuș a preluat echipa după etapa a 13-a, in urma unei infringeri in deplasare: U Cluj - Steaua 2-1.
2. A luat echipa de la Pedrazzini, care fusese secundul lui Hagi si ramasese interimar după plecarea Regelui.
3. A gasit echipa pe locul 7, la nu mai putin de 8 puncte in spatele liderului CFR.
4. A debutat pe Ghencea, la meciul cu Otelul, din Liga 1, cîștigat cu 3-1.
Ce e acum:
1. Lacatuș preia echipa după etapa a 9-a, in urma unei infringeri in deplasare: Otelul - Steaua 1-0.
2. Preia echipa de la Edi Iordanescu, care fusese secundul lui Dumitrescu si ramasese interimar după plecarea lui Ilie.
3. Gaseste echipa pe locul 5, la 4 puncte in spatele liderului Otelul.
4. Va debuta pe Ghencea, la meciul cu Napoli, de miine, din Europa League.
gsp
banderola fiind plimbată pe 3 brate: Banel, Nicoliță si Tanase, insă nici unul dintre ei cu vocatie de lider.
gsp
Adica avem doi Banei?
Io nu citesc, doar dau paste.
Steaua din sezonul 2009-2010:Tatarusanu - Emeghara, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Anghelov, Bicfalvi - Nicoliță, Stancu, Tanase - Kapetanos. Rezerve: C. Lungu, Abrudan, Bonfim, Brandan, Ricardo, I. Apostol, Radut Surdu, Bilasco
gsp
WTF?? Acum suntem in sezonul 2010-2011 ! Astia sunt chiar idioti? Habar nu au pe ce lume se afla !!
Ai citit tu gresit! ![]()
Mi-as dori sa reuseasca , insa nu stiu ce sa mai cred , probabil va pleca in iarna
Nu trebuia sa se umileasca , acceptand oferta maimutei !